är du svensk ska du låta svensk

Hello bloggen. Hur är det? Jag har det najs. Förra veckan var rätt bra andå. Det var fint väder, jag provjobbade och fick ett jobb! Sen på torsdagen kom jonas hit och hängde lite innan vi förfestade hos Rebecca innan 50-dagars på Nöjes! Hade as kult. 

Det här veckan är också helt okej. Käkar mycket god mat (jag vet studenten är snart borde tänka på vikten 😏) Måndags hängde jag med izabella och anna och käkade och nu kom jag nyss hem från att ha lunchat med fannsan. ingen aning vad jag ska göra idag, har ingen internet så kan inte plugga hmmm :/ lol nejdå, ska sova såklart adiossista from anotha mista

Hej! Hade en najs födelsedag igår. Jag och mamma åkte till stan på förmiddagen och gick per tradition på klädbytardag. Jag hittade en tröja och ett par byxor så det var kul. Sen åkte jag och höll Linda sällskap på sjukhuset. Lol låter väldigt kul, men bruden kan ju faktiskt va lite rolig ibland. 
 
Det tradtionella släktkalaset var trevligt. Fikat var väldigt trevligt. Drog till Jonas efteråt och drack lite med emma och linnea innan vi drog till krogen. Var as lite folk ute men hade en grymt kul kväll ändå, så blir det väl när ens vänner är najs 😎✌🎉
 
 
 

woho

hey guess what JAG HAR KÖRKORT!! I onsdags klarade jag äntligen uppkörningen på andra försöket! Är sjukt glad att äntligen ha det och slippa stressa över det. Har annars haft en..... onyttig vecka. Så idag skulle jag vara duktig och springa. Det gick helt okej, men fick huvudvärk efteråt. (karma av allt onytttigt?) Så fick gå hem tidigare från skolan och spydde lite innan jag la mig och sov lol.
 
Har varit ute och glidit lite med mikee och jonas. Måste utnyttja körkortet liksom. Nu ska jag kolla på en film och sova. Kult hejdå ☺
 
 

somebody stole my car radio and now i just sit in silence

hello. fin dag att sitta inne i skolan istället för att vara ute och njuta av det fina vädret -___-
 
Lovet har varit trevligt. Har inte gjort så mycket särskilt att dokumentera. Är lite nervös för framtiden så. Exalterad över resor och spelningar men samtidigt lite ångest för vad som ska hända efter studenten. Tänk om jag inte får något jobb? Hm, nu ska vi inte tänka så. I värsta fall får jag väl gå ut och gå med hundar. Fast jag gillar inte hundar så det kan ju bli lite svårt.
 
 

we come together, state of the art.

 
 
drömde faktiskt om all time low inatt. så here have a song. its bra. väldigt fet live.

wondering why we fall so hard

Mina ögon och hy i ansikte så har inte varit i skolan särskilt mycket. Ögonen är bra nu och hyn är nästan tillbaka till normal, så skönt. Inte för att mitt ansikte är det trevligaste att se på i vanliga fall, men nu var det verkligen ...hmm... Otrevligt. Har inget särskilt planerat för påsklovet. Synd att man bor i en sån tråkig stad så det inte är så mycket att upptäcka. Istället får jag väl typ experimentera lite i köket och kolla på filmer.
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0