mm ja

hej alla eras favorit bloggare här.  Överlevt en vecka och en dag i skolan nu. Känns som vi gått två månader redan. Jag har så himla långa dagar och bajs. Men annars är väl allt bra.

Har spenderat morgonen med att packa och sådant. Tänkte sätta mig och läsa nu men blev störd av att jack tweeta mig, igen. Hehe.. Nej men jag har inget planerat för dagen annars som vanligt. Har inte skypat med min syster på ett tag och ho  ignorerar mig på facebook. Hm. Hoppas inte hon gått utanför sitt hus utan min tillåtelse. Kan bjuda på ett fint collage från senast vi skypade.
 
 

meet me on thames street

yo hola hej salut och ja tja. är på ett sånt där konstigt humör idag. eller ja, de var jag väl igår också. blä orkar inte ens förklara. vet inte ens varför jag gör det här inlägget har inget att säga forutom jack barakat
 
 
 

saturday night live

gick runt på stan ett tag med Fanny efter skolan igår. Var kuuuligt. Jag har 0kr igen, så ingen shopping for min del. Real talk, är det inte ganska deprimerande att gå runt på stan med inga pengar? Kom hem käkade och somnade typ. Sov lite drygt 12 timmar, see what school does to me!
Har suttit i soffan hur länge som helst nu och bara lyssnar på musik och bloggat. *dum dum* itS MY LIFE
 
 (to ma sis who wants to see my orange hair)

what are you so scared of

yoo. hade första dagen i skolan idag. gick faktiskt helt okej antar jag. lär bli rätt annorlunda i år, är ju nya kurser och endel nya lärare. Efter skolan tog jag linnea, henriette och fanny bussen till mcdonalds. alltid gott med en frappe i solen. (vi satt inne, försöker få det att låta lite coolare.)
 
kom hem för ett tag sen nu. sitter och tittar på svenska hollywood fruar. jag tycker inte det är så roligt  egentligen men syster rent ut sagt tvingar mig att se det ändå. är fortfarande fint väder ute, så ska gå ut när jag sett klart på de.
 
 

im so sick and blablabla

finns inte ord för hur mycket jag älskar er
 
 

Just so you can adore them. Just so we can ignore them

holla. spenderade dagen i karlstad igår, trevligt. idag är det super fint väder och perfekt för att sola. förr kunde jag ligger hur länge som helst i solen, men nu tycker jag det bara är så himla tråkigt... vill hellre ligga inne och titta på oc. eller sitta i skuggan iallafall
 
 

its hard to say i miss you

Har suttit ett tag nu och kollat i arkivet i bloggen. Har cringat endel och skrattat endel. Jag har ändrats så mycket men är fortfarande så lik mig. För två år sedan bloggade jag också om band som förstörde mitt liv typ, hehe. Nej, men blev faktiskt påmind om varför jag bloggar. Och det är för kunna gå tillbaka, läsa, se bilder och minnas massa.
 
 

mm

Min rengöring från Estee Lauder har tagit slut så jag var tvungen att beställa en ny. De har ändrat formulan sedan jag köpte min förra och den nya heter Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask.
 
Finns att köpa på kicks för 255kr :)
 
 
 

Tonight Alive Lonely Girl

Har jag nämt hur excited jag är för Tonight Alive nya album? Det heter The Other Side och kommer ut i oktober. Dom har släppt två singlar än så länge, och båda två är så bra! De märks verkligen hur mycket de utvecklas som band och låtskrivare. Iaf, musikvideo för Lonely Girl kom ut idag! Om ni inte gillar musiken så rekommenderar jag att kolla iallafall för Jenna är så snygg .. ;)
 
 

lol

Igår var en dum dag. Vaknade upp och hade jätteont i huvudet och det satt i hela dagen. Var trött jätte tidigt men klarade självklart inte att somna. Yeayea yoiu know how the story goes. Men idag är jag pigg och på bra humör! Har spenderat morgonen med att göra scones och kollat på dumma videor. Ska strax gå en promenad, men vet inte om jag ska vänta någon timme så det blir lite svalare.
 
