Just think happy thoughts.

Sa jag förresten att jag sitter med färg i håret? Vi får se om det blir något annorlunda eller om det blir samma tråkiga jag haft hur länge som helst känns det som..
 

Rock the party.

Hola chicas! I fredags vääldigt impulsivt stack jag med Mikaela till Säffle. Hann hem efter plugget och packa väldigt snabbt och sen drog vi. Det var marten där nu i helgen och hennes farmor bor där så vi tänkte det kunde va kul och åka :)
 
Träffade lite folk vi kände där, hängde på donken, åt mycket onyttigt, skrattade och åkte karusell. heheh, karusellen var faktiskt lite läskig. Mådde skit illa efteråt! Vi sov hos Monika i två nätter så vi kom hem idag. Stack till Bea och käka pizza när jag kom hem och nougat pannacotta till efterätt! Så himla mycket gött och onyttigt jag käkat i helgen alltså... Kanske spinna imörn?
 
Lite urval av bilder från helgen :)
 

You are in pain.

Morgon! Sitter på skolan n oh väntar på att vi ska ha matte. Känner mig skit seeeg idag. Vi har ju bara tre lektioner, så hoppas dagen går fort. Efter skolan vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Ska ner en snabbis på stan och byta en grej på gina och sen tar vi nog tåget hem. Ikväll blir det bio också :)
 

Sick picture.

Okej eftersom jag bara fick en kommentar på mitt inlägg där jag fråga varför ni läser har jag nu insett att det är ingen som läser eftersom ingen kommenterade. Eller en kommenterade ju, men skitsamma. Så ni scrollar bara flrbi mina inlägg, tack :(
 
Har haft en riktigt mysig dag. Efter skolan hade jag och Fanny planerat att åka till hennes mormors hus som ligger lite utanför Karlstad. Tyvärr råkade vi missa BÄGGE bussarna och orkade inte vänta på någon tredje så vi gick och käkade thai mat. Var skit gott! Var ett himla mysigt ställe också, satt där över en timme. Vet inte om någon har varit där, ligger strax brevid mitt i city på drottninggatan.
 
Sen blev det lite shopping. Tänker inte visa vad jag shoppade för Linda läser min blogg och jag vill inte visa henne vad jag köpte HEHHEHEHE. så busig.  Men vart nöjd med mina inköp, hittade lite saker jag velat haft ett tag nu :) Vi hann bara träffa Ronja i en kvart innan vi blev tvungna att gå till vårat försenade tåg. Vet inte hur försenat det var när vi kom fram till Arvika, över en halv timme tror jag.
Träffade lite roligt folk att prata med också i Arvika. Alltid kul och catcha up med folk. Tror inte dom tror det är att kul att catcha upp med mig men hehe.. Så nu sitter jag i min säng och tittar på lite yt videor och ska snart gå och hoppa in i duschen för mitt hår e feeeettt
 

My only hope, youre my telescope.

Ni vet Yellowcard jag skrivit lite om på sista tiden? En av mina favortilåtar från dom är Telescope och idag släppte dom en akustisk version av den. Superfin, lyssna ♥
 
 

Its rian isn't it?

Hej! Nu har jag varit tillbaka till skolan. Ingen ide att jag gick dit idag egentligen då vi inte hade några lektioner för det var "språkdag". Jaja... Kan ju inte sova mig igenom livet. hehe
Har inte hänt så mycket idag. Malin kom hit (som vanligttttt) och hängde ett tag. Vi åkte en snabbis till andra sidan och hämta lite grejer också. Sen har jag chillat framför oc. Råkade bli addicted av det igen när jag var sjuk.. Nu ska jag fortsätta kolla, puss på er guys.
 
Förresten, förstår verkligen inte varför folk hänger kvar här! Jag uppdaterar dåligt, skriver kort och dåligt, bilderna är kassa och jaaaaa.. Så vill någon säga varför ni läser? Nyfikna bara eller?
 

Oh mooo

Long time no see! Har haft hög feber hela helgen och mått piss. Har princip bara sovit. Var hemma från skolan i fredags och idag med. Har ingen feber längre men har ont typ överallt ändå. Ska nog gå till skolan imorgon, för det är så himla jobbigt att ligga efter.
 
