Tralla

Gjorde bara lite små shopping i challa! Fick med Biotherm grejerna när jag handlade den shimmering lotionen på kicks och vichy rengöringen fick jag (gratis!) på posten idag :)


Ser ni att jag färgat håret? ;)

Fy satan vilket skönt väder! Har låge ute och stekt ett bra tag kan jag säga. Satt även och spelade spel med josse och roberta ett tag. Men senaste timmen har jag spenderat i köket och gjort potatissallad och kyckling. Jag tyckte det blev sådär gött medans mamma älskade det!

Nu ska jag klä på mig hehehe, men flrst får ni en sneak peak på min klänning till balen;)



Ett lik.

Hej my loves! Vad hittar ni på en söndag som den här? Sitter och är nöjda för att det inte är någon skola imörn kanske? Det är jag iallafall.. Så himla skönt med två dagar extra ledigt. Fråga mig inte varför jag sitter inne när vädret är helt okej ute. Kanske ska dra mig ut och sola lite? Puss


Damp Lindizzzz

Sitter och myser framför Ice Age 3 som går på fyran just nu med cheese ballzzzzzzz! Har en söt Emma här som ska sova här inatt, puss :)


Shletheeen

Var helt utsliten igår. Var i skolan - vilade - tränade - vilade - sov. Ungefär så. Var faktiskt ganska trött när jag vaknade imörse också. Tror det är vädret som gör mig tröett.. Slutade vid elva idag vilket var underbart skönt. Gick till hk och gymmade lite sen körde jag lite med mamma. Heheh tycker det är så himla roligt att köra just nu, undra hur länge jag kommer tycka det? En vecka till kanske.


Mac Lipstick Viva Glam Nicki Minaj .

Det jag beställt hem från kicks var ju såklart Mac Viva Glam Lipstick Nicki Minaj! Har ju vart så superduper sugen på det länge och nu äntlingen köpt det. Det luktar lika underbart som andra mac läppstift och ger en fin rosa/korall färg men gula undertoner i. Och alla pengar som kommer in från Viva Glam läppstiften går ju oavkortat till aids hjälp eller något sådant.

Detta läppstift finns att klicka hem från kicks.se för 195kr och då får man alltid med roliga tester ;)



Tralallalal

Fy tusan vilken dryg dag. Gaah måndagar och tisdagar är ju fan ett helvete.. Direkt efter skolan hade jag utvecklingssamtal. Gick väl snabbt och bra antar jag. Tog till och med en kaffe efteråt! Sen stack jag och mamma snabbt till stan och hämtade ut ett paket på kicks. (Gissa vad det var!!) Och sen på hemvägen körde jag en bit! Så himla roligt, även fast jag är värdelös och kör skit sakta. Hehe...

Nu ska jag ta det lugnt och prova en ny klänning som jag beställt hem. Ska försöka och dra mig iväg och gymma... Jag är för trött och lat. Helvete.


Couger.

Lovade ju er att visa min slinga, så här har ni den! Ja den var blond först, men råkade färga den rosa förut ;)


Boring shopping, I know.



Does that hurt?

Hej har alla haft en slapp dag eller? Söndagar brukar för slapp dag för mig i varje fall. Stack till Challa ett tag förut med Bea och Micke. Jag shopppade inte precis mycket, men trevligt för det. När jag kom hem stack jag ut och övningskörde med mamma. Riktigt jävla kul! Vi körde inte alltför länge, men det räkte. Har inte kommit ut på vägen, utan bara snurrar lite typ.. Kan vara kul för det ;)
Var jag som stod för maten idag också, det fick bli kyckling och nudlar. Me like. Var väl inte alltför populär dock, men det är lugnt haha.. Biches u know, aldrig nöjda. Har kört lite med Paul nu också. Vi körde inte så länge heller, men jag kommer ju igång iaf!

Nu ska jag sova eller något, kanske deppa för att det är måndag och skola imörn :( (måndag+skola=bild!!!!)


