Lelleeer

Var nere på stan igår och passade på att köpa en bus från Kicks egna märke. Är ju så himla blek just nu så behövde verkligen en bus. hehe
 

Whats going on here.

Morron! Skön träningsvärk idag. Var jag som fick laga mat idag och då blir det gott kan jag lova! Bönor, bacon och ägg.. Mamma tyckte det var mer frukost än middag men jag håller inte med. hehe. Ligger och tittar på Awkward som äntligen börjat igen. Så jag älskar det ♥
 

Mackow.

Hej! Jag är helt slut.. För det första så var jag trött efter att ha sprungit igår och så nu har jag varit och gymmat med Josse. Hela jag skakar typ för jag är så slut. Men tur har jag, för när jag kom hem så hade mamma gjort iordning jätte god mat! Satt verkligen fint ;)
 
Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag ta en före och efter bild på en grej jag hållit på med ett tag! Tyvärr tror jag inte den blev någon skillnad, men det får bilderna avgöra sen.
 
 
 

Keep running, keep shining, mean something.

Åt alldeles för mycket mat förut och har låge däckad i min säng ett bra tag nu. Tror jag ska dra och träna.. Rädd för att jag får håll om jag springer redan dock. Men ska väl snart ta cykeln till prästängen! Måste erkänna att det är det jobbigaste med att springa, alltså cykla dit och tillbaka. Lat? Ja hehe. Kanske ska vänta tills Bea kommer hem.
 

Elf beställning!

När jag kome hem låg det en elf beställning och väntade på mig! har ju  inte köpt så mycket där ifrån på senaste tiden, men när dom hade 50% kände jag att jag var tvungen. Beställde dock allt det här för typ en hundralapp? Ser ni, jag kan kontrollera mig själv!
 
 
Jag älskar rouge så köpte två stycken i färgerna pink passion och tickled pink. Bägge två är gorgeous! Visar nog upp dom i något senare inlägg.
Jag såg bilder på läppglanset pink pop och visste på en gång att detta behöver jag i mitt liv. Som ni ser på bilden är det rosa med guldskimmer. ååh!
Sen är det inget särskilt.. 15kroners borsten köpte jag för att ersätta en av mina andra sådana som gått i söndur. Sen är det en borste till mina bryn, ett läppglans och fransar! :)

cause you know that you got more

Hej! vet att det var lite dåligt av mig att inte skriva någon förklaring till varför jag inte bloggat på en vecka. Men förra lördagen stack jag iväg till Öland med Mikaela för att vara där i en vecka. Det blev lite stressigt med allt och jag skrev aldrig hejdå hheeh..
 
Men vi har haft det skit bra där! Vädret har varit underbart och vi har stekt massor, käkat glass och badat! (Eller jag doppa aldrig hela mig men hehe) Jag har faktiskt tränat varje dag också. Trodde aldrig jag skulle klara det när jag var på semester men det har faktiskt varit skönt att springa på morgonarna.
 
Vi har gått upp ganska tidigt hela veckan så jag vaknade vid tio idag. Gick ner och gjorde iordning frukost och gick ut i solen och satte mig och läste ut hunger games. (Låna trean joahnna?) Ser ut som det kommer bli skönt väder idag så kanske får fortsätta att jobba på brännan? Hehe  pusss
 
(funkar inte att lägga in mina bilder så får ta bilder från insta)
 
 

I need a vacation!

Denna låten passar perfekt idag ;)
 
 

It's not over.

Min mobil gick ju söndur under pal så jag var tvungen att införskaffa mig en ny. Är inte så insatt på mobiler men det fick bli en xperia p! Har haft den i några dagar nu och är jätte nöjd än så länge :)
 

Beautytip!

Har du slut på skrubb hemma? Ta bara lite kaffesump. Luktar gott och känns bra!
 

Fuckin awesome.

hhihi små saker som gör en så glad!
 
 

Ooh.

Hej! Vilken morgon människa jag blivit va? Har redan hunnit käka en bagel, sprungit och eehh.. ja inget mer. Ska  strax hoppa in i dushcen. Har lite saker jag måste fixa idag. Måste fixa med färgbomb, måla tånaglarna, färga ögonfransarna och massa andra ytliga saker hehe..
 
Seriöst den här backen är såå jobbig att cykla uppför efter att man sprungit! Ser inge jobbig ut på bilden, men ni som vet vart jag menar förstår nog.
 

How someone.

Dålig uppdatering i know. Blir så när man inte har något att skriva..;)
 
Ligger i min säng och fryser för har precis duschat. Jag, Bea och Micke körde ett spinning pass vid 12. Var riktigt skönt! Gick hur bra som helst. Tror jag mest tycker om att träna mer lite tidigare på dagarna. Som igår när jag var ute och sprang runt tre gick det också jätte bra! Fast jag inte hade någon musik........
Har käkat vattenmelon men känner mig fett med hungrig ändå ..:( Måste epilera benen också, fan!
 
 
 
 

Kicks, Estee Lauder Double Wear Foundation Light

I paketet från Kicks låg det en foundation jag beställt! Det är Estee Lauder Double Wear Light. Ska bli himla kul och testa den! Tyvärr så fick jag ett sms precis när jag kommit hem att jag har ett paket till att hämta ut... Kanske kan hämta den efter att jag spinnat sen. Och om du läser detta Julia, jag lovar att komma sen!!!
 

I live by the river.

