B-day gurl

hello. Har ju helt glömt bort skrivit om min födelsedag. gick upp tidigt för hade en tid hos Marco. Han hade fria händer med mitt hår och klippte det kortttttt. har fortfarande svårt att vänja mig men gillar det lite iallafall. tbh bryr jag mig inte alls för mycket, det växer ju ut lol. 
 
efter det mötte jag upp Miriam och Julie för att luncha på vapiano. Åt carbonara för dagar mmm. Sen promenerade vi ner till westminister för att gå på SHREKS ADVENTURE!!! Hade velat gå dit så länge!! Vi hade jätte kul och sprang runt där gladare än barnen. 
 
När vi tråkigt nog var klara där tog vi tåget tillbaka till wimbledon för att dricka lite bärs på edwards. Där mötte vi också upp alla andra från jobbet så vi var rätt många. Hade en najs kväll där och avslutade den med att käka glass på flavous. Så hade en riktigt bra 20-års dag 👅✌🏻✌🏻
 
 
 

Moose blood @ o2 islington academy

Hade bästa bästa dagen förra veckan. Var ÄNTLIGEN dags att se mina kära moose blood igen. Efter jobbet gick vi först lite halvstandard till tortilla och drack några margaritas. efter drog jag till angel och vi drack massa vin innan vi gick in. Spelningen var sjukt bra. Var första gången jag hörde deras två nya låtar och de var helt underbara. Efter hängde vi lite med dem innan vi drog till maccy d. En najs kväll.
 
 

knuckle puck @ fighting cocks Kingston

Hej! Mötte upp Kris igår och gick och käkade på den fina restaurangen kfc. Lovely. Efter gick vi och mötte upp några vänner på Edwards och tog ett par öl innan kingston. Lyckades hitta biljett till spelningen ändå, så hade en najs kväll. Var sjukt intim och svettig spelning. lätt  den bästa knuckle puck spelning jag varit på 
 
 

Knuckle puck @ underworld

hey whats up. Haft en najs vecka. Är sjukt trött dock, men försöker ändå att försöka hitta på grejer och inte ba sova lol. Såg knuckle puck förra veckan för tredje gången och de var lika najs som vanligt. (Vill se dem idag men kan inte hitta biljett :/) Föll även för Seaway som var sjukt bra. 
 
I tisdags åkte jag ut till Richmond. Hade Aldrig varit där men det var en varm dag och vi satt och käkade på en pub brevid Thames. Mysig kväll. Skulle rekommendera 10/10. Annars så har jag väl mest fikat druckit och fikat lol. Tamara och jag drog till o2 i fredags och såg 5 second of summer. Hade fett kul och dansade och sjöng massa lol. Dom är ju typ ett pojkband så. 
 
 

Simple plan @ forum kentish town

Hellooo det var inte igår. Glömmer lite bort bloggen heh. att komma tillbaka till London är väl lite halvgrått, men det funkar. Hela mars har jag sovit, jobbat och druckit öl. Var och såg simple plan förra veckan med jo vilket var sjukt nostalgiskt. hade en najs kväll och är glad jag bestämde mig att gå i sista minuten. 
 
för att vara ärlig kommer jag knappt ihåg vad jag gjort hela den här månaden. Är ju just därför jag ska blogga oftare, så jag ska kunna komma ihåg allt jag gör. Och för att jag har en sån stor fan base som läser min blogg, såklart. 
 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0