One fuckinghour.

Efter kalaset förut åkte jag till Julia. Mikaela var också där och höll på att sätta i hårförläning på Julia. Men hon tröttnade lite och tvingade mig att göra det istället. Var faktiskt inte så drygt, lyssnade på mycket samtidigt.. Även fast det tog typ tre timmar!
Vi satte även i en blond slinga på mig, haha! Visar väl er imorgon så ni får se hur det ser ut. Som den tråkiga människa jag är ville jag hellre sova ensam hemma i min sköna säng istället för att sova hos Julia. Ligger faktiskt ganska skönt här nu, så ångrar mig inte. Hoppas ni haft en trevlig lördag som mig :)


I forgot what i wanted to say.

Kalaset var väl trevligt för att vara ett kalas.. Det kom inte så mycket människor men. Favorit kusinen kom iallafall och det är ju huvudsaken ;) Har blivit nöjd med allt jag fått.. Guess where I'll be shopping for a while?


Watch this eat me alive.

Morgon sötisar! Idag ska vi ha kalas för mig, så just nu sitter jag i köket och tittar på när Josefine bakar. (för lat för att baka själv) Kalaset börjar om två timmar så jag ska snart duscha och göra mig iordning. Jag måste väl baka något också... För se vad jag ska göra. jaja pusspuss vi hörs sen!


Glossybox

Glossybox.se är en hemsida där man kan premenurera på glossyboxar för 139 kr i månaden. Glossybox finns i många olika varianter i andra länder och har funnits jätte länge, men den första kom till sverige i december tror jag det var.
Men vad är en glossybox? Jo det är en låda man får hemskickad varje månad med fem skönhetsprodukter. Skönhetsprodukterna ska vara av lite dyrare märken och är i provstorlek, men minst en produkt varje månad är fullsize. Om man är som jag och tycker om att testa nya produkter är ju alltså detta en jätte bra idé! Men är man dålig på att använda upp produkter skulle man nog bara samla på sig jätte mycket saker...

Nu tänkte jag visa min mars box!




Maria Nila - Swedish Therapy Oil (full-size)
L'occitane - Shea Hand Cream
Fruit Gorilla & Friends - Caring Lipbalm (full-size)
Mádara Ecocosmetics - Toning Shower Soap
Mádara Ecocosmetics - Moisturizing lotion


+ godis!

Namamamama

Drog hem lite tidigare förut och chillade med morsan och lyssnade på 80's music. It's awesome, I promise! Men som vanligt så umgås vi inte för länge, denna gången på grund av att vi bägge två skulle bort. Jag åkte med Johanna in till stan för att dra till Jonathan. Var varit där hela kvällen och kollat på HSM;) Fanny kom även förbi vilket var väldigt kul, I've missed her a lot!

Kom hem för ett tag sen, men har pratat lite med min syster som är hemma över helgen. Bra på att babbla är vi bägge två iallafall.. Nu ska jag sätta på en film och ta bort sminket, puss!


Blaaa...

TGIF! Härligt och sluta tidigt å allt när det är fredag! Vi var tvungna att kolla på en "utställning" innan  vi slutade. Kändes lite ovärt, var jätte kallt å gå dit och sen tog det typ en minut där. Johannas mormor var snäll och hämtade henne och jag fick åka med. Götttteeeeee... Är ensam hemma med Marikas pappa hehe... Puss :)


Rain man.

Hej guys.
Dagen har varit ganska lång. Det började med att vi hade nationella i engelska. Direkt efter skolan hade jag soc, men stack förbi donken först och köpte kaffe. Soc gick väl hur nu ett sånt möte ska gå? Efter stack jag och morsan snabbt til banken och kicks! Ya know, that kind of things that I like..

Här hemma sedan har jag bara tagit det lugnt. Tvättade håret till exempel. Älskar att tvätta håret hehe!! Har kollat på halva 21 Jump Street som fått väldigt bra recensioner. Än så länge är den bra! Men nu ska jag kolla klart på den innan jag ska sova. Puss.