Ska snart dra ner på stan för att göra en synundersökning och hämta ut et paket! puss


Filmtips, Soul Surfer!

Johanna skrev om en film på twitter igår och jag var tvungen att se den. Soul Surfer heter den och var sjukt bra! Handlar om en surfar tjej som blir av med sin arm men ändå fortsätter att kämpa. Jävligt inspererande faktiskt! See it..
 

frukost.

Smörgås godare än subway och kaffe godare än starbucks. Bon apettit!


Never have been one to write it down

Hey guys! Skön morgon jag har haft. Eller morgon och morgon men ni förstår. Tycker inte fredag den 13 verkar vara en otursdag än så länge. Käkade bagels till frukost, gottgott! Men strömmen gick i halva huset så jag fick gå upp till mitt rum med brödrosten, för där funkade det haha..
Sen satte jag på All Time Low Straight To Dvd (alltså en konsert med dom) och har suttit och spinnat i drygt en timme nu. Så jävla gött.. Det rinner av mig som fan och musiken var ju perfekt! Ofta när jag sitter på pass stör jag mig nämlingen så mycket på musiken. Som igår var det en blandning av Absolute Hits 5 och Schlagerfestivalen 2007 ...
 

I'm ready for sun

hej ligger in ma säng nu. är fuken trött. vaknade tidigt imörse och körde som fan på spinningen förut. hehe.. Det går bra med träningen än så länge faktiskt! fast det har ju gått fyra dagar också men... shhh!
 
Sugen jag är på att sola, can't the sun come? :(
 

You Me At Six

Ett band som jag vet att jag tipsat om innan är You Me At Six. Dom kommer ifrån uk och har bara varit i sverige en gång under -09. Just nu är dom på warped, men kanskekanske så kommer dom till sve i höst! Vi kan ju hoppas iallafall. Nåra av dom bästa låtarna av ymas kommer absolut! Listen and fall in love.
 
 
 
 
 
 
 
 

Mikey Way, why you not smile?

Jag har ju glömt bort att visa små shoppingen jag gjorde förra veckan! Och när jag säger små menar jag faktiskt små:( Försöker att kontrollera mitt shoppande lite grann....
 
Köpte tröjan på Carlings och brillorna på Vero Moda. + ett oranget linne från Monki som ligger i tvätten nu ;)
 

That is a team

Morron! Märker ni att jag mest bloggar på morgonen..? Hmm, undra varför det blir så. Kanske är mest då man tänker på det.. Vaknade för ett tag sen och har precis stekt mig en omelett, gött! Ska käka den och sen bara chilla innan jag ska gymma med bea. Ska nog träffa johanna också efter hk:)
 

Vaddå, jag blir väl inte röd i ansiktet?

Morgon! Första jag gjorde när jag vaknade var att ta cykeln till prästängsbanan och springa ett varv. Sprang den där lilla saken först, vilket jag tror var ett misstag. Skulle nog ha avslutat med den istället. Blä så tråkigt. Hatar att träna :( Synd att jag inte får den där kicken när jag tränar... Istället blir jag på dålig humör och får ont i huvudet! + världens allergi idag ;)
 
Börjar bli väldigt hungrig nu eftersom jag inte ätit än. Ska ta mig en lång skön dusch nu och sen ska jag steka mig äggisar :)
 
 

verum?

Hihi älskar min smoothie glas. Morron förresten :)
 

The Hell Song

Morron! Sitter och käkar amerikanska pannkakor med julia nu, för hon har sovit här inatt :)
 
Jag drog in till stan igår för att hålla bea sällskap på vm och mötte sen upp Julia. Vi köpte glass och satte oss i hamnen och solade. Hur gött som helst var det! Tyvärr är det ju inte liknande väder idag.. Sen på kvällen drog vi och badade i sulvik. Eller vi och vi, jag badade inte men:$ hehe..
 
Sen drog vi hem till mig, satte på En Gång I Pukhet och somnade på en gång. Trötta cheyer, ja!
 

Playlist


Karlstad baby.

Tjenna! Kom hem för ett tag sen från Karlstad med Erika. Vi tog tåget dit imorse nämligen. Vi har haft en skön dag med shopping, många skratt och såklart god mat ;) hehe
 
första gången erika äter subway, hur kan hon ha undvikit det tills nu?
 

Fighter.

Hej, har precis kommit hem från Challa. Åkte med Bea och Nina dit förut. Shoppade inget för ska till Karlstad imörn också. Sitter ensam hemma nu för Linda och Marika är och handlar. Jaa.. Har ont i huvut som fan så orkar fan inget. Puss
 
 
 

Project 10 pan empty 6#

 
Ännu en gång har jag gjort slut på tio produkter! Först har vi bara en ok deo, en foundation som inte säljs i Sverige och två nagellack. Sen har vi en fibermascara som jag total dissar! Foundationen gillar jag heller inte..
 
Lotionen får jag utskriven för min torra hud. Balsamet har tyvärr dåliga ingredienser. Och dom två efterbehandlingarna symboliserar faktiskt att jag använt upp två hårfärgar ;)

Damp chey?

Morgon jag är redan uppe och hemma! Satt mest och tittade på film igår och surfade på Malins surfplatta så detvar inte så drygt. Vaknade vid halv tio av Ella och kände att jag inte orkade somna om så jag gick upp. Men nu är jag redan hemma och sitter och dricker en energidryck! Ska gå och duscha och göra mig iordning snart också, för ska på kalas sen..
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0