I won't judge.



Öljäst är ett naturligt kosttillskott som är känt för sin höga halt av vegetabiliskt protein och naturliga B-vitaminer. Och B-vitaminer vet vi alla är bra för hår, naglar och ...? Något mer har jag för mig. Köpte dom här tabletterna på en kost affär för cirka 70kr har jag för mig.
Det var faktiskt Fanny som tipsade mig om dessa äckliga tabletter. För dom smakar verkligen äckligt!! Kanske var därför jag slutade ta dom? Men nu ska jag börja igen.

Någon som testat?

Yeeees!

Nu är snart en av mina favorit personer här i världen, Alex Gaskarth live på BBC Radio 1 i en timme. Så nu ligger jag i sängen med mackor + en kopp té och är super taggad på att få höra hans röst :D




Uppdate: Jag var en timme tidig...............

London calling!



Har jag sagt hur mycket jag längtar tills jag ska till London? Har ju bara varit där en gång innan, och då levde det ju verkligen upp till förväntingarna! (Även fast jag var där en vecka innan forever 21 öppnade på oxford......)
Har såå mycket på min shopping lista! Inte så mycket kläder än men..
Smink däremot ;) Vet så mycket jag vill prova! Sånt som inte finns i Sverige och även sådant som är sjukt mycket billigare än i Sverige. Ska försöka och kontrollera mig själv när jag är där, hur det nu ska gå. Har ju faktiskt inte hunnit spara pengar så länge, fick ju reda på att vi skulle åka på julafton!

Någon som har tips på vad jag borde göra när jag är där? Har redan åkt London Eye och sådant..

Show up on my lips.



Gosh vad trött jag!
Skolan har varit väldigt slapp hittils, men nu känns det som den börjar på riktigt. Var en riktigt dryg dag.. Gjorde mitt gymnasieval idag, kändes... läskigt? Nu får jag verkligen satsa om jag ska komma in på tekink! Haha dream on typ att jag kommer in.
Har somnat sent bägge dagarna den här veckan, det hjälper nog till varför jag är trött. Men nu ikväll ska jag verkligen se till att jag somnar i tid. Vill vara pigg och glad.


Depend Myrra Nageolja



Tappade bort min guldklimp för ett par veckor sedan. Denna olja är så bra på mina naglar! Hittade den faktiskt i lådan där jag ahr mina nagellack, bra koll! haha.. Men seriöst, rekommenderar den verkligen och den lilla storleken som jag har kostar bara 25kr!

Så här skriver Kicks.se om produkten:
Depends nagelvård i minilackformat! Depends Myrraolja ger en intensiv vård till naglar som är torra, flisar sig , lätt spricker eller är mjuka. Berikad med mandelolja och E-vitamin. Återuppbygger och ger näring till nageln. Verkar fuktgivande, stärkande och gör så att nageln växer snabbare.

Skön.


Half way house.



Söndag.. Dagen det aldrig händer något. Film och slappning står på schemat och det är allt.

I change my nail polish all the time.

Åkte in till stan förut och hängde med Mikaela och Fanny ett tag. Var kul och träffa dom. Eller Mikaela träffar jag ju ofta, men kul och träffa henne också ändå ;) Vi satt mest och prata och sånt. Sen kom Julia och hämtade mig och så åkte vi till Lydia. Var sådär kul... Vi fick dra där ifrån rätt tidigt, så jag är redan hemma. Eller jag kom hem för över en timme sen typ men. Värd lördag kväll? Hoppas ni har kul iaf!


Äta mat är kul.

Jag och mammsen gjorde en potatis sallad och köttbullar med ost i. Blev verkligen super smarrigt! Har njutit av det nu och med banan i ungnen till efterrätt. Man får ju vara hur onyttig man vill på en lördag tycker jag! Eller aah.. Ska snart hoppa i duschen, men måste kolla klart på en film först känner jag.



Sister Mary Clarence.

Morning guys ♥
Mamma väckte mig och sa att det fanns scones på bordet. Så har käkat en god frukost och druckit té+kaffe! Nu chillar jag framför En Värsting Till Syster 2 och ska snart laga lite mat med mamma.
Skön start på en lördag =)



No idea.

