I'm just a sucker.

Jag var inte med på vattenkriget. Kände att jag inte vill bli sjuk eller sitta blöt på bussen hem så struntade i det. Det är faktiskt väldigt många som är sjuka! Roligare och kolla på när alla andra blir blöta hehe.. Hemma tidigt och kollar på Family Guy, så skare va!


Vilket tidvatten det är. Igår var det faktiskt en strand här!

Linda:)

Ser inte så härligt ut enligt mig ..;)


Tänkte visa när jag färgade håret förut :)



Först blonderade jag de, snyggt? ;)


Sen la jag i den blåa färgen. Gjorde det två gånger, vet inte om detta var första eller andra.

Nu har jag lagt i lite blonda slingor. Kommer inte ihåg när jag la i dom, så när faen ska jag skölja ur?haha

just 2night

Har vart på zoo idag, fy fan så tråkigt! Jag är ju inte särskilt inresserad djur så inget för mig. Dom andra måste ha tyckte det var väldigt kul för dom gick väääldigt sakta. Jag grina nästan när vi gick förbi alla ormar för det var så läskigt! Ja, huvudvärak idag igen :/ Är nog för att man inte äter bra och dricker nog mycket. Har chillat ett bra tag nu och kollat på Matilda. Var en av mina favoritfilmer när jag var liten så kul att dom hade den här! :)

Ikväll är det vattenkrig :D ehehhe
Lägger väl ut lite tråkiga bilder på djur då.... Nu kommer det rooliga bilder ;).....

























trrallala

Vad gör jag....? hmmm

I'm on the edge of glory

Hej söta bloggläsare ♥

Vafan, det börjar ju nästan bli en vana för mig att åka hem tidigt! Vi hade som sagt bowling. Jag, Tanja och Henriette spela på en bana. Jag vann, yeah! Efteråt satte vi oss däruppe. Mysigt, köpte milkshake och bara satt och prata med alla andra. Sen drog vi oss ner mot "centrum" (bowlingen är ju såå långt bort från centrum)  men det var rätt kallt. Hade ju precis druckit en milkshake och hade bara shorts :(

Yağmur har packat alla sina saker nu. Inatt runt tre så åker hon hem :( Det är alltså tjejen jag delar rum med. Blir tråkigt att hon åker. Jag vill inte att Giulia ska flytta upp hit, då sover jag hellre ensam! Haha elak jag är. Men det är ju bara drygt när hon inte fattar ett jävla skit! Hon trodde att borste på engelska heter "straightener" ...... Damn


Henriettes snygga örhängen :D Ska också köpa sånna ;)

Ser ni poängtavlan? Det första jag fick var två strikar :D

Mike bra :M

Theory Of A Deadman

CHAAAAAAAAAAAAAAAA!

Wazzup? Ehehe cooling? JARRÅÅÅ...

Drog hem tidigt. Vi gick till Cockington det tog 30-40 min kanske. Inte så jätte jobbigt kanske, men tråkigt. Vi satt bara och chillade där borta. Tänkte egentligen dra och shoppa,men jag fick huvudvärk och Karin hade ont i sin fot så vi drog hem. Vädret är rätt skönt idag. Inte soligt men väldigt varmt.

Har tagit två treos nu och chillar framför k! så de e nice. Känner att jag ville sova. Och dricka 71350 liter vatten. Skulle vara gottttt. Kanske var bra att vi inte drog och shoppa för vi ska ju till Exeter på måndag. Exter tror jag är en stad med ett stort shoppingcenter som heter typ Princesshay? Aah.. enligt min google söning iaf. Dom har Starbucks där iaf som är sjukt saknat här! :'( Nu har jag pengar kvar :D eheeehe


Denises snygga naglar.

Gulliga små ställen gick vi förbi :)

Vi satt bortanför alla andra, inte alls mystiska.




Jag rev isöndur min blåsa :(

Cute .....

Har precis togit en lång och skön dusch. Var as gött och inte behöva stressa. Yağmur gick upp tidigt idag. Men jag klarade som tur var att somna om. Är ju nästan utvilad nu :3

Ligger i sängen och kollar på Svampbob. Borde väl snart klä på mig antar jag. Syns senare! :)


I'm coming with you.

Hemma tidigt idag, skönt! Är så sjukt trött...

Först hade vi beach club imorse. Först var det rätt molnigt, men varmt ändå. Jag satt och spela mario kart med grabbarna istället för att sola eller något sånt tråkigt. Haha, jag suger inte alls på det. Jag, Lina och Erika drog tillbaka in till Torquay för dom ville käka. Då kom faktiskt solen fram så jag bytte till shorts. Skönt värre.

Skolan idag var hur tråkigt som helst. På Joes lektion var vi tvungna och läsa upp läxan. Eftersom jag inte hade gjort den hemma så hade jag bara slängt ihop den snabbt på Subway innan. Gosh vad jag hatar att läsa inför folk.. HAHA det var asgrymt, dom spela Tennagers inne på Subway!! Jag satt inte alls och sjöng. Men det gick bra iallafall. Fast alla hade skreve om samma sak, så det var lite drygt.

Efter skolan sprang jag snabbt in på Primark och bytte min Wonder Woman linne till en större storlek. Tyckte den satt lite tajt över brösten. Sen sprang jag direkt till bussen. Bussresan hem tog över EN OCH EN HALV TIMME! Fy i helvete vad drygt. Jag var hemma tjugo över sex och tjugo i sju var jag tvungen och springa till bussen igen. Hann snabbt och käka och eeh inget mer.

Kvällsaktivitetn var Treasure Hunt. Sög. Gick inte ens att fuska :O Vi fick typ gå över 872045 meter.. Tråkigt, så åkte hem tidigt. Känns skönt. Ska nog hoppa in i duschen nu och bara chilla sen. Har sovmorgon imörn, börjar 11. Ledarna sa att vi skulle "Chill out in Cockington the whole day". Jaa, vi fårse!


Lina och Erika :)

Dom som vann -.-

mm?

Någon som undrar hur min lunch ser ut? Okej, jag får först chips och en choklad sak. Chips smaken och choklad biten kan faktiskt variera. Sen får jag en frukt och yoghurt, som idag ser ut som någon konstig gele. Jag har även fått chokladpudding och något pannacotta liknande. Får oftast också en till kaka, några dagar har det vart en munk. Sist men inte minst, vitt bröd! Det varierar också, fick knäckebröd häromdagen. Inget och dricka. Nu ska jag snart dra mot beachen, puss.


It's fantastic.

Det var bra att jag orkade åka in till stan, för vi hade fett kul! Discot var nästan lika kul som det första. Haha Denises dancemoves in my ♥ Har skrattat så sjukt mycket ikväll, känns bra. Det var bra DJ ikväll också. Han körde nya låtar blandat med Fest Hos Mange (:O), Svennebanan (lol), Green Day och Blink 182. Var lite sen hem idag också, men bussarna går ju så sällan på kvällarna! Signe och Karolina hade varit och badat så dom tog samma buss som mig. Hehe då var det inte bara jag som var sen...
Fast dom dissade mig och sprang så jag fick gå med någon svensk kille som typ också bor här.

Till morgonen har vi Beach Club. Nice! Hoppas på bra väder också då ra. Eller? Mm. Vill läsa lite innan jag ska sova, puss ♥

HEHE kolla video. Bäst låt asså.


I feel like dancing

Jag, Signe och Karolina sitter och gör läxorna nu. Eeh det går väl jätte bra? Hahah.. Ska googla lite svar nu. Jusste, vi hittade en katt i trädgården :)



Chips och godis. Sånt som behövs när man gör läxorna, eller?

och jag fattar inte ett skit........

Dammmp

Hej!:) Precis kommit hem nu, har sjukt ont huvudet. Vi började nio idag med två lektioner. Var ganska kul. På lunchen drog vi bara runt lite typ.. Dom andra grupperna förutom "lejon" och "elefant" började tidigare så jag och Gustav shoppade och drog på kfc. Eller Gustav åt kfc, inte jag. (försöker hålla mig lite nyttig..hehe)

På eftermiddagen hade vi loungen. Alltså vi typ måste hänga i ett rum. Man kan typ spela wii sitta vid datorer eller bara hänga. Vi var nåra som satt och chillade ute istället, det var as varmt och gött!
Det var lite långtråkigt så vi drog därifrån vid tre. Tänkte ta bussen hem på en gång men var tvungen och shoppa lite till hehe...

Sitter och skypar med Johanna nu, ska snart springa ner och ta en huvudvärks tablett också så jag orkar gå ut ikväll. Puss puss ... :)


Hörlurar Skullcandy £10.

Sminkborttagnings servetter £1.

Linne på Primark som jag inte orkade prova, ska nog gå tillbaka och byta till en större stl, £6.

T-shirt som jag tänker ge till Josse. £6 (Hoppas hon inte läser min blogg...........)

Borste, £5.

Så det var dagens shopping:)

Peter I havce something importent to show you..

....okej jag sitter inte alls och kollar på Family Guy.

Vi behövde inte gå på Agatha Christie om vi inte ville så vi hade free time. Gött! Jag följde med Nea hem för och hämta hennes kort för hon hade glömt det. Haha att man kunde ha så kul och åka buss visste jag inte. Vi sprang in på en mataffär också, Nea var "tvungen" och köpa godis. Han som jobbade i affären kände igen henne, hon är nog inte alls där ofta och köper godis..

