GODNATTER.


Närkontakt

Ligger och kolLAr på film med Erika.Även känd som "ikea" ph...


Strax

Hallå allihopa, trevlig första dag på lovet? Det har faktsikt jag haft. Gick upp ganska sent och stack till stan sen med systrarna. Blev inte någon särskild shopping men hjälpe Bea lite inne på Vero Moda. Eller Josse hjälpte väl mest, jag var nog mer ett störande moment. Nu ska jag nog lägga mig och kolla på Transformers! Cya ;)


Mobba inte mina snea ögon tack.

Skulle söv hos Johanna, men hennes farsa var sjuk så jag har degat i sängen hela kvällen. Seriöst, tiden har gått skit fort, har inte hunnit se filmen jag ville se än! :O Ska sätta på den nu, puss ;)


And someone is screaming fire!

Redan hemma, vad händer nu?


'''''''''changeing nothing

Åker ner till stan nu och kollar på match fast jag är helt slut!


Kalas right now -

- boring as fuck.


No album this summer :(

Jag antar att alla är jätte intresserade att se "fina" bilder på mig och sis som kom hit i fredags? ;)




Had lotsa fun last night

Var ganska kul igår. (Förutom någon ful fjortis som förstörde..) Men jag var tvungen att dra hem tidigt som vanligt, inte lika roligt. Gick upp ganska tidigt imörse. Ställde mig och bakade. Vad jag har provsmakat än så blev det jätte gött! Men ni får se sen... Nu ska jag göra mig iordning för Josse har kalas om en timme :)

Här har ni gårdagens sminkning.




Sminkade mig i mörkret framför Transformers, så det blev väl inte helt jämt och fint kanske.

Mitt kristna-alter-ego aka Sarsha Fierce

Nu ska jag snart hämta Johanna så åker vi till Lydia. Puss :)

Har så sjukt jävla dålig hårdag, så det fick bli mössa!!


Kommer bilder på sminket senare ikväll eller imorgon :)

I'm back guys!

Trodde ni att ni sett det sista av mig? Då trodde ni tyvärr fel..

Har haft en hetsig men väldigt rolig vecka. Dagis var nog verkligen något för mig. Trivdes jätte bra, alla barna (nästan då..) var super roliga och glada, personalen var trevlig och det var helt enkelt roligt och fullt upp hela tiden. Jag har ju mest varit med dom små, men lite med dom stora också. Jag är nog en människa som mest tycker om dom minsta, därför jag hållde mig mest nere.
Bodde ju hos Malin och Jari hela veckan. Det var jätte roligt! Barna var inte mycket sura på mig och Malin och Jari är ju alltid roliga ..;)
Har inte känt för att blogga, har ju varit så mycket hela tiden. Men nu är jag Back on Track! Har varit så fullt upp att jag inte ens orkade träffa min saknade Fanny när hon var i stan för en gångs skull! :(

Men nu är det höstlov
och jag ska vila upp mig rejält nu för att orka med det sista i skolan innan julen kommer. (som jag älskar, right Johanna?;)) Har haft en lugn morgon, bakat bröd, gjort lemon curd, druckit té och kollat på film. Så skare va! Men nu känner jag att jag borde börja komma tillbaka till livet, duscha och klä på mig. Klockan är ju för fan över tre!

(Såklart behöver disken formateras nu och det får bli ett sånt där tråkigt inlägg med mycket text och ingen bild) -.- suck!



Någon som inte sett mitt psycho rum?





Det var endel av det. Tyvärr har många bilder ramlat ner.

Hon skulle ha spökat över oss

Jag åkte ju till Malin igår för er som inte visste det. Vi satt och kollade på två filmer igår, Irene Huss och Crazy Stupid Love. Så jävla bra var den sist nämna! Längesen jag skrattade så mycket till en film.

Gick upp tio i sex imörse. Kuligt värre. Sminkade mig fort och sen åkte vi till dagis. Det har varit jätte kul idag. Trodde det skulle vara mycket jobbigare än vad det var. Var mest med nyckelpigorna idag, det är dom som är två och under. Så himla söt ålder! Dom har en vampyr där också.. Fick gå hem vid två, så nu ligger jag här ensam hemma hos Malin, kollar på film och väntar på att Jari ska sluta jobba så han kommer hem med ongera =)


I'm incomplete

Utlovade ju recept på mina favorit cupcakes nu under hegen. Har gjort dessa flera gånger för dom är så underbara! Senast jag gjorde dom var i helgas när jag åkte till Josse :)


Dom kan ni gissa när jag gjorde

Choklad Cupcakes

Ingerdienser 12st
3 st ekologiska ägg
2.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao av god kvalitet
1 st nypa salt
100 g mörk kvalitetschoklad 70 %

Chocolate frosting:
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0.5 dl kakao av god kvalitet
100 g phiadelphiaost
1 msk varmt kaffe
Strössel eller blommor till garnering

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

8. Chocolate frosting:

9. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.

10. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.


Ps. Som alltid när man bakar, var noga med att mäta allt och sikta mjöl och dylikt. Ett tips till är att när man smälter choklad i vattenbad så ska vattnet inte koka, för då blir chokladen grynig.

LYCKA TILL!

Rumor has it.

Sitter hemma nu och gör absolut ingenting. Gött, så skare va! Här får ni en bild på gårdagens sminkning :)



I'm just a sucker with no self-esteem.

Shänare!
Gick upp för ett tag sen och käkade frukost. Cilla ♥ Frukost Nu ligger vi och dansar i Mikaelas säng till The Offspring. Bea kommer väl snart och hämtar mig antar jag. Cya! ;)

Can you turn my black roses red?

