One nation I'll be god.

Hej! Sitter hemma nu dricker te och har precis fixat mig inför kvällen. Ska bli kul att gå ut, har varit så mycket med skolan nu.. Hörs sen, ska fixa det sista innan min skjuts kommer. Puss.
 

Sticks, stones and techno.

Hej! Blev en kång dag i skolan idag. Gick inte från skolan föränns halv åtta och var hemma vi nio. Tågen mellan karlstad-kil är inställde hela helgen så var tvungen att åka fucking buss. Varför jag var på skolan så länge idag var för att vi hade Öppet Hus och jag var med och hjälpte till. (man får ju faktiskt en bio-biljett)
Ligger i min säng nu, trött och fryser. Ska smörja in mig så det luktar lite gott och sen krypa upp under täcket och titta på lite youtube videor. Men ska faktiskt sova mer än dom 3-4 h jag sover dom flesta nätterna, för imörn har vi ett till nationellt prov! 3 på en vecka liksom.
 

Tre saker som följer med mig in i vintermörkret!

 
För det första, handkrämer! Handkrämer är jätte viktigt nu i vinter tiden om man inte vill ha äckliga nariga händer. Jag brukar vara dålig på att ha på mig mina vantar, så går alltid runt med en kräm i väskan.
 
 
The red lip! Den röda läppen funkar ju iprincip alltid, men på jul är den ännu mer passande. Dessa tre produkter fixar de perfekta läpparna.
 
 
Dessa två body butters är favoriterna just nu. Luktar gott och återfuktar.. Sen så är det ju lite mysigt och smörja in dom nyrakade benen innan man ska sova.
 

bajs

Känner att jag ger upp nu. Börja fuckin förra veckan med den här skiten och har bara fått ihop one fucking minute. orkar inte mitt liv. vet inte vad jag ska göra. kul och bli underkänd för det liksom.

du är konsti

hola! sitter i bilen hem från Karlstad nu. har vart aaas trött idag, säkert bara för jag vet att jag måste komma på vad jag ska prata om imorn. hade en mini-presentation idag på engelskan. skulle prata om my chemical romance för fyra personer. höll på och dö för jag tycker det är så jobbigt. seriöst. glömde allt jag skulle säga, min röst funkade inte och jag typ skakde. hehe tönt-cilla.




Skönhets shopping i London

 
Jag ska till London om ett par månader och har självklart redan börjat planera skönhetsshoppingen ;) Lite av dessa saker har jag redan och behöver påyllning på och vissa saker är nya som jag vill testa! Någon som har tips på vad man ska passa på att köpa i skönhetsväg i London? :)
 
 

Filmtips!

 
Jag tror faktiskt jag älskar filmen The Greatest! Såg den första gången för något år sedan. Har aldrig hört något om den, men ville se alla filmer med Aaron Johnson. Tyckte den var bra och för någon vecka sen när jag satt och letade efter någon film att ladda ner så jag och Fanny skulle ha och kolla på på tåget så råkade jag stöta på den igen. Kom ihåg att jag tyckte den var bra så laddade ner den och har nu sett den två gången på två dagar. Vet inte om jag gillar den mest för att man får gråta lite till den kanske men.
 
see it.

A fresh.

Började dagen med att ligga kvär i sängen ett tag och lyssna på favorit bandet My Chemical Roamance. Sen när jag äntligen orkade gå upp gick jag ner och förberedde frukosten. Igår bakade jag english muffin, så gjorde mig en hemmaversion av McMuffin. Vi får snart se om den blev god! Ska avnjuta frukosten framför youtube, puss.
 

Och jag som hade köpstopp.