När vi kom tillbaka till Toruay gick vi lite på New Look. Hann inte så mycket mer för vi ville käka på subway innan vi började också. Det var najjs ;) Så billig subway här!

Lektionerna idag var roliga. Det är kul att man har så bra lärare som alltid är på bra humör. Endel har tydligen lärare som inte alls är bra, men Eve och Jor är great.

Det var tydligen någon stor sak i Paignton idag, så bussarna åkte inte som vanligt. Jag och Karin stannade därför kvar i stan. Gick lite i affärrer och käkade på kfc. Käkade popcorn chicken. Alltså friterad kyckling som såd ut som popcorn, det var annorlunda. Haha....

Kvällsaktiviteten idag var Photo Hunt. Man hade alltså olika saker att ta kort på. Det var rätt kul faktiskt, vi fick ju bestämma grupperna själva och så. Men Evelina åker hem imorgon!! :(( Så himla synd, kommer sakna henne. Men det är var kul för henne att få åka hem. Hon har benhinnsflammtion (?) så hon har ont hela tiden och hemlängat. Men fortfarande tråkigt att hon åker.

Ja resten av kvällen satt vi bara typ och chillade. Sprang in på discot snabbt, men det var rätt dött. Så satt vid hamnen istället. Har precis kommit hem nu. Var lite sen :O Börjar skolan nio imörn så ska försöka att komma i säng. Puss :)


Ida och Nea :)

Angled brush £2.70. Läppstift £3.49.

Iih spännande, blå härfärg £4.99!


Get the look set Comso från New Look £1.

Linne från River Island £20.

Och såklart en ny K! tidning £2.20.

Nu ska jag sova, gör det ni med!

we are the kings.

Tjejen jag bor medgick upp tidigt så jag vaknade också. Ska snart börja göra mig iordning. Vi har samling 10 idag och jag har bara skrivit Agatha Christie på mitt papper. Ni vet författaren? Kanske är något museum eller något haha.. Men ska gå nu, pyss ♥


Jag somnade med blött hår igår, smart eheheh.....

my heart is so jetlag

Idag på morgonen hade vi två lektioner. Hade Eve bägge två. Första så jobbade vi lite i våran bok om film historia. Men Eve tyckte inte det var något kul att jobba i boken så vi behövde inte göra många uppgifter. Andra lektionen så började vi med "Projektet". Det är alltså en video vi ska göra med bilder och videor från här. Min grupp känns skit bra, men vi får se hur videon blir!

Precis när våran lektion var slut fick vi reda på att vi skulle åka till Dartmoor. Det var något ställe där man typ gick uppför en väldigt hög klippa och fick fin utsikt. För jag är ju en sån männsika som uppskattar utsikter väldigt mycket också. Efter det åkte vi mot Totnes. Det var en mysig liten stad. Vi gick till ett gulligt litet café och käkade lite. Det var gott:)

Sen när vi kom tillbaka sprang jag och Tanja in på poundland lite snabbt. Jag köpte inget men Tanja köpte a lot of sweets! ;) Vi tog 12an tillbaka till Paignton och aah, resten vet ni. Jag var för trött för att gå på disco och har lågit och skypat med Mikaela i typ några timmar nu. Puss :)






En norsk kille var gullig och köpte klubbor till mig och Henrietta! Haha sweet:)

Mitt hår!

Igår åkte vi till Beach Club. På morgonen såg det ut som det skulle regna så jag tog på mig jeans. Men vädret ändrades så det blev hur varmt som helst. Jag fick ligga i mitt linne och trosor, ändå svettades jag ihjäl.

Vi var tvungna att dra sen för vi hade skola på eftermiddagen. Vad gjorde vi på dom två lektionerna? Hmm.. Jo först hade vi Eve och så pratade vi i grupper typ om olika saker. Sen hade vi Joe och då skulle vi redovisa våran ws. Alltså läxa. Det gick väl eeh bra? Haha... Jag fick en stämpel iaf :)

Efter skolan drog jag, Denise, Jonna och Karin ner på stan snabbt. Köpte två halsband, kommer bilder ;) Såg även något som jag tror Fanny skulle gillat. Haha! Sen blev det att stressa hemmåt och göra sig iordning skit fort till discot och springa till bussen. Var as mycket folk på discot igår. Det var ju folk från STS också där. Det var kul iaf :)


Söta Nea :)

Gött å sole :)

Elin eller Lisa? Kommer aldrig ihåg.

Beachen :)

Där skulle man kunna tänka sig och bo ja :)





Nåra av ledarna :)

Laura Love, en av aktivitets ledarna :)

Killarna ligger och spelar wii.

Sweden, wiho!




Haha Denise...;)

Aah, syns inte så bra är ju mobilbild så att säga.

hehehe

Har varit så mycket nu och jag är så himla trött så har inte orkat uppdatera. Vi skulle ha åkt på någon spöksak idag, men det var dubbelbokat. Så vi har disco ikväll istället, men jag orkar inte gå. Håller på att packa upp mina grejer för jag har flyttat upp till övervåningen.



Lite bättre va? Det syns inte ens hur trångt det var på bilden men 4 tjejer i ett litet rum är sjukt trångt!!


spara bara

Så här såg ledarna ut ikväll;)




de e fest nu

Hej precis kommit hem:)

Först hade vi hunt the ledars. Alltså ledarna hade klätt ut sig och vi skulle hitta dom. Vi hittade typ en av fjorton haha.... Vi sprang mest bara runt på stan med andra ord. Jag har inte så mycket att skriva, så bilderna får tala :)













igonerara....

Hej! Precis kommit hem nu, är gör sleten! Vill bara soooova... Bea skrev sms att vi skulle skypa, men hon är inte inne .. :S

Vi tog iallfall bussen till EF Arena imorse. Vi visste inte att bussarna inte gick lika ofta på söndagar så vi fick skynda oss som faen! Det var några som spelade fotboll där borta, men  vi bara låg och chillade i gräset. Glömde minneskortet till kameran i datorn, så inga bilder :(

Jag, Lina, Erika, Tilda och Bina tänkte gå på bio. Vi ville se Bad Teacher eller Bridesmaides men domgick inte föränn ikväll och vi kände inte för att se typ...Harry Potter.

Sprang in i en bokaffär snabbt innan jag hoppade på bussen och köpte den nyaste av Sophie Kinsella. Det boken "The book of the week" så det var halva priset. £4 perry!

Venne vad jag ska göra... Vi ska in till Torquay mer mot kvälla och se vad som händer då. Puss:)


Boken jag köpte, bra än så länge :)

MMMmmmmmmmmmmmmmmmmm gott...............................

They were like really drunk on the bus.

Har precis kommit hem från Torquay. Kvällsaktiviteten idag var att äta glass. Så vi käkade glass! Jag tog en mjukglass med mint. Cilla ♥ Mint.

Vi hade fritt iprincip hela kvällen, det var la bra. Fixade lite cigg och sådant nödvändigt. Kollade på fyrverkeriet från Paignton också. Det var tydligen något slags tivoli där eller något. Men vi orkade inte gå av där så... Vi gick till Subway också. Subway är så mycket billigare här!! Det är liksom 3 kakor för ett och ett halvt pund. Lite skillnad från Sverige ;)

Haha roligast ikväll var nog när det stod en söt Italienare utanför glassbaren eller vad man ska kalla det. Och jag typ bara hoppade till honom och "can i take a picture with you?" och han bara log och sa "yes" ;) Men det var Nea som tog kort så jag har inte det ...:( Söt var han iaf, tror han går i Evelinas grupp eller något..

Nea :)

Ida :)

Iih kommer inte ihåg vad hon heter! But she is so sweet :)

Någon dansk kille tror jag :) eller kanske finsk?















Can we do look back?

Blev inte mycket shopping idag som sagt, men här kommer bilder.


Örhänge.

Ögonskuggspaletter.

En väska.


Gud vad jag hatar digitalkameror! Ja en lila ögoonskugga iallafall.

En vit ögonskugga :)

Sist men inte minst läppglans.

Allt är köpt på primark :)

hur länge har jag vart borta?

Hej söta bloggläsare :)

Precis kommit hem från Torquay. Imorse tog jag bussen till Paignton busstation och mötte alla. Där ifrån tog vi bussen till någon strand i Paignton. Har bara chillat hela dagen. Det var väldigt växlande väder, från jätte varmt till blåsigt och eländigt. Så det blev ingen badning för mig!

Vi orkade inte vara på stranden hela dagen så vi tog bussen till Torquay efter ett tag. Jag var inte så shopping sugen så var bara inne på Primark. Kameran dampar, tror jag har fått sand i den eller något så bilder från shoppingen idag och London kommer senare. Det är bara jag och Guila hemma nu och får se vad vi hittar på. Puss :)

Hehe jag och Denise. Sääääxigt...

Jennifer, vi är i samma grupp :)

Haha Oscar..

Vet inte vad hon heter :$

Linda:)



Gustav :)

Karin (?) och Denise:)







Killarna trivdes i vettnet men inte vi tjejer:)



Avsluter med en bild på oss värmlänningar.

Give me everything.