Försov mig imörse för första gången. Men eftersom jag är snabb som blixten hann jag till skolan i tid. Skoldagen gick snabbt. Den brukar göra det på fredagar! Josse kom och hämtade mig på skolan. Var härligt så jag slapp vänta på den jädrans bussen.. Micshit följde med mig hem och åt upp våran mat. Hehe kidding with ya, hon är så snäll.
Vi åkte till andra sidan klockan sex, precis som alla andra fredagar. På mitt rum väntade en varg under mitt täcke. Snart har jag en hel fucking flock! Käkade lite mumsig frozen cheesecake och kollade på I Taket Lyser Stjärnorna innan vi drog in till stan.
Gick ut ett tag, men det var väldigt kallt så vi gick snabbt in igen. Mös under Micshits täcke tills Josse kom och hämtade mig. Nu sitter hon, jag och Robert nere och tittar på The Descendants. Eller kollar och kollar, har inte kollat så jävla noga än eftersom jag är en sån duktig bloggare ..;)


HAHAHAHAHHAHAHAHAHA


Asskönt.




Sitter och dricker té och bara myser framför Dubbelliv. Charlie Gustavsson ska äntligen vara med i det här avsnittet♥
Var skönt och köra step förut. Har ju inte tränat på jätte länge känns det som.. Jag blev jävligt trött, men det är så det ska va. Efter så badade jag och Bea bastu ett tag. Tycker inte om bastur egentligen, men det var väl skönt! Ska försöka somna tidigt så jag orkar med dagen imorgon. Puss.

The future was so bright.


Miss it so much.

Hey! I'm in a hurry like always, so i can't show you guys my shopping now. I'm gonna run to the bus soon, 'cause today we're going to Quazar and play Laserdome. Nice! We had a test in school today, really boring. But tommorw we'll graduate! Yeah. It's the last disco today, I'm hoping I'll get time to go there too! Cya♥

- Guess from who, 110804





Fätto mat är gått.


WICH COLOR?

Snälla kan alla lämna en kommentar om vilken färg jag passar bäst i. Och ja, jag vet att jag inte kan ett jävla skit om Gimp och jag inte kan redigera hår för fem öre. Jag ville bara att ni skulle få en uppfattning om hur det ser ut :)

Den sista bilden har jag inte rört.






Yes.


Down with the sickness.

Låten har gått på repeat hela morgonen ♥


And fuck you.

Tänkte ta upp en grej som många frågat mig....

Jo, som ni märkt så den senaste månaden/månaderna har jag inte bloggat som jag gjorde innan. Jag skriver mindre och mer sällan. Även så lägger jag upp mindre bilder och skriver mindre personligt. Så varför skriver jag dåligare och sånt?

Tänk....

En del vet redan varför och jag vet att dom delar min åsikt. Men grejen är att det är en person som får mig att inte vilja blogga. (Bea tyckte jag skulle hinta det bara, men jag skriver det som det är.) Den personen är inte som andra läsare att den vill... jag vet inte vad ni vill, förlåt. Men den personen läser iallafall min blogg BARA för att snoka. Visst, man bryter ingen lag på det, men det får mig att inte vilja blogga något mer.

Vet inte om jag ska lägga ner bloggen helt, tills jag vet att den idioten slutar snoka i mitt privatliv eller hur jag ska göra.

PUSS på er andra.




Lucky for you we're still pretty.

Ställde alarm på tio i tio imörse, för jag (trodde jag) hade räknat ut att MCR skulle ha sin live stream då. Men jag var en timme sen och missade allt. Lite irriterad ja.. Men det kommer ju alltid ut klipp på yt.

Är ju ingen idé att ligga kvar i sängen så jag har gjort mig lite äggröra och o'boy!


Nude on nude.



Hemma hos mig äter man inga onyttigheter - lördagsmyset är té och majs! ;)

Seriöst vad skönt det är att inte göra något. Myser under mitt varma täcke, lyssnar på k! och kollar videor. Ska snart se på 500 Days of Summer, för den är så söt. Har ni lika spännande lördag som jag?

Ser jag inte lite trött ut?

