glistening glow

Det enda jag ville ha på mellandagsrean var Viva La Juicy La Fleur kitet dom hade på Kicks. Tyvärr orkade jag inte dra mig mot stan och beställde inte, så det hade hunnit ta slut när jag kom ner på stan. Om någon har det, kan ja få köpa? (a) Var tvungen att shoppa något istället för att lindra min sorg så plockade upp denna glittriga shower creamen från I Love.., som luktar mazarin. haha
 

It was only just a dream

Jag är så upptagen nu för tiden (nej) så bloggen har fått komma i andrahand ett tag. Har haft en tråkig jul som vanligt. Jag och Johanna gick ut och hängde i skogen istället. Tradition nästan, eller vad säger du? Igår fyllde min farfar år så var där på kalas. Sen efteråt lekte jag med Ikea. (oj hemligt namn avslöjande där) VI var sådär kallade nyttiga och käkade pizza och sen promenerade i snövädret hem. Mysigt. Eller vad man ska kalla det.
Imorgon ska jag och Josse till Karlstad. Eller nu vet jag inte längre för hon sprang precis ut ur mitt rum och slängde i sin dörr för jag sa att jag inte visste vilken tid vi skulle åka? Tror det är något hon lider av stackaren. Häromdagen när vi skulle baka och hon kom ner och frågade vad hon skulle göra och jag sa att hon får hämta sin datorn så vi ka ha recept på hände samma incident. Kan ju inte vara lätt.
 

I GUESS IT'S JUST THE WOMAN IN YOU, WHO BRINGS OUTE THE MAN IN ME

Tänkte ge ett snabbt filmtips! Har sett denna filmen flera gånger redan. Hatar glee och sådan skit, men älskar faktiskt den här. Jag tvingade Josse att se den och hon hatade den och trodde jag skämtade att jag tyckte den var bra. Sitter och lyssnar på soundtracket nu hehe.Vet inte vad resten av huset tycker om det men.
 
Skylar Astin är ju lagomt snygg också. Förresten är det bara jag som tycker han liknar Dane Cook? Se Pitch Perfect och se för er själva :)
 

You've got chocolate on your face.

Morning! Have no idea why i got up from bed today. have no reason to be awake. Vet inte varför jag sov så länge idag. Låg väl antagligen och titta på videor för länge inatt. La på mig chokladmasken jag fick med i min senaste glossybox. (som jag visade igår.) Vet som sagt inte vad jag ska göra. låter som det är någon i köket så vill inte gå ner. jag och josse som skulle baka..
 

Geisha Glossybox

Så i veckan fick jag hem vad som nog var den tråkigaste glossyboxen någonsin. Det kändes som alla dom här produkterna kan man få som gratis prover i vilken affär som helst. En produkt var till och med trasig, men jag har mejlat dom så vi får se vad dom säger.
 
 
Glossybox Glossy Pink Blusher
ACO Soft Bronze Face Cream
Max Factor Facefinity All Day Flawless 3 in 1 Foundation
Alessandro Pedix Feet Heel Rescue Balm
Anatomicals Look, You've Got Chocolate All Over Your Face
Glossybox Nagelfil

Deep fried oreos

Hihi det vi käkade igår var deep fried oreos. Alltså friterade kakor... mmm.... Man tar bara oreo, doppar i amerikansk pannkaksmet (bästa receptet är det andra receptet på den här sidan) och sen friterar man i 190grader!
 
 
 

Lite mer som du.

Igår efter skolan åkte jag ut till Ikea och mötte upp mamma, Bea och mormorn. Vi gick runt där ett par timmar och tittade. Dom käkade julbord, men jag strejkade och åt den klassiska pommes frites, köttbullar och bearnaisesås. När vi var klara gick vi på Bergvik en snabbis också. Jag började tyvärr må dåligt och fick huvudvärk, så var väl inte det roligaste sällskapet. När jag kom hem var jag helt slut och la mig i min säng och försökade sova.
När jag vaknade imörse mådde jag PISS, tog tempen och visst hade jag feber. Så la mig och sov igen och sov till och från till klockan två ungefär. Mamman kom och hämtade mig och nu är jag på andra sidan. Har typ sovit sen jag kom hem för har mått så dåligt..
Men nu börjar tabletterna funka och jag känner mig ok. Kulkul att spendera min sista dag så här. Men senare idag kommer Josse och då ska vi äta någon speciellt. Hehe. Jag lär ju lägga upp bilder på det. puss
 

Smink shopping.

