Help me get Paramore meet and greet

Hej.. Tre timmar tills vi åker till Bråvalla nu. Nervös? Nej inte alls. Men..
Om ni vill hjälpa mig att få träffa Paramore,
SNÄLLA GÅ IN OCH GILLA MIN SENASTE BILD PÅ INSTAGRAM -
 
 

Trying to get to you

hola senoritass ¿?? Hade as kul i Stockholm! Mötte upp Emelie vid nio och så åkte vi direkt till Grönan. Var kanske typ 50pers framför oss då. Men vi tog en annan ingång och jag sprang fort som as (bara en äldre kille sprang sabbare) och vi kom först, alltå var jag fuckin front row! Var soligt som fan och det var så mycket folk (15 000) så jag var tvungen att stå upp i 8h och vänta. Tycker aldrig att det är jobbigt att köa, men de var inet så grymt faktiskt.
 
Men träffade as mycket människor jag inte sett på ett tag vilket var kul! Det är så kul, man träffar så himla mycket samma personer på spelningar. Men dom jag köade med var nytt folk och var jätte härliga allihop.
Finns inte så mycket att säga om spelningen 30stm liksom, självklart var det mäktigt.
 
Kan bjude på fula bilder på mig själv (och bara allmänt coola bilder) jag hittade på Grönans facebook och på expressen .. ;)
 
 
 

why

uppe före fem och sovit typ en timme. mot allt så ska jag nu äntligen åka. bye
 
 

is c

Okej så allt fixade sig tror jag och ikväll åker jag. Känner mig fortfarande... tom. Men troligtvis blir det väl kul imorgon ändå. Jag menar, köa och gå på konsert är det roligaste jag vet. Tror att det kommer vara mycket roligt folk där också. Folk i kön brukar ju alltid vara kul, man har ju ändå samma intressen.
Ska bara ta det lugnt idag för det kommer bli väääldigt lång dag. Skulle fan ha sovit längre, dum jag är.
 
 

merry christmas I could care less

Mamma väckte mig genom att stå och skrika elaka saker åt mig. Thanks. Feels like it's going to be a good day. Sen kan jag nog inte åka på Thirty Seconds To Mars heller. Känns skit. Har velat sett dom så jävla länge. Varför bor jag i Arvika? Det hade liksom underlättat bara jag bott i Karlstad.. Fuck allt, idag känns inte ens värt att gå upp ur sängen. Bye
 
 

I GOT A KEEP I NOW SOMETHING YOU DONT KNOW

Sommarlov yeeeey. Kom hem från Karlstad vi två och har hängt med mina systrar sen dess. Avslutning var rätt rolig faktiskt. Först ar det en klasskamp och sen fotboll. Mycket roliager än att sitta i någon gammal kyrka.
 
Ska snart ta tåget tillbaka till Karlstad igen för häng med klasskamraterna. Vi får se om det blir kul?
 

see some faces

Igår åkte jag Bea och Micke till Västerås, för idag har Josse tagit studenten! Den är jätte fint väder och skit.
 

ELF eye shadow brush recension

Ni som läser bloggen eller känner mig vet säkert mina kärlek till mina MAC borstar, men -
 
Det budgetvänliga märket ELF (eyeslipsface.se) som jag testat mångamånga produkter från de senaste åren har faktiskt några borstar som är ett must-have för mig! De flesta borstarna från essential linjen måste jag faktiskt erkänna att de inte varit så mycket för mig så jag har gett bort dem/slängt dem. Men Eye Shadow Brush som bara kostar 15kr (!) är något som jag verkligen rekommenderar! Har flera stycken och tycker om dem så himla mycket.
 
Som ni kan se på bilden nedan så är de väldigt täta med hår vilket gör att de packar på bra med skugga. Borstarna är så lätta att använda och skugggorna lägger sig fint över hela locket, jag kan inte komma på en anledning till att inte  gilla dessa borstar.Även fast de kan se lite olika ut har de från min erfarenhet funkat lika bra.
 
Så nästa gång du gör en beställning från elf, så testa definitivt denna borsten - jag menar, 15kr ruinerar dig precis inte!

mjo

sup brus
 
Hade en tjej dag på stan med Linnea igår. Vi provade typ tusen kjolar och klänningar var för att hitta något att ha på oss på fredag. (okej typ 7st kanske) Hittade faktiskt några plagg jag gillade lite iallafall. Är fortfarande lite osäker på om det är min grej men kör antar jag. Okej bye
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0