Försöker fräsha upp mig lite också genom att noppa ögonbrynen, ansiktsmask och hårinpackning. Så myser med lite sånt framför en mysig Tim Burton film, Edward Scissorhands. Tim Burton is the best, right?
 

bil med full bas

Hej! Har låge och lyssnat på massa nostalagi musik, typ som Newkids mixtape On The Block. Kommer verkligen ihåg när jag lyssnade på det och alla bara vem fan är denna kassa rapparn! Haha.. Har kollat gamla inlägg också, så jävla roligt. Jag har ju fan inte ändrats något. Okej till utseendet kanske, men annars är jag lika omogen.
 
Ska gå ut en snabbis nu, är trött som fan, men imörn är det ju redan torsdag. GÖTT! Torsdag=Typ helg? Hehe
 

hahahah

hola amigos. seg dag i skolan. sitter hemma nu och chillar. massa folk här nu också. gaaaah jag är trött men inte trött
 
 

I take that awkward pause as a yes?

 
Sitter och försöker plugga.. Svårt när gg lockar. Har massa svenska att göra. Eller massa... Två uppgifter, men dom är jobbiga. Skullle hellre kolla gg, men har skjutit på det nog nu. Kom igen duktiga cila!
 
 

kinderägg

hoppas alla har en lika chill söndag som jag! gg står på schemat
 

you my only one

Hej :) Igår var jag helt slut och la mig väldigt tidigt. Var så himla utsliten av min förkylning och för lite sömn under veckan. Himla s könt var det att vakna någorlunda utvilad iallafall. Efter att jag vaknat imörse gjorde jag mig snabbt iordning oh åkte ner till stan. Gick först lite på erikshjälpen och försökte hitta en jacka, men tyvärr hitta jag ingen. Sen köpte jag lite sallad till brunch och gick till Bea för att göra lite plugg. Så vi har suttit i någon timme nu och skrivit.. Hon stack nyss och mamma kommer strax och hämtar mig så ska jag hem :)
 

Mina sloita.

tjena! Det är finally freeeedag! Så jävla skönt, ååååh. hihi. skolan gick rätt snabbt idag men ska snart hem nu. puss
 

Homie

tjena kompisar!!!!!!!!!!!!!! What uppppppppppppp?
 
Sitter och chillar i köket och lyssnar på nya lorentz & sakarias låten Diamant, awesome! Har haft en hemsk dag. Hat umgåtts med Linda typ hela :( Har spelat guitar hero och skit.. hehe nu ska jag duscha innan jag slänger mig och tittar på John Tucker Must Die som börjar nio! ;)
 

Det handlar om en tjej.

Morgon guys! Sitter i skolan nu och har svenska och lyssnar på p3. Cool chey som sitter och lyssnar på p3? haha.. Har hört rykten att dom ska spela nya Lorentz & Sakarias låten ;)
 Vi har svenska hela tiden typ känns det som och det är jätte drygt. Men vi har lunch om tjugo iaf. Är ganska sjuk men ska lite snabbt på stan efter skolan och fixa lite saker. Sen ska jag sooova så jag blir frisk till helgen!
 
 

I see you tonight

hej! Lång dag.. Är ju fortfarande väldigt sjuk så det är jobbigt att hänga med på lektionerna och sånt. Sitter ensam på donken igen och dricker latte. Har ju inte så mycket att göra till tåget går. Det är värsta stormen ute nu också! Överdriver inte, haglar och allt! Hihi men det är ju lite mysigt med regn+latte+gossip girl måste jag erkänna.
 

Maybelline

Var tvungen att springa in på Kicks förut och köpa en ny eyeliner. Min creamliner från elf har typ helt torkat ut så tänkte att jag skulle testa Maybelline's gel liner den här gången. Tyvärr råkade jag köpa den gråa/glittriga istället för svarta.. Fuck
 

I never told a lie and that makes me a liar.

Ååh bästa sky fm spela precis två All Time Low låtar! Först akustiska Jasey Rae♥ och sen daydream :)
 
Ska fixa lite med hudvården sen ska jag strax gå och lägga mig. Är helt sluta fast jag sovit/vilat sen jag kom hem från skolan...
 

