American Dream.

Är det inte lite ironiskt att jag har en Letlive. låt som "dagens låt" och rubriken är en Alkaline Trio låt?

Grym iaf, har lyssnat på den 723059 gånger idag :D



So do I.

Chill kväll. Har inte orkat med något egentligen. Men jag har inte somnat! Så nu hoppas vi på att jag klarar somna tidigt. Jag har inget intressant att skriva, är det onödigt att göra ett inlägg då? Kanske ska hoppa över detta kvällsinlägg...;)

Imorgon ska jag cykla till skolan :O:O:O
Hehe, Johan trodde inte på mig när jag sa att jag skulle det. Men jag ska klippa mig efter skolan, så då får det bli så. Ska bli så himla skönt att fräsha upp håret! Vill att det ska vara mjukare och härligare. Jag skiter i om det kommer ta lång tid att få längre hår. Men jag har hellre fräsht kort hår än långt och shletet.. IMO


Knäpp eller?



Ser ni vad lycklig jag är för att jag har äran att få plugga franska?
Haha... Hade huvudvärk i skolan idag, men det gick över när jag kom hem, fick äta och dricka lite kaffe. Trollongera var hemma :D Söta bebbar... Men nu har dom åkte så det är lite lugn och ro.

Ska fortsätta pluggis nu, pysssss♥

God natt.

Nu ska jag sova med zink pasta, tror ni mina finnarna försvinner då? Orkar inte använda foundation varje dag egentligen men vill ju inte att finnarna ska lysa röda heller. Sen när man använder foundation täpper det till porerna och så är man i en dålig cirkel .. ;)

Hoppas verkligen jag kommer klara sova nu fast jag vaknade för mindre än en timme sen. Dream on bitch, typ ;)

Söt chey hehe

I would see that thing

Jag klarade faktiskt att inte somna föräns klockan åtta! Vaknade jämt nyss, så sov inte så länge.

Har kollar lite på Maniska Samalare också. Dom är ju helt störda! Det var en gubbe, om han inte slängde massa saker så skulle han hamna i fängelse. (Pga brandfara eller ngt.) Och ni tror inte att han fortfarande inte slänger saker? Gah, irriterad jag blir. Finns så mycket mer hemska saker i världen.

Kollar igenom lite härliga bilder från Tq :)





Miss u guys ♥

IsaDora Big Bold Mascara Super Volumizing

Äntligen har jag fått denna mascara! Har dregglat över att få prova den väldigt länge nu. Har inte hittat den här ute i lilla Arvika, men syster var jätte snäll och skickade den på posten åt mig.

Hatar den mascaran jag har nu från Maybelline. Ska aldrig mer köpa mascara där ifrån! Men den här tror jag kommer funka jätte bra, älskar stora borstar. Känns även som det är mycket mer produkt i den här. Kan inte se hur mycket det är i One by One, för texten har åkt bort. Vi får se imorgon hur det blir! :)


NOTD IsaDora Flashy Pink


I'm Made Of Wax Larry What Are You Made Of?

Tjena mitt benaaaaa........ eheheh ♥

Vad gör människor en dag som denna? Jag ligger i min säng, lyssnar på A Day To Remember, är allmänt kissnödig och ska snart ta mig en till kopp kaffe. Hmm, kul? Heheh.... Jag är så konstig idag? Har vart typ, glad (:S) idag också! Hihi... Jag saknade min Johanna i skolan idag, hon var tydigen sjuk. Får hoppas att hon är frisk tills imorgon!


Last days.

Faan! Skrev ett inlägg och så krashade interneten. Får väl skriva ett nytt!

Haft en bra dag söta blogg läsare? ♥

Hade faktsikt en helt okej dag i skolan. Alla var på bra humör, och då blir man ju det själv. Ska komma på något roligt som hände idag... hmm...  Kanske när vi stod ute och rökte och det började spöregna och vi ställde oss och sjöng It's Raining Man. Heheh.... Störde ;)

Nu blir det mat + nagel fix.

cäpä


Frickles..

Vi åkte som sagt och kollade på teater, Emil. Det var väl bra...;) *host* Haha, nej ska inte va elak. Min kusin Maria var med och stod där och såg söt ut. Jag tror Emma tyckte det var väldigt kul iallafall, det är ju huvudsaken.

Sa jag att ongera har blivit uppkäftiga?

Jag säger något till Ella, hon svarar:
- Kom då! 

Alltså, vaaaaaa? Hon är ju två!

Sen satt jag och Linda och skoja och sa kom då till varandra. Då svarar Emma;
- Men jag har ju bältet *bitchblickar och himlar med ögonen åt oss*

Hehe söta ♥


Very caky.

Jag skyndade mig att packa och sminka mig så jag hann till Ellas kalas. Det var kul att träffa bebisarna. Dom var på hur bra humör som helst och jätte gosige.

Nu ska jag snart åka och titta på Emil (?), eller något. Men tänkte att jag skulle hinna blogga före ;)




Puss födelsedags barnet ♥

I can ask her to stay home

Gud vad det åskade inatt!

Hehe jag ligger och käkar chips i sängen och kollar oth. Måste snart gå upp och kissa! Hihi, ska försöka att städa lite också på mitt rum. Kommer ju säkert hända..

Nej nu måste jag sluta äta chips och försöka göra lite riktigt frukost. Puss ♥


NOTD Elf Plum

Har ett elf nagellack idag. Det är som alla elf nagellack, dåligt täckande och blir ojämt. Men jag älskar färgen ändå. Haha älskar alla deras färger, därför jag fortsätter att köpa nagellack där ifrån.

hih mini bild

I don't wanna sound weird.

