Cheer Up London

god kväll vänner.
 
igår blev rätt bra ändå. Drog ut till camden men några pals  för att se rat boy. även fast det är höst kan man ju fortfarande sitta ute på kvällarna vilket är najs. Spelningen var sjukt kul. Slår den på Reading läääätt. dumma fulla jag glömde stänga av ljudet på telefonen när jag skulle sova så vaknade av att jobbet ringa och fick åka in fast jag mådde piss. Största lol. Nu ska jag sova eller kolla balett. Vem vet. Bye 
 
Haha fulast bilder men enda jag har ok lol 
 
 

It's not a fake id it's just not mine

Hey! 
 
Hade inte den mest roliga dagen på jobbet igår. Vaknade och var lite förkyld och det blev bara värre utmed dagen. Kul och stå och nysa och snora när man jobbar i restaurang? Nja.. 
 
Efter jobbet åkte jag ut till the o2 för att se ONE DIRECTION. Kom lite halvspontant på att jag var tvungen att se dem och lyckades hitta en biljett på Twitter. Spelningen var super mysig. Var sjukt kul att höra nya låtarna live! (Nya och nya, sist jag såg dom var längesen okej) Bästa låtarna live måste ju vara girl almighty, Stockholm syndrome och act my age 🙃🙃
 
var så sjukt sliten och mådde så dåligt när jag åkte hem, men det var så värt det. Idag är jag ledig vilket är tur för min förkylning är ännu värre 😊😊 lol ska slappa och äta massa frukost nu. bye
 
 

I'm fear I'm getting used to been held by you

crazy ofta jag uppdaterar nu va? Lol bloggar ju egentligen för att jag själv ska kunna se tillbaka och bara skriva av mig om jag känner för det (hej utkast lol). just nu mår jag väldigt bra och vill kunna se tillbaka på det, so thats why 😚
 
 
Idag hänge jag i typ värsta ghettot. Okej ska inte överdriva, men var väl inte finaste området jag varit i. Tog sen promenad ner till Sheperds Bush för att gå runt lite på Wetfield. Har inte varit i Sheperds Bush sens jag såg all time Liw för allra första gången, crazy va? är så roligt att tänka på hur allt var innan jag sett och träffat dom massa.
 
jobbade stängning idag så är nu på tuben påväg hem. Börjar extra tidigt imorn så kommer inte alls få många sömntimmar, men är säker på att morgondagen kommer bli perfekt ändå .. 😉
 
 
 

State champs @ o2 islington academy

 
Hey guys! 
 
Hade en riktigt bra dag! Tog mig en promme till Watford imorse. Eftersom det knappt blev någon shopping i torsdags och jag fick lön igår så kände jag att jag var tvungen att spendera lite pengar. köpte Coco pops gröt på poundland? Konstigaste jag sett, ska uppdaters er om det var gott eller inte när jag smakat. 
 
Sen tog jag tuben hem och gjorde mig iordning för kvällens gig och hade lite pre party själv. (Malibu+Cola mmmmm) Det var första gången jag var i islington. (Heter ens området så? Eller bara venuen? Idek) Kapaciteten var likt klubben i fryshuset. Blev rätt förvånad faktiskt, trodde State Champs var större än så här. 
 
Roam öppnade först. Såg dom förra veckan också men spelningen idag var faktiskt bättre. Knuckle Puck var typ sinnes också. Var första gången jag såg dom och är sjukt glad att jag ska ske dem igen nästa vecka!
 
Sen så...*trumvirvel* State Champs!! Var tredje gången jag såg dem och lätt den bästa. Innan har jag sett dom spela på mycket större ställen och måste säga att klubbspelningar passar dem mycket Bättre. Fick prata lite med dem efter spelningen och dom var så trevliga boys. gillar band som faktiskt vill prata med sina fans och inte ba ta en bild och dra. 
Men bästa med kvällen var nog att se Pam och Paris igen. Så sjukt galna och roliga. Lol. Jaja blev ett långt inlägg. Ska kanske sova, jobbar imorn. Bye
 
 
 

Cause gold can't rust

Åå älskar när inläggen man skrivit bara försvinner 💖💖 
 
Livet är som vanligt, jobbar mycket och sover lite. Men får äta mycket god mat så jag är nöjd. Igår efter jobbet fick jag ett ryck och bestämde mig att jag var tvungen att shoppa lite. Efter att inte hittat de jag ville i wimbledon åkte jag vidare till Oxford st. Låter najs va? Lol nej, fy fan den gatan kan vara så jobbig va. Hittade inte det jag villa ha där heller, så mitt sökande fortsätter.
 