Tack för gratulationer och kramar.

Har haft en trevlig dag! Kom ganska mycket människor vilket är kul. Har fikat det goda som jag och Linda bakade tillsammans igår och lekat massa med mina underbara bebisar. Vi har varit ute och cyklat, gungat och spelat fotboll även fast vädret inte var det bästa. Dom är så goa så det gör inget.
Beställde även en ny klänning för gillade ju inte den ena. Hoppas denna funkar nu! Det gör den nog......... Var positiv! Har druckit lite té nu och slappat i sängen. Ska snart duscha och joina dom andra i soffan för lite bb. Kulkulukulukulukull.......... heheheheeeeeeee


You men acces?

Halva skolveckan avklarad - check!

Todays ma birthday, so now im 16! Blir lite trevlig fika sen för att fira :)


Clinique Dramatically Different Moisturizing Gel

Titta vad som flyttat in hos mig! Min snälla kompis Linnea var i London på påsklovet och var superduper snäll och köpte med denna krämen till mig. Min dagkräm har nästan tagit slut och jag har läst mycket gott om den här, så ska bli riktigt kul att testa den. Tror den kommer passa perfekt till min feta/blandade hy. Jaja upp til bevis nu och hoppas den är värd pengarna :)


Jag är uppochner.

Hej söttiisssar.
Har varit sjukt trött idag. Ska fixa dygnsrytmen... snart. Skolan var tråkig, tisdagar är något utav det värsta jag vet. Men när jag kom hem hade jag ändå lite härliga saker på min säng. Bland annat två klänningar! Är nöjd med den ena men är lite fundersam på den andra.. Kanske köper någon annan istället:) Nu ska jag snart och träna, skönt!


NOTD OPI By Nicki Minaj Fly

Detta teal creme lack är ju för underbart! Det har inte den bästa lastingpowern, men det har ju inget lack på mig. Det är en såndär underbar aqua färg som passar på alla hudfärger. Jag är jätte dålig på det där med att säga om en färg är grön eller blå och detta lacket är precis en sådan färg där jag inte kan bestämma mig, därför kallar jag det en aqua.

Jag har Sally Hansen Insta Dri över och blänker gör det!


You wont find me in the same spot.

Det är en ganska trött Cecilia som sitter och skriver idag. Sov knappt två timmar inatt och det känns. Vet inte om jag ska träna sen, om jag inte gör det kommer jag ju bara att sova! Vi slutade en lektion tidigare idag så jag gick hem. Hade väl inte ett jätte snabbt tempo så det tog ca 30min. Bra med en liten promenad!
Har redan käkat och skit, ligger nu och väntar på att min syster ska ringa så jag får se hur det blir med träning och lite andra grejer. Puss.


Project 10 pan empty 4#

Nu är jag klar med tio tomma igen! Känns bra, nu ska jag köpa mig någon dyr onödig produkt...



  • Överlack av något okönt märke, köpa igen? Nej.
  • Gele spray typ från Got2Be. Luktar gott, men gör inte så mycket
  • Helosan, favorit som hänger med överallt.
  • IsaDora Big Bold, love it! Men har hittat en ny favorit..
  • Linsvätska, nothing to say.


  • Elf's blush, suger. Sorry elf.
  • Läppbalsam från Primark jag önskar jag kunde köpa igen.
  • Tinted Moistrizer från elf. Inget som imponerar.
  • Elf Cream Liner, like! Men torkar ut lite för snabbt...
  • Urban Decay läppglans som är underbart. Tyvärr lite för dyrt.

Skön bild.