God morgon motorbabies ♥
Vädret ser skit bra ut idag, härligt! Har packat färdigt min väska så nu är jag klar för och dra. Vi ska inte vara i Paignton föränn vid 11 så jag är lite tidig. Men dom andra gick upp så tidigt och då klarade inte jag fortsätta sova. Jaa... hoppas det är skönt i vattnet :)


Syns det att jag verken orkar bry mig om sminket eller håret här nere? ;)

ja e slethennn

Hej! :) Har precis kommit hem. Kvällsaktiviteten idag var Town Quiz. Det gick faktiskt ganska bra för våran grupp. Roliga folk också! Speciellt en dansk tjej. Vi var klara runt nio, så då gick vi till donken. Vi ville gå och fika men nästan allt var stängt så det fick bli donken. Vi är jag, Lina, Erika, Tila och Sabina.

Anton ringde och Tilda ville absolut  gå till han så vi gick ner till parken. Vi hittade inte honom så pratade med några Italienare istället. Haha dom var as roliga ... :)

Gick bra med bussen nu också. Satt breve någon dansk kille som jag inte vet vad han heter... Haha han tyckte om låten Fest Hos Mange. Mange betyder tydligen många i Danmark. Nu är jag hemma iallfall och ska försöka göra mig iordning lite. Har samling 11 imorgon på busstationen och då ska vi till stranden.

Puss! :)


Lite av hamnen. (Som faktiskt inte luktar fisk.)

Stygg bild på mig och Tilda.

Isssss.

Sabina. Gillar sååå mycket att va med på kort......

Och Tilda står för en väääldig bra bild på Italienarna.

Nåra nörsker som jag inte vet vad dom heter, haha! :)

she is desperate.

Min shopping idag;

Inpackning och shampoo.


2 par pyjamasbyxor, hårmunk och hårnålar.


worksheet

Hej! Har precis kommit hem. Vi slutade mycket tidigare idag och jag tog inte fel buss..;)

Det första vi gjorde idag var att komma till dom olika grupperna. Jag var i lion ;) Vi har haft två olika lärare idag, Eve och Joe. Eve var jätte snäll och rolig. Hon var egentligen lärare för 5-6 åringar. Sen andra lektionen hade vi Joe. Det var han snygga haha! På dom två lektionerna gjorde vi inte så mycket. Det var mest att diskutera typ.

Vi hade en och en halv timmes lunch idag. Jag, Jonna, Evelina och Denise gick ner lite till "stan". Det är typ en minut från EF huset kanske. Alltså inte så långt. Köpte lite på Poundland och Primark. Sen gick vi upp till EF huset igen och samlades i grupperna. Vi "lejonen" gick mot en park där vi körde lite lekar. Mitt lag fick heta "Girl Power" fast vi hade en kille med. Vi vann! Yeah...

Efter att vi slutat tog jag och Tanja (en tjej från Finland) bussen till Paignton. Vi skulle bara stanna där och röka innan vi bytte buss men sprang in på Superdrogstore (eller något sånt hette det.) och kollade lite. Den affären finns i Torquay också, men det blev lite shopping ändå. Eller jag köpte inte så mycket men Tanja shoppade loss! Priserna är så extremt bra. Det var två Aussie produkter för 5.99 pund så var tvungen och köpa. hehe... Kollade lite in bara vad det fanns mest så kan jag shoppa i Torquay.

Jag hoppade av på rätt ställe och allt. Är så stolt över mig själv. Sara är och jobbar så vi ska värma lite mat nu och äta innan vi ska vara tillbaka i Torquay halv åtta. Puss:)


Det här fanns bland annat i min lunch låda idag.

Här satt vi och käka lunch:)

Äckliga, vad ska man kalla det chips?

Söta Tanja! Vill också kunna le med öppen mun......

Min gata ...:)

hahaha! Här bor jag iaf :)

one two 3?

Okej nu ska jag skriva lite vad vi gjorde igår då.

Jag och Evelina tog lite sovmorgon. Haha jag typ somnade i duschen, så duschade i ca 40 min och hon låg kvar i sängen... När jag kom ut från duschen så hade frukosten redan börjat så vi sprang ner i pyjamas ;)
Sen packade vi ihop alla grejer och sån skit. Sen ville ledarna att alla skulle lära känna varandra bättre så "vi lekte lekar". Alla var väääldigt engagerade haha! Men det var härligt väder iallafall.

Sen gick vi tillbaka till hotellet och chillade och väntade på bussen. Bussresan till Torquay tog väl 6h timmar tror jag. Ganska kul bussresa men ändå inte. Var några som satt och bråkade typ hela vägen. Menmen! Vi stannade först och köpte kaffe sen en gång och käkade hamburgare. Ehm ja, inressant så långt?

När vi kom fram till Torquay så gick vi in i någon stor lokal och väntade på våra familjer. Det fanns godis och ta och många som stod och dansade. Kände inte riktigt för och shaka mitt ass efter en 6h resa så satt och pratade med dom jag skulle bo med istället.

Vi fick vänta ganska länge på att Sara skulle komma och hämta oss. Jag bor med två norskar som heter Signe och Karoline och en italiensk tjej som hette något konstigt. Må det vara Giulia? Det var ju ganska sent när vi kom fram till Paignton, vilket är en stad som ligger 10 min ungefär från Torquay centrum. Men Sara som vi bor hos dukade fram lasagne och glass till oss! Dom äter verkligen hur mycket onyttigt som helst. Det första hon sa i princip var att det alltid fanns dricka i kylskåpet och små chips påsar på bordet som vi fick ta när vi ville. Tycker inte chips är så gott längre.... Men efter det så gick vi och la oss!
(tog inga bilder denna dag....)


Idag så gick vi upp vid sju för vi skulle åka redan kvart över åtta.
Det första vi gjorde var att gå sightseeing i staden. Det är ganska liten och väldigt mysig. Mycket affärer och stor hamn. Sen åt vi våran lunch som värdfamiljerna skickat med oss, gissa vad den bestod av? Chips, muffins, kitkat, en banan youghurt och en smörgås. Väldigtväldigt nyttigt, men inget och dricka ;)

Sen hade vi en 2h lång rast
. Vilket fick bestå av shopping!! Yeah. Köpte inte så mycket idag, utan kollade mest vad som fanns. Efter rasten hade vi ett placeringsprov. Läraren var ju typ sjukt snygg!! :o Skulle absolut kunna tänka mig att alltid ha lärare som såg ut så. Sen hade vi en till lektion som bestod av att köra hänga gubben ungefär.

Sen efter skolan skulle jag ju ta bussen hem för första gången. Tror ni det var lätt? HA! Nej verkligen inte. Först fick jag fråga typ tusen olika personer vilken buss jag skulle ta, för alla sa ungefär olika. När jag äntligen steg på 12 och åkte till busstationen och sen kom på 5 som skulle gå fram till familjen tänkte jag att nu är det väl lugnt.. Ehm jo tjenare, jag hade ju ingen aning om vart jag skulle gå av! Jag frågade en kille som jag satt brevid hur jag skulle ta mig till gatan som Sara skrivit upp åt mig. Han var jätte snäll och steg av förtidigt och allt bara för och följa mig. Bärde min påse och allt, haha.

Men sen kom nästa problem. Jag bodde ju inte på den gatan, utan någon gata brevid. Jag har så jävla dåligt minne och kom ju fan inte ens ihåg hur huset såg ut. Så till slut ringde jag Sara så hon kom och hämtade mig.

När jag kom hem var det 15 min tills vi skulle gå till bussen för att åka till discot.
Det var ju bara och slänga i sig middag fort som fan, byta linne och sticka det! Vi höll på och missa bussen, så vi sprang fort som in i helvete. Haha... Men vi hann! Men tror ni inte att den bussen vi byter till från busstationen var helt sen? Haha ledarna hade sagt till oss att vi ABSOLUT måste vara i tid. Men vi kom ju bara typ en halvtimme sent ..;)

Det var sjukt mycket folk på discot och vi dansade en hel del. Ska lägga upp lite bilder nu också! :)


Söta Denise :)

Jonna och Evelina :)

Tindra och Sabina :)



Äckliga föggel jävlel.

Emanuel :)

Damn...

Karta över nött...

Elin tror jag?:)

Lisa?:)

Lina och Erika :)

Min shopping idag var ett par jeans, ett par shorts eller ah ni ser? Haha var tvungen och köpa en ny väska för min gick isöndur! x)

Denise står för dom flesta bilderna. Har några bilder på mobilen också men hittar inte usb saken för det är väldigt mörkt här ..:)

Nu ska jag snart lägga mig, ska ju upp till skolan imörn! Bye darlings ♥

Fuck youuuu

Så har äntligen kommit till värdfamiljen så nu ska det bli lite uppdatering. Vi ska upp tidigt till morgonen och jag vet inte om dom andra vill sova nu så det får bli snabbt.

Vi börjar med måndag då. Att åka bil var as drygt! Hahah.. Det var ju bara ner till Landvetter men ändå. När jag kom till flygplatsen var det redan folk där. Vi var väl runt 15 st som åkte från Landvetter. Sammanlagt med dom från Stockholm så är vi 16 killar och 30 tjejer. Så vi var ganska många från Sverige.

Jag hatar att flyga och som ni såg på mobilblogg bilden så var jag lite flumm för jag var så nervös! Haha.. Hatar att flyga och proppade i mig godis hela flygvägen. Flyget var ungefär 25 min sent och det tog cirka 1h och 15 min. Det var ganska lagom tid tyckte jag! Tjejen jag satt brevid kommer jag inte riktigt ihåg vad hon heter, men hon är med på språkresan. Skit pinsamt att jag knappt knappt kan några namn fast man pratat med dom typ hur mycket som helst!
När vi kom fram till London hade det blivit något strul med bussen så vi väntade i typ 10min på en annan. Sen åkte vi mot hotellet.