Beställde precis lite grejer från ELF. Väldigt längesen jag beställde där ifrån, nu var det dags faktiskt. Det kommer upp bättre bilder på vad jag köpte när dom kommer :)


Just listen to me please.

Vi kan väl köra dagens låt för en gångs skull? Jag griner sjukt mycket till det här, behöver väl inte säga så mycket mer.


where are you destroya?

Riset blev ätligt iallafall. Alla ni som säger att jag inte kan laga mat, kom hem till mig nu så får ni smaka! Är ensam hemma, så ganska mycket mat över. Blev supergött, älskar Flygande Kurre.

Nu ska jag fortsätta kolla på mcr och njuta av min goda mat.

xoxo cilla


Leave you alone, but not me.

Jag står och lagar mat nu, men ger snart upp. Jag kan ju faen inte koka ris! Fucking jävla motherfucking ris, vad vill du? Resten ser gott ut iaf.......




Buddy you're a boy make a big noise

Jag har droge på det här hela morgonen, vet inte vad jag ska skriva. Alla klagar ju på att jag skriver för mycket och my chem. Men det här inlägget måste ändå handla lite om dom.

Igår såg jag ju live stream från Reading Festival. My Chem har spelat där innan, 2006. Men alla vet väl hur det gick då? Det var iallafall folk som började kasta flaskor på dom, men dom stod ändå kvar hela tiden. Starkt gjort av mina hjältar ♥ Igår var det verklingen ingen som kastade flaskor, det var mer den bästa konserten dom gjort. Ever! Man såg på dom hur lyckliga dom var, dom spelade S/C/A/R/EC/R/O/W för första gången och vem om inte fucking Brian May kommer in och spelar We Will Rock You med dom! Måste nog ge Queen en chans, My Chem verkar ju ha en kärlek till dom eftersom dom gjorde cover på "Under Pressure" också.

Jag är fortfarande i chock av att dom var så bra. Har laddar ner massa klipp och sitter och kollar på tvn nu. Så mycket som jag gråtit nu är nästan mer än vad jag gjorde 18 Mars. (Då jag såg dom live.) Ingen kommer nog aldrig förstå min kärlek till det här bandet, men jag bryr mig inte. Jag vet!♥

- How many of you are on your first My Chem show?
*Många skriker*
- Lucky for you we're still pretty! ~ Gerard Way


Tillbaka till gårdagen
, jag och Mikaela gick ute och mötte Johanna. Satte oss och lodade i en lekpark. Sen kom även Madde och Lina. Det var en kul kväll :) Eller som Johanna sa. OK! hah...


Jag och Micshit åt sallad ist för pizza för en gångs skull!


Bild från konserten igår, ser dom något lyckliga ut?

JUST NU.

Livestream med mcr. Rolig överraskning när man kommer hem! Det här gjorde nog mitt år. Eller liv kanske? Kan inte skriva mer för än det är slut. Puss♥


You breaking my heart!!!!!!!

Tjena mellan bena!
Kom ingen buss förut, men jag och Mikaela fick åka med Marika hem. Vi satt bara och drack kaffe, heh? Och tydligen så är Mikaela sur på mig för att jag läste bloggar .. ;)
Packade mina grejer ock åkte till andra Högvalta. Bruttan kom och hämtade oss.  Hehe...........  Vi har väl inte gjort något? Sitter hos henne nu och lyssnar på min favoritlåt, Cecilia!



sticker till plugget


Tell me they're wrong!

Såg på Pubes att hon hade fått ett par örhängen från Skeleton Jewelry. Så sjukt snygga! Får försöka spara ihop lite pengar och övertala morsan att jag får beställa .. :) Kommer nog gå....


Cards.

Har precis kommit hem nu, kyligt att cykla! Skönt ändå, eftersom jag inte gör något på dagarna eheh..

Mötte upp Johanna vid skolan. Haha.... Gissa vad vi gjorde hela dagen? Hängde vid amigo, något som vi dissar lite grann hela tiden. Kul med ironin i det. Är så himla trött så vill bara sova på en gång. Men imörn så är det FREDAG :D


Crime cathes up

Drar till Johanna snart, om hon snart är klar ;)

Kolla så mörkt det är på mitt rum :S:S:S:S


It's a day when you realise.

Hade inget att skriva igår, låg nästan bara och kollade på oth.

Skolan idag var väl okej. Man får försöka vara glad så blir det lite bättre. Jag har inget intressant att skriva om dagen,så det blir väl inget. Men nu slutar vi på torsdagar halv tre. Det är gött! Jag slapp vänta på bussen idag med :)

Nu ska jag hälla i mig kaffe så jag piggnar till. Pussar sötnosar ♥



NOTD Depend 243

Vackra nagellack, gift dig med mig!


Come to my house.

Vi har redan börjat med vanliga lektioner, tycker dom kan ta det lite lugnt i början va!

Nejdå, det har varit rätt chill dag ändå. Vi hade håltimme på franskan och ingen ev, det var chill :D Åkte med Anton hem så jag slapp vänta på bussen, det var ju schysst. Så nu ligger jag och kollar på oth + kaffe.

Nya tjejen i klassen ;)

Gytt väder? mmm

Skolan sööööööööööööööög. What a surprise!
Vi slutade tidigt, men jag måste ändå vänta på och ta sena bussen med Linda eftersom hon inte vet vilken buss hon ska ta ;) Tillbringar tiden hos Micshit!
Har kul framför camen heheh....