Var nere på stan en snabbis idag och köpte ett par byxor, ett nagellack och hårfärg som jag tänkte lägga i nu! Har fått ganska mycket klagomål under veckan på min utväxt, så får väl ta hand om den då hehe.. Cubus öppnade i veckan på Mitt I City så jag köpte en oversize tisha för hundralappen ;)
 

i love shane dawson

 

oh i got you

Lördag idag! Det betyder för mig att jag är hemma och äntligen kan göra sådana där goda frukostar som jag älskar! Har varit vaken i en och en halv timme nu och har gjort mig kaffe, stekt en annorlunda smörgås och gjort kanelmuffins med nutella inuti. Kunde inte hålla mig så har faktiskt käkat upp smörgåsen medaans jag krev det här. hehe... Ska bli kul och smaka muffinsen nu! puss
 

Vakna med the voice.

TGIF! Ligger i min säng, dricker kaffe och tittar på Desperate Housewives. Muuus. Har haft en ok dag i skolan. Ska bli så himla skönt med helg bara, har varit så himla trött den här veckan. Ska snart åka iväg till Bea! Hihi puss
 

My Chemical Romance Conventional Weapons AMBULANCE Gun.

Om det är någon som har lyckats missa att två nya låtarna från My Chemical Romance Conventional Weapons har kommit ut så har dom gjort det nu iallafall! Jag längtar ändå allra mest till The World Is Ugly. Alla låtarna kommer ut på vinyl, vet inte om jag ska köpa alla dock. Man måste ju ha all mcrs musik, men jag har inte ens någon vinylspelare? Dom låtarna som kommmit ut nu heter AMBULANCE oc Gun.
 
 
 
 

Don't make this easy, I want you to mean it.

Förra veckan så hade MUA 35% off och fri frakt. Självklart var jag tvungen och lägga en beställning. Beställde faktiskt inte så mycket, men vi var typ 5 st som beställde så paketet var jävligt stort! Kommentera eller något om ni vill att jag ska visa närmare vad jag köpte
 

Beautiful Bert McCracken.

Igår var en lång dag. Åkte till tåget före sju och var hemma sex. Åt lite mat ensam när jag kom hem och tog mig sen en kaffe och satte mig framför datorn. Är ju tvungen och sitta och söka på videor från The Used. Hade redan sett massa, men hade inte tid att se hela seten i skolan så la mig under täcket och kollade på en och drömde mig tillbaka. Efter 40minuter klarade jag inte hålla ögonen öppna längre och sov fram till typ halv tio.
Kul dag? Skönt var det iaf att sova, var så utsliten.
 

18 november 2012 The Used @ Klubben Fryshuset Stockholm

Så i söndags hade vi alarmet på klockan sex. Hade haft ont i huvudet hela fredagen och lördagen och tyvärr satt den fortfarande i när jag gick upp. Vi sminkade oss och massa skit sen någon gång innan sju så tog vi våra väskor till tunnelbanan och åkte till centralen med dom. Vi köpte oss lite frukost på donken (eller jag gjorde, Josse köpte glass) och satte oss på tunnelbanan mot Gullmarsplan
 
När vi kom till ingången till klubben stod det inte en människa där! Liksom vadfan, vi kan ju inte vara först? Men så hör vi en röst som ropar 'Kom upp hit, vi sitter här och köar!', så vi gick upp och där satt det två människor. Så jag fick bli nr 3 :) Dom resternade 12h gick någorlunda fort. Jag skulle lätt kunna göra det igen och längre. Vi hade ganska tur med vädret, det blåste och regnade. Men det regnade inte länge som tur var.
 
 
 
Sen när vi skulle gå in fick vi våra 'vip band' eller vadfan man ska kalla dom i dörren och sen var det bara att rusa in! Eftersom vi iprincip var längst fram i kön så hamnde vi längst fram i mitten. Så jävla nöjd var jag då! Detta hade jag ju väntat på skit länge! Folk började trycka på redan då. Men inte fan ger jag upp min plats. Lower Than Atlantis, förbandet, började cirka en timme efter insläppet att spela. Dom var väl.... inte så bra kanske. Jaja, det gick och lyssna på, men jag skulle ju aldrig betala för att se dom precis.
 