var så sliten igår att jag somnade tidigt och även fast det är min lediga dag vaknade jag innan 8. Men det är bra, nu kan jag utnyttja denna vackra dagen! Cya 🌯🌮
 
 
 

Warning signs

Hahah okej så vet inte om igår var det värsta eller det bästa. Warped hade en kick off party där bland annat moose blood spelade och dom var snälla nog stt ge mig en biljett så jag kunde gå! Träffade upp några kompisar där och drack endel haha.. Trodde utekvällarna på bryggan var rätt galna men det här var helt sjukt. Tjejerna jag mötte upp var asroliga och vi hade sjukt kul. moosey b hängde i baren så fick prata med dom vilket var kul. Eller pinsamt? Var as full och skämde mest ut mig lol. 
 
spelningen var sick! Finns fan inget som slår att se sitt favoritband. Kvällar som igår  är exakt anledningen till varför jag ville flytta hit, hade aldrig haft den här chansen hemma i lilla swe. 
 
tyvärr hade vi personalmöte imorse vilket inte var såååå kul kanske. Kan inte fatta att jag kom upp faktiskt. Nu ska jag ba hänga ett tag tills jag ska på min intervju för att få mitt NI-nummer. (Så man kan jobba) 
 
 

Sleep now darlin, I'll se you tomorrow

pheeww, första lediga dagen idag. Är så förstörd att gå upp 6 varje dag, så har bokstavligen taget sovit hela dagen lol. jobbet går fortfarande bra, men det är snabbt tempo och jag är inte riktigt där än. Annars äter jag mycket taco. (Gissa om jag är nöjd heh)
går också rätt mycket. ldn är ju så fin stad och jag älskar att promma så det blir ju perfekt combo.
Är ledig imorgon också och fick precis reda på att jag då ska se mitt favoritband... Såå livet är väldigt najs 🙌🏻☀️
 
 

Taco

Hello! Sitter och kollar på great brittish beak off och dricker té. Är jag brittisk än eller? Lol skoja. Men livet är rätt najs faktiskt. Hade bara velat haft ett boende. Ovh högre lön. Men det är väl en annan femma I guess. 
I söndags var jag på en intervju ute i Wimeldon. Efteråt hängde jag på starbucks i typ två timmar och facetimeade med Henriette. Kvalitetstid ni vet.
Precis när jag tänkte dra hem fick jag reda på att Matt hade skrivit upp mig på gästlista på deras gig i Kingston så givetsvis åkte jag dit. Hade en as najs kväll, mötte upp några kompisar, drack lite öl och Bring Me The Horizon är ju typ världens bästa live band så det var as fett. 
Annars har jag bara jobbat typ. Försöker hänga med i det snabba tempot och lära mig. Hopps det kommer funka och jag kan vara kvar där ett tag. 
Nu ska jag fortsätta kolla celebrity big brother (farrah❤️❤️)  (ja det tog lång tid att skriva inlägget så ser ett nytt program nu)
hoppas allt är bra med er få läsare, stay rad
 
 

Turist i London

 
hey sup. Efter två dagar av att nästan bara sova känner jag mig som en människa igen. Igår drog jag och kossa in till London. Hon skulle bli sminkad och jag följde mer än gärna med. Vi kollade runt lite på ställen som söker folk och turistade. Har inte turistat i ldn på över fyra över så var skit kul faktiskt. Vi passade även på att käka på chipotle (älska älska älska tacos va) och deras burrito var så sjukt god. Vi shoppade faktiskt inget (vilket vi inte får) men man kan ju faktiskt ha roligt utan materiella ting. (Who knew?) 
 
 
 
 

Reading fest 2015

 
Heeeey sup. Är vaken relativt tidigt, men inte så konstigt har sovit iprincip hela tiden sen jag kom hem från Reading. Ja, kära Reading alltså. Iår hade vi inte lika tur med vädret och det var väääääääldigt lerigt. Men vafan, när man står där och ser sina favorit band och är som lyckligast så glömmer man allt det där jobbiga rätt snabbt. 
 
Iår åkte jag med en kompis som heter Hanna, men Josse dök upp på fredagen med en kompis så hängde mycket med dom. Asså alla banden var typ så feta så vet inte vilka jag ska nämna ens.. Men har äntligen fått se mina kära moose blood och det måste väl va höjdpunkten på helgen 💕💕💕
 
annars har vi dansat till the wombats, druckit massa vin, ätit konstig festivalmat och kämpat för att jag ska få av mig mina wellies som var liiiite för små för mina jätte fötter. En natt trängdes vi tre pers i ett två-manna tält som läckte in vatten, kan inte påstå att jag älskade livet så mycket då men lol Men för att summera det så har det varit galet, bäst, lerigt och över alla förväntningar. 
 
 
 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0