Hej! Kommer ni ihåg mig? Skoja hehehe!;)

I fredags var det ganska fullt upp hela dagen.
Skolan var faktiskt helt okej. Efter skolan hängde jag med hem till Julia ett tag innan Marika kom och hämtade mig. Det var ganska fullt upp i Högvalta i fredags, för Marika fyllde år. Den kom ganska mycket folk och vi fikade en del.
Jag drog hem tidigare än vanligt för jag skulle till Johanna och ville hinna baka kladdkaka innan, haha! Så det fick bli bakning snabbt innan Johanna kom och hämtade mig så vi kunde möta upp dom andra och handla. Vi köpte grejer till tacos och sen åkte jag och Johanna med Jeff tillbaka till henne. Sen har det bara vart soft häng, mycket ätande och sånt. Vi var väldigt många under kvällen, typ 11st? Men sen var vi typ 5 styckna som stannade kvar och sov hos Johanna. Var länge sen jag frös så mycket som inatt!
Morsan hämtade mig vid tre typ, så hämtade vi Bea och åkte hem och käkade. Sen la jag mig på min säng och har sovit fram tills nu. Tänkte kolla på p3 Guldgalan 2012 nu! Hörs :)


Man, tear it up.

Idag har jag inte haft några lektioner, för har varit på Solberga hela dagen och kollat på Ekonomiprogrammet. Var ganska kul faktiskt, men vet fortfarande inte vad jag ska välja. Come on guys, help me! Vi slutade någon gång efter ett typ, så då gick jag och Julia hem till henne.
Tog bussen hem från skolan, åkte hem, käkade tacos, somnade nästan i min säng, vaknade till av att Bea var utanför och åkte och spinnade. Körde intervall, men jag fick mjölksyra så tidigt så orkade typ inget :(
När jag kom hem från träningen var bebbarna här. Dom ska sova här, lägg märke till ordet ska, för dom sover inte än. Vägrar att somna... Lite lätt roliga är dom ju faktiskt men.. Chillar i sängen nu med lite feta Hollywood Undead remixar i lurarna. SOV GOTT.

Bra bild å så.

Chena. Somnade typ direkt när jag kom hem efter skolan. Det var skönt. Vaknade av att Johanna skickade sms att hon var utanför. Vi har vart i hallen. Kul. Nu dricker jag té och tittar på Pay It Forward. Bye bitches.


Gissa vad det är nio månader sen idag?

Den som gissar rätt får en kaka :3

Nu blir det skola!


I like going to baseballgames.

Gud så shleten jag är. Seriöst, mina armar är redan döda. Jag undrar hur mina armar kommer att kännas imorgon!! Vet inte om jag vill veta.
Ska avsluta dagen med film & té.


We did not know that.

Var riktigt fint vinterväder idag! Tycker inte om kylan, men annars var det allt fint! Jag och Julia satt i kiosken idag. Lite drygt, men det är ju kul ändå. Sen hade vi datasal och gick igenom Dexter och sista lektionen tittade vi på film. Så inga jobbiga lektioner här inte!

Malin med familj är här nu. Jag är trött och orkar inte socialisera mig mer. Har faktiskt lekt massa med E&E. Söta bebbar. Vet att dom tycker om mig med.  Nu ska jag nog powernapa inför pump ;)


Gissa vem som tweetat mig två gånger på två dagar?



YOU GOTTA LOVE MCR.

Förra året, eller fan, förr förra året var det en brud som la upp en video till The Kids From Yesterday som jag kan lova att varenda My Chem fan har sett! Den är grym som fan. Bra låt, bra videor och bra gjord.

Nu ska jag komma till saken som det här inlägget handlar om...
Dryg chey jag... För några dagar sen (igår?) släppte MCR en ny video. Ingen trodde att den var Official, den såg ju så jävla fan made ut liksom!

Men nu skrev Frank ett inlägg på hemsidan att bandet sett hennes video, tyckt om den så mycket att dom ville att hon skulle göra musik videon! Märks hur mycket dom bryr sig om sina fans...

Ja, tyckte bara det var jävligt grymt... FÖRSTA VIDEON ÄR HENNES DEN ANDRA OFFICIELL.






You´re just a daydream away.

Körde lite cx och yoga med Bea förut, så är rätt slut faktiskt. Kanske ska ta och lägga mig i tid så jag får lite skönhetssömn ;)


She is not herself.