 
När klockan var kvart i nio stod jag verkligen och skakade. Jag visste att dom skulle gå på kvart i och.., ja ni fattar. Bara någon minut sena sprang Dan, Jepha, Quinn och Bert upp på scenen! Konserten var så sjukt jävla underbar. Vet inte hur jag ska skriva det ord. Känslan är verkligen obeskrivlig. Jag hade ögonkontakt md Quinn typ hela tiden kändes som och Bert ett par gånger. Dan och Jeph sket i mig heheh. Jag fick ta i Berts hand flera gånger! Svettiga, creppy, söta, Bert. Berts personlighet lyste igenom typ hela tiden och han var så rolig och underbar! Det var nog den snabbaste timmen i mitt liv, för när dom gick av scenen innan encoren trodde jag vi typ var inne på femte låten. Alla låtar dom körde var så sjukt bra. Dom var så sjukt bra.
 
Den här bilden la The Used upp på sin facebook och skrev:"This was our first headline show in Sweden and we will never forget it. Thank You!!" Ser ni mig och Josse? hihi jag ringade in oss
 
Sen efteråt var det ju dags för oss att få träffa dom. Gosh. Så nervösa vi var. Sen kom dom ut. Jag vet inte riktigt vad jag sa. Jag var så sjukt nervös och det kändes som det gick så jävla fort. (då med hehe) Men dom hade bytt om och Bert hade tagit på sig sina glasögon. Och nu var han helt lugn. När han tittade mig i ögonen och bara "It was really nice meeting you" gosh... Ja, jag fattar väl att han säger så till typ alla, men ändå <3 Efter Bert så kom Quinn, och han sa till mig och Josse "I saw you guys rocking out in the front" och vi bara gaaaaaaaaaaaaah. Sen kom Dan och Jepha och dom typ sa inte så mycket hehe. Men jag var tvingade Jepha att sätta ihop händerna så jag fick se handsome tatueringen. 
Sen tog vi bilder med dom och en gruppbild. Tyvärr fick jag ingen bild med Dan!! :((
 
 

Vad som är bäst.

Hej! Helgen var underbar :) Jag och Josse hade typ hur kul som helst. Hängde i Täby Centrum först på lördagen och jag var på min smink konsultation. Det är alltså som en sminkrådgivning. Jag gjorde min på MAC eftersom jag gillar det märket rätt mycket. Sen kikade vi på Sephora vilket var jätte kul! Önskar verkligen att dom öppnar en webb butik snart. Vi hittade även frozen yoghurt där vilket var svin gött. Sen stack vi in till centrum och gick i affärerna ett par timmar.
 
När affärerna stängde stack vi till hotellet (båten hehe) och dumpade båra grejer innan vi stack för att försöka hitta Fryshuset. Var bra att vi åkte dit dagen före för vi gick fel först. Var inga folk där än när vi kom dit så vi åkte tillbaka och la oss och sov redan vid klockan elva. Slocknade typ på en gång för vi sov inte mycket natten före och hade haft en välsigt intensiv dag.
 
SÖNDAGEN BERÄTTAR JAG MER OM IMORGON! :D
 

OMG KLIPP FRÅN IGÅR

Kolla i mitten längst fram så ser ni mig! :D Kolla precis vid Bert's mic.. Står revid en väldigt blond tjej :)
 
 

blood in you?

Hollllllla! Sitter i Josses lägenhet nu och äter glass och dricke varm oboy. Vi var ju och såg på Twilight förut. vet inte riktigt vad jag tyckte om den. Slutet sög ju så jävla hårt! Ska inte spoila för någon som inte sett den nu då men. Har inte hänt så mycket efter bion. Jag och Josse försöker planera lite vad vi ska ha på oss föra kläder på söndag när vi ska sitta och köa hur länge som helst. Fick inte mailet om träffen för än idag så hann ju inte planera och packa..... Får bli lite improviserat.
 
 

Cries like a worm form above.

Om ni undrar så sitter jag igen och ska egentligen skriva om språklig variation.

Fått en kompis.