Det var en ganska lång bussresa, tror det tog en och en halvtimme. Hotellet var helt okej, fast lite hårda sängar. När vi hade ätit och duschat var klockan nog redan 2 halv tre tror jag.  Jag delade rum med en tjej från Grums som heter Evelina. Hon var glad hela tiden och rolig! Älskar när folk är positiva.


jag har tråkigt i bilen och tar massa bilder.


musik=viktigast!


Vi gick iallafall upp tidigt på tisdag morgonen eftersom vi skule till London. Yeeeey! Frukosten var redan vid åtta så vi gick upp vid sju. Men bussen som skulle åka vid nio tror jag det var, var hur sen som helst! Över en timme iallafall.. Men den kom att tillslut :)
Det tog ca en och en halv timme att åka in. Jag satt brevid en tjej som heter Emma. Hon var ifrån Göteborg och hade hur skön stil som helst tyckte jag.

Först gick vi lite sightseeing med det vanliga, big ben, buckingham palace och piccadilly circus. Sen började äntligen shopping tiden som nog alla väntat på! Sprang mest runt med Emma i affärerna. Tappade bort dom andra rätt tidigt så. Jag köpte inte så himla mycket, så nu har jag mycket pengar kvar. Man måste ju tänka positivt! Jag tror ingen är intresserad av vad jag köpt så orkar inte lägga upp bilder. Efter shoppingen var det middag. Vi åt något kinesiskt. Ganska gott, inte jätte men.. Vi avslutade dagen med att åka London Eye. Det var väl fint och allt det där... Lite långtråkigt kanske bara haha.... Dålig turist jag är :$
När vi åkt klart sa en av ledarna att vi skulle se en 4d bio också. Den var väldigt kort men coolt.
Sen blev det att ta bussen hem igen. Alla var ganska trötta men en del kunde inte hålla käften, så jag klarade inte somna.

När vi kom till hotellet så kommer jag inte ihåg vad vi gjorde hahha? Evelina hade åkt med två kompisar som hette Denise och Jonna. Så dom kom över till oss. Sen började några pöjker ringa på hotel telefonen så vi gick ner till dom ett tag. Satt mest och prata och spelade lite kort. Det hade ju vart en väldigt lång dag och så, så vi gick upp till vårat rum. Men det gick inte och sova precis. Så pöjkera kom upp till oss. Haha dumma Denise lurade in dum fast jag inte visste och så satt jag där i bara t-shirt...
Vi var väl lite högljudda antar jag, för en ledar knackade på. Anton och Emanuel gömde sig i min garderob haha! Har nog aldrig garvat så mycket, och Oskar satt bara kvar typ bakom sängen..


Big ben och någon bro typ.


Buckinggham Palace.


Jag och söta Emma med någon fontän i bakgrunden. Just då var det skit gött väder!


Piccadilly Circus.




Evelina! :)




Lisa och Elin. Eller tror det var Elin? Fan vad dålig jag är. Dom är iaf skit shcyssta :)



Utsikten från London Eye. Svårt och få bra bilder när tet var regndroppar på...


Så här ser luncherna vi får ut. Väldigt nyttigt känner jag.

Nu har dom andra gått och lagt sig och jag känner mig elaksomsitter och grejer med datorn. Hoppas ni blev nöjda nu. Skriver  mer  imorgon, och ska va bättre på och ta kort. Puss :)

Nu åker vi snart!!

dsc00587 (MMS)

Nu åker vi snart!!


Mmh sugar!

Jag tänkte dela medmig av ett skit gött recept till er! Dom här kakorna är inte alltför krångliga att göra och är väldigt goda. Om inte alla ljuger då och säger att dom är goda fast dom inte är det......

Chokladbegär (ca 20st dock för mig blev det mååånga fler!)

5,5 dl havregryn
4 dl vetemjöl
150 g smör eller margarin, rumstempererat
3/4 dl farinsocker
1/2 dl socker
1 dl ljus sirap
2 dl mörk choklad, grovhackad
3/4 dl kakao nibs
2 tsk bakpulver
1/4 tsk salt
3/4 tsk rivet apelsinskal
1/2 dl vatten
Ljus choklad för doppning, minst 400g

* Om du inte hittar några Nibs kan du använda fint hackad riktigt mörk choklad (minst 70 % kakao) istället.

1. Förvärm ugnen till 200 °C. Blanda mjöl, bakpulver, smör, socker, havregryn och salt så att konsistensen blir ungefär som brödsmulor. Tillsätt sirap, choklad, nibs, apelsinskal och vatten och blanda samman till en deg.


2. Rulla försiktigt degen i antingen en lång rulle eller i flera små (c:a 5-7 cm i diameter). Lägg degrullarna i kylskåpet i 30 minuter.


3. Skär sedan degen i ca 1 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt med bakpapper på.



4. Sätt i kakorna i ugnen och sänk temperaturen till 175 °C. Grädda kakorna mitt i ugnen i 10-15 min.
Ta ut dem och låt dem svalna på ett ugnsgaller

5. När kakorna har svalnat, smält den ljusa chokladen i ett vattenbad och doppa undersidorna av kakorna med hjälp av två gafflar.

(Jag behövde bara 200g choklad, men receptet säger 400g. Gör som ni vill!)

Klart! :D

Audrey Hepburn.

Ligger och chillar i soffan med en kopp kaffe. Vaknade för en halvtimme sen typ. Hehe blev jätte pigg på en gång! Fast känner mig förkyld :(

Kollar på Enastående kvinnor. Det är ett program som går på 2:an tors 20.00. Morsan hade spelat in för hon vet att jag älskar Audrey Hepburn. Det är väldigt intressant så kolla gärna på det här!


knowing nothing is better than knowing it all.

Så nu är bloggen fixad. Kommentera bättre/sämre? Klicka f5 om ni inte ser. Hehe diggar min dinosarie..



Haha nu får ni översätta och läsa på typ...franska. Alltså om ni har lust...

From yesterday.

Nu är jag nästan färdigpackad! Can't wait ;)


HEHE DUKTIG PÅ Å MÅLA????????

At least give me my dreams back

Precis kommit hem efter en cykeltur. Det droppar av mig för jag är så blöt. Nu blir jag säkert förkyld!

packa?

Hej! Jag gick inte upp vid nio ändå .. ;)
hehe.... Josse sitter och fixar med bloggen nu, yes! haha... Hoppas att det blir bra också då. Vi får se hur det blir med headern. Det är lite krångligt tycker jag. Vet inte hur jag vill ha den. Och ni kom ju inte precis med idéer ........

Så här ser jag ut idag ehehheheheheh fuckface varning!

Look alive sunshine.

Hej! Någon bloggläsare som är uppe tidigt? Såg precis soluppgången genomfönstret..:)


Bläää jag börjar bli uttråkad. Hatar när jag inte kan somna! Får gå upp typ vid nio idag, så kanske jag somnar i tid till kvällen. Har hunnit sett klart på The Mist och sett många OTH avsnitt. Perry..

Jag gick till toan och gjorde en till ansiktsmask hehe.. Fast la bara på i t-området. Men älskar den jag har nu.Synd bara att den är så dyr! Men det känns som den är bra iallafall. Det stiiiicker på min ansikte :((!


Eeh ja ..?

Ni har allt blivit liiite duktiga på att kommentera! Visst några av kommentarerna är säkert reklam skit, men ändå...:3


scene diamond necklace

Har gjort sk scene diamond halsband förut. Det var lite pyssligt. Trodde faktiskt att det skulle vara lättare än vad det var! Har ju en sån diamant i örhänge också men ville ha halsband med :)
Jag gjorde två stycken på en gång ifall att det går isöndur.

If you think it looks wierd, it's ok!


Haha mitt ansiktsuttryck är ju för epic!


Someone telling me too.

Förr så lyssnade jag alltid på Christina Grimmie's covers. Hon har ju så grym röst!
Nu har hon ju släppt skiva och allt. Hihi hon är ju så duktigt. Gått från att vara yt stjärna till att turnera med Selena Gomez! Blev överlycklig när jag såg att hennes album fanns på tpb så laddade ner det på direkten :)


EOTD

Körde på bara ögonskugga idag också. Behövs inget nu i ansiktet när det är sommar. Fast eeh okej, mitt ansikte behöver egentligen eftersom jag fått så dålig hy men....

Jag tog ögat-bilden i konstig vinkel och failade med eyelinern. Men det skiter vi i, okej?



Mycket kärlek till min syster♥♥

Har precis käkat nästan en hel räksmörgås. Fy tusan vad gott! (hahahhaha "fy tusan") Orkade inte hela så morsan åt upp den. Men det var himmelskt så gott.
Fick även en nöt bulle. Åt en tugga av den, sen spydde jag nästan för jag var så mätt haha....

Allt hade syrran med, så söt :D




Blev inte bilden grym med min ketchup affisch i bakgrunden? ;)

Färga ögonfransarna och ögonbrynen.

Kände för att färga ögonfransarna det var ju ett tag sen. Tog ögonbrynen också, fast bara i max 5 min. Jag visste att dom skulle bli jätte mörka annars. Men dom blev såklart för mörka ändå.. Jaja...

Ett tips när ni färgar ögonfransarna eller brynen är att kleta på lypsyl runt. Då slipper man det där onödiga svarta som kan fastna på huden och det är ju inte särskilt jobbigt.

