senaste veckan

Har faktiskt haft det ganska fullt upp på senaste tiden. Förra veckan var det massa jobb med vår kokbok då vi var tvungna att hitta ett helt nytt tryckeri när det var fem dagar till framtidsmässan! Men vi fixade det och nu har vi den äntligen. (Skriver mer om det sen) 
 
I fredags hade jag lite kompisar här innan vi drog till nöjes. Det var riktigt kul, speciellt att se kompisarna 😊
 
I måndags laddade jag, Rebecca och Emma upp inför mässan med lite häng och vin. Kult. Mässan var en rolig upplevelse. Jag och Fanny sålde lite böcker och pratade med lite folk.
 
 
 

cause ur never here, I sleep alone by the phone waitin for u to come home

Omg det var faktiskt fint väder idag. Fast började självklart morgonen med att ha en stor frukost som de flesta lördagar. Idag bestod der av avokado toast, crepes och smoothie. Ja, jag vet inte riktigt vad jag tänkte när jag gjorde iordning allt. Sen spenderade jag lite tid ute. I know, shocker. 
 
 

oh how generous Serena

Hej har alla en nice fredagskväll? Det har jag, först lyckades jag få till min blomkålspizza (typ omöjligt utan ägg) och sen gjorde jag asgoda cookie dough brownies. Kanske borde dela med mig av receptet? 
 
Har ätit typ alla brownies nu, så ligger och har ont i magen och kollar på Gossip Girl. Vet inte om jag och f är ensamma om det här, men vi älskar att bli sådär jätte mätta så man somnar haha. 
 
Annars hade jag det bra i Stockholm. Var kul att träffa kompisar man inte sett på ett tag! Eller ja, tbs var ju i slutet at november så det var ju inte så länge sen. Gerard var underbar såklart. Tolvåriga jag dog och artonåriga jag kunde inte heller hålla sig från att gråta när han gick på scenen. Vet inte vad jag ska säga. Alla här antar jag vet vad mycket Gerard (och mcr obv) betyder för mig. 
 
 

she gets up to buy a drink

Hej! Nu sitter jag på tågstationen och väntar på mitt tåg till Stockholm. Jag ska nämligen se Gerard way idag! Känns sjukt overkligt, speciellt att se han solo. Jag och Fanny såg han på Reading också, men det var innan han släppt sitt album så det ska bli kul att se han nu när man faktiskt kan låtarna. 
 
Annars är livet okej. Skolan går helt okej och helgen var bra. Jag gjorde en suuuuper god grönkålspaj. Här får ni en bild på den.
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0