Something always gets in the way.

Satt mest och chillade förut med Julia och Roya. Kul och träffa dom nu, eftersom det var sista dagen på sommarlovet. Det här sommarlovet har gått obeskrivligt fort! Känns som det var igår vi slutade :(
Det var najs väder idag!

Kan ju låssas att jag är positiv. Det ska bli såååå kul och träffa alla komisar igen. Absolut jätte glad.



I never said I lie and wait forever.

Hej här ligger jag och har tråkigt :)


okej erkänner, det är en gammal bild. :)

And whats the worst part

Nu ska jag försöka göra det här lite snabbt för jag vill ner och träffa Roya bebis ♥

Lägenheten var liten men väldigt fin. På lördagen när vi kom dit stack vi till IKEA på en gång och shoppade nödvändigheter för att flytta hemmifrån. Sen stack vi även snabbt till ett köpcenter. Men blev inte så mycket shopping, jag har inte mycket pengar och vi ville ju hemj och göra iordning.

Det var mycket grejer att packa upp och skruva men det blev jätte bra. Efteråt stack jag och Josse till donken. Det var gött med en kaffe kan jag säga!

På söndag gick vi upp tidigt, jag ville ju hinna med shopping i centrum. Men som ni såg på min mobilblogg så öppnade inte affärerna förän vid tolv. Men jag och Josse hann med endel ändå innan hon skulle på möte klockan två.

Jag ville inte med på mötet så låg kvar i lägenheten och kollade på oth. Efter att dom kom tillbaka från mötet åkte vioch käkade på Taco Bar. Sen var det dags för oss att dra tillbaka till Arvika och lämna kvar Josefine.

Så nu vet ni nästan allt jag har gjort under helgen. Skriv gärna vad ni gjorde ;) Puss!



Vi hann testa två donken, det här var ena....


...det här andra!


Liten del av lägenheten.


Tidningar som Bea hade med åt mig :D Hon hade även med en neccesär, men gömde ta kort på den.


Skor från Din Sko.


Förvaringslåda från IKEA. Var överlycklig att jag fick precis plats med allt smink. Sen insåg jag att jag hade ju bara typ en tredjedel av mitt smink på den här sidan av Högvalta. Mindre lycklig.


Spegel eftersom jag hade isöndur min i UK. Läppstift från Isadoras höstkolektion. Har spanat in det sen jag såg kollektionen för första gången, så nu är jag nöjd! Torrshampoo alltid lika bra att ha.. Tänkte attjag testar Viva La Divas concealer den här gången, eftersom min gamla är slut. En eyeliner från MNY också, bara för att jag äskar blått!!


Lite grejer från New Yorker :)



Sing it for the world.

Morsning korsning!

Här sitter jag och har inte börjat med mina morgon rutiner än. Kanske dags och vakna till? Ska gå och göra ansiktsmask nu och stänga av mcr. Ska även skriva ett inlägg om vad jag gjort i helgen. Men just nu så är jag för trött för det, så vi hörs senare. puss ♥

yoghurt glass :)


Nej tydligen får jag inte göra mina morgon rutiner nu, för bög jäveln kom hem.

You can always fins them

Hej hej. Tänkte bara berätta att jag lever, men är sjukt trött så orkar inte skriva nu. Ska fortsätta kolla på oth och sova tidigt, puss ♥

Längesen?

Sitter på donken nu med syster och väntar på att affärerna ska öppna. Vi var nere redan vid halv elva och så visar det sig att det inte öppnas för än tolv på söndagar! Men nu har vi gått runt så vi vet vilka affärer det finns och så. Men nu öppnar det strax så ska hälla i mig det sista kaffet. Puss!

Bilresan gick bra. Shoppar för fullt på ik...

dsc00673 (MMS)

Bilresan gick bra. Shoppar för fullt på ikea, men en mat pause behövdes! Puss :)


Jag saknar dig, jag hatar dig.

Hej sötisar, nu är jag hemma från bion ♥

Okej om filmen nu då. Eller jag tror alla vet vad den handlar om, så skriver vad jag tyckte om den.

Hade jätte höga förväntningar på den efter boken. Jag vet att man aldrig ska ha för höga förväntningar, man blir bara missnöjd. Men jag tyckte fimen var skit bra! Grät mycket, inte lika som boken, men mycket. Man var så himla glad efteråt, kan man kalla det en "gråt-må-bra-film"? Så tyckte jag det kändes, härligt att bara låta tårarna få rulla. Boken är ju förstås mycket bättre, så alla människor: LÄS DEN! Ehm, ja. Men filmen funkar om man inte är en boknörd som jag.

Nu försöker jag städa lite, vi åker redan vid sju till morgonen. Tar med mig datorn bort till Västerås, men är inte säker på att det finns internet. Nästan hundra på att det är något Josse får fixa själv. Så god natt och ha en härlig helg ♥


Let them not destroy the earth

Blev inte så mycket shopping. Hade gärna köpt hur mycket som helst, men måste spara lite nu. Plus att det blir ju lite mer shopping imörn.
Kursen var väldigt kort så vi fick inte mycket tid att shoppa. Hann knappt ens säga hej till Jonna och Denise. Skit kul och se dom! Gjorde helt klart min vecka ♥


Aah om ni inte fattade det så är det kronor... Ska faktiskt gå och måla naglarna nu, och hälla i mig kaffe!

