last resort

Veckan har ju faktiskt gått någorlunda fort och nu är det redan fredag. Väntar på att min mamma ska komma så ska vi åka till challa. Ska förhoppningsvis träffa Fannyt där också:)

Neeej

Aloha. Dagen började med att jag mådde piss. Hade ont i huvudet, halsen och jätte torr i munnen. Kunde knappt andas haha. Men drack två treo för skulle ju fan cykla dom där 6,7 mil. Men lagomt tils jag kommer till Åmotsfors så fick jag punka.. Det var bara att ringa Johan och åka hem det. Grymt sur blev jag, skulle ju fan göra det här.
 
Gick till Bean och käkade min lunch och gick sen och lämnade in min cykel. Nu sitter jag hemma i min säng och ska se på Ung & Bortskämd. Alla säger att det var dåligt, men vill se eeendå. Pysssssss
 

shut up

Aloha! Bra day so far? Mine's okey. Skolan var väl lite dryg plus att jag satt hur länge som helst och väntade på att Linda skulle sluta. Snäll jag är och väntar på henne va?
 
Annars så har jag kollat på Pretty Little Liars...... Uuusch. Jobbigt avsnitt. Blev så himla sur av det. Var nere på stan en snabbis och köpte en halsduk på best clothes och sen lite saker tills imörn när jag ska cykla. VI får se hur det ska gå förresten ;) Tror ni jag klarar det? I don't .. HEhe pyss
 

I'll do it for Baltimore!

Fy faaaaaan vad kallt det var imorse!! Jag är fan förskräckt, augusti är inte slut än för fan. Nej cykla är nog inte min grej, råkade till och med cykla ner i diket hehe. Morgon trött? Eeh ja.
 
Annars så har väl dagen varit ok. Ska sluta klaga hela tiden. Men är så trött bara, ska sova direkt efter fruarna idag. Just nu sitter jag förrsten och försöker göra matte. Har ju fan koncentrationssvårtígheter på riktigt. Har redan ett fysik prov på fredag också. Som vi alla kanske vet så suger ju på allt som heter fysik så måste lära mig och plugga så jag kan få bra på det.
 

I leave when i wanna.

Bonjour mes amis! Sov dåligt inatt så har varit helt slut hela dagen. Skippade till och med träningen och låg och sov på soffan istället. Okej lite var det för att inte Bea tränade med mig heller..
 
Idag har vi haft kalas för Ella-bebisen som fyllde 3. Så har käkat tårta och andra onyttigheter! Känns bra hehe.. Imorgon har jag jobbigt schema med massa fysik, teknik och idrott..... Så ska försöka bli utvilad så jag orkar vara pigg och glad :) Ska även cykla till skolan vilket jag inte gjort någon gång än, har inga vantar här så kommer väl frysa ihjäl men!
 

Project 10 pan empty 7#

Så, då var det gjort igen!
 
 
Håroljan + hårinpackningen gillar jag verkligen! Resten är ingen aha-upplevelse som jag känner är värt att skriva om.

Is it a monster?

Konfan var liak dryg som man förväntade den att vara.. Efter stack vi hem till Erika och käkade och fikade. Supergött var de! Kul och träffa älsklings kusinen också eftersom jag aldrig ser henne längre. Annars så har det inte hänt så mycket, har städat och packat och sånt som måste göras varje fredag.
Sen var jag ute och övningskörde med mamman också. Gick faktiskt helt ok. Körde mest i stan för att träna på det. Nu sitter jag hemma och har ångest över att det är måndag+skola imörn. bajs på allt
 

Lala

Tänkte jag kunde slänga in ett snabbt inlägg innan jag åker till Erikas konfirmation.
 
Jag fick nämligen en fråga av Johanna varför jag inte uppdaterar lika mycket längre och svaret är faktiskt väldigt enkelt. Jag tycker att till varje blogginlägg man skriver så ska man ha en bra bild till. (alltså så texten och bilden hör ihop) Men nu är det så att min dator är så himla gammal att jag inte ens kan lägga över bilder från min mobil till den. Så om jag nu ska uppdatera så är det bara cam bilder som gäller typ, och det tycker inte jag är så kul.
 