Min dator dampade förut så det gick inte att uppdatera :(
Johanna kom över på fika. Jag hade fixat frappucino till mig och Josse och o'boy med grädde och chokladsås till henne och Robert. Till det käkade vi vaniljmuffins med centerfluff! Det var gött kan jag lova. Men man blev jävligt mätt, är fan fortfarande mätt! (Kan ju dock bero på pizzan jag åt hehe....)
Har inte gjort något särskilt ikväll. Åkte till Mikaela där hon och Carro var så gick vi lite? Hehe. Satt på hugo och det var nog roligt. Vi följde Roya hem och nu chillar vi här framför datorn. Får se om vi sätter på en film eller något :)

Sov gott bloggläsare!

Först så såg dom inte särskilt goda ut....



...Sen såg det ut sär!









NEW IN.

Rise and shina my beautiufuls!

Jag är uppe tidigt som vanligt. Måste försöka komma på vad jag ska göra till frukost nu. Tänkte först visa upp er vad jag fått från posten.

Hehe bönorna är från Josse och det sista halsbandet. Men det i mitten klickade jag hem själv ;)



May angels lead you in.

I live on your floor

Hej sötisar! :)

Åkte till Micshit förut om ni inte vet vem bebis är. Vi chillade lite i hennes säng. Tänke se på figh club, men det får vi ta imorgon. Vi gick upp till hugo *suck* för jag ville jabsolut träffa Johanna. Hade ju inte sett henne på över en vecka!! :O Nu ska jag ta och tänka på refrängen.. hehe fint uttryck. Men seriöst, ska göra mig iordning för sängen nu. Puss ;*


Iris

Bea har kompisar här som gör pizza så nu åker jag och möter bebis


Situations!

Josse och Robert kom precis förbi. Dom skulle till Karlstad och kommer inte hem föränn imörn. Så min syster har saknat mig antar jag =) hehe... I wish typ..

Nu ska jag starta packa! Morsan kommer väl snart antar jag. Vi måste åka till stan och handla lite godis då till en smarrig sak jag ska baka i helgen. Ni får waite and see.


EOTD

Vill ni se lite dagens "ögon"?;)




Märker ni vad jag gillar mina bruna skuggor? Nästan allt jag snvänder för tillfället. Snälla någon, ge mig en UD Naked Palette!

Friday friday, gotta get down on friday!! Oh waith, what?

Chill dag. Jag och Johan gick till central efter skolan. Marika skulle hämta Linda där, så då åkte jag med. Nu sitter jag här och eeh, ja? Hehe..



Jabsolut.

Hihi vad roligt med prov imorgon! Eller? Fuck... Jaja, kanske hinner plugga lite på skolan imörn :) Jag har precis kollat på Mr Poppers Penguins och började precis kolla på How Do You Know.
Imorgon är det fredag, yeeees! Fy fan vad jag har längat. Den här veckan har varit TRÅKIG. Och då är jag positiv när jag säger det.  Vänta, jag kom precis på att det är barnbidrags dag idag! Och jag har pengar kvar sen förra, wow! Jag vet att ni är imponerade ..;)'


Gryyyyyym?

Everywhere I go, bitches always know. That Charlie Sheen has got a weenie that he loves to show.


Sheltyheen

Är trött efter en hel dag i skolan. Nu - Sova. Puss


And now this could be the last of all the rides we take.

Mitt smink var ju redan fixat, så jag ligger i sängen och chillar istället för att göra mig iordning. Det var faktiskt riktigt svårt att komma upp idag, så sjukttrött! Vill bara ligga kvar under mitt täcke och soooooova :(
Nej nu måste jag väl klä på mig.. Inte föränns jag hämtat en till kopp kaffe! Fan, kommer det här bli en bra eller dålig dag? Får hoppas på bra!


Får jag smaka Gee? (a

FAAAAAAAN

Nej, jag har gjort det igen! Denna gången hann jag nästan klart med sminkningen... Borde jag tvätta brt sminket innan jag lägger mig igen? Nee, orkar inte. Puss.


It's to small.

Ni vet böckerna Elsas mode och Elsas värld av Sofi Fahrman? Jag har läst bägge två i serien och tycker dom är helt okej. Det ska tydligen komma en trea, om den inte redan kommit. Men grejen är att jag läste för att tag sen att dom böckerna ska komma som en serie på tv3. Jag vet inte vad jag ska tycka.. Visst ska det bli roligt att se men det kommert säkert att bli under förväntningarna. (Iallafall att döma utifrån trailern.)

Vi får vänta och se! Serien har premiär Tredje November klockan sex på tv3 play :)


Min ELF cosmetics samling: Läppstift


Classy/Seductive/Gypsy/Natural Nymph/Cool Coral

Jag har tre läppstift från "essential" linjen och två från minareal linjen. Fuck, borde jag haft med en penna jag har också? Nej den får vi ta en annan gång :)


Okej, dom vanliga läppstiften luktar underbart medans mineralerna inte luktar något. Ingen av som torkar ut mina läppar och håller sig kvar helt okej tid för en billig peng. Mineralläppstiftena känns mer som läppbalsam på läpparna än ett läppstift men ger ändå mycket färg. Helt klart prisvärda stift!

Vet intevad jag ska skriva om dom riktigt. Googla dom innan du köper för färgerna stämmer inte helt med hemsidans. Fråga bara om det är något ni undrar!


Swatches i sama ordning som stiftena står.

NOTD Depend 259 Like a Mows.

Drömde jag eller gjorde inte jag precis det här inlägget? Fett skumt, vet att jag har det!

Iallafall, testade lacket jag köpte i helgen. Det har en matt finnish men eftersom jag inte orkade hämta något av mina matta överlack så fick det bli ett vanligt och då blev det inte matt längre..;)

Like it!



Natural Brownie.

Har vart en helt okej dag! Varit på bra humör hela dagen och helt okej lektioner. Marika hade även köpt en jätte härlig chokolad tårta, det var inte precis en ledsen överraskning.
Chillar framför datorn as usually. Har liksom ingen lustatt göra något. Som ni märker inte blogga heller... Orkar knappt kolla på film, men med en snygging som Joel Kinnaman i huvudrollen kan man inte låta bli att kolla...;)

Dagens mejk looks like this.