Affärerna har gått bra.

Här sitter jag och diggar till Fest Hos Mange och klockan är inte ens åtta. Hmm.. Sminka mig nu? Japp!


Här ligger jag och inte sover.

Älskar när JEW är med i OTH. (Grymt och skriva förkortningar medstora bokstäver?)



Jag såg en älg...

...eller en ren rättare sagt när jag cyklade hem.

Åkte till Johanna eftersom hon inte var allt för seg. Vi var lite folk och kollade på film. Hann inte se så mycket, för ville inte cykla när det var alltför mörkt. Så nu är jag hemma! Ska upp tidigt till morgonen och åka till KD. Puss ♥


I don't think I have something to come back for.

Kanske drar till Johanna sen. Beror på när hon är klar, orkar inte bara sitta och vänta. Då hittar jag hellre på något med typ, Linda!



We ehm...

Hehe jag snodde bilder från Johanna. Tror ni hon kommer anmäla mig?




Försäkringsrådgivare.

Godmorgon♥

Vad händer i era världar? I min händer det inget :)


Finns ingenting som håller mig kvar.

Hej idioter! Haha skojja... Kände att jag ville börja med något annat än det vanliga "hej sötnosar"...;)

Dagen har varit bra. Ongera kom hit förut. Lika söta som vanligt! Förutom att Emma har lärt sig och smyga skit bra och skrämde skiten ur mig och Ella fes (:s) när hon satte sig i mitt knä. Tack för den polarn!

Åkte ner förut med Johanna och träffade Lina, Micshit och Madde. Vi gick till Micshit och kollade Hannibal.

Dålig film, men med rätt sällskap funkar allt. Eller hur?

Nu känner jag att detta inlägg var rätt tråkigt. Ett inlägg blir ju alltid tråkigare utan en bild också, så därför är jag villig och lägga ut en cepe bild på mig själv. OK?




789 kr.

Blev inte att jag somnade tidigt ändå :(

Har käkat frukost och fått i mig dagliga dosen med kaffe nu - hell yeah! Kom även på inatt att på lördag när jag åker och hjälper Josse med flytten (*host* SHOPPAR!!) så får jag barnbidraget också. Behöver lite pengar.. Ska gå och tvätta av min anisktmask nu. Får se vad Cila Bila hittar på idag. Puss♥

Fan vad snygg -.-

Svettige å goe - MCR @ Annexet

Ska försöka somna tidigt ikväll istället nu då. Så är smart och stänger av mobilen kanske ;)

Det får bli One Tree Hill tills jag somnar. Har börjat sett om det från början igen, är på s2 nu :)


THE BEST DAY OF MY LIFE.

Lyssna då.

Jag och Josse åkte med Erika upp till hennes häst. Jag tänkte rida för första gången i mitt liv. OMG :O Men Geisli hade tappat en sko eller vad det heter, så det gick inte och rida han. Det var väl synd ...;)

Vi borsta han lite och åkte sen till Malin. Var kul och träffa bebbarna! Var ju så sjukt längesen, så dom var lite blyga i början. Men det gick allt över :)


chockis.


Lortig hest.


Gaaalen!


Emmalala!

Jarrå

Nu har Lännart åkt. Tycker jag förtjänar ett cigget. Puss.



This one is vixon.

Ska sätta på en film och försöka somna tidigt. Vi kan väl höres imörn? Puss.

Saknar att ha alla mysiga människor runt mig hela tiden♥


Turn iiiit!

Jag älskar att få kommentarer, men skriv gärna vem du är också :D

Är så jävla taggat på Jag Saknar Dig!!!! Gaaah, jag har väntat så jävla länge på att få se den nu! Kollade trailern jämt nyss, grina lika mycket som vanligt... :D:D:D
Har bokat biljetter, så på fredag blir det grååååtkalas! :D:D:D


I found you.

My Chem gjorde ett framträdande på Late Night With Jimmy Fallon för några dagar sen. Okej snart en vecka. Men det var sjukt bra. Alla verkade vara sjukt taggade inför det och det märktes även på scenen. Lägger upp här nedanför Destroya, gryyyyyym. Tänkte även berätta att Gee hade på sig en poncho, och jag ska köpa en poncho på H&M i Västerås... Hehehe ;)




Guld.

Hej tjejen med dålig uppdatering!

Somnade sent imorse och mamma väckte mig tidigt, så ja jag är trött!
Har inte fått så mycket gjort idag egentligen. Men har faktiskt packat ihop mina grejer och åkt till andra sidan Högvalta. Det var kul och träffa dom inneboende här. Hihi har snott ordet "inneboende" av Fanny, älskar det. (Älskar Fanny också även för den delen, även fast kärleken inte är besvarad...)

Nu ska jag försöka och packa upp lite grejer, puss!
Checka mina snygga naglar...


Four days after i heard it.

Morsan verkar inte komma hem och laga mat åt mig idag. Så jag får väl mixa mitt eget!;)
Johanna har droge hem också :(


Can't stop think about him.

Ligger och kollar på Trust nu. Johanna kom förut och joina mig framför tvn. Filmen är faktiskt ganska bra, hemsk men bra. Jaa.... Ska fortsätta chillar järnet.


Welcome to the djungle.

Jag är med och tävlar om Easy Looks All-in-One Makeup kit hos Lenores Make up. Var det ni med! ;)
(Länkad bild)



You go k! radio!


Father has spoken.