Jaja, nu sk ajag åka på den skiten. Puss.

hello

Hej! Så igår var det första dagen i skolan. Har inte så mycket att säga, vill inte få en negativ atmosfär här ;) Nej då men det går bra. Hehhe.... Vågade mig ner till gymmet ensam sen också! Tyvärr så glömde jag mina skor hemma, så tog en promenad hem och en springtur sen.
 
Idag så började lektionerna mer på riktigt. Inte så kul men nu har man ju fått sett lite hur det är eller vad man ska säga? Fick sluta lite tidigare vilket var skönt så jag fick komma hem tidigare. Fick äntligen träffa ongera idag :) Sen fick det bli en promenad ut till vik och titta på Lindas fotbolls match. Nu har vi bara chillat framför Fruuuuarna och ska försöka somna tidigt. pusssssssss:)
 

Klicka på bilden för att komma till auktionen!


If I had superpower..

Imorgon börjar helvetet...:( Ska inte ha en sån inställning nu! Såååå roligt ska det bli. fml
 
Sover hos Bea inatt så ska snart åka till hennes lägenhet. Ska bara stanna en snabbis på mitt andra hems först, puss!
 
 

de luxe!

Igår spenderades hela dagen i Västerås. Josse skulle ha skjuts hem och jag följde med precis som förra året. Nästan hela dagen spenderades på stan. Tyvärr hittade jag inte så mycket, men kul för det. Blev middag på min favorit taco bar! Mm så gott det är. Idag är jag trött efter all bilåkning. (okej jag är alltid trött) Lite deprimerad också över att skolan börjar snart också......................
 

I love you first, I loved you still and I always will.

Awesome väder! Ligegr ute i solen och tänkte fortsätta göra det ett tag till. Man måste ju verkligen utnyttja vädret nu när det är så underbart som det är. + att jag vet inget värre än att a blek och äcklig
 

Southern Air

Igår så släppte Yellowcard sitt nya album och såklart så uppdaterade piretbay någonting då så sidan inte funkade. Men nu funkade det med lite damp äntligen! Ååh, singlarna från det här albumet är ju så sjukt bra så jag tror verkligen detta albumet kommer bli grymt. Ska lägga in det på mobilen på en gång och lyssna igenom :)
 
Så ladda mer/köp Southern Air av Yellowcard nu. Låtar att lyssna på är (än så länge, innan jag lyssnat igenom hela albumet) Always Summer och Here I Am Alive.
 

You can try it, no one will know.

Fan vad skönt väder det är idag! Har lågit ute och stekt hela dagen. Visste inte vad jag skulle läsa så tog en gammal systrar i jeans bok jag har. Hade fan glömt vad sjukt bra dom är, sträckläste ut den på en gång ;) Hehe.. Funderar på om jag ska springa nu eller vänta tills det blir lite svalare. Vad tror ni? Tror det får bli nu jag. Hoppas jag är lite piggare i kroppen idag och orkar köra på lite :)
 

Awesome picture of alex.

Har precis cyklat 45min framför Friends With Kids...puh! Tyvärr var inte filmen så bra så nu sitter jag och scrollar jalex bilder på tumblr. Var och tittade på syrrans lägenhet förut också. Ska bli kul och se den sen när dom flyttat in! Kommer säkert bli jätte musigt. Men nu ska  jag nog ta och gå upp och hit the shower. xo everybody
 

Emma baby.

I'm tired as hell, who would have guessd that? Har varit nere på stan en snabbis med la syster. Tänkte kolla om dom fått in color tattoo på kicks, men naej... Sug. Jaja, ska till Västerås på fredag och får hoppas att dom har dom där. Ska snart kila ner och göra mat, duuuktig chey.
 

Do you feel lika I feel, Nathalie!

Hej! Chillade mest hela dagen igår. Tog en springtur bland annat. Första på en vecka nu ungefär, det kändes kan jag säga. Kanske för att förkylningen fortfarande satt i lite också.. (måste skylla på något hehe...) Sen cyklade jag till Johanna så mötte vi Michelle och gick till Ola. Satt mest och tittade på One Tree Hill. Var så himla längesen jag tittade på det, hade ju fan glömt bort vad bra det är!
 