Tracy Beaker kommer tillbaka.

Hej.. Tyvärr har jag inte blivit något friskare, utan mer tvärtom. Direkt när jag kom hem nästan kurade jag upp mig under mitt täcke. Har äntligen faktiskt slutat att frysa. Hihi vet ni vad jag ligger och titar på? Tracy Beaker! När jag var mindre älskade jag böckerna om henne och såg att det tydligen fanns som serie på svtplay, så var tvungen att kika. Barnprogram e så mysigt. Puss
 

Alive at last.

Morgon! Känner mig as förkyld idag, jag som precis var det! Jag hostar typ efter allt jag säger och min hals håller på att döda mig. Fanny är också sjuk men hon stannade hemma så jag fick åka tåget själv. Som tur var träffade jag andre så jag slapp åka helt ensam :)
 
Sitter på skolan nu och chillar. Vi börjar inte föräns om en halvtimme, pusssss.
 
 

pop on the cheek

Finally home! Hade sällskap på tåget ändå vilket var trevligt så jag slapp åka ensam. Okej vi satt alla vid våra datorer, men ändå. Nu sitter jag hemma och fixar med datorn. Måste ju ladda ner massa program och flytta massa filer. Sen ikväll blir det x factor! Tittade på det inatt när jag inte kunde sova och tyckte faktiskt det var bra.
 

puss

hola! Sov hos Bea inatt så blev ingen uppdatering. Gjorde inget särskilt heller då men. Lite pyssla-om-mig-själv saker och se på film typ. Gick ut en träffa Johanna en snabbis också. Eller aah, blev lite längre än tänk..
 
Men när jag vaknade idag bara visste jag att allt skulle gå åt helvete idag. Ni vet känslan man får en del dagar? Stackars Bea fick stå ut med mitt sura humör hehe. Gick upp till Solberga och lämnade tillbaka böcker och skit innan jag gick till tåget. Och när jag kommer på tåget ser jag att jag spillt ut kaffe över typ ALLA mina saker...
 
Skolan har väl annars vart okej, vi har bara två lektioner på måndagar. Var tvungen att stanna kvar några minuter dock för att få min dator. Fanny orkade inte ta det senare tåget så jag fick stanna själv, så sitter ensam med min kaffe på donken. Såg precis att jag spillt ut ett av mina favorit serum i väskan också. Fuck it
 
 

maybelline color tattoo eyestudio 24 hours

Igår köpte jag mig äntligen två av Maybellines omtalade 24 hr Color Tattoo på Kicks. Dom har ju blivit väldigt hyllade i beauty-världen och jag har haft cravings efter dessa väldigt länge. Dom har faktiskt funnits på FeelUnique i flera månader, men jag ville ändå swatcha dom innan jag köpte någon av dom.
(swatches längre ner i inlägget)
 
 
Såklart hade jag beslutsångest med vilka färger som jag skulle plocka upp. Men dom två jag köpte fick bli On And On Bronze (kallas Bad To The Bronze i USA) och Permanent Taupe (Tough As Taupe i USA).
 
 
Det här är On And On Bronze vilket är en bronsig brun som namnet säger. Kommer bli perfekt att ha en som everyday-color! (Förresten det är Josses hemska nagelband, inte mina;))
 
 
Det här är Permanent Taupe vilket kommer bli en perfekt bas för sotningar! En sån snygg matt grå brun. Är kär i den.
 
 
Detta är hur dom ser ut utan någonting under! Så fina.. Glider på som smör och är jätte pigmenterade. Och det bästa måste ju vara att dom bara kostar 99 kronor! Finns på ställen som säljer Maybelline tex, Kicks, Åhlens, Lindex och Affection.

Everybody kill the dj.