Konstig dag i skolan. Kan inte sätta fingret på vad som var konstigt, men det känns som om dagen varit konstig. Hursomhelst så är jag super trött, detta efter att inte kunnat sova inatt. Fryser under täcket... Med greys.... Kanske ska hämta mig en kopp té? :)


oh baby




Everything that rocks.

Hade kul hos Ida igår. Var hemma strax före ett och orkade inte blogga något då. Morsan har precis väckt mig, så får väl gå upp nu då...


Fucking poser.

Nu kommer Marlene snart och hämtar mig så drar jag och Johanna till Ida! Ska bli kul, hoppas jag ;)


Det gick utför - på alla sätt.

Morron allihopa! Haft en skön morgon?
Själv sov jag lite för länge och har chillat med SOLO och en av världens bästa serier, Awkward. Det är väl så en lördag morgon ska se ut. + massa te!


Be my friend.

Hej finingar! Har precis kommit hem nu från kyrkeby. Parallel klassen hade discot och då var vi nåra som ville vara med och typ hjälpa till lite. Men en person hade tydligen problem med det så vi satt i olika korridorer typ hela kvällen. Men det är ju trevligt det med, eller? Haha...
Fryser så mycket, så det var härligt att lägga sig under täcket. Nu nar jag har bloggat klart ska jag natt käka och dricka favorit teet!


Time of your life.

Hängde kvar efter att vi slutat på skolan och väntade på bussen. Alltid kul att vara på skolan!! Eller? Heheheheheh... Ska bli skönt med helg även fast vi bara gått i skolan tre dagar, eller två blir det ju för mig till och med. Chillar i sängen nu, de e alltid gött. Ska väl snart packa väskan och åka hem. Men inte än ;)


I having My doubts.

Tjenna motherfuckers! Sitter i skolan nu och har matte.. Är så jävla trött på skolan och trött i allmänheten också.. Låg uppe ganska länge igår och kolla videor på atl och alex baby<3 hehehehehe fredag idag iaf!! Mycket jag hAr att skriva och så ..............

The flavor of your lips is enough to keep me pressing.

Idag har jag förvånansvärt faktsikt inte varit i skolan! Utan idag har jag varit på en så kallad "Mini kock dag" (?), det står iallfall så på lapparna som sitter uppe i skolan.. Det var mycket roligare än vad jag förväntade mig att det skulle vara. Hade väntat mig något likanande som den Omvårdnans dagen jag var på, som sög.
Vi började dagen med att åka buss till Charlottenberg och kolla runt på Thon hotel. Sen åkte vi vidare till skolan i Åmotsfors. Där fick vi prova på några olika saker. Även fast det var kul och så tror jag inte det är just den linjen jag vill gå. Vet inte om jag precis vill vara kock i framtiden? Men vad vill jag bli då? Bra fråga.


Ring till håret. Inte med telefonen.

Jag såg en snodd ring (?) på Lindas blogg typ igår och blev så sjukt sugen på att ha en egen att jag tvingade mamma till H&M och köpa en åt mig. Och det gjorde hon överrasknade nog!



Sista bilden lånad av Linda Hallberg.

I can keep a secret.

Första skoldagen av klarad, puh! Blev till så stor förvåning inte så mycket sömn inatt. Men klarade mig igenom ganska bra ändå. Är ganska så trött nu men ska snart dra iväg och träna, så efter det sover jag nog rätt gottt.
När jag kom hem från skolan stod Emma i fönstret och skrev 'CIIILA'! Hihii söt. Hon hängde efter mig rätt mycket idag. Lite shockad faktiskt, så mycket brukar hon inte tycka om mig. Vi satt lite vid datorn och lekte. Hehe jag leka??? Cool jag. Har musat lite med Ella också, hon var riktigt trött idag. Men det tycker jag bara om!



Hon tar efter mig tidigt ;)

Troll, she's a troll.



Seriekoll giller jag, jepp! Har chillat hela dan, läst halva Size 12 is not fat, dampat med Linda och snurrat så jag mår fortfarande illa :( Nu är det PLL, TLG, Elsas värld och The Killing som gäller.

Inte uppäten chokladkalender.

Wow jag är uppe med tuppen idag... eeh.... nästan? Imorgon blir jag tvungen iallafall! Daniel och Erika kom förbi med frukost som innehöll en semla, så det fick bli dagens start idag. Nu sitter jag här med en stor te kopp och ska snart gå och duscha. PUSS.


