fetaste utsikten

Tisdag, vilket betyder sista dagen. Suck. Vi passade på att för sista gången äta massor av den otroligt onyttiga hotellfrukosten. Efter det åkte vi in till Manhattan. På planeringen stod Top of the Rock. Utsikten där var så FET. Jag älskar byggnader osv och det var sjukt kul att få se allt ovanifrån. okej ovanifrån hade varit från en helikopter but yea u get it. Sen var det dags och bege sig ut till JFK för tt flyga tillbaka till Norge.
Men nyc, jag tror inte det var sista gången vi sågs, until next time ☺
 
 
 
 

näst sista dagen och bilder från i fredags

Jag var tillbaka till vårat hotell i nyc ungefär vid fem på natten, så på måndagen var jag helt slut. jag låg fortfarande och sov när L+F gick ut för att utforska staden. Var så skönt att få sova lol. Sen spenderades måndagen i East Village,  shopping vid Union Square Park och Broadway.  Blev helt förälskad i East Village. Dit skulle jag verkligen vilja flytta en dag. På kvällen körde vi en taco bell igen hehe. Hann med att äta där 5 gånger lol.
 
 
Vem bor här? ;)
 
 
 

all time low i baltimore

Söndagen gick jag upp innan 7 uuh. Första dagarna hade vi vaknat av oss själva då, men den här dagen var det riktigt tungt LOL. Det var superlätt att hitta till bussen och resan till Baltimore var assmidig. i  Baltimore hade jag rätt mycket tid innan spelningen vilket var skönt. Jag drack MYCKET vatten och isté  för att inte upprepa hur det gått dagen innan. Inner Harbor i bmore är väldigt fint, speciellt när det är soligt vilket det vverkligen var. Jag träffade lite kompisar där och käkade god mat.
 
Publiken i bmore var mycket bättre än i nyc vilket var kul. Venuen hade sittplatser och en gräsplätt bakom. Man kunde smita fram till scenen, men jag var så trött och tyckte det var nice att bara kunna hänga längre bak istället. Var så obeskrvligt att se mitt favoritband i sin hemstad. Deras hometown shows är typ legendariska och jag förstår verkligen varför. Wow.
 
 

happy place

hej! Som  ni kan förstår hade vi det rätt fullt upp och hade därför inte riktigt tid/ork till att blogga! Nu Är jag tillbaka hemma vilket ja suger. Veckan i new york/baltimore var den snababste jag varit med om. Well, nu har jag en dag kvar i skolan att göra matte np, sen är jag klar FÖR ALLTID. det ni. wow. så bra vi är som klarat av gymnasiet, och förhoppningsvis blir jag godkänd i alla ämnen ☺ nog om det---
 
Innan jag gick och såg All Time Low hade vi lite shopping tid. Den dagen körde vi 34th vilket har det mesta av det stora kedjebutikerna. ATL spelade på en pir längs Hudson floden, vilket var ascoolt. NÄr man stod framför scenen kunde man se manhattan framför sig och vände man sig om hade man floden och solnedången som utsikt. Jag hade signing på båda spelningarn jag gick på vilket betyder att jag fick träffa mina favorit personer två gånger ☺ signing är självklart inte lika intimt som en m&g, men ddet är ändå kul att snabbt få prata lite med dem som betyder mest.
 
Jag hamnade på andra raden vilket var asnice. Men efter sista förbandet var jag så uttorkad och mådde så dåligt (feber+hade inte druckit något) så jag valde att gå bak istället och hänga med F+L. Det var kul att stå långt bak och bara dansa och ha det kul. Tror inte jag behöver skriva om hur grym spelningen var? lol Efter spelningen försökte vi skynda oss hem, för dagen efter skulle ju jag ta bussen mot Baltimore!
Well  thats that. Adios
 
 
 

måste skynda mig hejdå

Hej! I torsdags så shoppade vi lite i soho, times square och vandrade lite. Sen på kvällen var de ju tssf vilket var as fett. 
 
Igår började vi dagen med central park. Vi kollade upp lite gossip girl ställen och chillade. Sen gick vi längs 5th ave innan vi åkte mot Brooklyn för att käka. Efter Brooklyn tåg vi tunnelbanan tillbaka till Manhattan och gick till WTC. Det var ett fint område så vi vandrade runt där och satte oss och kollade på en baseball match. På kvälle när vi kom tillbaka körde vi en snabb taco bell innan vi la oss lol. Nu ska vi ut med kanske lite shopping för senare se all time low/state champs/tonight Alive/issues 
 
 

stifled

Yoo! Hade en kul helg. Ganska lik de andra egentligen, supa och kvarteret liksom. Men det är ju rätt kul. 
 
Men nu är vi äntligen i New York!! Flyget och allt har gått väldigt bra. Igår hade vi target+ulta+Queens center mall på schemat. (Vi har faktiskt nästan ett schema på vad vi ska göra lol) På target passade jag givesvis på att köpa goda flingor och kakor som inte finns i Sverige. Shoppade lite på köpcentret också och käkade god mat. Ärligt har velat äta taco bell så länge så det var as nice. 
 
Vi var väldigt trötta när vi kom tillbaka till hotellet (hade typ orkat sova 5h), så vi ba chillade och la oss tidigt. Nu är klockan sju här och jag och linnea har redan varit vakna en timme lol. Ikväll ska jag se the story so far+four year strong+terror+souvenirs på webster hall vilket ska bli as fett. Men innan dess får vi se vad vi hittar på, men först frukost! 
 
 

move bitch get out the way

Hello jag är tillbaka för en vecklig-uppdatering. Förra fredagen flyttade jag grejer till mammas lägenhet och spenderade sen helgen där. I söndags hade jag och linda tråkigt så vi tog bilen till charlottenberg för att käka pirre 🍕
 
Har gjort typ sista veckan i skolan nu också. Behöver egentligen bara komma tillbaka till skolan efter nyc och göra matte np. Är väl bara halva veckan som gått egentligen, men den har varit nice. Har gjort quesadillas med H och igår var den bättre hälften av klassen och grillade med vår gamla mentor. Var riktigt kul faktiskt. Sen efter kollade jag Jesper och linnea på film och tog en roadtrip till kil (?). Lol
 
 
 
 

what a girl wants

Yoooo sup! Haft ännu en onyttig vecka i Karlstad 😏 Den har faktiskt varit rätt produktiv, vill bara bli klar med alla skoluppgifter nu!! Men istället för att jobba på mitt muntliga np som jag har till morgonen har jag hängt med izabella idag. Jag hatar torsdagar så det var behövligt med pizza+lösgodis+Eva och Adam 😎
 
 

hello sunshine

Hej bloggisen! Igår kom lite kompisar hit och försfestade innan vi drog till krogen. Hade asroligt, tur att ens vänner är roliga. Va inte superlänge på krogen, hade lite för kul så var tvungen att dra hem lol. Idag har jag haft jordskotts maraton. Vilken konstig serie, men måste ju ttitta klart nu. Adios


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0