Före:



Under tiden: (hade inte tagit på brynen ännu när jag tog kortet)


Resultatet:



Jag vet inte om ni tycker det blev någon skillnad. Jag ser det väldigt väl iallafall.

NOTD Half Moon

Gjorde dom här naglarna idag igen, fast med andra färger. Vill få in tekniken! Blev jättekonstigt men :(

Nagellacken jag använde i ordning :) (slängde det rosa efter att jag använd det, det sög!)




cult icon

Mikaela om When I was in your age.:
Tack så jätte mycket för presenten!! och ja du försökte iallafall va gullig, och det funka rätt så bra :D men jag kommer iaf sakna dej! :'( och du får ha det bäst i England :)
Älskar att få gulliga kommentarer! Det ska jag att ha också Mikaela! :)


Morsan har kommit hem nu, så det är slut på frid och fröjd hehe.. Fick pizza idag igen. Man kan ju undra varför jag har fått sådan problemhy! As nice väder ute, så satt ute och käkade och solade litt. Men om ni känner mig så vet ni att jag blir rastlös rätt fort. Morsan vill att vi ska gå upp och börja packa, men jag vill ju sola! :(
Får se hur jag gör. NOTD kommer sen också :)



haha mammsi tyckte jag tog en liten bit och undrade om jag bantade till beach 2011. Lite sent för det nu va?;)

alla våra idéer

Hittade bilder på mig på Josses kamera. Busig hon är som tar kort på mig :O




WHAT THE FUCK?? bjuder pån......

REMEMBER ME, SING IT!

God morgon sunshines ♥

Jag har en alldeles vanlig lördags morgon än så länge. Mycket kaffe, mcr på tv:n och ensam hemma. Hihi, älskar att vara ensam hemma! Har inpackning i håret och ansiktsmask på. Min hy är fett äcklig :SSSSSSSSS hehe...

Mamma har inte kollat upp än hur mycket packning jag får ha med mig. Jag skulle gärna göra det själv, men jag vet inte vad jag har för biljett. Ingen aning om vart den ligger helller! Måste fan snart börja packa så jag slipper stressa. Finns nog inget mer jag hatar än och stressa. :)

Josse skulle ju fixa min design idag, men hon stack till Linda(?) nu. haha... Men förstår henne, hon var ju varit borta ett bra tag så det är väl kul och träffa kompisarna igen. Så kanske börjar fixa med det ikvälll iallafall. Jag vet inte riktigt än hur jag vill ha det. Om ni har några tips eller förslag, kommentera! :)



BUSTED!

Har ni alltid undrat vad jag gör när jag är uttråkad?
hehehhe
posern................




What is that?

Testade ring förut i läppen. Den var lite stor och det kändes as skumt. Den var så... ivägen!

Skriv en kommentar om vad ni tycker! Eller juste, ni gillar inte och kommentera mina inlägg -.-



Ska fortsätta och ha ring under tungan. Måste kolla upp någon gång vad den heter hmm...

When I was in your age.

Ligger och chillar i sängen. Har precis kommit hem från Mikaela nu. Knäppa lilla unge....... Vi har kollat på några skumma filmer och inte gjort något. Jävlit gött å inte göre nöe ibland. Kommer nog sakna Mikaela ändå lite grann när jag åker. Vi har ju träffats iprincip varje dag nu i tre veckor. Kommer kännas sorligt och inte se henne. Hehe jag förösker vara gullig i alla fall..:)

Slut på det gulliga.. Jag ska se klart på en skit dålig film jag har på datorn. Ghost World heter den, se den inte. Även fast den är dålig måste jag ju se klart på den. Hatar och inte se klart på filmer!

Hehehehehehe fettooooooooooon.


Gav Mikaela hennes konfirmations present också :D Det var en jumpsuit, samma som jag har!


I'm not scared anymore.

Åker till Mikaela nu. Bea är fett stressad så, hejdå!♥

Another clever word.

Den absolut finaste Adept låten är The Ballad Of Planet Earth. Inte den bästa, men finaste.


cath up!

Förresten, har jag visat min supersnygga affisch jag fick på posten förra veckan?:D


Yeah, you made us all so famous.

Följde med morsan ner till stan när hon skulle hämta Bea efter jobbet. Köpte sminkborttagnings servetter på Lindex. Men det är ju bra och ha, eller hur?
Haha försöker och tänka smart.. Nu kommer Josse snart hem. Har längat tills hon kommer hem, för hon ska äntligen fixa min design :D Tycker den är liiite tråkig sådär. Fanny med har jag märkt ;)

Måste försöka hitta på Bitish Airways hemsida hur mycket packning jag får ha med mig. Om jag har fattat rätt så får jag ha med mig rbra mycket. Men även fast jag får ha med mig mycket kanske jag inte ska det, det blir ju jobbigt och gå och dra på. Har ju inte morsan med mig som kan göra det åt mig ..;)


i regnet.

Sitter hemma i köket och chillar och försöker lära morsan att lyssna på Jimmy Eat World. Har precis käkat brunch. Eftersom vi är så nyttiga här så fick jag pizza. Morsan hade även köpt Ben & Jerry's till mig :D Det var jätte längsen jag åt det, så bev as glad. Det låg även lite saker till resan på sängen.
Perfekt, så behöver inte jag fixa det!

Ska snart bränna lite skivor till mamma. Hehe jag ger skivor till henne hela tiden som jag tycker hon ska lyssna på. Men hon fortsätter ändå lyssna på typ musiken från Moulin Rouge och Peter Jöback hahah!



I väntan på min mamma...

Morsan sluta jobbe för över en timme sen men har inte kommit än. Jag trodde jag skulle få stressa, men nej.
Har ju packat ner alla mina grejer så har brist på att göra nu.
Så datorn och kaffe får det bli! ;)

Jag vill ner på stan och shooooooooooopppa! Buhu.... Mamma elak och inte låter Cila shoppa. Haha...
Men för det kan man ju sitta och kolla runt på smink på nätet. Titta vad kul jag hitttade på tradera, något för mig kanske!:D


Stacy's mom...

Älskar låten. Och alla parodier som finns på videon! :D
</

tripp trapp trull

Har suttit framför tvn med Marika, käkat ostbågar och kollat på film. Kollade på Marks of A Murderer. Den var ganska bra faktiskt. Att James Franco, som ni känner igen från bland annat Eat Pray Love och Spiderman var med gjorde väl inte saken sämre. Han spelade faktiskt knarkare väldigt bra.

Sen kollade vi lite på något skit program när dom firade Victoria. (Som tydligen fyller år idag ?) Men det var skit kul, alla var så stygge haha... Gaaaaaaaaay

Mamma ville hämta mig tidigt imorgon, så får väl försöka att somna i tid! Kommer gå bra...:)


musiken<3

Mina favorit spel just nu :D
Dom två första är ganska lika varandra dock.



(Länkade bilder)

hha..

Jag fick iPoden och funka till slut. Okej, fick inte in alla låtar och inga filmer. Men musik så det räcker iallafall! Nu har jag det fixat - bra!

Har varit hos Malin och kollat när hon har målat. Jag är ju alldelles för lat för att hjälpa till hehe..
Emma var sur på mig idag. Men det fixar man med att sätta på Lotta bara! Emma är inte alls lik henne...

Bild på sötis Ella:

Hello world I'm youre wild girl

Tjenare... Har damp, min iPod funkar inte! Hur fan ska jag klara mig utan den i england? Grr...

Igår när jag gick hemså var det en kärring som var fett skum. Och inatt så drömde jag om henne! Haha... Hon följde efter mig och skit. Till slut fick jag ett nervöst sammanbrott eller något och bara stod och skrek. Konstiga drömmar från en konstigt tjej.

Eller nej bitch

Älskar det nya från Bowling For Soup. En av dom bästa låtarna från nya albumt tycker jag nog är Turbulence.


On my own.

Har vart ute och gått lite med Mikaela och Jonas. Lekte lite i sanden så fick duscha igen haha... Kom hem för ett tag sen. Fick dra cykeln hela vägen. Det var lite drygt, fatta vad gärna jag ville cykla men inte kunde eftersom jag hade punka!
Det är ju riktigt kallt på kvällarna nu. Tycker det ska va varma sommarnätter... Sitter i tjocktröja och dricker varm o'boy nu. Gööööööt:)

Får se om jag joinar Marika vid soffan, eller sätter på någon film själv! Puss.

Åt första smultronen för iår:)

Grusiga lilla jag...

I'm sitting here wishing, the things I've become, but something is missing,
Maybe I... What do I know.

NOTD Half Moon Skittles

Provade mig på att göra half moon naglar förut när jag låg ute i solen. Gjorde utan mall vilket inte var så lätt när jag är väldigt darrhänt och har extremt korta naglar.
Men ni får en bild ändå!
Det var från MakeupMyLack jag fick inspiriationen.

generetion nothing.

Har ju fått reda på att dom ska fylla på med grejer på E.l.f. som varit slut ett bra tag den här veckan. Men jag visste inte att alla nyheter skulle komma också! Eller nyheter och nyheter, såna grejer som bara funnits i USA än så länge. Blev jätte sugen på att beställa, men får hålla i pengarna nu!
Tycker bara att et är synd att sakerna är så mycket dyrare i uk shoppen än i usa..

