fuck atl

Ayy hola. London var nice. Jag och petra köade från klockan sex på morgonen och lyckades hamna väldigt långt fram! Spelningen var så sjuk vet inte ens vad jag ska säga. Är så himla lycklig att jag kunde vara där när all time low headlineade sin första arena spelning och filmade det. 
 
På lördagen åkte vi till Camden, käkade god mat och shoppade lite till. Söndagen sen åkte vi ut till Kingston. Där skulle vi se atl akustiskt två gånger och real friends en gång. Efter att ha sett atl live sju gånger men aldrig akustiskt så kändes allt väldigt surrealistiskt. Cass kom ut och sjöng på en låt precis som på Wembley, vilken ängel hon är.

all time low one night in London

Heeej. Livet rullar på. Det går bra i skolan. Har varit på roliga studentfester. Meeeeen
 
Nu är jag i London!! Ikväll ska vi se All Time Low, Neck Deep och Real Friends på Wembley Arena! Ska bli så fett. Vi kom hit i onsdags och spenderade hela dagen med shopping. Igår hängde vi utanför BBC och träffade 3/4 av all time low. Dock blev mina bilder skit så aa. Men hörs
 
 
 

sriracha is a girls best friend

Okej var typ två veckor sen jag blogga tror jag?? Eller jag la upp en bild på att jag gav plasma och har vart och tappat en gång till efter de så 😎
 
Ja händer inte så mycket. Vädret börjar bli skönare. Var ledig idag. Eller ja, typ. Jag äter god mat. Planerar London och nyc och försöker och inte tänka på allt som är jobbigt så som gymnasiearbete. Ärligt hatar ordet gymnasiearbete. Hör det MINST 20 gånger varje dag. Sluta ge mig ångest folk.
 
Här kolla på min mat istället
 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0