Morning! Precis när jag käkat min frukost kom jag på att jag var sugen på spenat omelett, så nu vet jag vad jag ska äta till lunch/middag. (haha om någon undrade då) Nu när skolan har börjat hinner jag inte ha i hårinpackningar lika länge, göra masker lika ofta och sådant. Så idag får det bli massa skönhetsfix. Söndags spa giller vi :)
 

You don't give two shits

Klockan är inte ens 12, det är lördag och jag är trött som fan..... Har inte gjort så mycket idag. Jag, Josse och Robert åkte ner till stan förut. Köpte lite saker på Kicks och Best Clothes. Efter det drog vi hem till Bea och chillade ett tag. Annars så har jag tittat ikapp massa videor på youtube. Hade as många videor jag inte tittat på..
 
SKa fortsätta titta på den skumma film, Bad News Ears, men kommer strax somna så god natt :) (Ja, jag tittar bara på den filmen för att en Simple Plan låt är med)
 

Let's go

Ni har inte varit förvånade över hur lite jag shoppat på sistone? Klart jag har shoppat hehe, har inte visat bara. Tänkte jag kan visa endel av det jag köpt i skönhetsväg på sistone, kläder är så tråkigt att visa. Har tyvärr saker på andra sidan också men aja.
 



Sing it for the world.

Hola! Johanna påminde mig precis att jag inte uppdaterat på ett tag så tänkte jag kunde slänga in ett inlägg.
 
Övernattningen var på kbk's klubbstuga. Eller i deras kubblokal kanske man ska säga? Den låg väldigt lång från skolan. (Man såg skolan, hehe) På dagen så hade vi lite "aktiviteter" och åkte till Mariebergsskogen. Kollade lite på djur och grillade hamburgare typ. Hahah märks det att vi går på gymnasiet eller?
 
På kvällen stack vi tillbaka till kbk. Där laddades det upp med godis och skräckfilm. Skräckfilmen var typ mer än komedi tyckte jag men.. Alla var as högljudda så somnade jävligt sent och sen bev vi väckta (av samma personer som hållit oss vakna under natten..) redan vid sju. Det som var bra med det var att vi kunde ha svenska tidigare och vi fick sluta tidigare.
 
Så jag och Fanny tog all vår packning (mycket kan jag lova) in stationen och var hemma redan vid två. Så jävla gött. Sen har jag inte gjort så mycket särskilt. Är så himla trött.. Väntar på att min syster ska komma hem. VErkar inte hända dock.

'


På toppen av min bucket list.

Veeeet ni? The Used spelar i Sverige 18 november! Det är så sjukt så jag tror inte det är sant. Höll på att svimma när jag fick reda på det, fråga Fannyt! Inget ska stoppa mig från att se dom.. Biljetterna börjar säljas på fredag och jag ska ha en! Om ni inte vet vilka The Used är så skäms jag.
 

I walk alone.

Yoo mothafuckers! Har faktiskt haft det lite fullt upp dom senaste dagarna och därför har det inte blivit någon uppdatering. På måndagen ringde morsan och fixade så jag fick komma på Klara på studiebesök på tisdag. Så igår åkte jag och mamma tilll Karlstad och det kändes bara rätt och jag bytte på en gång. Efter skolan stack vi snabbt till Bergvik och gjorde lite mini shopping och käkade Subway.
 
Idag så hade jag första "riktiga" dagen i skolan då. Känns jätte bra! Ska bli himla roligt det här tror jag. Imörn ska viha en övernattning med klassen. Antingen för att lära känna varandra eller något tror jag. Kanske blir kul, vem vet?
 
 

Försöker se snygg ut på bilden btw

Söndag again, chilll.. Har varit inne i stan och kört lite och avslutade med en glass på donken. Nu har jag precis packat min väska och ska byta om och sticka på spinning. Pusss:)
 

Oh days go by and we all start again.

Shoppade lite grann igår i Challa med Fanny och morsan och hade det jätte trevligt. Träffar verkligen Fanny för lite. Men hon fick mig att börja fundera på om jag ska byta till Ekonomi i Karlstad.
Någon som kan berätta för mig vad jag vill eller? Ska jag byta?
Vet ju inte själv vad jag vill så det är så himla svårt. Det lättaste är ju egentligen att bara gå kvar det jag går, men är så osäker på om jag verkligen vill det. Hmm.. so hard. Dom kanske inte ens vill ha mig i Karlstad så jag inte kommer in där hehe
 
 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0