Några av grejerna jag är sugen på att testa:






White dress

Gick upp för ett tag sen. Har käkat lite frukost och druckit kaffe. Inte mycket, är bara inne på tredje koppen. Jag brukar hälla i mig annars när jag är hemma. Jag och Mikaela skulle träffas vid två, men nu säger hon att vi inte ska det -.- grr.
Får lägga mig ute i solen lite då tills hon passat Nino. Jag måste egentligen ner till banken och beställa nytt kort med, för det har bivit en spricka i mitt! Tänk om det går av när jag är i England, inte lyckat..
Men jag orkar inte gå ner än och banken stänger vid 3. Hoppas mamma är snäll idag!:)

Bild från konfirmationen var med i tidningen idag:


Haha fina Olivia var visst med på bilden på Mikaela.

now now now now, and stop!

Cyklade och mötte Mikaela förut som även var med Madde och Robin. Satt bara vid en bänk vid godishuset. Känns så hösten 2010 hehe...
Sen drog jag och Mikaela hem till henne. Hennes säng är så skön så jag somnade ett tag ..;)
Haha vi kollade på en video när en tjej sminkade sig. Hon såg ut som en transa efteråt!
Vi hade tråkigt sågick och käkade pizza. Dom skulle stänga när vi kom så vi satte oss vid några bänkar och käkade istället.

Vi skulle vara lite duktiga och gå för att vi fetat oss med pizza, men kom bara till Jonas. Stod och prata med han ett tag. Haha cilla släpper ut alla sina känslor..

Hade punka på min cykel och Linda ville att jag skulle sova hemma så hon slapp vara ensam, så fick skjuts av Marika hem. Var himla skönt och slippa gå. Jag skulle säkert ha blivit livrädd av att gå i mörkret (Det har blivit så mörkt på kvällarna :o) haha..

Ska ta bort sminket nu och sätta på en film så jag somnar snart! Vill inte sova för länge imrogon när det ska bli fint väder. Får ju passa på och utnyttja det nu och bli lite brun!


Puss:)
Sötis Micshit.

Mat bilderna som alltid ser lika goda ut Fanny;)

awww sick!

Hey :D
Precis kommit hem från Malin. Jag och Bea var barnvakt åt Emma och Ella. det gick rätt bra faktsikt ;)
Ella följde med hem, men ligger och söver nu. Är as trött, gick ju upp vid åtta imörse! Kanske ska joina henne i sängen.

Fick reda på nu också att Lennart inte kommer imorgon! Så jävla fuckin great.
Jag har fuuuckface så jag är elak som dennnnnnna:

omg jag dör snart! MCRMCRMCRMCRMCR♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hur i helvete ska jag kunna sova nu? My Chemical Romance aka cecilias liv har precis sagt på radio 1 att dom ska jobba på ett nytt album. Oooh my effin Geeerard! :SSSSSS
Vet inte vad jag ska ta mig till.. Känns som jag håller på att svimma.. Kan inte andas normalt.
Måste skriva till Josse nu. Jag vet att hon fortfarande tycker om dom fast hon säger att hon inte gör det..;)
Jag hoppas bara nu att dom inte går ännu mer åt pop hållet! Men jag står bakom dom vad dom än gör♥

Jag och Johanna satt ute och pratade mest. Kommer bli jobbigt och inte nästan kunna prata något med henne på tre veckor.. Men vi får skypa .. ;)

Puss på er alla awesome snygga bästa blogg läsare! Jag älskar er! Jag älskar allt just nu!!!
Hallå vet ni? MCR SKA GÖRA ETT NYTT ALBUM. Can't believe it..

joooohn!

Satt ute i solen förut, inte länge men lite i alla fall! Har suttit och läst tråkiga bocker som Lilla Boken Om Onödigt Vetande & Tjuvlyssnat. Okej dom är inte så tråkiga eftersom jag garvat as mycket.

Jag och Marika har suttit och kollat på Teen Mom nu ett tag, tror det är slut nu. Skulle med Johanna till stan men det blev det inget av. Men nu kommer hon hit istället :)
Jag är ensam nu för Marika har precis åkt till  jobber, så då slipper jag vara ensam - gött.

now i'm back into the day

Lycko tårar just nu. Ser på massa klipp med mcr sen 03. Varförvar jag inte äldre då? ..

Ligger och försöker fixa med iPoden. Vill ju ha massa mcr videor på den, men det har inte funkat och lägga in videor på ett bra tag </3 hehe...

Ska gå å pesse nu, har redan dröcke så möe kaffe... :)
Happy tears :3


MY DREAMS JUST CAME TRUE.

Här har ni hela uppträdandet med My Chemical Romance från Itunes Festival i London. Blev jätte glad när jag såg att dom lagt upp allt i sammma! Nu skakar jag, gråter, får en Gee-orgasm, ler så stort jag bara kan och vet att jag har mer än en timme kvar av denna lyckliga stund!

Setlisten är sjukt bra vad jag har sett, så ta er tiden att kolla. För min skull...


A month with you alone in the desert?

Har haft jätte kul med Fanny idag. Vi träffas aldelles för sällan nu när hon aldrig är hos sin mamma. Vi gick till stan förut. Gick inte så fort så det tog en timme ungefär. Träffade Johanna en snabbis. Men hon skulle och duscha. Hon gav mig även konfirmationspresent som var alldeles för mycket! :o
När Johanna duschade så gick jag och Fanny till Kari. Var jätte längesen jag var där, men känns ändå nästan som igår. Vi fixade även en snygg blomma till hennes fader som fyller år imorgon.

Packade inte med mig så mycket till Paul och Marika eftersom jag vill ha så mycket grejer som möjligt hemma. Bara det nödvändigaste! Ligger och kollar på film nu. Ska snart sova, måste upp tidigt till morgonen. Det känns som mitt sommarlov börjar nu!





bababbby


den är säkert bra.

Hej! Konfirmationen var, kul? Fanny kom och kollade och följde med hem sen. Säkten var här och vi fikade. Fick lite presenter och så.. Fanny har faktiskt varit trevlig idag :o Skämt åsido..
Vi ska nog snart dra oss ner mot stan, så det blir ett kort inlägg det här!

Lägger upp bilder senare, orkar inte nu. Fanny klagar bara på mina mobilbilder....
Så här snygga är vi idag! :D

keep running, keep shining, mean something.

Har lågit och grinat lite. Det gick inte att streama mcr från itunes festival...

Sover hps Mikaela inatt. Vi har inte gjort nååågot. Så jag har inte något att skriva. Vi ska väl snart sova så vi orkar gå upp till morgonen.
puss.

Dum and dummo...

Har stogit och bakat i över två och en halv timme nu, phu! Hoppas det blev gott, har faktiskt inte smakat något av det än. Bäst för dom som kommer imorgon att dom blir nöjda -.-

Nu ska jag göra min bortstar lite snyggare, torka av allt smink och lägga ner det i min neccesär. Jag var visst inte så duktig på att sy som jag trodde, så mamma har fått laga den lite. Men det var faktiskt bara där som man skulle sy för hand som jag fuskat lite .. ;)
Den har hängt på tork hela natten, den var absolut tvungen att tvättas. Men den har torkat nu, så ska fixa det. Riktig fixar dag idag känner jag. Har suttit och fixat med musik också!

Ser det gott ut?:)



love to the hair.

Såg för inte så längsen att Lauren Conrad färgat håret precis som jag vill ha det!
Jag tycker det blev skit snyggt.


'Cause I mean this more than words could ever say.

Vaknade ganska tidigt idag, vid elva ungefär tror jag. Skönt! Får ju inte sova länge eftersom jag måste gå upp så tidigt imorgon. Vi har ju samling redan vid halv tio, och man ska hinna sminka sig innan!
Kanske sover hos Mikaela inatt. Hon frågade igår om jag ville det, men nu svarar hon inte på sms. Så hon kanske har ångrat sig ;)

Har bara låge framför datorn och kollat runt på olika bloggar och kollat på Män som hatar kvinnor. Jag tycker inte den filmen är så bra egentligen, så nu har jag bytt till mychem. Ska snart baka lite till konfirmationen. Men the parents bråkar i köket, och då vill inte jag gå dit. Skriker till varandra om små saker, moget -.-

Saker som jag kommer shoppa hur mycket som helst av i England, vet jag är!


Bjuder på en osminkad bild, bara för jag är en så dålig bloggare.

In your eyes,

Jag och moder jord har varit jätte duktiga och tryckt två bronze puder och en rouge! Ingen av oss hade gjort det innan, så bev jätte nöjd. Min rouge från E.l.f. gick isönder ganska fort efter att jag fått den och mitt sol puder från Viva La Diva gick i söndur när jag tappade det i golvet för sjuttielfte gången. Så nu ligger dom på tork. Hoppas att sprit lukten ska försvinna också.

Nu ska jag läsa lite tidningar jag hittade!


The press corpse.

Satt vid mammas dator förut för skulle skriva ut ett recept. (Cila♥baka) Jag ska baka lite till konfirmationen imörn. Vi hade inga grejer hemma, så kan inte baka idag. I alla fall, så ser jag att mamma har en pärm med mitt namn på bland sina grejer HAHA. Men det ser ju ut som hon har pappren om mig i där.. Det är ju inte alls typ en pärm jag hade i ettan eller så.


Kolla, Bea söt och tog med smörgåsar hem igen bara för att hon vet att jag älskar dom. Jag trodde det var hennes konfirmations present till mig ehe..

to partey..