Hallå där männsikor/djur. Här kommer ett till ointressant inlägg av eran vän Cecilia.

Alltså det här med regn. Alla människor (nästan) hatar det, eller hur? Jag tycker det är mysigt! Man kan ligga inne framför tvn hela dagen, kolla på bra filmer utan att få dåligt samvete. Gärna dricka några glas med varm o'boy. Om man är en människa som tycker om att vara social kan man ju bara gå in på fejjan hehe...
När jag var liten brukade jag lägga mig ute när det regnade under ett paraply och läsa. Tyvärr så har vi ingen hängmatta längre..:'(

Nu åkte dom inneboende, så nu ska jag ladda ner Trust och lägga mig nere i soffan. Gött...


Min mysiga tröja köpte jag för hundralappen inne på Primark. Men nu ska jag gå ut lite, puss:)

Maaaama!

Godmorgon älsklingar♥

Jag vaknade redan vid nio idag, men kände att jag inte ville gå upp då. Så jag satte på My Chem från iTunes Festival. Gissa vad jag drömde om sen?^^ Det var amazing! Känns som jag är nyförälskad eller något. (Roligt uttryck btw!haha...) Så nu sitter jag och kollar på det igen. Mååååste se dom live snart. This is killing me!

Jag och Johanna drog hem ganska tidigt igår. Det var inte så skit kul, tyckte jag lika gärna kunde ligga hemma. Så satt och käkade popcorn med sked istället. Musigt.

Nej nu står mitt kaffe och luktar gott och väntar på mig i köket så jag ska springa! Ha ldet bra så hörs vi senare idag :)

Inte min typ av guzz

Är inget taggad, men nu drar jag till Jeff på fest. Blir väl kul och träffa lite folk ..:)


asså shiiiet det här läppglanset är verkligen glansigt!

Crucify me.

Haha fan va tråkigt jag har.



Curtis come on.

Många besökare igår, skriv gärna vart ni kommer ifrån! :)

Slö morgon med kaffe och film
. Ser på Kit Kittredge: An American Girl. En familjefilm som faktiskt är ganska söt så här på morgonen. Ska snart gå upp och duscha och försöka komma igång. Har ingen sminkinsperation än men :( Jag kommer väl på något som vanligt. Har blivit förkyld också, inte så kul. Hehe jag ska smitta Josse bara för det!


Har en kaka på kaffet om ni undrade vad det var ahah...

You get this pakage.

Jag och Johanna fick en random idé att vi skulle baka, så hell yeah! Det blev skit gott. Följde med Johanna ut, jävlar vad kallt det var! sööönt och ligga under täcket nu♥

Vet att jag inte skriver någonting längre i inläggen, men jag gör ingenting så har inget att skriva om. Sov gott.




you should

Följ min blogg med Bloglovin

I hope you had a good time

Johanna hur länge ska du plocka svamp egentligen... Heheh mcr♥

That huuurts.

Haha vad jag garva! Såg den här videon hos Pubes,ni måste kolla ... (Måste säga till Josse och fixa så men ser länkarna....)


torquay miss u

Vart vill man vara;

HÄR

ELLLLLLER HÄR?

FUCK SVERIGE.

WHYYYYYY

OH MY GOOOOOOOD, WHATS UR PROBLEM?

Things are better

Mamma frågade varför jag inte satt ute i solen. Ofta hon inte visste att jag är en vampyr -.-

Ignorera att jag är lite svullen runt ögonen efter att ha gråtit till my chem.
My Chemical Romance-Vampires Will Never Hurt You

Min inte så hemliga kärlek till Newkid.


We're gonna need them

Glad jag blev att jag laddade ner hela mcr framträdande från iTunes festival nu när det inte finns kvar på youtube längre. Dock så stämmer inte ljudet och bilden i slutet, men jag överlever. Känner att jag kan ligga så här hela dagen. Bara någon kommer med en ny kopp kaffe hela tiden.. Hehe jag tycker om ha nolife.





Kääääärlek

FUCK YEAH.


It doesn't workfor me.

Mer bilder på mitt hår :)



OMG vad har jag gjort ;)


ImmALALA

Har varit och handlat med morsan. Grymt va? Köpte en toning och "hårkräm". Jag brukar alltid färga håret, men frisörerna brukar säga till mig att det räcker med att tona så ska göra det. Lite nervis bara, tänk om det blir skit styggt och jag kommer sakna det blonda! Eftersom jag vill ha brun med rött i så kommer jag troligtvis inte bli blond på väääldigt länge. Vet hur mycket det sliter på håret.. Men mitt hår brukar må bättre av att va brunt, så hoppas på det bästa :)


Jag vägrar växa upp!

Blev att jag åkte till Mikaela istället, för Johanna var inte klar. Skräll.. Chilla framför mtv bara.. Gick ut sen och mötte lite folk. Men jag drog hem rätt fort, det var så sjukt kallt.

Det kändes helt rätt med en varm o'boy och lite Newkid! :)


Jag griner när de regner.

Ska dra till Johanna nu. Om jag får tag på henne vill säga. Eeh ja ?

Bönor♥

NOTD Depend 228


Hej jag har uttråkat.



Nu har jag fjäder extension

Igår så fyllde jag på med blå färg igen. Färgen sitter jätte dåligt, men nu ser det bra ut iallfall. Jag satte även i en fjäder extension. Jag blev jätte nöjd. Den är ganska liten, tänkte att jag börjar så. Jag tänkte först sätta i bakom örat, men ändrade mig till högre upp. Jag får se om jag kommer sätta i fler, eller om jag är nöjd sär. Det var svårt att få bra bild, men jag försökte!