Guys.. Jag kom precis på att jag har inte visat vad jag shoppat på sista tiden! Kläder är tråkigt att se + att jag inte köpt mycket kläder, so I'm gonna show some of the makeup! Lite har jag på andra sidan så jag tänkte jag kan visa sminket jag köpte i Stockholm och några fynd jag gjorde idag :)
 
 
Så det enda sminket jag köpte var på MAC och på Sephora. Som ni vet gick jag på en konsultation som kostade 600kr och då fick man välja produkterför det värdet. Det enda som jag var helt säker på att jag skulle köpa Nicki Minaj Viva Glam Lipglass. Sen när hon sminkade mig använde hon sig av 'The perfect cheek' blush från Marilyn Monroe kollektion och jag gillade hur det såg ut på mig så ett sådant fick det bli. Innan hade jag bestämt mig att jag inte skulle köpa något till läppstift, men råkade plocka upp Shy Girl som är en peachy nude. Sen åkte vi även till Åhlens City, där dom säljer pro grejer, och köpte Woodwinked i pan form.
 
Sephora köpte jag den välkända och enormt hypade Make Up Forever HD foundation. (än så länge älskar jag också den!) Och en mini parfym som luktar jordgubb :)
 
 
Idag så gick jag och Fanny in på Sun City Outlet bara för att ta en snabb titt på deras smink. En kompis sa att hon köpt en Wet N Wild palett där för ett tag sedan och självklart ville jag också ha en.
 
 
Så för 40kr käpte jag Nelly Earth paletten. Har velat haft den länge och har hört bra om den, så ska bli kul och använda den. ungefär 3 ögonskuggor var trasiga, men det var det värt!!
 
 
Sen fanns även wnw paletten Comfort Zone med en trasig ögonskugga. 10kr fick jag betala för den, åh nästan ruinerad där. Sen den sista och roligaste saken jag köpte.... Too Faced Candlelight! Denna highlighter har de flesta hört talas om va? Hittar faktiskt inte ett enda fel på den och kan inte förstå hur jag fick betala 60kr för den istället för original priset som är 295kr.
 
 
 

like ghost in the snow.

Sitter i skolan nu och är jätte trött. Råkade sova hela vägn på tåget så nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna. Hade ju tänkt att skriva min rapport inatt, men jag lyckades skjuta upp det en gång till. Den här gången på grund av Alfie, Suburgutory och FINALEN AV GOSSIP GIRL! Så glad blev jag när den äntligen fanns att ladda ner strax efter tre inatt. Känns lite sorgligt att hela Gossip Girl eran är över dock. Men den är ju inte alls lika bra som den var 2007, så det kanske var för det bästa.
Börjar fundera på vart dom i min klass är. Hur virrig är jag egentligen, har jag gått fel nu också? Äh vi börjar inte föränns om en kvart så dom kommer nog strax. Puss.
 
 

Alex are we married yet?

Mondays sucks. Sii senoria! We aldready knew that. Fuck off pussy. Shut the fuck up you bitchmotherfucker.
 
Om några timmar är veckans första dag avklarad då. har inte bjudit på något särskilt spännande än så länge. Men man gör det väl till vad det blir? Sitter och argumnetarar med mig själv om jag ska sova eller göra skolarbete. Funderar på att sitta uppe och göra det inatt istället. Är faktiskt trött nu.
 
Oj två timmar senare kanske man ska skriva klart det blogginlägget jaaa.. Sitter och tittar runt på kläder och annan tråkig skit. Eller det är väl lite kul, men jag får inte shoppa så. Ska börja handla på röda korset, då kan jag shoppa loss nästan varje dag. Jihoooo
 
Titta va alex retweeta :D Gjorde min dag. Seriöst jag sitter och gråter och lyssnar på den lten hela dagarna♥
 
 

'cause the hardest part of this is leaving you

sunday could you please last forever so i never had to go to school again.. fuck you schoolmotherfucking shit
 

My Chemical Romance - The World Is Ugly - Conventional Weapons Number Three

sweet mother of fuckign jesus. vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig. inatt så äntligenäntligeäntligen läckte conventional weapons number three. Hur länge har inte vi fans väntat på The World Is Ugly? Dom spelade den live -08 men den riktiga versionen blev ju inseplad -09. Inte så konstigt att vi då har väldigt stora förväntningar på låten.
 