Jag skrev ett inlägg igår som tydligen försvann, fuck you. Slutar före tolv idag, ska bli gott. Följer med Fanny in till stan och tar sen bussen till Örebro. Mitt tåg från Örebro till Västerås går inte förän klockan fem, men det var längesen jag var i Örebro så då kan jag väl hänga där ett tag? Kuligare än att hänga i Karlstad... Jaja, ska se om jag hittar ett par jeans där som jag kan ha i helgen. Har ju isöndur alla mina svarta hela tiden. 
 
 
Hihi, vet inte hur det kommer bli med uppdateringen i helgen. Har ju alltid mobilen att blogga ifrån om jag inte tar med mig datorn till Stockholm. Ska bli så himla kul! Ikväll så ska jag, Josse och Robert se Breaking Dawn. Alla säger att den är bra, så längtar.
 

Nyttigaste frukosten ever.

Hej! Tänker inte ursäkta att jag inte bloggade igår. Känner att jag hellre uppdaterar när jag har lust istället för att bara skriva ett inlägg för att. Men ni känner mig, jag gjorde inget särskilt. Jag och Fanny tog bussen ut till Norrstrand för att gå på coop, vi kan ju inte gå på den i stan liksom. Hehe, inte köpte vi något där heller utan åkte tillbaka till stan och plockade upp Dumle och hade och myste med det på tåget till Wild Child. (Sorry Josse, vet att vi skulle ha dom imörn..)
 

Orkade inte äta någon frukost hemma dag. (Är så tråkigt och äta samma frukost varje dag) Så råkade gå förbi Donken och köpa en kaffe och McMuffin. Har velat smaka det as länge och det var fan skit gött! Nu sitter jag i skolan och ska skriva en krönika. Men jag klarar verkligen inte börja. Alltid när jag ska skriva något i skolan (spelar ingen roll och det är svenska eller samhäll) så har jag jätte svårt för att skriva. Jag kan inte komma på ett enda ord att skriva. Men om jag skulle skriva en text om tex ett läpstift eller en bra låt så kan jag skriva hur mycket som helst. Ni märker ju till exemper hur jag pladdrar på i detta inlägget? Jag får försöka hitta något om språkvariation som berör mig så kommer jag nog säkert igång. Det är svårt att hitta just det bara.
 
 

Shitty art.

Linda kom in med popcorn förut, så jag mös ner mig under täcket och tittade på Breaking Dawn pt1. Har tittat om alla Twilight filmerna nu, kände att jag ville fräscha upp minnet lite innan jag, Josse och Robert ska se den nya på fredag. Jag tror faktiskt att jag bara sett Breaking Dawn en gång och det var på bio. Har ju läst böckerna innan, men det är ju inte samma sak ;)
 

Addicted to makeup.

Hej! Hade en lång dag idag i skolan. Men den har att varit rolig för det. La bland annat en stor beställning på mua! Ska bli roligt och få hem grejerna. (Har en känsla av att Barry också är excited;)) Sist jag beställde där ifrån kom inte allt, så hoppas på mer flyt denna gången. Annars så har jag mest lyssnat på Lower Than Atlantis och The Used, kommit upp i över 1000 tweets, vart på Clas Ohlson och köpt lite presenter och nästan missat tåget fast jag sluta en timme före det gick.. Heehe...
 
 

en kärlekshistoria

Sitter nu i min säng och lyssnar på lorentz och sakarias himlen är som mörkast med kommentarer. Ska snart gå och lägga i lite färgbomb. Mitt hår ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig. Men är fan skit tröt och vill att tiden ska gå snabbare. puss
 

före och efter smink

vi kör en före och efter sminket idag igen! Idag börjar veckan jag har längtat efter hur länge som helst. Kommer vara helt cepe hela veckan. puss


jadu

hej. sitter nu med min belgiska oboy och tittar på ema. älskar ema. seriöst, känslan på ema och vma är bäst. har inte gjort något särskilt idag eftersom det är söndag. tror det är lag på att man inte kan göra något särskilt då. har varit hos bea ett tag och hängt. kolla ut massa smink som ska beställas också, men annars inget.