7 månader sedan bästa dagen i mitt liv♥

Hehe älskar morgonar och kvällar för då får man äta smörgås. Smörgås in my ♥
Pluggade lite franska förut, duschade och nu ligger jag och noppar ögonbrynen och ser på film. Är sjukt trött, så somnar nog snart. Pyss ;)

Fett mycket ost blev det .. Fortsätter jag så här kommer jag bli smällfet och få massa finnar haha!

I agree, I DON'T shop alot.



Malin var på Ullared i helgen och undrade om jag ville att hon skulle köpa med något. Har sett på några bloggar att folk som vart där köpt denna nagellacks borttagning för en billig peng där. Så jag skickade iväg ett sms och fick den med köpt!

Fick den för 32 kr, iställer för 100 eller vad den kostar i butik? Erika har haft den här ett tag och självklartt har jag fått testa den. Tycker det är ett jätte smart sätt att ta bort naggellack på (jag gör ju det rätt ofta) så får hoppas att det inte torkar ut mina sköra naglar och nagelband =)

Så Depend Dip In Supersnabb Nagellackremover, bring it on!

Min bas.

Okej, ett litet inlägg hur jag lägger min bas! Min sminkning på morgonen tar väl kanske en halvtimme ungefär, är ganska seg så tidigt på morgonen. Ha lite överseende med bilderna, klockan är ju typ halv sju och jag har inte ens fått i mig en hel kopp kaffe!



Hehe vet att bilderna ligger lite roligt.
Första steget lägger jag concealer på dom ställena där det behövs. Så som under ögonen, finnar om så finns och oftast lite på näsan eftersom den blir så lätt röd.




Sen lägger jag på mineralpuder med en kabuki borste. Det går fort, är bra för huden och ger inte en så tung känsla i ansiktet.



Här har jag lagt en lätt ögonsminkning, ögonbryn och eyeliner.



Så, nu kommer det roligaste som gör att man ser lite levande ut. Gör konturer med en matt bronzer så kindbenen blir makerade, längst tinningarna och hakan. Hoppade faktiskt över blushern imörse, men la en highlighter på näsryggen, högsta punkten på kindbenen och i mitten av pannan lite över ögonbrynen.

Böjer nu ögonfransarna + mascara, voila done!


Är det bara jag, eller snurrar det?


ERIKA är bäst.

Tja........... Kom precis på att jag har franska tills imorgon. Bra, eller? Kan ju alltid göra den på slöjden imorgon ;)

Okej, nu kommer lite länktips. Alltså bloggar jag tycker om.

Först har vi massa bra smink-bloggare!

http://beautytools.blogg.se/

http://carrosbeauty.blogg.se/

http://zandrassmink.blogg.se/

http://nyheter24.se/modette/lindahallberg/

http://solomag.se/killercolours/


Sen har vi vardags/mode bloggare!


http://adaras.se/

http://pubes.blogg.se/

http://beauty-crush.blogspot.com/  ♥

http://wolfhound.blogg.se/

http://majatanna.modegallerian.se/

http://apieceofnewyork.blogg.se/


, där har ni elva av dom många bloggar jag läser. Förlåt att jag inte kan länka, ska be min syster fixa det där! Ni får helt enkelt kopiera och klistra in, jobbigt :( Nu ska jag lägga upp en bild på mig utan smink så ni drömmer mardrömmar mohaha!


Life is what happens while you busy making othert plans.

Johanna tyckte att jag skulle skriva om vilka produkter jag använder till mitt hår och of course I'll do that for you honey!



Jag tvättar mitt hår ungefär var tredje dag, så det blir ungefär 2-3 gånger i veckan. (Såklart duschar jag kroppen oftare!!) Detta gör jag för att inte torka ut håret, det gör man lätt om man tvättar det för ofta. Visst hinner håret bli fett då, men det kommer sen ;)

Först så använder jag ett shampoo från TRESemmé (orkade inte hämta det i duschen, alla vet hur det serut ändå.) och sedan det ni ser ovanför från Aussie. Första gången man shampoonerar öppnar det bara hårstrået så därför gör jag det två gånger så det ska få en effekt. Tycker om det här volym shampoot, det tynger inte ner håret.
Sen har jag en hårinpackning. Hårinpackning ska man använda 1-2 gånger i veckan. Bästa värkan för det är med värme så en turban eller något höjer effekten. Dock orkar jag aldrig med det.. En hårinpackning slutar värka efter en halvtimme, så ingen idé att ni sitter med den i flera timmar tjejer. Jag har precis börjat använda min färgbomb och den funkar bra, men innan hade jag den ni ser ovanför från Aussie. Luktar gott och funkar jättebra på mitt hår!
En hårinpacking stänger inte hårstrået, så efter det tar jag ett balsam från TRESemmé. (Nej orkade inte hämta det heller.) Några minuter får det sitta i, sen är jag klar med håtvättningen!




Om jag ska vara helt ärlig stylar jag iprincip aldrig mitt hår. Mest är det väl för att jag aldrig har tid på morgonen. Kan väl inte ha något att göra med att jag sminkar mig för länge? Men dom här produkterna används ibland iallafall. Självklart har jag värmeskydd och hårspray, men det är väl inget roligt att se? Plus att dom blir knappt rörda eftersom jag har slutat platta mitt hår helt =)

Första är ett torrshampoo från Batiste. Dom har dom bästa torrshampoo'na enligt mig! + att det luktar sjukt gött. Dock är det inte för brunt hår så man blir vit i hårbotten.
Andra är en hårlotion från Schwartzkpof. Det gör håret mjukt och luktar namnam. Brukar ta i det när håret fortfarande är blött eller försiktigt i torrt hår.
En glansspray från Toni&Guy. Jag har råkat haft isöndur spray saken om jag ska vara helt ärlig :$ Men brukar trycka ut lite i handen och dra försiktigt genom håret så blit det glansigt!
Ett volympuder från TRESemmé. Använder egentligen ett från Osis, men jag brukar glömma det på andra sidan så köpte ett till ;) Det funkar bra, man häller lite i hårbotten och så baam! Volym  ;) Men den har inte samma smarta öppning som Osis, så det brukar komma ett helt berg med puder!

