How well do you know me?

okej skriver nio sanningar och en lögn och ser om någon kan komma på vilken det är. den får en kaka eller ngt
 
1. Jag kan inte könna skillnad på dricka om den är kolsyrad eller inte
2. Jag är besatt av Blood On The Dance Floor
3. Jag har tröttnat på att köpa smink
4. Jag har inte lyssnat på musik på hela dagen
5. Jag har alla Gossip Girl böcker
6. Jag tycker inte latte är särskilt gott
7. Jag skulle aldrig kunna dricka snabbkaffe, speciellt inte med varmt kranvatten
8. Games of Thrones är min favoritserie
9. Jag premenurerar på över 300 kanaler på youtube
10. Spenat är typ det äckligaste jag vet

ny musikvideo från the blackout!

 

help


the music tag

Favorite band/ musician of the moment
you me at six

One band you always come back to
my chemical romance

Favorite movie soundtrack
angus thongs and perfect snogging

What is/are your favorite song(s) of all time?
MCR-Headfirst for Halos och ATL-Coffee shop soundtrack

Most embarrassing song on your itunes
juicy pen dj ozi remix

Top 3 played songs on your itunes
asså använder typ 3 olika datorer så 3 olika iTunes och lyssnar mest på spotify men..
Lower Than Atlantis-Love Someone Else
All Time Low-Circles
A Day To Remember-All I Want

Favorite concert you've attended
My Chemical Romance

Most underrated musician in your opinion
svårt.. Janick Thibault?

Favorite quote or song lyric
fuck you från bite my tongue hahah
 

i bet you never had a friday night like this

Morning, spring break is finally here!
 
Haha läste precis igenom inlägget jag skrev igår kväll. Jag var jätte trött när jag skrev det och inget som jag skrev makes sense.. But a bit rambeling is fun i guess.

Jag borde egentligen gå och duscha nu och göra mig iordning. Vi ska nämligen ha 20års fest för Bea om någon timme. Men det är ju mycket roligare att ligge i sängen och titta på youtube, right? Vet inte vad jag ska ha på mig heller, min snygga morgon outfit kanske? Vad tyckssssss
 

i said it once

heey guuuys, nu har vi looov! Dagen har varit jättebra.. Haha det där lät så ironiskt <--- Men jag kan faktiskt vara positiv. Är så himla glad att jag har vännner som är lika dampiga som jag. Vet inte vad jag hade gjort annars, typ exploderat inombords? Tänk ervad tråkigt att bara gå runt om dagarna och inte skratta något.. näej.. Det var ju inte särskilt kallt heller, treeevligt.
 
Har sedan jag kom hem bara låge framför datorn typ. (som vanligt?) Vet inte ens vad jag gör vid datorn.. Lyssnar på massa bra musik och stalkar folk på twitter typ. Ska vara social nu och kolla på 21 jump street. iller tycker den är bra. fanny tycker den är bra för som säger ngt om jb. nu vet alla det
 

lagrums hänvisningaR?

hej! Igår var jag och fikade med Maja efter skolan. Var första gången jag träffade henne, men det var jätte kul och vi satt och bara pratade i över 3h. Åkte från Karlstad vid halv åtta så när jag kom hem gjorde jag inte så mycket innan jag gick och la mig. Denna dagen har varit chill än så länge. Hade lite fikastund på tåget och käkade resten av kladdkakan so jag gjorde i lördags. (Fanny var väldigt chockad över att det fortfarande fanns kvar av den..) Nu har vi två lektioner kvar.. Blä jobbig dag. Ska gå och träna direkt när jag kommer hem idag, så lär väl bli lite sent idag med.
 

hoppas det är jag

hola chicas. veckan startade lugnt i och med att vi slapp idrotten. Yeeey. Tåget var självklart sent så var hemma efter fyra.. Käkade och stack sen och spinnade. Jag brukar inte tab ut mig så mycket på Annikas pass som jag brukade göra på Lindas, men idag kändes det fan bra. Ligger i sängen och är helt slut.
Ska kolla på top model nu och skratta åt dom.
 

