oh jesus christ did i fuck up

vi har haft en skön förmiddag med häng vid både stranden och poolen. det var väLDIGT varmt idag så poolen har varit min bästavän. jag är (självklart) röd så kan inte riktigt sola så mycket som jag vill. vi tog lunch på tim horton's (yes det var med på josses lista) vilket var ett av de godaste ställena jag käkat på. jag käkade en kyckling panini, hazelnut frappe och en canadian marple donut :D 
 
nu ska jag hoppa in i duschen och så ska vi dra på souk. spännande
 
 

jag är en krabba lol sant tyvärr

vilken härlig dag vi haft idag! vi gick upp lite tidigare idag och gick ner till havet. solen var så sjukt varm så vi orkade bara ligga i någon timme innan vi ville ha glasspaus på morellis lol. sen la vi oss vid poolen istället och solade och badade. josse är en badkruka dock, hon tycker det är frickin kallt här. hur dum liksom.
 
självklart så blev vi shoppingsugna efter någon timme igen så vi gick upp och drog till mall of emirates. det var också ett super stort shoppingcenter, men det här gick faktiskt att går runt hela. vi hittade faktiskt ganska många nya affärer vilket var kul! sen tog vi en middag på ihop med lite crepes och en griddle. sen lite mer shopping innan vi avslutade med munkar på dunkin donuts. (det låter som vi käkar hela tiden, men jag lovar vi gör faktiskt itne de..)
 
nu har vi bara chillat hemma och klockan är redan ett så vi ska väl snart sova, får imorgon är det en ny härlig dag :+))
 
 

fuckin skithn

hej! flygresan hit gick nästan perfekt. om vi räkna bort skrikande barn och jobbiga människor så. när jag kom fram mötte josse upp mig och vi tog en taxi till hennes lägeneht och gick och köpte lite hodis (lol självklart) 
 
vi tog en sovmorgon igår och när vi gick ut för att lägga oss vid poolen var klockan halv tolv men det var väldigt varmt. rastlösa som vi bägge blir solade vi lite, badade lite och höll på så. efter tre timmar insåg vi att det är roligare att gå och shoppa än att ligga på en strand så vi tog metron till mall of dubai. 
asså shit vilket stort köpcenter! Vi gick runt till halv tio och hann ju gå i typ fem affärer. gillar man forever21 är det ett måste, tror vi var där inne typ två timmar!! vi gick även och käkade på cheesecake factory. (josse har gjort en lista på matställen vi ska gå till hahah) där satt vi nog över en timme också. jag åt en jättegod kyckling med pasta och så delade vi på en oreo cheesecake till efeterrätt. vet inte om jag vågar gå tillbaka dit, för har aldrig varit så mätt som jag blev efter de lol. 
 
datorn vill inte läsa minneskortet det blir bara lite bilder josse tagit :(
 
 
 

all time low stockholm och oslo

herergud vet inte hur jag ska beskriva veckan som varit. har fått träffa mina hjältar fyra (!) gånger till. sett dom live två gånger. haft ett sammanbrott med petra under stay awake som fick alex att skratta åt oss. blivit skriken på av jack och alex. tagit sötaste selfien någonsin med zack. blivit ihågkommen av mina hjältar.
 
frysit mer än aldrig förr. skrattat mer än adrig förr. gråtit mer än aldrig förr. lett mer än aldrig förr. varit lycklgare än aldrig förr.
 
har hur mycket nya bilder osm helst, men hr är några
 
 
 
 

stay awake

va aa ungefär så känner jag. åker till stockholm imorgon och sover där två nätter och sen till oslo och sover där en natt. är trött men borde väl packa. lite té och gråta över atl's setlist låter roligare dock.
 
titta på bilderna utanför josses lägenhet :D
 
 

to the part of me you held so high

 
 
ungefär så har väl dagen sett ut. josse ser ut som en karaktär ur typ rugrats. orangehåriga killen ni vet? promenaden jag gick idag var typ den jobbigaste någonsin. de var as mycket snö på endel ställen och jag fick gå i skogen lol. annars så planerar vi väl vad vi ska göra i dubai och så. när jag säger göra menar jag äta.

all time low är det töntigaste bandet någonsin jag hatar dom

hahaha så mitt jävla favorit band all time low??? jag ska alltså träffa dom igen nästa vecka?? lololol nej okej hatar dom töntarna så mycket, kommer dö ayy lmao
 
 

fan

har haft nyttiga dagar än så länge den här veckan. fanny har för övrigt vart sjuk hela veckan. nu är hon tillbaka och nu sitter vi och fikar. lol så blev de med de
im on top of the world

konstigare saker har väl hänt i historien än att cecilia blivit sugen på sallad. men erkänn, lite konstigt är de? till salladen gjorde jag avokade ägg, sounds weird but taste good. annars så. händer inte så mycket, jag är mestadels trött och sover. vi skyller på d-vitamins brist som de flesta andra.
 
är ni sugna på avokado ägg förrestenn så är det bara att värma upp ugnen tll 230 grader, dela avokaden och lägg i ägg, salta lite och låt vara inne ca 10-12 minuter.
 
 

i want something else to get me through this kinda semi-charmed life baby

haft en okej måndag. vi hade en lektion, så klagar inte precis. jag och fanny stack först ut till ikea och tog en kaffe och sen vidare till ica för den efterlängtade vecko-handlingen. (mycket roligt det där med att gå på ica)
 
hände en inte så rolig incident inne på ica när jag skulle betala. jag tog upp min plånbok och kunde inte hitta mitt kort. alla bakom i kön ba ååh har hon inte pengar eller och jag ba eeh aasså jag hittar inte mitt kort så jag ska nog inte ha alla dom här varorna ändå. fick lite skamset gå där ifrån. sen när vi gått ut hittar jag mitt kort i innerfickan (vrf låg de där liksom?) och gick in och fick börja om min fina handling.
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0