Nu när jag lyssnade på den första gången tänkte jag wtf? Det här tycker inte jag om. Lyssnade på den 10 gånger till och då, bam! Då kom tårarna. Precis som med Danger Days är jag rädd för något nytt. Men vågar man lyssna och verkligen lyssna så finns det där: My Chemcial Romance med sina genialiska texter och fina melodier. Dom skulle aldrig kunna göra mig riktigt besviken med något och det har dom inte gjort. Och som Frank själv sa om dem, döm dom inte och spela dom högt.
 
Och om man ska lyssna på Frank Iero himself:
 
"What would people think? Would they like them as much as I do now? ... Together we decided that this chapter in My Chemical Romance's history no longer needed to be locked away. ... It was the best of times, it was the worst of times... ... Play them loud and without judgement. Keep the Faith-xofrnk " Frank Iero mychemicalromance.com
 
(Nu ska vi inte låta The Light Behind Your Eyes komma i skuggan för det och också en jätte bra låt, men ugly har en särskild plats i mitt hjärta..)
 
 
 

Leif, äntligen!

Godmorgon! hade alla en trevlig fredagskväll? Jag var helt utsliten som vanligt och somnade tidigt och gick upp för en timme sen. Har lågit i min säng och lyssnat på My Chemical Romance♥ Nu sitter jag nere i käket dricker lite god choklad, äter knäckebröd och tittar på julkalendern. Alltid lika spännande den! Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Känner att jag måste göra lite skolarbete.......
 

Grattis bästaste Alexander William Gaskarth!

Idag fyller världens snyggaste, sötaste, bäst sjungade, inspererande, underbara, konstigaste, allmänt bästase Alex Gaskarth år! Happy birthday babe. Can't wait to see you in 64 days ♥
 

Just give me the car keys.

Hade möte direkt när jag kom hem. Sug. Varade väl bara en timme, så till typ klockan sex. La mig och kollade på Ted, men orkade knappt kolla en timme innan jag somnade. Trött chey. Vaknade klockan elva, gick upp och duschade, borstade tänderna och har nu kollat på lite youtube videor. Tänkte fortsätta kolla på filmen nu och se om jag orkar somna om. puss ♥
 

‘Cause there ain't no way that I'm sorry for what I did

Gud vad snabbt dagen gick igår. Jag satte mig nere för att jobba med engelska uppgiften vi fått, somande och sov ett bra tag. Annars händer det inte mycket. Har redan vart på många olika humör bland annat; arg, uttråkad, överlycklig, lättad, utskämd, glad igen och sen arg. Spännande att vara jag va? Inte alla som har dom humösvängingarna. Sitter på svenskan nu och är allmänt uttråkad. Hittade inte svaret på en fråga i min rapport och gav då upp. Puss
 

Jullåt nr #1

Okej. Detta är Shane Dawsons tredje låt och den är aweeeesome! Tycker själva videon är helt psyko men? hmm.. jaja i love shane dawson
 
 

I wish upon a shooting star

Vi slutade redan tio över tio idag så jag och Fanny stack ner till stan och gick runt och kikade efter julklappar. Jag fixade faktiskt två stycken! Sen tog vi tåget hem så nu är jag redan hemma. Har försökt att musa till det lite så har tänt ett ljus, gjort belgisk oboy och fixat en god macka! För att vi skulle få sluta tidigt så skulle vi nämligen göra en engelska uppgift hemma. Tänkte göra den redan nu. Fast har ganska mycket att se i min youtube feed så det får nog vänta lite.
 

Önskerubrik.

En önskerubrik som jag fick för ett ganska bra tag sen var att jag skulle skriva ett inlägg om hur bra Barry är. Då kanske jag ska börja med och skriva vem Barry är. Barry är då min vän (även känd som Fanny Axelsson) som jag har känt i ett par år och nu går i samma klass som.
 
Vi kan ju börja med hur namnet Barry kom fram. Jag och Fanny spenderar ganska mycket tid på tåget då vi pendlar tillsammans till skolan och på tåget brukar vi då se på endel filmer/serier. En serie som vi började titta på för ett tag sen var Misfits. Båda älskar serien obeskrivligt mycket. En stor anledning till att den är så bra är på grund av en karaktär som heter Nathan. I en scen i serien då han håller på att dö skriker han då till sin kompis Simon: Save me Barry! Så en sak som är underbar med Fannyt måste ju då vara hennes smak på filmer och serier men även humorn. Jag tror inte alla skulle tycka den serien är rolig, men vi båda två avgudar den och tycker den är hur kul som helst.
 