 

fuck yall all time low suk eachithers dicks i hate dem

fatta att det är 6 månader sedan DEN dagen. fatta  att jag sett all time low live fyra gånger inom det loppet. jag fattar inte iaf. inte fan vet jag varör jag torterar mig själv med remembering sunday full band. dammit idk anything
 
 
 
 

second hand köp

Hej guys. Tänkte nu visa något som inet allar håller med om - att det är ok att shoppa begagnat. Självklart tycker jag det är okej att tycka det är äckligt, men själv ser jag inga problem i det! Så fortsätt kolla om ni vill se vad jag köpte på röda korset i lördags för 20kr sammanlagt :) (eller mamma betalade så.. det kostade inget för mig egentligen)
 
 
 
 

i stand before my weakness now

hej. långa kvällar och slappa dagar. ungefär så har det sett ut för mig på senaste tiden. idag gick jag faktiskt upp vid en normal tid. har bara låge framför tvn och kollat punkd hela morgonen, så varför gå upp tidigare om man ändå inte ska göra något? ska klä på mig och göra mig iordning nu och cykla ner till stan. puss
 
 

hands like houses

morning lads! riktigt härligt söndags väder idag, jag känner bara för att lägga mig i badet och läsa en bra bok mm. jag börjar bli hungrig nu, hoppas det är mat snart. cya later  (så mycket händer i mitt liv)
 
 

cause every year i end up here

Gick upp tidigt för att dra ner till stan med mamma. Vi kollade som vanligt erikshjälpen och röda korset. Hittade faktiskt två grejer på röda korset. Även fast jag går ganska ofta i second hand butiker är det ganska sällan jag faktiskt hittar något. Sen sprang vi snabbt på en garnaffär och biblioteket.
Vilken exciting dag i staden va? Hehe jag är en sån tant. Vi avslutade med att köpa en kyckling pizza . Så nu sitter jag ute i regnet käkar pizza, lyssnar på musik och läser en av böckerna jag lånade. Bya yall
 
 

yehyeh whatver

Ett tag kunde jag inte sova om jag inte lyssnade på Jimme Eat Worls "Futures". Fick typ panik om iPoden inte hade något batteri för var tvugen att lyssna på fina vackra underbara 23. Men nu har jag faktiskt gått vidare. Så nu växlar jag mellan Blin 182s Take Off och Tonight Alives Scared Of. Vet inte om någon av er skulle klassa de album som lugnande, men det är verkligen de det är för mig.
Men om, vilket jag inte hoppas händer, jag tröttnar på dessa har ni något album jag borde lyssna på? Jag är öppen för förslag, Ke$ha? Britney Spears? Bring it
 
 
 

throw back thursday


 lol at me 3 years ago. sorliga är att jag är ganska lik mig. har tjockare ögonbryn och slutat med den där flätan bara. juste fixat tänderna sedan dess också. annars inte så stor skillnad?  pinsamt
 
 
 
 
 
 
 
 

Fly your cameras in the air And wave 'em like you just don't care

morning loves. har fått mig en liten förkylning. det är lugnt just nu, för regnet över ju bara ner ute ändå. nu har jag också börjat mitt sommarlov på riktigt; vilket betyder ligga uppe till 6 och sova till 2. eftersom jag inte har så mycket för mig så antog jag en utmaning häromdagen att jag ska lyssna på alla låtar i min itunes. jag har visserligen inte inte all musik på datorn så det är inte sååå mycket. men 1568 låtar tar ändå ett tag att lyssna igenom. vi får se om jag klarar det. just nu är jag på fall out boy, och kan ni alfabetet vet ni väl ungefär vart jag är då. yes thats it for now cya
 
 
 

love me some wink182


how it feels to be alone and not believe

Bra det går att blogga. haha glömmer bort denna dumma bloggen och är bara på den andra.
 
Hamnfesten var ganska intense så hann inte uppdatera något. Men det var askul! Okej det där lät inte som jag så nu kommer alla tro att jag tyckte det var jätte tråkigt. Men nej faktiskt, jag kan ha kul. Och det var okej.
Sitter nu på mitt rum dricker kaffe och undviker Yellowcard nya skiva. Till och med Sean från bandet höll med mig om att Believe är för vackert. Okey im playing it now. Lego tears!
 
 

two of them

1 augusti, how did that happen? Helt ärligt hur kan de ha gått 7 månader av detta år. Whatevs, idag är första dagen av hamnfesten. Tror det kommer bli jätte kul! Vet ingen av artisterna som uppträder, men det är ju inte det viktigaste. (går nu in och tittar vilka som kommer) Okej då jag vet vilka dom flesta är, men knappt en lat av varje heh. hejdå
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0