Så, hoppas det dugade. Pysss......

One day youre life will flash before youre eyes, make sure it's worth watching.

Gerard Way ↑ Bra citat ha? Tänkte bara visa er en ganska ny och väldigt snygg bild på Gee. ♥


HE IS MY FUCKING LOVE OF MY LIFE. och frank såklart.

S som i shopping.

Kanske ska visa vad jag shoppade igår också? Blev inte så mycket, men här är det :)


Tröja/H&M 100 kr


Linne/Monki 60kr


Rocksound/ 65?


Nagellack/Depend 259 25kr

Mobba mig inte för jaghar olika stora ögon :(

Hej guuuuuuuys :D

Cilla är en pigg tjej idag!
Fråg mig inte varför, var gör trött när jag vaknade imörse men sen...! Skolan var otroligt seg. Men jag klarade den, visst? När jag kom hem var Ella här. Sötnosen min! *Kram på Ella* Hon var sjuk så inte på dagis idag. Malin och Emma kom precis och hämtade henne.

Jag chillar i sängen framför tumblr och skön musik. Puss och väck mig när snön har försvunnit ♥'




PS. Fixar recept till helgen Ika! (haha ika...)

NOTD Sparkeling Horse

På naglarna har jag ett fint brunt lack från Depend och ett glittrigt från MNY över. Läckert!


Dwayne

Jag och Josse satte alarm imörse så vi skulle klara gå upp. Jag var väl lite seg på att göra mig iordning men vi hann. Vi klurade ut varför det inte kom någon buss igår, dom går på andra sidan vägen! Vi shoppade, gick vilse, käkade glass, väntade på tåget osv. Hann med endel iaf! Jag fick även träffa Robert, för mitt tåg var en timme sen och då hann han komma.

Tågresan gick fint om man bortser från att det var en timme sent. Såg på Garden State, vilken dålig film säger jag bara! Har varit hemma packat upp, packat ner, åkt hit, packat upp, duschat och här ligger jag. Är trött som tusen och vill få bort alla saker från min säng så jag kan mysa under täcket. Puss, nu kommer det en bildbomb ♥














Jaha hade jag vetat det hade jag ju försökt skrämt er.

Tjenare!

Vi (Jag, Josse och hennes klass) drog upp till Hässlösalen och käkade pizza och kollade på film. Första filmen var rätt rolig, handlade om en pansionerad doktor som gjorde en tusefoting av männsikor. Den andra vi såg var Insidious. Trodde den skulle vara skiiiiiiiiiiiiiiiit läskig men skvatt bara några gånger. Okej, jag skvatt rätt mycket men den var fortfarande inte läskig. Hehe det roligaste ikväll var nog när den kom en vakt. Josse som hade "ansvar" glömde att larma av så han kom ju dit. Det gick bra dock =)

Har precis kommit tillbaka till Josse nu och nu står hon i duschen. Jag ska snart också hoppa in, får se om vi sover tidigt elelr hut det blir. Vi sla försöka hinna med stan lite imorgon också! ;)

NEWS IN.


Halsband/Second Hand 30kr


Stickad Tröja/Second Hand 85 kr


Micro Shadow Muffin/Make Up Store 145 kr


Väska/New Yorker 180kr

What doesn't kill you, makes you stronger.

Hej! Haft en bra dag?

Min började med att skynda sig, för vi skulle hinna med bussen. Vi var där  i bra tid och väntar ett tag. Sen kollar vi på tidtabellen och ser att det inte går en buss på flera timmar! *Suck*
Vi fick gå in till stan, det tog kanske en timme så var inte så farligt. Eftersom vi ville hinna med att se basket så hade vi bara två timmars shopping. Men det hinner man ju endel på ändå ;)
Vi tog bussen ut till Viksäng. Tjejerna vann, yeah! Efter matchen gick vi till Netto och sen gick vi hem. Tog ett tag att
gå, men motion är ju bara bra.

Nu får vi se vad vi hittar på! Kommer snart upp vad jag shoppat :)




BILDBOMB.

Eftersom Josse prata i telefon med Robert i 1000 år så kan man säga att jag har lite tråkigt. Hon har precis gått in i duschen! Sega människa.. Tog lite kort, vill ni se details?

Här sover jag inatt.













Vem har snyggast skitpapper?:D


Meeeeeeeen ja!

Visst ser våran mat god ut? :D Fattiga riddare ftw! Josse stod för jobbet och jag för ätningen.. Har precis duschat och nu sitter jag här i mina indie byxor och väntar på att Josse ska duscha klart. Får se om vi ser på någon film eller något eller om det bara blir en tidig kväll. Ha en trevlig kväll ni bloggläsare! (Förutom du Johanna....)



Eeeh kronor?

Hej, dags att uppdatera bloggen kanske?

Jag har inte fått internet till min dator så bloggar från Josses. (Jobbig dator!!)

Okej vi börjar från början
. Först så var tåget sent från Karlstad så jag hann inte med tåget i Hallsberg. Dom på tåget sa att jag skulle ta ett tag som gick tjugo minuter senare, men jag gick ändå in och hörde med dom. Tur var det, för jag skulle ta ett anna tåg till Örebro. Så väntade i typ fyrtio minuter på det. Sen behövde jag bara vänta typ tjugo minuter i Örebro =) Fick en förstaklass biljett gratis hehe...