Finaste han min G♥

Fy i helvete vad jag bröt ut i tårar när jag hörde det här. Så jävla fucking awesome. LYSSNA IDIOTER! Man kan höra Gee andas :3




Maybelline - Color Tattoo 24hr Cream Gel Eyeshadow

Hihi nu har jag hittat en ny produkt som jag bara måste ha! Dock finnns den inte i sverige än, men vi får hoppas att den kommer så småning om. Den kostar ca 30 kr i USA men gissar att den kommer att kosta hundralappen i Sverige. (Om den nu kommer.)
Och om ni nu hänger mycket på youtube som jag så vet ni säkert vad jag pratar om eftersom det varit så mycket buzz om dom, Maybelline Color Tattoo 24 hr cream gel eyeshadow. Den ska vara mycket pigmenerad (vilket den faktiskt ser ut att vara i videor!), inte vecka sig och vara mycket jämförbar med Paint Pots från MAC.

Look for yourself!



Är det så här.

Hände ett litet missöde förut när jag skulle kliva över dator sladden... Men det fixades snabbt men lite tejp, så nu ser den som ny ut igen! Annars så sitter jag hos Paul och Marika nu och tittar på jackass.
'

Complicated.

Sitter och lyssnar på skön musik och packar lite i taget. Hela dagen har bara varit chill. Lite allmänt deprimerad över att skolan snart  börjar bara.


Have I told you guys how much i love this?


Look how pigmented that is.

Det var någon som önskade för ett tag sen att jag skulle göra ett inlägg om mina Elf favoriter. Absolut kan jag göra det, förlåt för att jag var så seg bara! Det här är dom sakerna jag tycker bäst om, men såklart finns det mer saker som är bra. Jag skriver lite kort om varje produkt :) Säg sen till om det är någon produkt du vill veta mer om.



Först ut borstar då! Dom här borstarna tycker jag jätte mycket om, men det finns faktiskt väldigt många borstar som är rent ut sagt dåliga också. Så se upp för dom.

Powder Brush är inte så bra till puder för den plockar alldelles för mycket produkt och det blir kakigt. Däremot så är den dret bra för foundation.
Concealer Brush denna är perfekt som namnet säger till concealer. Den har en bra storlek och är inte så onödigt liten som den för 15kr.
Blending Eye Brush denna är min favorit blending bortse! Vet inte vad jag ska säga som mycket mer än det, men den är så mycket bättre än den från essentials linjen. (köp inte den ;))
Eyeshadow Brush, detta är den bästa borsten ni kan hitta för 15 kroner. Jätte bra för att packa på skugga på ögonlocket!



Lipstick från Essentials linjen.
Har 4 eller 5 av dom, älskar dom! Sitter bra, färgerna är fina och dom luktar underbart. Det enda dåliga är väl att förpackningen suger.
Glossy Gloss. Bra pigmenterad, är inte kladdig och smakar gott! Snygg förpackning med det matta svart, tyvärr är den ganska liten :(
Nail Polish. Här menar jag inte särskilt nagelack, utan jag tycker om dom allmänt bara!
Blush. Har bara en av dom hära och vill verkligen ha fler! Jätte bra pigmenterad och lägger sig jämt och fint.



Beauty Book Natural Eye. Använder den här nästan varje dag, så snygg! Lite pudriga skuggor kanske, men dom sitter hela dagen med en primer.
Eyelid Primer. Helt okej primer! Sitter inte lika länge som UDPP men den funkar till en varje dag skuggning, så perfekt för sitt pris!
Mineral Infused Face Primer. Man behöver bara en lite mängd av den här (vilket är tur eftersom den är så lite) och det räcker till hela ansiktet och man blir som en bebis rumpa! Får sminket att sitta bra.
Cream Eyeliner. Har typ tre stycken cream liners som jag älskar! Dock så har en av odm torkat ur typ, även fast jag är noga med att stänga locket :S

Så detta var allt, lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om som jag kan testa! ;)

Luftslottet som sprängdes.

Morning guys! Josse väckte mig imörse innan hon åkte. Har käkat en god och stor frukost! Nu sitter jag och morsan och kollar på en tråkig film.