Meet me at the hotel.

Frukosten idag fick bli Amerikanska pannkakor. Dom blev sjukt goda, vad duktig jag är! Regn ute idag, vilket inte är lika kul, men man överlever väl antar jag. Nu ska jag lataaaa mig med kaffe&pannkakor, jealous much?


Million of shades.

Har fixat massa med mitt hår nu. Eller massa och massa... Men lite iallafall, men nu ser det äckligt ut. Så visar bild imorgon på vad jag gjort! Ligger och chillar framför datorn och dricker vatten... Vattenmelon vatten :) Gråter även lite för att mamma säger att jag inte får beställa smink... Men vad ska hon göra åt det? Hehehhe



I'm thinking of you.

Drog på stan förut lite med Erika. Shoppade lite nödvändigheter, eller som jag tycker är nödvändigt! Vädret var himla skönt. Fast det växlade senare till kallt och senare regn. Men härligt ändå!

Efter stan drog vi ut till Gaisli. (Fukken stavning?) Erikas häst iallafall. Det var.... intressant att se henne ge honom mat. Hehe... Var kul och träffa Erika, har ju inte sett mina lilla kusin på länge.

Jävlar vad kort jag är... Men är sjukt trött! Puss....:)




Blalrf

Chillar järnet.

Oh MY EFFIN GOD.


Fallin apart.

Morron bebisar ♥

Jag är uppe tidigt även fast jag somnade ganska sent. Får se hur länge jag är på bra humör. Har stekt mig en ägg röra med bacon i - mums! Vet ni? Jag får exakt plats med fyra koppar kaffe i min starbucks mugg :D Och nej jag spillde inte kaffe över massa räkningar när jag ställde ner glaset... Jag måste ner till stan idag för och fixa endel saker, vi får se om jag orkar ta tag i det! Vädret ser ut att bli nice idag med, perry :D


Jag sätter på MTV det första jag gör, gissa om dom inte spelar Ke$ha-Blow :(

Two types of b******

Eftersom min familj har saknat mig så mycket så bakade dom en kladdkaka åt mig. (Bakade den inte alls själv *forever alone*) Den var jättegod med banan grädde till :)



grymt.


mcr är ju grymt

It was lika a timebomb.

Har vart och träffat min saknade Johanna lite. All Time Low - Timebomb Acoustic


Find out when.

Hej hemma nu sötnötar! ♥

Bussresan till London igår gick jätte snabbt. Vi satt och spela monopol på Lei's iPad typ hela tiden heheheh... Incheckningen på flygplatsen gick nästan helt bra. Inte för mig kanske, men för alla andra! Jag hade ingen övervikt wihoo! Men min bag vägde 9346834kg :(

När vi kom in såg vi alla Italienarna, deras flyg gick typ någon halvtimme innan vårat. Så då blev det kramkalas igen ;)

Flygresan gick perry. Jag trodde jag skulle vara rädd, men det var jag dock inte. Tråkigt att säga hejdå till alla sen när vi var i Sverige. Men ser väl förhoppningvis alla igen i September :DD Eller? :(

Det här blir nu sista inlägget i kategorin Torquay 2011. Men jag vet att jag kommer gå tillbaka och läsa inläggen, många gånger.

En tröttkilljoy sitter nu och kollar på MCR och dricker kaffe ur sin awesome starbucks mugg....


Tears don't fall.

Har nästan packat klart nu. Har fyllt tre kassar med skräp haha.. Tror jag får med mig allt hem. Måste väl snart stränga av datorn och väga väskan. Det var hemskt och säga hejdå till alla förut. Alla stod och gråt. Till pch med "dom tuffa" killarna. Lite kul å se dock .. :)

Vill inte här ifrån, men måste väl antar jag.
Skulle väl kunna skriva något som, det ska bli skönt och sova i min egna säng igen. Men då menar jag det inte. Kommer sakna allt, billiga shoppingen, alla awesome människor, den fina utsikten, att vara så lat att man tar bussen upp till skolan från clock tower. Allt! :(

Jag har packat ner min usb grej,så inga bilder. Men vi hörs imorgon eller i övermorgon. Jag är ju inte hemma föränns ganska sent imörn. Puss ♥

PS. Denise är jätte söt när hon gråter.

Guys are sailing

Shoppingen idag kommer nu :) Måste hinna shoppa klart imrogon!! :(


Skor, £3 Primark.


Inpackingar, två för £5.


Ögonskuggorna kostade £3-4 styck, Superdrug.


Brillor, £2 Primark.


Body Butter, £1st.


Två eyeliner penner, £1.


Bh och trosor, £4. Dom andra två £2.5 st?

Köpte även ett par jeans, strumpor och sån skit. Men vet inte vart jag har det ... :(

Fountain of Troy.

Japanen ligger och sover. Jag skojar inte, hon gör det hela tiden. Kan man ha tråkigare roomate? fuck her.

Imorse hade vi först en vanlig lektion, sista yeah. Sen hade vi redovidsning och graduate :D Var as kul, alla sprang runt och skrev på varandras hattar. Fast fuckin Gianluca typ förstörde min....

Vi hade bara en halvtimmes lunch eftersom vi hade hängt utanför skolan så länge. Så vi sprang helt nästan ärligt på Primark och shoppade. Sen till Subway, nice...