Var ganska trött när jag kom fram, men jag och Josse sprang på stan ändå! Kollade mest och köpte inte så mycket. Träffade även basket flickorna! Sen tog jag och Josse bussen hem och här är vi. Ska väl snart laga mat *host fattiga riddare* för vi var duktiga och handlade förut ..;)


Ojiojojoj

Hej!
Stannade rätt länge hemma förut. Passade på at baka cupcakes när jag ändå var där ..;) Dom blev jätte goda, så tar med några stycken imorgon och överraskar Josefine. Har iprincip packat klart nu, det känns bra. Ska bli så kul!
Målar naglarna och kollar på Platoon nu. Vi hörs imorgon, vet inte om jag kommer ha internet på tåget, men annars så skriver jag när vi kommit hem till Josse i Västerås.
Puss ♥



Why so serious?

Whats up mother f-ers? W/e I don't giva a shit anyway! My fucking mom is coming now, so I guess I'll se you guys later?

Bye bitches. Och så var jag bitchen ;PPpppPPppPPPPPPPppp


If you wanna play a game, c'ome on!

Så, har testat färgbomben nu. Det blev inte så jätte stor skillnad, kanske för att jag har nyfärgat hår :3 Men det blev lite mörkare röd/plum färg. Håret blev skit mjukt också, det är ju bra. Ska vara lite mer försiktig och inte få inte i hårbotten nästa gång..

Bea kom och hämtade mig förut och vi åkte hem till andra sidan för att plugga lite teknik. Om det gick så bra? Njaaae.. Hehe..


Frosseri..

Hej alla härliga männsikor!

Solen skiner ute och jag är på glatt humöt. Toppen va? Vi fick reda på hur det gått på två prov idag och jag är jättenöjd med bägge. Sen gjorde vi cupcakes på hemkunskapen. Låter det gött? Det var det kan jag lova. Jag och Julia gjorde med Nutella och geisha smak, dom andra gjorde med kokos och lime, gelehallon och sist typ hallon? Smakade aldrig på dom, så vet inte om dom var goda dock ;) Blev mätt kan jag tala om..
När jag går av möter jag Daniel som är på väg in till stan, så åkte med han. Vi hämtade Linda, åkte hem och nu ligger jag här och uppdaterar bloggen!

Snart är maten klar, är inte säker på om jag vill ha men? Haha.. (Bildspam)


½ priset på glass = halva skolan springer runt med en





SANNINGAR OM MIG.


  • Jag är besatt av My Chemical Romance
  • Jag är galen i Gerard..
  • ...och Frank...
  • ...och Mikey...
  • ...och Ray.
  • Jag gråter nog varje dag...
  • ...inte för jag är ledsen utan för musik berör mig.
  • Jag fes nyss....
  • Jag gråt när jag läste det här:



NEW IN.

Okej, ett roligt paket och ett nödvändigt.
Det ena var.... tamponger. Okej skratta ni, men ni skulle väl också slippa skämmas i butikerna och få dom i brevlådan istället? Just det. Gratis också.

Det andra
var en halsring. Hade isöndur min förra i somras när jag var i England och har inte tagit tag i saken och köpt en ny föränn nu. Har faktiskt saknat den ..:)


Just waaaaaaaaannna!

Yoooo motherfuckers!

Var kul och träffa folket uppe i Taserud. Lite varierande humör på mig dock, men alltid mina favorit ungar. Ella ville tom med gosa :') När jag kommer hem väntar det två paket på sängen. Spännande, vad väntar jag? Hmm..  Måste skynda mig med detta inlägget nu så jag kan öppna dom!
Har några nya avsnitt av olika serier attb kika på nu och sen får jag se om jag tvättar håret en dag för tidigt ..;)

Redan sär mörkt!



Exciting.. Förresten, jag vill ha en grön jacka...

Waaay down

Okej dag i skolan. Eller nej den sög men jaja. Har lagat lite mat för marika är borta. Men nu ska jag och linda cykla till Malin! ;)



Woah.

Puh, nu har jag duschat, smörjt in hela kroppen och städat. Stätad! Hör ni?

Nej men seriösa sidan nu, var noga med att smörj in er. Inte bara benen utan, halsen, ansiktet, armbågarna you name it! Ni vill ju att eran hy ska hålla sig ung. Eller jag antar det.

Kollar på Modelljakten, Karlstad detta avsnittet. Tyckte ingen av tjejerna kunde gå men :( Nu ska jag fortsätta kolla, puss!


Röka är inte bra

Hehe gjorde en GIF på Julia.


Jag har ett leskigt leende. Därför jag aldrig ler. EMO <-----?

Herregud vad är det med mig. Jag sitter och ler så brett som det går. ÅT INGENTING. VARRRFÖR ÄR JAG SÅ GLAD?????? GANDALF BERÄTTA FÖR MIG NU.

SÅ SER JAG UT NU ↓



I think i have what we in sweden call damp.

Har försökt plugga lite. Giiiick inte, min damp tog över! Har sjungit, dampat, försökt vara jobbig, kladdat.... ehm allt annat än pluggat då? Får jag slippa provet tro om jag säger att jag har damp? Finns nog några som skulle kunan vittna. Hihihiihihihihihihihi!!!!!!!

Försökte ta kort på hur mitt hår ser ut. Det gick inte. Förresten min mobil har kommit tillbaka :DDDDDDD Detvar åtta delar dom fick byta på den!


Snart klar nu..

Sitter och sminakr mig. Nästan inget kvar nu.. SÅ jävla jobbigt, glömt alla mina borstar på andra sidan!!

Hehe liten bild för jag ser cepe ut...

You didn't com here to...? Did you?

Juste, mitt hår var det. Blev väl nöjd antar jag. Jag förväntar mig nästan aldrig något när jag färgar håret, eftersom jag failat så många gånger. Det blev jätte mörkt och sen när man kollar i ljuset lyser det rött! Precis så jag ville ha det, kanske lite ljusare dock. Men ändå :)

Före vet vi alla hur det såg ut......



Och nu... Bilden visar ganska bra faktsikt hur det blev, rött men mörkt.


Perfect, just what I needed!


In process.