Ett annat sätt den är bra på är dens sätt att klaga på mig. Barry är otroligt bra på att hitta saker att klaga på om mig! Allt från att jag alltid är sist ut ur klassrummet till att jag sjunger för mycket. Jag menar, ingen av dom där sakerna är väl störande? Eller? Jaha? Okej... JAja.. käft
.
Så Fanny, jag kände att jag får väl försöka att skriva detta inlägg när du till och med hotar med gul lampa. Men tyvärr är det inte så lätt att skriva detta inlägg så det får bara bli så hära för nu. Du får kommentera om det behöver kompletteras sen då. Bye.
 
 

me loves getting post

hihihi någon mer än jag som älskar att få post?
 

Wooaha

Spenderade kvällen hos Ola igår med fina kompisar :) Sov läääänge imörse och började dagen så som jag gillar den: videor+massa kaffe+god frukost! Nu har videorna tagit slut och jag sitter och lyssnar på You Me At Six. Ett av mina favorit band :( Musiken tar över mitt fucking liv. Lyssnar på gossip nu för jag vet vad Josh Franceschi tycker om den. hehehohohmoahah
 
Hihi, titta vilket fint collage the used la upp igår! Titta på bilden längst ner i mitten, hon med lila hår är Lina (#1 i kön) och precis ovanför henens huvud tror jag det är jag när jag står och pratar med Bert? Svårt och säga.. Men om man zomar in ser det ut som mitt röda hår och den där svängen jag alltid har i håret..
 

How aout you Joe?

Efter att jag och mamma hade bakat klart igår åkte jag till bebisen Mikaela och sov där inatt. Muusigt. Tror faktiskt inte jag hade isöndur henens säng för en gångs skull! Har inte gjort så mycket idag, gick ner till ICA och hämtade ut hennes telefon annars inte så mycket.
Mamam hämtade mig jämt nyss, så nu sitter jag hemma dricker kaffe, äter frukost, kollar på vlogs och lyssnar på.... avril lavigne! haha
 

xmas sux

Nu ska jag julbaka med mamma! Får se vad det blir..
 

You never fool me again.

Morgon sunshines! Sitter i skolan nu och lyssnar på lite julmusik och kikar runt på asos. Inte den klassiska julmusiken om ni nu trodde det.. Kan lägga upp lite tips på julmusik senare. Annars så rullar allt på. Det snöar hela tiden och det är aldelles för kallt för att egentligen gå utanför dörren, men måste väl till skolan antar jag. Är trött på allt just nu, men det är väl så det är ibland. Kanske ska börja med lite julbak sen när jag kommer hem :)
 

Mayday Parade - Don't Look Back In Anger

 

Glitter.

Usch vad jag hatar vintern! Man fryser ju bara hela fucking tiden. Vaknade imörse och skakade nästan för jag frös så, vill hem till  mitt duntäcke istället för detta tunna :( Igår var jag med på Öppet Hus igen. Var väl trevligt. Det kom lite fler folk denna gången, det var ju braaa.. Ska dricke upp mitt kaffe nu så jag kan klä på mig. Ha en bra dag!
 

Kill my husband

Testade en lila sminkning idag! Låter min hy andas, men kunde inte låta bli att sminka ögonen lite ändå. Efter orangea sminkningar så är nog lila min favorit! Änvander det dock aldrig för har fått för mig att det ser konstigt ut på mig, vad tycker ni?
 

I see the coush.

Sitter i min rum och tittar på Desperate Housewives. En sån himla bra serie, har sett den flera gånger. Har en lugn lördagskväll i min säng med lite polkagris-té. Har även tvättat några av mina sminkborstar, försöker alltid att göra det minst en gång i veckan. Annars växer det bakterier i dom som leder till finnar. Tyvärr har jag massa borstar kvar på andra sidan som jag inte kan tvätta nu.. Glömde min hemma gjorde borst-hängare också så fick läggga dom på en upprullad handduk.
 

Bra benny, visst är det kul.

Bara jag som blev excited när det stod att iTunes 11 äntligen fanns att ladda ner? Hihi, tycker det är skit snyggt än så länge.
 

overseas

Morgon! En stor anledning varför jag tycker om att komma hem på helgen är för mamma köper sån frukost som jag älskar. Frukost är enligt mig det godaste målet på dagen och därför tycker jag pm att göra iordning den. Så idag fick det bli havre chai, havrebröd med skkinost, gurka och sallad och pepparkaks filmjölk och nöt flingor ;)
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0