Life is not over.

Var hos Rasmus förut... var väl sådär kul. Men nu ska jag josse och robert se på film =)


Meeen.

Lite oplanerat, men nu sitter jag hos Johanna :)

Take me I'm alive.

Lördag.. Jag är trött.. Sitter och lyssnar kerrang! men största leendet för Planetary (Go!) kom precis på. Ibland kan dom att. Har spenderat morgonen med att äta en stor god frukost och druckit te. Blåbärste är min nya obsession. Trodde aldrig att det skulle vara så gott! Har inte ens druckit kaffe idag.
Har även hunnit med att göra rent huden med lite olika saker. Har fått in det till en vana på morgonen nu och det är ju super bra! Men det kommer jag ju aldrig hinna med när skolan börjar. Kanske kan göra på kvällen då istället? Får hitta något bra sätt, vill verkligen ha bra hy!

Ska gå och skölja av mig nu och se om jag kanske ska hoppa in i duschen, vi får se helt enkelt!



Spel kväll.

Kalaset var helt okej förut. När vi kom hem så spelade jag, Josse och Robert monopol. Så det är det kvällen har bestått av! Fast jag förlorade rätt fort men..


I'm not proud over it.

Malin har kalas sen som jag ska på. Har precis fixat sminket, ser det ok ut?
Men  nu ska jag åka, bye!



Modeflickan.

Nu är nya numret at Modeflickan ute! Länkar bilden :)


Nice.

Så, nu har ett sminkbord flyttat in på mitt rum. Är jättenöjd! :)





A nice cup of tea please.


Well, he really..

Gick till Lydia igår, chillade och såg på Bolt. Fick dra hem ganska så tidigt som vanligt. Men somnade dock ganska sent ändå. Josse väckte mig imörse, blev inte så glad på henne. Men man måste ju faktiskt komma upp någon gång!
Nu har jag och mamma städat mitt rum massa och ska fixa lite mer senare. Ni får se sen om det blir bra! Känns skönt och slänga massa iaf =)



We are the kids from yesterday.

Åkte till Lina förut och sen så gick jag och Mikaela hem till henne. Har käkat (lite) å så.. Nu är hon nere och byter om, så jag är ensam ;)

Every other night.

Har inte fått något gjort idag hehe.. Har typ tvättat en borste och vart hos Paul och Marika och hämtat linser. Jag somnade tidigt inatt igen och vaknade för ett tag sen. Bra vana typ.



NOTD Nagu Laka Ashanti



Kind of settled.

Tänkte lägga upp en bild på hur jag såg ut idag, så kom jag på att jag glömt mascara :(


Hehehe brysselkål

Konstig dygnsrytm man fått.. Är trött som faen och ensam hemma så vet inte vad jag ska göra. xx


Fuck,

Erika kom förut, var jättekul. Gjorde inget särskilt. Typ spelade monopol och tittade på Rosa. Själv så somnade jag rätt tidigt också, ganska så nöjd då, för vill ju inte vända på dygnet. Men vaknade nu istället då, kul.


TITTA VAD SOM PRECIS HÄNDE.


Års resume.

Hej, tänkte bara posta lite bilder från året som gått.











(Good) Morning.


Cinderella, she seems so easy, "It takes one to know one," she smiles.


We are going we we are going.

Eftersom jag skulle ta bättre hand om hy och hår det här året så har jag lagt i hårinpackning och en mask. Men nu ska jag se på en all time favorite film, Fired Up med syster!


Everyone that you left behind.

Morning, har precis vaknat. Hatar att sova så här länge, men fick bli så idag. Nu måste jag försöka skynda mig upp ur sängen,  för vi ska käka hos mormor snart ;)


Make this year even better.

Tjenare har precis kommit hem! Har haft jätte kul ikväll. Var så seg med att göra mig iordning förut så sen blev det jätte stressigt och så hann jag aldrig uppdatera. Först åkte jag till Lydia en snabbis och sen drog vi till Gurra. Var rätt drygt där i början men sen blev det kul. Sen tog vi en taxi tillbaka till stan i tid för tolv slaget. Efter det träffa vi mest folk och sånt.
Sen var vi några som drig hem till Rebecka, så har kommit hem från henne nu.
Hoppas ni haft en bra kväll




MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0