Idag kände jag för att vara hurtig igen så jag tog mig en pw ner till stan för att hämta min cykel. Och nej jag var inte sååå svettig som Jonas och Emma verkade tycka... Fick skjuts hem och där hemma väntades älskade langos! Ma favorita! Tyvärr så råkade jag somna vid sex och sov i tre timmar, så vi får se hur det ska gå nu när jag ska försöka sova.. Puss på er :)
 

Ricinolja före och efter 4 veckor

Nu har jag använd ricinolja i mitt hår i fyra veckor. På fyra veckor växer normalt mitt hår 1cm. Tyvärr så är min före bild rätt kass så det är svårt att avgöra hur mycket det har växt. Men jag har samma linne och sånt iallafall. jag ska fortsätta nu i några veckor till och så får vi se om man kan se skillnad då, okej?
 
Skriv gärna en kommentar om hur länge jag ska vänta innan jag tar kort den här gången. 2 veckor?
 
Mitt hår är orört på bägge bilderna. Alltså jag tog dom ganska direkt efter att håret torkat efter att jag duschat, alltså inte plattat eller något. 

Come back to the place that we used to know.

Ser ni, igår kom ju solen fram till och med! Hihi.
 

O Gosh I Love This Song Almost More That Ocean Avenue.

 

I can't hold on for too long.

Morning! Igår spenderades hela dagen på tusenfryd med la family. Åkte massa karuseller, gick på 5D bio och käkade glass. 5D bion var en "skräckfilm" som faktiskt var riktigt rolig förutom att man blev lite döv och mådde illa efteråt hehe. Jag och Josse åkte såklart alla karusellerna, vad tror ni vi är för pussys egentligen?
 
Nu sitter jag ensam hemma och käkar toast. Väntar på att posten ska komma, hoppas verkligen på att ett (av alla jag beställt hehehe..) paket ska komma. Igår hade jag faktiskt blivit typ helt frisk men såklart vaknar jag med världens ondaste hals idag. Gosh vad livet suger ibland.
 

how could I NOT panic?


Mjo.

Gjorde lite små shopping i veckan! Tröjan hade jag faktiskt på mig i helgen :)
 

Totally awkward.

Hej finally I'm back. Hamnfesten var jätte kul men med det så kom världens förkylning. Så har låga hemma i flera dagar nu med feber. hosta, halsont och allmänt ont i hela kroppen. Alvedonen hemma är slut också så jag får dricka världens äckligaste alvedon.
 
Men orkade mig ut för att träffa Fanny i förrgår vilket var kul! Tror inte jag får lägga ut bilden på henne jag tog men ;) Ska titta på nyaste avsnittet av Pretty Little Liars nu. puss guys.
 

Bitches

Hej, dålig update I know! Men det är hamnfesten och det är fullt upp hela tiden. Måse snart gå en promenad om jag ska hinna göra mig iordning. hörs mer imörn!
 
 

This is my last resort.

Morgon! Idag är alla taggade för hamnfesten va? Det är jag! Tänkte käka frukost snabbt när jag vaknade så jag kunde sticka och springa sen men Bea ville att jag skulle sminka henne så håller på med frukosten nu. Kommer bli jätte stressigt sen, det vet jag om jag känner mig själv rätt. Sitter och lyssnar på sum 41 och gör bananscones, muuums!
 
Lökringarna smakade faktiskt inte bränt..;)

Hey i just met you, this songs sucks, i dont know why im writing this.

Hej! Har precis kommit hem från hk. Gick en snabbis på stan först och stack sen och gymmade med Josse. Tycker den är så himla jobbbigt att gymma själv så tvingade med henne. Förstår inte varför det skulle vara jobbigt men.. Fegis är vad jag är hehe. Min mage kurrar som fan nu iallafall så jag ska hoppa in i duschen och sen ta mig käk. Puss!
 
hehe orkar inte poooooooosa
 

Förresten..

.. hur fan kan det redan vara augusti? Panikattack jaaaaaaaaaaaa

SHE'S A TROLL!!

Seriöst ingen som kan vilken film rubriken är ifrån? KOMMENTERA ISÅFALL BITCHES!
 
Morron förresten. Väckarklockan väckte mig vid tio och jag var väldigt trött för jag låg vaken och tittade på hunger Games inatt. (♥) Gjorde mig lite coffee och sitter och tittar på Ray William Johnson nu. Nyaste videon var fan as rolig! Insåg att jag ser ut som ett troll idag också. Det är ju kul. Alla vill se ut som ett troll.
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0