Har städat mitt rum jätte mycket idag. Skulle kunna skriva hela dagen men det stämmer inte eftersom jag har tagit endel pauser. Har ganska mycket kvar att göra. Eftersom jag mest har gått igenom gamla saker och slängt hur mycket som helst. (Känns som jag gör det varje helg, ändå kan jag fortsätta slänga!!) Så har jag fortfarande lite kläder att hänga upp i garderoben.
Men det känns bra att ha lite koll på grejerna innan jag åker..

Har gjort ost-chips, var jätte sugen på chips men vi hade inga. Dom smakade bajs i alla fall. Så får äta med ögonen nu med :)



bleed american.

Försöker träna på att sätta upp håret i munk. Det är så himla snyggt! Ser väldigt lätt ut när man kollar på olika bloggare hur dom gör det, men jag får inte till det känns det som. Kanske ska köpa en riktig, om det är lättare? Borde det inte vara tycker jag.

Nu måste jag gå och få mig en kopp kaffe från min bästa kompis Herr Kaffemaskin! Pussen.

mm?

Såg att en av mina favorit bloggare köpt en sån här. Skulle nog vara vädigt bra att ha! Bilden länkar er till vart ni kan köpa .. ;) Alla har väl hört talas som IKEA?



I promised I'd see this with you now.

Hej! Redan hemma som ni märker, vi slutade ju redan vid tolv. Idag så har vi övat på redovisningen (lika givande idag) och typ fikat. Vi fick god kyckling till lunch, så nu är jag mätt ett tag framöver. Sen fick vi även jorgubbstårta. Men det var ett tant hår i min bit så kände inte för att äta den.

Det är ju bara bra för kroppen att äta med ögonen istället!

Vi fick våran bibel och psalmbok idag. Dom hade skrivit lite i var och ens och valt ut en bit ur dom. I min stod det:

"Då gick Jesus fram till dem och talade till dem: Åt mig har getts all makt i himlen och på jorden. Gå därför ut och gör alla folk till lärljungar: döp dem i Faderns och Sonens och den heliga Andens namn och lär dem att hålla alla de bud jag har gett er. Och jag är men er alla dagar till tidens slut."

Antar att dom valde den till mig eftersom jag är med på dopet till söndagen. Någon annan bra förklaring har jag inte.

Nu ligger jag och lyssnar på Jimmy Eat World Believe In What You Want. Musigt, tycker egentligen bara om kanske ett fyrtal med åtar av dom. Men det funkar att lyssna på ibland.


But I know one thing, your mother's proud over you.

Heath Ledger var den absolut bästa skådespelaren enligt mig. Finns inte så mycket att säga, men kolla gärna filmer med honom. Dom är bra. Så se dom här. NU.





That'sthe only time I've seem him cry.

Hmm, varför har jag så svårt för att koppla av och somna? Jag är ju uppe tidigt varje morgon men ändå kan jag inte somna på kvällen. Varje gång jag lägger mig ner för att inte göra någonting kommer jag på tusen saker jag måste göra. Måste googla det där, ladda ner den låten, kolla upp det sminket, fråga den det där blabla...
Som nu har jag städat mitt rum, läst igenom alla tidningar jag hade här, skrivtit lite listor, lagt fram vad jag ska ha för produkter imorgon och vad jag ska packa ner.. Väldigt viktiga saker, absolut.

Jag vill bara sova :(Kollar på oth. Första säsongen är ju bäst.
Apropå ingenting, jag har jätteont i mitt ena öra! Tänkte om det var vax eller något så har gjort rent med en tops, men det var inte skitigt. Bara ömt. Vad ska man göra då? Bra fråga.

Såklart mychem leder!

p10-.-

Okej, till morgonen tar ansiktsvattnet slut. Sen är det den jävla body slashen som ska ta slut också. Om jag har någon annan produkt som tar slut, kan det räknas istället? Måste shoppa imorgon!! ;)

Things I like totally really need.


HHM

Kolla vad som hänt min Shimmering Facial Whip från E.l.f! Hela "locket" eller vad man ska kalla det lossnade. Synd jag som highlightar med den varje dag. Har lagt den i en låda så jag kan använda den tills jag köpt en ny .. :( Måste ta slut på alla grejer i p10 idag så jag får shoppa! Har faktiskt ganska mycket att kryssa av.

Den är i färgen Liliac Petal och är sjukt shimmrig i lite silvrigt, ca 15kr.


JAG HAR VERKLIGEN BÖRJAT STÖRA MIG PÅ DÅLIGA MOBILBILDER -.-.-.-!

woooow

Linda spelar SKIT KASS musik på hög nivå och jag försöker se på film. TRÄVLITT.
Jag brukar ha headset och så ifall att dom andra här inte vill höra min musik, men man gör ju som man vill!
Har börjat kolla på Desperate igen. Det har nästan blivit tråkigt, var hur längesen som helst jag såg det men kan ju ändå allt som händer. (Är på säsong 2 nu.) Ska nog se klart den här säsongen och börja se på Life Unexpected eller Secret Life of American Teenager. Började kolla på bägga serierna för ett tag sen men fastnade inte.

Gulit hjärta?

i don't want that to happen to you.

Hihi har busat lite med Emma. Bland annat lärt henne att man ska bita isöndur kortlekar. Hehe.. Kände inte för att leka med henne mer när hon hotade mig med en sax. Hon skulle klippa mina tånaglar, men det gick inte för dom var för korta. Då blev hon frustrerad och började hugga mig i benet. Men hon är ju faktiskt bara 2½år..

Hon lekte bebis och skulle bada i handfatet. Det tyckte hon var skitkul och när jag skulle ta kort på henne blev hon sur på en gång. Varför tycker hon inte om när jag tar kort?


Fick hem papper från Ef idag. Nu är det inte länge tills jag åker! Hoppas jag får massamassa pengar i konfirmations present så jag kan shoppa gärnet. Även fast jag avslöjade mina planer idag för Mikaela som är att jag ska försöka spara såmycket som möjligt för att kunna beställa smink när jag kommer tillbaka..
Fick även bilderna som vi tog igår. Det var väl igår? Snabbt gick det i alla fall.



And I am missing you.

Apropå Johanna fråga, nej jag har inte färgat håret. Även fast jag har lust. Jag orkar inte gå in på din blogg och svara hehe.. Sitter med Emma i sängen. Hon är arg för att hon inte får mitt brev. Ska visa sen vad som är i. Inte så lyckat är det. Hoppas det är mat snart, jag är hungrig.....




såattsägaja.

Näst sista dagen avklarad! Idag har vi i princip bara tränat på redovisningen. Väldigt mycket känner jag att jag hade att öva på också när jag bara ska säga en mening. Så har låge på bänken för det mesta. Jag och Mikaela kollade även vart Sven var begraven, men han hade sin aska utspridd i minneslunden.

Vi har haft en slags frågetävling dom här tre veckorna på konfirmationen. Så på slutet av varje dag så har dom ställt några frågor och har sagt att den grupp som vinner får pris. Jag tror inte det är särskilt fint pris, men några i gruppen är väldigt tävlingsinriktade och har till och med bakat för att fjäska för Emmah och Anna. Tyckte det var lite kul hehehee

Det här vill jag tatuera in.


Hehe... jag har kul och leker emo...



puuuuuuuus:)

Can't imagine.

Dagens låt får ju absolut bli Hilary Duff - Someones watching over me. Okej jag har bara lyssnat på The Used och Adept idag, men bara för att vi ska ha den på konfirmationen. (Woops vi skulle ju träna på den..)


Projekt 10.

Håller som sagt på med projekt 10. Alltså att man ska använda klart 10 produkter innan man köper något nytt. Såklart tog jag dom produkterna med minst kvar i, hehe :M
Har ju redan t.ex. använd upp lösnaglarna nu. Satte på dom igår och har redan pillat av alla.
När jag använd klart något mer av produkterna kryssar jag av om visar!

take the trash in.

Ligger i sängen nu och ska bara tvätta bort sminket och måla naglarna. Känner att jag skulle vilja haft nytt nagellack borttagningsmedel, men jag har inte haft ork att dra mig ner till stan. Så himla skönt att det är onsdag! Nu är det inte många dagar kvar av konfirmationen. Äntligen snart slut. Eller just det jag tycker det är jätte kul.

Hehe jag använder stickad tröja i juli...

Säg hej till mitt redigerade hår.


dom svarta prickarna råååkade hamna där...

Climb out from the pine box.

Två saker jag hatar. Eller den andra hatar jag väl inte, men det är störande.

ATT CYKLA, HATERT!




Att sätta toapappret på rullen, hur lång tid tar det egentligen?



kan inte låta bli att gråta.







om ni inte förstår det så är det mcr..

keep shining beautiful.

Hihi titta vad gulligt jag hittade och my chem.

Jag klippte lite fail okej, men ändå mcr ♥
my chemical romance

shining all the time.

Idag har vi varit i Mikaelikyrkan hela dagen. Det första vi gjorde efter frukosten varatt ta kort. Jag gjorde peddo smile/såg sur ut. Jag blev säkert skitsnygg, men det syns ju ändå inte så tydligt i tidningen. Så vafaan spelar det för roll? Jag bryr mig inte i alla fall.
Har jobbat lite grann på vad vi ska göra på redovisningen och vilka låtar. Vi bestämde bland annat en Hilary Duff låt från Raise Your Voice. Erika och jag kollade alltid mycket på den filmen förr, och det händer att jag kollar på den fortfarande ibland. Iallfall, låten har jag älskat sen jag såg filmen första gången. Kommer ihåg hur jag brukade spola tillbaka och bara lyssna på den. Så idag så frågade dom vilka som var säkra på versen och kunde tänka sig att sjunga. Men som vanligt var jag en pussy :$




sorry.