Mamma hade köpte med toning inte färg. Så jag åkte ner till stan i dom kläderna jag sov i + mjukis byxor och ingen bh! Tur att det inte är så många som är och handlar på söndagar ...;) Färgen sitter i nu och ser nästan lila ut! Vi får snart se hur det blir, men nu ska jag packa lite under tiden.


Hon kommer döda mig när hon ser bilden.

Sitter och skypar med Johanna. Hehe det är nog kul.


Way down, waaaaay dooooown

Rise and beauties :)

Jag börjar dagen med en hemmagjord Frappucino. Suuuuper shmarrigt! Ni kaffeälskar vet vad jag pratar om.. Varför kan inte starbucks finnas på mer ställen i Sverige?
Iallafall, min söndag ser ut som alla söndagar. My Chem, ansiktsmask, gå i nattkläder, inte göra något.. Väntar på att morsan kommer hem så jag kan färga håret ;)



Crashu

SHIIIIIIIT asså jag har samma produkter som Kissen. Alla vet väl att jag adore henne?:D


I told her about it.

God kväll ;)

Drog till Johanna förut som sagt. Hon sminka sig lite sen drog vi till Timo. Gick till ok också i det kalla vädret :S Så himla vinter väder nu. Kallt och hemskt. Blir fan deprimerad av det. Men till veckan blir det shopping. Yees! Har inte shoppat på länge nu, kommer säkert inte hitta något för det.. HA-HA..

Nu ska jag titta klart på Youth in Revolt. Jag ser nästan aldrig klart på filmer, får göra det nu faktiskt!

BLÅSIGT?

I found secrets about.

Har precis käkat soppa och tvätta mina bortsar så nudrar jag till riffis :)

Förresten vad tycker ni om nya Conscious Collection? Jag tycker nog inte om den lika mycket som förra. Hittade bara en tröja som var söt :(



If you serious, I'm done w/ u.

Hej sötisar! Har kommit hem från ett trevligt kalas nu. Var faktiskt trevligt för att vara kalas. God fika, men skönt att komma hem och lägga sig i sängen och lyssna på K!. Vet intevad jag ska göra nu. Kissa lite, tvätta lite borstar, äta soppa kanske? Blir att va med Johanna som vanligt sen :D


Hehe försökte få en bild på mitt smink ;)


If you not into the shirt at least take this, it make you look hip

Godmorgon! :)

Precis vaknat, vädret ser fint ut. Det kommer nog bli en bra dag. Ska äta min frukost nu och sen börja göra mig iordning för Emmas kalas. Hehe, kolla vad som fanns utanför min dörr ;)


Played it to the end.

Kom hem för ett tag sen. Matchen var redan slut när vi kom dit. Jaja... Vi gick till godishuset, träffade bla min söta kusin ;) (Och bloggläsare, internt skämt) Mikaela sweetie köpt glass, Frank's och godis som vi hade när vi såg på film hos henne. Julia kom när vi var på väg hem och följde med. Vi såg på Fired Up och Sisterhood of the Traveling Pants. Älskar båda filmerna!♥

När jag kom hem hade jag ett paket som väntade på sängen. Det innehöll två Revlon Nutri Color Creme 500 Purple Red. Ni vet färgbomb? Ska bi kul och testa! Ska bara färga håret lite rödare först. Nu ska jag försöka sova, imorgon är det kalas! ;)



Tell my ghost.

Nu har jag packat klart allt och drar snart iväg till Kyrkeby för att kolla på match. Mikaela och Johana joinar mig!


You gotta choose your poison.

Tjännare. Har precis kommit hem från skolan. Gick till Johanna och sov lite efter också :) Vaknade och så var klockan över tre, liite panik för att hinna med bussen. Men det gick att. Fan så trött jag är idag, försov mig fan imörse också. Nu ska jag försöka att hålle mig vaken...


Miiina fiskar jag fick av Janna :D


Del Mar.

Jag har daaamp. Jag har daamp. Jag har damp.

Det svider i mina ögon, så jag kommer nog somna tidigt. Har precis satt på Brokeback Mountain med en av mina favorit skådespelare, Heath Ledger. Hihi, han är bög i filmen. Imoooorn, är det fredag!! Yeyyyy;)


Min ELF cosmetics samling: Ögonskuggor.

Jag har tänkt att göra några inlägg om vad jag tycker om det sminket jag har från ELF. Jag har inte så mycket men delar ändå upp det. Beror inte alls på att jag är lat och inte orkar skriva mycket..

Först ut, ögonskuggor!


Dom första jag skriver om får bli dom här, Eyeliner & Shadowstick. Dom kommer från studio linjen och kostar 36 sek/st. Färgerna jag har är uppifrån; pearl/glow, brown/basic, midnight/blue, plum/purple och black/smoke.

Om jag ska vara ärlig så använder jag inte dom här så mycket. Dom ligger där bland alla pennor och ser tråkiga ut.. Dom
påminner om Max Factors Smokey Eye Effect. Så om ni testat dom vet ni hur dom här funkar. Dom är ganska pigmentrika men creasar sig. Har man en bas som UDPP sitter dom bra, men det duger inte med ELF's egna Primer. Har inte testat att lägga någon skugga över, men skulle kunna tänka mig att dom blir bättre då. Färgerna är fina och lättarbetade, så rekommenderar dom!



Överst så har vi två Brightening Eye Colour's i färgerna Butternut och Punk Funk. Dom är från "vanliga" linjen och kostar 15sek/st. Om man kollar på hemsidan så kan man tro att dom är större, men dom är väldigt små. I dom är skiljer sig kvaliteten faktiskt väldigt i samma kvartett.

Butternut har väldigt bra vardags färger. Skimmriga, men funkar ändå till vardags. Den vitaktiga, aprikos färgade och ljus bruna är väldigt samma. Lätta att arbeta upp om man vill ha mer färg av dom, jätte bra helt enkelt! Men den sista mörkbruna, är en miss. Den är väldigt "smulig", när du stoppar den en borste i den känns det som hela skuggan ska gå isöndur. (Vilket den gjort också -.-) Men detta kan jag stå ut med när jag får tre bra skuggor för det priset.