Fall out boy the phoenix

När ett band går kommer ett annat tilbaka..
 
 

today I'm.gonna wear it with pride

hej! står och väntar på tåget nu. vaknade med blandade känslor, Gerard hade skrivit ett långt inlägg för att försöka få oss att acceptera. nu känns det bara som jag aldrig kommer kunna le på riktigt igen, för nu är det final liksom..

skall överraska Fanny med kladdkaka nu så vi kan tröst äta tillsammans.puss


shut up is our codeword for i love u

morgon! sitter nu och dricker kaffe och tittar på amazing race. ni vet säkert alla att jag är ganska besatt av Youtubers? jag hade inga nya videor att titta på och Joey Graceffa är med i denna dåliga serie, så då får man väl va ett bra fan och titta antar jag..


My chemical romance har inte splittrats

Har begravning just nu. Gjorde en tårta att tröstäta.
 

It's okey to feel messed up sometimes.

Idag är den värsta dagen av de alla. Dagen då det är slut på en era. En era så vacker, men så mycket känslor, med så mycket bra människor och självklart framförallt med ett så himla bra band.
Vaknade upp som vanligt och kollar twitter feeden och ser Gerard's tweet 'Beyond any sadness, what I feel the most is pride.' förstår inte riktigt vad han menar och fortsätter läsa feeden. Då ser jag orden. My Chemical Romance broke up. Hur fan kan dom göra så här?
De har varit en sån stor del av mitt liv nu i över 7 år. Med deras fina texter har det lärt mig allt. Jag har suttit och gråtit sen jag vaknade nu. Vill inte att ett band som kan betyda så mycket bara ska ta slut. Ena sekunden vill jag bara riva ner alla bilder jag har med dom på väggarna och elda upp dom, andra sekunden vill jag bara lägga mig ner och krama dem. I am afraid to walk this world alone whitout you MCR.
Dom ger oss en ny logga, hopp om en ny skiva och framförallt så säger dom 'This band is for fucking life'. Vad betyder det nu? Att livet är slut? Vill inte förstå, vill att det ska vara en mardröm och att jag ska vakna upp snart. Ingen förstår hur jävla mycket ett band faktiskt kan betyda för en.
Bara för att jag är så liten fick jag bara chansen att se dom en jävla gång. Det är fan inte nog. En gång. Senast i veckan firade jag två år sedan jag såg dem. Två år. Firade att det var första gången jag såg dem men inte sista. Antar att det nu betyder att det var första och sista gången.

Förlåt för ett så konstigt inlägg. Skratta åt hur töntig jag är, your welcome. Men just nu känns det bara tomt.
 
 

fint


weeeå wendy ryun away with me

nuu finns somewhere in neverland uuute
 
All Time Low - Somewhere In Neverland - Music - More Music Videos
 

Xperia Tipo

Ända sedan London när jag tappade min fina bebis har jag använd en gammal Samsung som jag köpte någon gång kanske i 6an? Helt jättebra är den inte iallafall. Då jag är fattig (och har inte ens köpt bråvalla biljetten än?) letade jag efter en billig mobil men som ändå är okej. Den jag hittade var Sony Tipo. Jätte söt är den och funkar bra än så länge :)
 

empties #10

Som vanligt är jag like duktig på att använda upp mina produkter som jag är duktig på att köpa dem.
 
 
En kräm jag får utskriven för mitt torrhet.
Too Faced Lashgasm - En ok mascara med gummiborste. Jag har en tendens att peta mig själv i ögat med den?
Estee Lauder Sumptuous Mascara- Andra gånen jag testar den och den här gillar jag verkligen!
Depend svart nagellack - inte mycket att säga, funkar för 25kr.
IsaDora Second Nail - Ibland känner jag att mina naglar blir starkare.. ibland inte?
Origins Cleanser - Den här är för ålderstecken så inget jag kommer köpa på minst 10år.