Jag hittade massa röda lösnaglar i söndags när jag packade, så jag packade ner dom. Dom är inte ens särskilt långa, men tog på dom ändå. Försöker köra lite projekt 10. Det vet ni väl vad det är?


Kollar på The Switch nu. Mikaela har tjatat på att jag ska se den. Jag har typ en kvart kvar av den och den suger.
Typisk jätte dålig film. Ingen humor alls.

What a bitch!


UPPENBARELSE.

Ligger i sängen som vanligt och lyssnar på musik. Så kommer My Chemical Romance-Helena Acoustic. Fuck säger jag bara, griner som faen måstetrycka upp videon och kan inte sluta lyssna. Har lyssnat på den hela tiden sen dess. Jag har hört den här versionen av låten 19842486 gånger innan, ändå blir rektionen lika stor som den var första gången.
My Chemical Romance är min livs kärlek, sorligt men sant. Älskar dom, dom slutar aldrig förvåna en. Deras passion är den största jag sett, så mån om sina fans så det finns inte. En tjej SLICKAR på Frank's ansikte, ändå fortsätter dom med Meet'n Greets. Underbara är det rätta ordet ♥ Kommer aldrig sluta älska er killar :$


söt mask.

Chaa, jag är tröett som faen. Konfiermationen idag sög som vanligt. Men jag var i tid :v

bababam

Ser på världens fuckin skummaste film. haha

to walk right trought you.

Ligger nyduschad i sängen. Älskar den känslan.. Hade inge smink på mig idag, har borstat tänderna så nu är jag redo för att ta en tidig kväll! Eftersom Mikela är ganska duktig på att klaga på att jag aldrig klipper tånaglarna så har jag faktiskt gjort det idag. (Okej, jag glömmer.....:$) Passade på att måla dom också, kom lite utanför. Men det är väl inte så spänt, bara tånaglarna liksom.. God natt på er fina bloggläsare och jag hoppas att ni inte har lika tråkigt sommarlov som jag och måste gå upp åtta varje morgon!

att återvinna.

Vad har man för sminkning på en konfirmation? Vi tar kort på onsdag, bra om jag vet hur jag ska sminka mig. Kanske bäst att bara köra på brun sotning och något färglatt läppstift. Det blir väl lite konstigt om man kör på ögonmejk med mycket färger? Faen, nu fick jag något att tänka på..


Linda

suddenly.

Nämen tjenare. Försov mig till konfirmationen typ två timmar.. Vi var vid Mikaelikyrkan idag. Cyklade hem och har sovit ett par timmar nu. Ska ligga i sängen och försöka att inte somna om.
puss

you gotta keep'em seperated

Kollade på Fannys första match med Erika och Hillevi. Dom förloooora. Det blev as gött väder och vi var sugna på glass så drog till donken. Såklart var det as lång kö. Tydligen var inte glass nog onyttigt så vi drog till konsum och  köpte kaker också ;)
Fanny skulle jue absolut kolla när p12 or spelade så jag och Erika kollade med henne. Men sen dissa Erika mig för att dra på trav..:(

Var jävligt varmt att cykla hem i kvälls solen. Har offspring på högsta och ska packa nu!
puss på er ♥





freak and let it go.

Ska dra till vik nu! Fanny har match som jag vill se :)
puss.

fin frukost jag gjorde.

and pray?

heey bloggis ♥
Har varit ute på vik. Det var "disco" haha... Drog till Mikaela sen, men hem rätt fort. Venne vad jag ska göra nu, är sugen på chips. Dock har vi bara bananer typ. Eeh ja?
Det här ska jag testa någon gång:


Loooooook.


Hur man tvättar smink borstar ala cilla.

Jag har faktiskt fått något gjort idag. Har tvättat några av mina borstar. Det behövdes verkligen. Jag tvättade dom på två olika sätt och jag tänkte visa er ena sättet!

Först la jag fram dom borstarna som jag ville tvätta.


Sen behövs:


Häll det i en djup talrik ungefär så här:


Blanda runt penseln lite:


Sen blandar du det i handen ganska noga: (jag hållde borsten med munnen för att kunna ta kort..)


Skölj noga med vatten och ställ borsten upp och ner i ett glas. Om du bara lägger den på handduk direkt så kan vattnet förstöra fästet där hårena sitter fast.


Pretty easy! Ni vet väl att man helst ska tvätta borstarna varje dag va? Men det räcker en gång i veckan också om du inte är så noga och du är den enda som använder borstarna.

watch out.

Morsan är ute i sommarstugan, så jag och Josse är ensamma hemma. Känner att jag har lite feber. Jag tänker inte ligga i sängen hela dagen!! Någon mer än jag som hatar att laga mat när man är sjuk?
Jag gjordet lätt för mig, makaroner med ost&skink sås! :) smarrit....

fresht.

Haha kolla vad jag råkade göra när jag borstade tänderna:

WAAAAAAAAAAAY DOWN.

Eftersom det inte finns något att göra här hemma så kollar jag på mychem. puss?

ILOVEMCRILOVEMCRILOVEMCRILOVEMCRILOVEMCRILOVEMCRILOVEMCRILOVEMCR

Blondes are bad ass or fun.

Vaklnade för ett tag sen, va ensam hemma - gött!
Vill egentligen ner till Arvika Cup, men har ingen skjuts. Så sitter och käkar frukost nu istället. Bea hade med sig ett as gött bröd från Nordells. Sitter i soffan och kollar på Grey's nu. Inget bättre på tv:n. Puss♥

Haha morsan odlar filmjölk.


that song is the only new recorded song in the album.

Kakan eller vad fan man ska kalla det blev som den blev. Jag tog i igredienserna i fel ordning, tre för lite äggulor och jaa.. Man skulle ha dom i små formar, men det hade vi inte så gjorde dom i muffins formar istället. Då blev det väldigt svårt att veta hur länge dom skulle vara i ungnen.. Jaja, lite mer rinnande än vad jag tänkt mig, men skit gott. Blev dock bara 5 st. Självklart kom jag ihåg och ta bild!

Just nu:



where are you destroya?

Åhnej, nu har grodorna kommit fram igen! Varje år så är det alltid tusen små grodor hemma hos oss. Vet inte om dom kommer från dammen eller något, men jobbigt är det. När jag var liten klarade jag nästan inte gå, men nu har jag fått lära mig att bara kolla rakt fram,inte ner och gå!


for me is mcr the only hope!

Ligger och skriker som faen till helena. Hehe de e as kul.
Köpte det här förut:

+en konfirmations present till Mikaela!
Hittade ingen klänning :( Jag köpte iaf allt detta för runt en 100-lapp. Jag är bäst att hitta saker på rea. Foundation borsten fick jag av min syster fast jag redan har en. Gulligt av henne! Modell leran som jag köpte får ni inte veta än vad den är till. Moahahahaha!!!!!!!!!!!!

Fin bild???

Lifes become incredible.

Mamma vill inte skjutsa mig till och jag har ingen cykel :(
Har så tråkigt så jag spelar mychem på högsta och sjunger opra till. Eeh, ja en vanlig dag of Cillla.
Har jätte ont i halsen för jag damp hostar hela tiden, jag sjunger ändå.

romanza♥

Eftersom jag är förkyld så är jag helt påsig under ögonen och knall röd näsa. Trevligt? NEJ.
Kände mig nästan tvingad att sminka mig så jag inte skrämmer omgivningen. Måste skynda mig och packa klart nu, morsan kommer snart och då drar vi till Challa. Hejdå motorbabies :)

so lucky so strong so loud

Fan va gött det var och ducha! Sitter i sängen med en kopp kaffe nu och lyssnar på chill musik.
Jag har bleve as förkyld, snorer och hoster som fan hele tia. Därför jag håller för min röda nästa:$
puss..


so why do I feel like it's all just to show?

Har inte kunnat bloggat för har varit hos Mikaelas låssas farmor i Dottevik :)
Vi sov där inatt, så blev det inte så långt och gå till konfirmationen. Vi drog in till stan igår fär att Mikaela skulle göra syntest till sitt am-kort. Jag hade ingen cykel med mig så jag fick låna Monicas. När vi var vi Sågudden så började cykeln krångla och så gick kedjan av! Det var ju inte så hima rockigt då, tror det var ett tag sen hon smörjde den..
Så jag fick gå och Mikaela cykla.

När vi var nästan vid Rudolfson (?) så kom det en snubbe åkandes på någonting, vettefan vad det heter. Han körde ganska fort i en nedförsbacke och precis när han skulle svänga så körde han in i en bil. Jag och Mikaela visste inte riktigt vad vi skulle göra, men han klarade sig iaf. Det kom några han kände så vi gick.

Vi kollade lite på stan efteråt och jag köpte en grej till naglarna. Kan visa senare. Nu har jag varit nere vid Arvika Cup och kollat när Linda spelade match. Det blev oavgjort. Träffade Fanny Baby lite snabbt också :D

Ska snart käka nu tror jag. Sen ska jag duscha och vila lite. Senare åker jag till Charlottenberg. Puss♥





MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0