Punk Funk är en sjukt härlig blandning med fina färger!
Ett tag använde jag den här iprincip hela tiden. Dom funkar väldigt bra ihop, eller med andra skuggor. Här är alla färger bra förutom den rosa som knappt ger någon färg. Trés bien!

Studio Matte Eyeshadow
i färgen Chesternut 36sek/st. Den här tycker jag mycket om. Använde den senast idag bara för att markera globlinjen. Är matt som namnet säger och fin brun. Vill ha fler av dom matta skuggorna! Följer med en liten borste som man lika gärna kan slänga ;)

Mineral Eveshadow
i färgen Celebrity 31sek/st. Förstår verkligen inte varför jag inte köpt fler av dom här skuggorna. Den är jätte söt och lättarbetad. Jag kan ibland ha svårt att få den jämt, men sen är ju inte jag världens bästa på smink heller ;)





Okej först ut uppe i högra hörnet, Cream Eyeshadow Palette för 36sek. Den har jag inte användt allt för mycket. Har provat den som bas på några olika sminkningar och den gjorde sitt jobb bra. Var mer pigmenterad än vad jag trodde den skulle va. Har inte använd någon av dom utan skugga över eftersom jag inte tror det skulle funka så bra. Men vill du ha några olika färger att ha som bas, funkar den här jätte bra!



32pc Eyshadow Palette 60sek?
Den här finns inte kvar i deras sortiment längre. Dom har två nya men med lite andra färger. Den här paletten (vad jag hört) brukar komma ut ibland på julen, nyår och påsk så då kanske den finns att köpa igen!
När jag beställde den här var jag jätte excited. Hade inte provat jätte mycket olika smink och tyckte det skulle bli jätte kul att få exprimentera med olika färger. Tyvärr blev jag jätte besviken på den här. Dom flesta är smuliga och inte särskilt pigmenterade. Den funkar att leka lite med, men ska man ut eller något vill man nog inte ha den här. Eftersom skuggan skulle nog inte sitta kvar, inte ens med UDPP. Men nej säger jag, spara pengarna!



Beauty School - Eyeshadow Palette i färgen Natural 36sek. Denna tycker jag mycket om. Lätta att jobba med och göra fina naturliga sminkningar. Det är tre matta färger och tre skimmriga. Verkligen värd dom 18sek som jag betalade för den. Har bara provat den med ELF's Primer under, och det ser samma ut när jag kommer hem från skolan som när jag gick dit. Köp, säger jag! ;)

Så detta var allt. Hoppas det var till hjälp om ni funderar på att beställa eller så! Puss motorbabies

My name is, Chuck Bass.

Sånt här används sjukt mycket nu! Eller vad säger ni, det finns inget fulare än torra läppar?


Rise and Shine Upper East Siders.

Hej sweeties, trötta cilla här! Jag sover igenom denna veckan om ni inte märkt det. Vilket jag inte troooor! Har kollat alla pll avsnitt som finnns nu..  Men nu har jag ju tid och catcha up andra serier. Typ GG nu. Mm... Det är så skönt att inte ha något att göra.... Sooova........ Zzzzzzzzzzz........

kolla, A förföljer mig också nu! Tror ni det är för jag listat ut vem det är ? ^^


Okay.

Så, nu är jag uppe igen. Denna gången vid rätt tid. Ska snart gå till bussen så får vi se vaddagen haratt erbjuda! Puss ;)


Kolla klockan......

Herregud, jag var precis uppe och duschade. Var väldigt trött i duschen idag faktiskt. När jag kommer ut ur duschen gör jag iordning en kopp kaffe och går sedan till mitt rum. Jag sätter på datorn och suckar, klockan har ställt om sig. Men så kollar jag på mobil och där är den också tio över två? Fan.. Vänta lite.. Hur tog jag mig till duschen? Varför är det så mörkt ute? Är det inte morgon? Håller jag på att blir galen? .......... Illa.

Hoppas jag inte väckte någon! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och ta ur linserna. Godnatt.

Je suis fatigue.

Tehe ska snart sova.(Eller ?;) ) Har inte bleve så mycket plugg. Erika var jätte gullig och skrev hur man plugga, men jag är för lat. Har ju ees imörn också .

Någon ni kan ana vad som står på min dator? (Ni kan gissa utan att kolla)


Aqua Splash Eye Liner IsaDora

Jag fick ett brev fina från Lenore idag. (Länkar hennes blogg, klicka bild;)) Sånt älskar jag! Speciellt en tråkig höst dag lyser det upp med nya fina grejer. Det är två Aqua Splash Eye Liner från IsaDora i färgerna 63 Caribbean Green och 61 Pearly Ocean. Dom kom tidigare iår med IsaDoras sommarkollektion Ocean Drive. (Samma som kom förra året också.)

Hon gillade dom inte, men det kommer nog jag göra som är van billigt smink. Tycker speciellt om den gröna! Den blå påminner om en eyeliner jag har från Gosh i färgen. Men jämförde dom och det märktes ganska väl att IsaDora är "drugstore brand" för den var inte alls lika lätt att applicera och tjock i konsistensen. Alltså lika jämt täckande.

hihi, my new love;



Lock your door.

Skräll att jag sitter och kollar på Pretty Little Liars? Hehe.. Ska snart ta upp biologi böckerna, vill ha bra på det här provet! Failar jag kommer jag bara ge upp, om jag känner mig själv rätt vill säga.

Har vart himla trött idag, fast jag somnade i tid igår kväll. Jag och Roya somnade i soffan i resursen förut. Dom andra var på badhuset och vi skulle sitta där och plugga biologi. Kanske skulle ha utnyttjat tillfället? På hemkunskapen på elevens val idag gjorde vi kyckling med lime sås. Annorlunda men väldigt gott! Kanske något att göra hemma någon gång? Nu ska jag gå och pesse. Puss ♥

Cousing.