 
LdB Deoderant - My fave! luktar så gott
Carmex - Never any bad words about carmex.
Estee Lauder DayWear Cream spf 15 - En bra ansiktkräm men lite pricey för mig just nu.
Helosan fotsalva - Alla som läst min blogg ett tag vet att jag är beronde av Helosan.

like what

Hej!  Har faktiskt försökt att blogga men blogg.se fuckar upp för mig hela tiden, gick inte att lägga upp bider och gick inte att logga in på mobilen.. Veckan har varit väldigt lugn. Var i Challa i torsdags med Bea och mammsen. Jag köpte några nagellack och ett par byxor. (som sagt har jag isöndur alla mina)   Fick inte köra något dock för Bea ville träna? (hon har haft körkort i tre år haha)
Har en lugn lördag morgon och ligger i min säng och försöker komma på om jag ska börja läsa Perks of being a wallflower eller inte. Jag vet att om jag börjar läsa den kommer jag inte kunna lägga ifrån mig den och gråta floder.. #thuglifebro
 

pervo tits

hej guys! Var sjukt trött i skolan idag..  Vi går länge varje dag nu också så det hjälper inte precis.. Jag och Fanny gick runt lite på stan en snabbis efter skolan medans vi väntade på tåget. Jag har typ haft isöndur alla mina kläder på senaste tiden så måste uppdatera garderoben lite, fast jag inte har några pengar..
 
Tänkte klicka hem ett skitsnyggt ATL linne förra veckan men det hann ta slut innan jag köpte det så sökte runt lite på nätet efter andra lite annorlunda atl mech. Slutade med att jag hittade ett jättefint egenritat linne och bestämde mig därför att jag också ska göra ett. Tyvärr är inte mina målar skills så höga, men vi lär väl märka hur det blir. Hade tänkt att köpa en tisha och klippa isöndur men hittade ett perfekt linne på hm som var "klippt" i ärmarna och kostade typ 50 spänn så till och med jag hade råd med det ;)
Lägger väl upp bild på hur det blev när jag ritat, om jag inte skäms för mycket då..
 
hihi vetatt jag postat bilden 245 gågnger innan men jag gillar den ok

weåå

 

en bitchkram

Beställde ett glitter på Nelly förra veckan som kom idag. Ligger och läser tidningen som följde med och dricker kaffe. puss
 
 

klicka på länken, i dare ya!

börjar morgonen med Sempiternal och kaffe. Alltså en skön morning. Är deprimerad med tanke på att skolan redan börjar igen och jag lovade mig själv att jag skulle jobba ikapp allt under lovet så jag inte skulle behöva gå tillbaka till skolan med massa skit. Men enligt elevcentra ligger jag bra till, så jag kanske ska chilla? ;)
 
Äh, inte ens skolan kan förstöra mitt bra humör. Allt är så.. bra? Det händer inte mycket i mitt liv men jag är fan glad ändå. Är det för att jag inte vart i skolan på en vecka och solen kommit fram igen tro? Ja kanske, men fuck it jag ska fortsätta vara glad nu. Bara att tänka på att All Time Low kommer till Bråvalla och det kommer bli den bästa sommaren ever. Säger inte alla alltid att det ska bli den bästa sommaren? Men jag vet faktiskt att det kommer bli det den här gången. Jag ska liksom se 30 seconds to mars på gröna lund och my babies again.. Att jag inte har pengar till det är ju inget vi behöver tänka på dock.

här vågar ni inte klicka   haha ni kan ju gissa vad det är med tanke på bilden..

Well fuck it

Jag sett och rensa bland sakerna på datorn i hittade en bild jag fixade i gimp för nästan ett och ett halvt år sedan! Undrar vad jag hade för highlighter på mig på original bilden..
 

Look how pale i am!

Hej! Testar masken från Lush idag. Har åtit mycket onyttigt på sista tiden och vill inte ha ett pizza-fejs så då passar ju mask of magnaminty bra. För den är ju till för just finnar. Den ger en skön mintig känsla på huden, nu får vi se om den funkar bara..
 
Asså titta på mig, jag är ju så blek att jag nästan är genomskinlig.
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0