fuck an apology im not sorry for anything

yoo perves
 
haft en as nice helg i göteborg. jag var på fängelset och såg Seahaven och The Story So Far. Var en gryyyym spelning! The Story So Far gör ju alltid en sjuk spelning. litet där dom spelade, låg scen och mycket stage divers. så de ska va. well well now im back at school and i have a classic pcd. tror vi slutar snart och då ska jag fannyt dra ut till bergvik. cya
 
 

mayday situation overload

yo peeps. Har faktiskt varit sugen på att blogga senaste veckan. Tyvärr så är mina föräldrar snåla och låter mig bara ha pytte lite internet varje månad i lägenheten och den tog ju slut efter fem dagar. Helt ärligt inte för att överdriva men det är ju ett helvete att inte ha internet. Man kan inte kolla upp minsta lilla grej och inte göra skolarbete. fitta jag som vill ha sakert klart för mig blir ju sönder stressad av det
 
som ni märker har jag inte bästa dagen. Vaknade med ett skit stort leende på läpparna var lycklig och faktiskt exalterad för att gå till skolan, men det är VISSA saker och människor som kämpar för att jag alltid ska må skit. Orkar ju inte med något längre. Åh, sitter i skolan nu och nästan gråter, fan vad jag hatar allt. Orkar inte kan inte någon bara krossa mig med en sten eller något så slipper jag mer
 
 
 

this quicksand it pulls me under, it pulls me underneath her

Sitter på rätten och samhället och taggar The Story So Far. Mmm.. Har inte haft så händelserika dagar så hade väl kunnat uppdatera, men min internet i lägenheten har tagit slut så den är jätte seg nu. Stannade i Karlstad i helgen. Såg på en norsk film med Izabella. Det var.. trés intérésant. (pardon my french eller något)
 
Den här veckan har jag lite saker planerade bara. Är skönt för jag sover väldigt dåligt och är trött hela tiden. Jaja. back to school see ya.
 
 

now the tables turning now the bridg is burning its coming crashing down OVER U

Yo all ur favourite blogger here. Har spenderat dagen som igår.. typ. Alltså liggandes i min säng svettandes med huvudvärk. It's a fab life, somebody gotta do it ya know? Men tror faktiskt att jag ska till skolan imorn. Franska klockan nio på morgon lockar liksom. Kanske borde duscha om jag ska till skolan så jag inte blir helt utstött. lol bye
 
sa jag att jag färgat mitt hår igen?
 

yep

Hej! Mår ungefär som sist. Blä. Tror inte jag orkar till skolan imorn heller. Har lite egenmedecingering med godis, té och the oc. Var på hemmakväll förut och köpte lite chokladpopcorn och m&m's så världen känns lite bättre just nu. Annaras finns det väl inte så mycket och säga när man bara ligger hemma ensam.
 
 

fin emma

God morgon. Hade en kul dag igår. Efter skolan drog jag och fanny ut till bergvik och shoppade. Hon skulle egentligen sova här men hon mådde inte så bra så vi käkade mac n cheese och sen drog hon. Det var nog rätt bra för efter det mådde jag bara dåligare och dåligare. Klarade knappt sova något inatt och ligger i min säng nu och mår piss. Försöker dricka lite té så halsen och näsan ska bli liite bättre.
hoppas ni mår bättre än mig, bye
 
 
 

oh susie

Kom till Karlstad för ett tag sen. Har en sån vanlig söndag man kan ha typ. Ligger och tittar på I Taket Lyser Stjärnorna för de var typ år sedan jag såg den sist.  aa tja
 
 

we can do what we want

Hej! Skolan igår var rätt kul faktiskt. Vi var i skogen hela eftermiddagen, promenerade och grillade korv. Jag och Fanny tog initiativet att leda de fyra klasserna som var med med hjälp av en karta. Vi gick bara fel en gång, sp det är väl bra? 
 
Tog tåget tillbaka till Arvika igår. Åkte hem en snabbis och sen drog jag till Emma. Var mycket roligt folk där och hade en kul kväll. Sov hos Bea inatt så har spenderat hela morgonen här. 
 
 

min ängel, du är det bästa jag inte har

hej! ligger hemma och dricker kaffe och har inget alls planerat för dagen. är super trött så det är skönt. hade en vanlig tråkig dag i skolan. kändes som vi gick ett par timmar extra.. drog till gengåvan (¿) med linnea och henriette. vi tröttnade rätt snabbt dock och drog.
 
asså helt ärligt vilket tråkigt inlägg, kan berätta vad som hände på bussen istället -
 
jag hade haft hicka i typ en halvtimme och det började bli ganska irriterande. så eftersom bästa sättet att få bort hicka är att bli skrämd sätter jag mig och tittar ut genom förnstret och ber linnea och henriette att skrämmma mig. meeeen, eftersom dom inte tycker min idé är så smart så skrämmer dom mig inte och jag fortsätter att tjata på dom och så helt plötslig så skriker killen som sitter brevid mig (ingen aning om vem det var, nej) BUU! Safe to say, min hicka försvann och jag har inte slutat skratta än. Vet inte heller vem av mig och honom som blev mest förvånade över hans impulsiva skrik.
 
 

will someone meet me on the other side

yo! lugn dag. Hade sovmorgon till halv elva så fick sova endel. Skolan var som vanligt. Mamma var här när jag kom hem, men hon åkte typ lika fort som hon kom. Gick ut och mötte Ronja ett tag och följde med henne in till stan. Kom hem för en stund sen och tog en dusch och gjorde té. Ska kolla idol nu och se om jag kanske klarar sova bra idag, bye
 
 

No, I don’t really know where I must go. So, I lived a lie

 
 
Har väntat på ny musik från You Me At Six så himla länge och kunde inte blivit nöjdare.

blabluble

Hej! All känns bra för en gångs skull. All Time Low och YMAS bägge ska släppa skivor, har redan kommit nu musik och jag har väntat så länge på det. Eller ja ATL har jag ju inte väntat så länge men. Hehe enough about that. For now.
 
Skolan idag var helt ok. Interneten har inte fungerat sen vi började, men idag blev det äntligen fixat. Efter skolan hänge Henriette med hem. Jag bjudde på middag som bestod av svampbobmakaroner och sås. Mmm. Vi drog till Bergvik och gick lite i affärer. Kulkul. Sitter och väntar på att mitt té ska bli klart nu så ska jag lägga mig i sängen och mysa. Bye :)
 
 

orange county bitch

Sitter coh väntar på att min moder ska komma hem igen så vi kan åka till Karlstad. hej då
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0