Hej! Nu är lovet redan över och jag är tillbaka på andra sidan och jag känner hur rutiner smyger sig på. Lovet har gått aldelles för fort och jag har inte fått något gjort. Fast jag har inte precis haft något vettigt jag skulle ha gjort heller. Men det är tråkigt att skolan börjar igen, nu börjar längtan efter sommarlovet. Någon som har koll på hur många veckor det är kvar? Två månader ungefär va? Skönt! Visst det är ju några nationella och skit, men jag är inte särskilt nervös. Det går som det går! Jag har nämligen precis fått reda på att jag är preliminärt antagen på teknik. Så nu gäller det att inte sänka mig men ändå försöka höja mig lite. Hoppas ni haft ett bra lov och mår bra! Puss på er sötisar.



Berdia.

Första dagen på lovet som vädret är skönt, det betyder SOLA!


Love.


HEhehihio

Kan ju inte låta bli att shoppa lite när jag är inne på vero moda..


Nikowow.

Var hos lydia igår och gjorde inget särskilt. Drog hem tidigt för mamma skulle upp. Så kollade på ett par filmer i min ensamhet istället... Har varit ensam hemma nästan hela dagen! yey. Älskar det, kan ta det lugnt och bara va. Har varit nere hos bea ett tag. Hon jobbade och hade tråkigt som vanligt. Nu kollar jag på simpson och väntar på käääk. puss


Hur gör man med den här.

Haft en bra dag? Jag ligger och kollar på 90210 och ska snart käka hemma gjord pizza! (Låssas att jag tycker det är gött nu så ni vet...) Så här är det en bra dag än så länge!


Blä.

Har låge på lat sidan med bloggen, bli så ibland hehe.. Är uppe tidigt för jag och Bea ska snart ta tåget till karlstad. Ska bli kul, först ska vi på stan och sen blir det ikea. Trodde aldrig jag skulle komma upp imörse, för kom hem vid halv två och somnade inte för en en och halv timme senare ungefär. Men det gick faktiskt bra! ;)


#happybirthdayGerardWay

Grattis och hoppas du har en bra dag älsk :)


GLAD PÅSK.

Har haft en chill morgon. Jag Bea och Micke har varit ute med massa påskbrev! Hihi var kul faktiskt.. Nu ska jag nog laga mig lite lunch, puss!


Being friendly.

TRött och irriterad är jag . dAGG


Hihi......

Har tagit det lugnt hela morgonen. Tagit en lång dusch, sminkat mig, tvättat hälften av mina borstar (orkar inte aaalla...) och bara kollat på olika videor. Jag känner verkligen på mig att det här kommer bli ett chill lov. Men nu är jag jävligt hungrig, så hoppas det är mat snart! ;)

Mat bild bara för att jag är hungrig...


lala

Nu börjar äntligen det efterlängtade påsklovet! :)


Fucking grinande kossa.

Har precis kollat på senaste avsnittet av Sofias änglar. Om ni inte sett det än, tycker jag att ni ska göra det. Så jävla gripen blev man!

Detta avsnittet var om Elsa och Tyra som är 4år och tvillingar. Men tyvärr så har Elsa leukemi. Jag grinade fan bara jag såg henne. Världens sötaste unge var det! Orkar inte skriva något om det tror ni kan räkna ut vad som händer ändå. Hela mitt ansikte och hela min kudde är blött nu.. Tur att jag tog bort mitt smink innan!



Soool.

Vart ute och gick igår med Malin, Marika och bebisarna. Chillade och sånt. Blablablaaa.. Vart en lugn dag i skolan idag. Ja var väldigt trött dock. Är hemma ensam nu och väntar på att Marika ska komma hem. Ska gå in till stan sen innan Central Show. Är ju ganska skönt väderatt gå i ute nu, så det klarar jag allt. Vi hörs kanske senare, puss :)


Haha så proffsig jag ser ut när jag tar bilder till bloggen.


Snapshot.

Morron! Sov lite längre än vad jag brukar, var ganska skönt faktiskt. Sitter och tittar på Pretty Little Liars nu och dricker kaffe. Ska va med Micshit sötis sen och titta på när Späänat ska spela match. Kuuul det ska bli och se henne ;)


Nu tyvärr.

Har inte gjort något särskilt ikväll. Var hos Lydia typ hela kvällen med härligt folk:)



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0