har inte ens packat mina saker.. vet inte om jag ska göra det när ema är slut, eller om jag ska gå upp tidigare till morgonen och fixa det. vi får se.. pusset
 

vanliga söndags rutinen

fixar med lite söndags fix!
 

bla

Hej! Stack lite spontant sådär till Säffle igår med Mikaela. Händer inte så mycket i Säffle, men det kan att va trevligt för det:) Vi åkte hem i förmiddags. Har inte gjort något särskilt, handlat på ica, övningskört, käkat pizza och sovat. Även fast jag sov så mycket inatt är jag skit trött. Skolan verkligen dödar mig, är så sjukt trött. Ska mysa ner mig med en god julmust+glass drink nu framför Ghosts Of Girlsfriends Past och försöka att inte  sova ;)
 
 
 

ryggen?

hej glömde uppdatera igår hehe. kom till Arvika redan vid halv fyra men gick direkt och tränade så var ändå hemma lite halvsent. fick jätte ont i benhinnorna igår (har haft det ett tag, typ när jag går fort och sånt) någon som vet vad man kan göra åt det? mmm.. sitter och tittar på idrottslektionen nu för glömde kläder.
/puss från mig




säljer två biljetter till the used 18/11

Har inte hunnit lägga ut annons på blocket än, så ni får förtur ;)
 
Jag säljer två biljetter till the used när dom spelar den 18 november 2012 på klubben fryshuset stockholm. Självklart går det att bara köpa ena. Kostar på livenation 260kr st, men vi kan komma överens om något pris billigare än så!
 

frukost

hollllla chicas. sitter i skolan nu och har tråkigt. svenska lektionen börjar snart. ja. händer inget roligt i mitt liv. eller om en vecka blir det väl kul. men inte nu. ja. så. att. bye
 

i gave you everything you threw it away

morgon motorbabies :) en ny dag och nya möjligheter! är skit trött och knappt halva veckan hat gått, vi får se hur jag kommer orka det här.. sitter på tåget nu och lyssnar på the used, dricker kaffe och målar naglarna. hehe



Jack the skellington

Hade denna tröjan på mig idag som jag .köpte på Cubus förra veckan i Challa. Gillar verkligen modellen, att den är längre bak. Köper man en stor storlek funkar det jätte bra till ett par leggins!
 
 

söta Ronja sover på lektionen

hej! slutade fyra idag så var inte hemma förrän tjugo i sex. gick direkt till hk och tränade lite. har precis kommit ur duschen nu och ska äntligen äta mat. puh.. denna dagen verkar ta slut fort, måste sätta mig och inse nu att jag faktiskt ska få träffa mina idoler. vad ska jag säga till dom?



M&G med THE USED

JAG VANN TRÄFFEN MED THE USED. JAG KAN INTE TRO ATT DET ÄR SANT! Fick precis ett mejl av Sara att jag kom på första delad plats och därför vinner en träff med bandet, en signerad skiva, en affisch och en tisha.
 
Sitter på min lektion och grinar nu. Är otroligt lycklig. Kan. Inte. Tro. Det. Dom nästa 12 dagarna, kommer vara dom segaste 12 dagarna i mitt liv. Gosh. Vet inte vad jag ska skriva, är liiiite uppspelt. Puss jag älskar allt just nu
 

HAHAHAHAH ERKA


hej erka hahahah


It will be fun.

Har precis gjort mig en mysig kvällsmat att äta till oc. Fick bli min goda havrechoklad (fast med vanlig mjölk hehe) och rostat bröd! Var på hälsokompaniet förut och körde lite. Tredje gången jag tränar inom en vecka, förbättring? Kanske ska komma igång på riktigt nu. Är faktiskt ganska motiverad. Ni får gärna hjälpa mig med motiveringen ;) Vet inte vad jag ska göra tills jag somnar... Är skittrött redan, ok att sova halv nio eller?
 