Vi hade möte vid skolan halv två. Vi fick reda på när vi ska åka hem och sådana saker. Klockan åtta på söndag morgon! Kanske ska börja packa snart? Vill inteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Efter skulle vi egentligen mötas vid ballongen, men jag, Gustav och Lei drog lite på stan. Lei köpte en My Chem skiva haha... När vi kom till ballongen lite för sent så skulle vi typ bara chilla där och spela volleyboll. Laura sa att vi fick dra när vi ville, så jag och Jennifer drog och shoppade ofc! Vet inte hur länge vi var inne på Superdrug..... hehe...

När jag gick mot bussen mötte jag Denise och Karin och några mer. Så jag och Karin tog bussen till Paignton. Vi ville käka frozen yoghurt! Gissa om det stängde när vi kom dit? ...

När jag kom hem käkade jag och drog sen tillbaka mot Tq på en gång igen. Vi skulle ha Costal Walk, va det nu är. Men jag och Karin drog istället mot Beach Bbq. Men alla drog när vi kom, vi var nog lite sena haha... Så eeh ja, har inte gjort något på hela kvällen. Ligger och chillar och kollar på film nu. Puss :)

Konstiga bilder kommer ofc :D














Ooh ..

Okej har slängt kvittona, så inga priser! Eller komme rnog ihåg ganska mycket i huvudet :)


5p vanliga trosor £2.5, SUPERMAN £2.5.

Syster sa igår att jag skulle köpa fler, nöjd nu?

New Look, £7 älskar den! :D

New Look, £2.

Cardigan, £10 I think? Primark..

Stickad oversize tröja, £10 Primark.

Var tvungen att köpa ett till ögonbrynskit, älskade mitt andra så mycket! Läppstift, £3?

Och en ny K! tidning :D Blev visst inte så mycket shopping ändå ser jag nu... Det kändes mer förut :(

Vi kommer snart känna av lite...

Så nu var sista discot slut.. Buhuu

Quazar var skit kul! Vårat lag sög, men ändå. Roligast var ju att Henriette spydde innan, haha...

Discot var kul, alla var ju så jävla taggade eftersom det var sista. Haha ni skulle ha sett oss svenskar! Och dom andra som det också var sista för.. Efter drog jag hem typ på en gång. Fick dock sitta och chilla på bussstationen hur länge som helst. Men det var kul och sitta och prata med Anastacia, skit söt tjej. Ska gå och ta av mig skorna och försöka bli klar för att sova snart! Hehe... Lägger upp lite bilder från idag nu, så kommer lite shopping bilder sen. Puss ♥

Ååh juste fan, jag har ju inte skrivit något om vad jag gjort idag typ va? Det regnade imorse så vi hade ingen lust att dra på Beach Cluben. Ledarna tyckte inteatt vi behövde heller, så tror dom flesta stannade kvar. Jag, Nea, Ida, Erika, Lina, Lisa, Elin, Eeva och Linda (tror det var alla...) drog såklart och shoppade! Vi hade ju flera timmar, härligt! Annars brukar man ju bara ha lunchen på sig och shoppa och den är ju bara en och en halv timme. Vi hann dock inte med så många affärer eftersom vi gick så länge i alla.. Men jag är ändå nöjd med dagens shopping!

Jag, Nea, Eeva någon tjej och en kille som jag inte kommer ihåg vad dom heter (:$) drog och käkade på pizza hut. Gytt med buffe! Ville egentligen käka Subway, men det dög lugnt. :3 Sen fick vi stressa oss uppmot skolan. Första lektionen jobbade vi med "celebrity causes" och andra lektionen hade vi efcelt. Efcelt är ett prov som är en ganska stor grej vad jag fattade. Vi får se hur det gick imorgon!

Efter plugget tog jag och Karin bussen mot Paignton på en gång. Vi ville inte få det stressigt inför discot, men fick vi det ändå? Joo.. Så jävla segt att skolan slutar så sent och att det tar så lång tid hem sen. Menmen, jag hann visserligen inte göra mig iordning inför discot men jag överlevde, eller hur?







Thats the last update for today

Hey! I'm in a hurry like always, so i can't show you guys my shopping now. I'm gonna run to the bus soon, 'cause today we're going to Quazar and play Laserdome. Nice! We had a test in school today, really boring. But tommorw we'll graduate! Yeah. It's the last disco today, I'm hoping I'll get time to go there too! Cya♥


I'm not retarded.

Tänkte visa lite shopping som jag tror att jag inte visat.:) Ska skriva priser på det jag kommer ihåg.


Löstpuder £3, rouge och borste £6, läppstift £3 och ögonskuggsbortse £3.


Tubtopp £3 Primark.


Samma som ovan, i annan färg bara.


Vit skjorta, £6 Primark.


Bh:arna var i två pack, £6 per par Primark.


Jacka, Primark £10.


Skjorta, £8 Primark.


T-shirt, £8 Primark.


Eyeliner, Gosh £7.


Kommer inte ihåg riktigt, £6? Claire's.


Ugglorna, £4 Urban Outfitters. Dom andra två, £1st Primark.


Primer, £15 Urban Decay


Skuggor, £1 Poundland.


Läppskit, £4-5? Urban Outfitters.

Så, har visat ganska mycket nu! :)
Sov sött ♥

everybody loves it

Kents Cavern var faktiskt rätt kul. Vi gick runt i massa gamla grottor där en kille berättade olika historier. Det var bra berättat, men man hörde dock inte allt eftersom några jävla fjortis danskar stod och skrek. (Det var folk som sprang runt i grottorna och försökte skrämmas....typ en gubbe som såg ut som han var hängd haha!) Jävligt störande...