Kan jag få klaga lite eller? Prov. Jag vet inte hur man ska träna inför prov på ett bra sätt, någon som har tips? Har ett prov imorgon och ett i övermorgon. Borde väl egentligen sitta och plugga nu istället för att kolla på Pretty Little Liars. Men jag är snart klar med säsong ett nu! Men hur tränar man till ett musikprov när man inte vet vad något betyder? Vi har ju den bästa musiklärarn...
Biologi är ju också kul, men jag vet inte hur man tränar på prov? Läser i boken?

Ser ni, till och med Johanna blir trött på tanken med prov!


Make some fucking noise.



Fick hem ett paket idag som jag vunnit på fina Idas blogg. (flavoured.blogg.se) Det var en body lotion och en face moisturizer från Stockholmsgruppen Cosmetics. Ska bli jätte kul och testa. Skit bra att ansiktkrämen var för fet hy också, eftersom vi alla här vet att jag har lite problem med finnar. ehehe

Den vill jag ha.



Fint exempel på engelskan? Haha..


Skolan idag var rätt som vanligt. Tråkigt väder idag :( Blåsigt + kallt! = ogilla
Bebbarna är här nu också. Dom springer runt och klättrar över mig, pratar, sjunger och dampar. Lite gulliga är dom att :3

Hehe, bara för jag inte har något att skriva så lägger jag upp en bild på Sofia som visar ganska bravad vi gör på fysiken. Leker med play-doh och äter tictac.


Can anybody hear me?

Alla här vet att jag är ett gammalt Simple Plan freak väl? Har knappt lyssnat något på deras nya album. Men lyssnar på Astronaut nu och det känns nästan lite som en gammal sp låt. Okej, inte i klass med "Perfect", "Untitled", "Perfect World", "Everytime" etc men ändå, helt okej.

Feel like checking it out?




Mon Dieu.

Natti natti sov så gott godnatt..

Har precis vaknat. Ovanligt att jag somnade efter skolan? Naej.. Låg uppe för länge igår och kollade på pll så försov mig imörse. Kommer väl hända ungefär samma sak inatt igen. Nice. Känner mig så höööösttrååååkig. Blä på allt; vädret, att jag är små förkyld, jag har franska att göra och... eh.. mina finnar?

hehe, tänkte bara hålla er uppdateradeom att jag lever, puss ♥


Ever since I saw you

Tänkte visa den städade delen av mitt rum. Har lite att göra nu + att jag ska fota massa elf grejer!


Pretty Little Liars


Got a secret, can you keep it?

Mamma väckte mig vid halv två idag. Var nog rätt trött, jag brukar ju ändå gå upp vid elva på helgerna. Har haft en chill dag än så länge. Sitter och kikar runt på online shoppar, gjort en ansikstmask och kollar på Pretty Little Liars. Kommer väl va som en vanlig söndag, ligga i soffan tills klockan är fem, packa lite och sen dra till andra sidan. Puss ;)

Fick en cardigan av morsan igår. Det var good, behövde en ny.



Och lite grejer på Kicks. Det var extra pris så det blev allt för under en hundralapp!

Behöver egentligen inte en ny mascara men den var så billig och jag har haft den innan och då tyckte jag om den.

Nate the great.

Fml, eller min mamma, eller ja? Fattar inte ens hur hon alltid orkar vara så tråkig. Vilken marten och va hemma så tidigt asså. Känner för att sova nu eller något. Eller egetligen inte, men vad finns det att göra här ute på lanne?

Sätter mig och kollar på gossip girl, äter min favorit yoghurt och tar bort sminket. Sov sött♥

Nyttig helg?






Probaly not.

Var kul på stan. Var ganska mycket folk, men det gick att ta sig fram iallafall. Var kul och träffa lite folk, alla verkade rätt taggade inför ikväll också! Jag köpte en mascara, lite läppjunk och örhängen. Min kamera på mobilen funkar inte, står "intergrings fel" eller något sånt.. Såg på Kicks att MUS kommer till Arvika :DDDDDD

Sitter och kollar klart på How to be nu och äter soppa♥ Träffade även en bloggläsare på stan! :D

johanna skickar inte bilde iår så den kommer upp senare

That for me isn't over

Rise and shine beautiful

Vakna för en halv timme sen ungefär. Har gjort iordning en jäääättestor frukost så jag ska vara redo att möta dagen. (och inte äta för mycket onyttigt haha) Chillar framför Akward nu. Tänker inte sminka mig eller något innan vi drar ner till stan. Våran plan är ett, do you thinl we can make it?

Okej en fråga till er som bor i Arvika
(inte för att jag tror någon kommer kommentera -.-) får ni martens pengar? Det har inte jag fått, än iallafall :(



Robert Pattinson is the love of my life. Well after Gerard. And Frank.♥

Vem är inte gulligast och sätter sig och blogger på direkten hon kommer hem? Jo, cilla;)

Jag drog till Ola på förfest där typ alla var. Stack rätt snabbt ner till stan. Det sådär mycket folk, trodde det skulle va mer när vädret var så bra. Jag menar, har inte ens frysit! Skönt att det inte regner för en gångs skull. Var ändå en helt okej kväll. Inte super rolig men inte tråkig heller. Johanna var ganska glad..;) Hon sa till mig att jag skulle blogga om henne, så ja. Fick fan ont i huvudet av att åka virvelvinnen.. Glömde mina pengar hemma men johanna och micshit var gulliga och bjöd mig ♥

Nu ligger jag och ska kolla på How To Be och ska ta bort sminket. Jag och Johanna ska försöka komma upp tidigt till morgon så vi hinner träffa den saknad Fannyt :D
Så, so long and goodnight.

Och nej jag hittar ingen adapter så jag får lägga upp någon bild som ite alls har med inlägget att göra. Kanske en bild på Jonna? Såg henne jätte snabbt förut :D♥


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0