 

min video till the used tävlingen

theusedsweden.com så fanns det två tävlingar där man kunde vinna en träff med The Used. Det är ju därför jag har satt upp massa affischer om ni har undrat varför. Jag satte upp strax över 300st. Ville sätta upp fler, men fick inte skriva ut fler :( Men en annan tävling så skulle man göra en video, och det gjorde jag ju också såklart! Hoppas verkligen innerligt så sjukt mycket att jag vinner. Det skulle betyda hela jävla världen för mig..
 
här är videon ;) ja, jag vet att den suger hehe
 
 

I swear

Morgon! Back too school nu då. Blä. Har lite bråttom för ska packa klart och göra iordning fika till Fanny på tåget. Men vi hörs sen, puss lova ya
 
haha förresten, den som kommer på vilket teckensnitt det är är bäst!

Project 10 pan empty #8

 
*Duktig chey*

lalala

Hej! Sunday vibes, whats everybody up to? Sov hos Mikaela inatt, myys. Blev faktiskt en kul kväll igår. jaaaa.. Avslutade kvällen med ett par avsnitt att Karatefylla, så jävla roligt! Har bara tagit det lugnt sen jag kom hem. Hade många klipp att kolla ikapp på youtube, så ligger och kollar på det. so interesting
 

Men jag kommer aldrig låta det ske.

Nu har jag äntligen tagit mig en dusch och ska åka till min bebis som jag inte sett på hur länge som helst!
 

THE USED @ KLUBBEN 18/11 2012


Dagens låt(ar) Lower Than Atlantis

Lower Than Atlantis är bandet som kommer vara förband åt The Used, så jag har känt mig lite skyldig att lyssna på dom. Och dom har faktiskt några ok låtar. Den första är en sakta låt, den andra lite snabbare.
 
 
 
 
 

With you around.

Hola chicilitos! Jag kan inte fatta att det är lördag och lovet snart är över. Blääääääääääää åååh... Vill fan inte tillbaka till skolan. Blä usch vill inte tänka på det. Jag sitter i min säng nu och lyssnar på Yellowcard och väntar på att toan ska bli ledig. Verkar ta en jävla tid för Josse där inne..
 

Väldigt mättande men god dryck.

Morgon! Märker ni att jag är bäst på att blogga på morgornarna eller? Nu ska ni få receptet på en av världens godaste drycker, som Josse sa att den smakade: rinnande choklad..
 
Havrechoklad        1kopp
 
1 glas med havredryck
1 sked honing
2 tsk kakao
1 kanelstång eller kanel efter smak
några kardemumma frön
 
koka upp allt och sila det innan du häller upp det i glaset! Easy peasy pumpkin pease pumpkin pie motherfucker.
 
 

NOTD Rimmel London Precious Stones Nail Polish Ruby Crush

Även fast detta ska vara ett high coverage nagellack så började jag med ett lager av IsaDora Merry Red. Sen hade jag ett lager med Rimmel London Precious Stones Nail Polish Ruby Crush. Riktigt juligt och snyggt!
 

Rimmel London Kate Matte collection 110 Instand Radiance Shimmer Touch Shimmering Sand swatch

Gissa om jag blev exalterad när mitt paket från asos äntligen kom? Det har tagit cirka 8 arbetsdagar, så lång tid brukar det väl inte ta? Rimmel finns tyvärr inte att köpa på så många ställen längre, men som tur är kan man beställa det. Dom har många fina produkter bland sina saker.
 
Jag var väligt nyfiken på dom nya matta Kate Moss läppstiftena så jag beställde ett av dom. Sen har ju även Wake Me Up-linjen utökats med lite produkter så jag klickade hem en shimmer kräm. (Den sista!) Jag skulle gärna visa läppstiftet på läpparna, men jag håller på att få ett munsår..
 
Rimmel London Kate Moss Matte Collection Lipstick 110
 
 
Rimmel London Wake Me Up Instant Shimmer Touch 004 Shimmering Sand

Först är det Instant Radiance Shimmer Touch 004 Sand kraftigt swatchad, Kate Matte Lipstick 110, Radiance Shimmer utsmetad.


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0