Det började regna så tog bussen hem på direkten. Japan tjejen ligger och sover. Hon sover hela tiden. Sköjer inte. Varför kan jag inte få dela rum med någon rolig? IMPOSSIBLE MOAHAHA


chips och glass hmm

Babbby

Nu drar jag mot Kents Cavern strax! Cool i mina Ef brillor? Nej jag snodde dom inte av Giulia.


lagar dom middag.

AWESOME VÄDER IDAG :D Lektionerna på morgonen var jävligt dryga, hade så ont i huvudet! Tur att det bara är två lektioner.. På lunchen drog jag, Denise, Jonna och Karin (Ser ni mönstret vika jag är med mest eller?) snabbt ner på superdrug och sen gick och mötte Tilda. Satt lite i hamnen och bara tog det lugnt.

Sen hade vi Lounge på schemat. Kommer ni ihåg vad lounge är? Det är iallfall några rum det man kan chilla, sitta vid datorn, spela mario kart och aah ni fattar :)

Jag och Jennifer drog redan vid två och shoppade! Vi sprang typ bara på Primark innan jag drog hem. Sitter nu och chillaroch skypar med Josse. Visar bilder på shopping sen :)




Grymt med Watchmen :D

Give me a rainbow.

Hej sötisar, precis kommit hem. Var i tid idag, yes! Chillar framför Family Guy som vanligt.. Ehee..
Vi drog ner till "tivolit". Åkte faktiskt 3 karuseller :3 Kände att jag inte orkade slösa mer pengar än så... Jag, Jonna och Denise tog bussen till Tq (Det tog väl 5min och gå från där vi var kanske?) och chillade vid Clock Tower. Men var tvungen och dra typ på en gång eftersom jag skulle va i tid.. -.-.-.- ehehe

Har asmånga bilder från Model Village, så det kommer nu! ;)
(Och lite shopping bilder)

























Audrey♥

Dåliga filmen vi såg :)

Peter med sina dubbel glasögon....:)

Goaste käket♥

Normala lektioner?

Hade på mig linnet som jag köpte på Primark för längesen idag. (Tror inte jag har visat det på?)

Tygkasse från River Island £1.

Parfym £1.

Nagelfil som sög dazeeeeee £1.

Transparant puder, Superdrug £6. Läppglans, Poundland £1.

Plånbok, någon random affär £5.

Dom och den jag har på mig bilden under, Claire's £7.

Ser ut som man putar med läpparna när man tar kort på dom, så sket i å vise dom :D ehe

Ögonbryns fix, pensel eller vafan man säger och pincett, £1. (Köpte det igår egentligen men..)

Ehe en av ledarna pkte en karusell som såg skit kul ut, dock kostade den £10.

Jonna:D

Denise försöker hålla sig för skratt ;)

Lei lyser som en solstråle hehe.

Fan vilken inte suddig bild på Emanuel...

i'll stop the hole world

Hej ♥ Så imorse åkte vi till Model Village. Det var väl kul..ett tag. Nej men vi fick dra när vi ville så detvar chill. Kollade på en 4d film också. Den var helt OK :)

Sen drog jag, Karin och alla andra typ tillbaka till tq. Vi gick och käkade på KFC muuums. (Haha gissa om jag inte fick kyckling och fries till dinner idag då?) Sen blev det shopping, härligt! :D

Skolan idag var väl ok. Vi skulle vara klara med filmen idag, men fuck no att vi är klara -.- Jaja... Måste gå till bussen om nåra minuter, är ganska stressad. Puss :)

Går inte och lägga upp bilder det kommer sen!!

C'mon!

Hej bloggen! Har haft fullt upp idag. Skolan idag var skiiit tråkig igen. Sen blev det av till Exeter! Sov på vägen dit i bussen. Det tog kanske en timme dit? Vi hade bara två timmars shopping! Det hinnar man inte mycket på :( Sprang i några sko, smink och klädaffärer. Blev inte så jätte mycket shopping men lite! Bilder får komma imörn. (Palla nt nu...) Vi satte oss på ett café också. Muusigt. Drack mocca och åt en vit och mörk choklad cheesecake eller vad det hette. Svin göett iaf.

När vi kom hem var det bara att skynda sig till bussen. Springa hem, kasta i sig lite mat, bättra på sminket och tillbaka till TQ. Discot var sådär kul. Det var roligare i början än slutet. Eller början och början, vi kom dit rätt sent. Efter satt vi och chillade utanför Subway och nu har jag precis kommit hem! Är inte trött än, men vet att jag måste sova om jag ska orka gå upp till morgonen.. Jag är törstig, vågar jag gå ner och ta vatten? hehe.....

Mobilbilder eftersom kameran är trasig :(


Kolla så göett :)


Alla ledarna kör sin dans, måste filma nästa gång!


Glada Denise :D


Hehe soeta.


Blåa cheyen!

Puss :)

Australien?

Godmorgon ♥

Igår kväll sa jag till hon japanen att jag skulle gå upp vid sju idag och att jag skulle försöka och va tyst. Hon verkligen svarade ja!! Men gissa vem som gick upp typ 6 imorse då?-.- (och inte va tyst...)

Nu ska jag snart gå till bussen. Först har vi två lektioner, sen bir det shopping :D


puss!


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0