du är som alladin: ser ut som en arab och pratar svenska

att jag älskar frukost är väl ingen hemlighet, så i lördags när jag vaknade ställde jag mig och bakade bröd och gjorde granola. blev suuuper gott. annars så har helgen varit trevlig och längtar redan till nästa. ska sova hos Bea inatt treevligt :+)




You know, it's taken it's toll on me, so I'll hope for a miracle

 
 
 

Vore det inte fint med hår som såg ut som denna himmel

Dagen börja rätt piss om jag ska vara ärlig. Vaknade och trodde det var så onsdag så jag hade ett par till och sova, men nej då. Sen så råkar tisdagar vara den dagen jag hatar näst mest i veckan då vi har håltimme och den hemska tisdagstiden
Efter skolan tog jag en kopp kaffe och lite bloggtid. Svårt det där med att läsa bloggar när man inte har någon internet kvar dock lol. Sen tog jag en promenad och lyssna på idioterna filip&fredrik som jag älskar. Med det + en god middag bestående av carabonara så känns livet helt ok igen. 
Hoppas ni haft en 100% (eller ja, ingen kan väl ha en perfekt dag så vi säger 92%) bra dag istället för 40%




50% pop punk 50% anxiety

Wow så trevligt med en ny vecka. Jag tror faktiskt det här kommer bli en bra en! Vi går bara till lunch på måndagar så efter att vi slutade hängde H med mig till den väldigt spännande matvarubutiken Lidl. Har gjort mig god middag nu och ligger och kollar på Downton Abbey.

Wow vilket posi inlägg så här fortsätter vi nu 





sometimes before it gets better the darkness gets bigger, the person that you'd take a bullet for is behind the trigger

hej! har haft en rätt nice vecka ändå, gillar när livet känns okej. veckan har väl bara egentligen bestått av skola, promenader, sova och fika men. Linda kom hit i fredags och sov här en natt, as kul! Hon färgade mitt hår och vi käkade massa mat. Igår mötte vi upp malin och mattias också och fikade, kikade i affärer och käkade. lolollollll tycker ni jag äter mycke eller
 
 
 
 

hello i dont know u

 

cinnamon pannkakor aka kanelbulls pannkakor

hej guys, någon som hänger här fortfarande? Idag ska vi diskutera en av mina favoritsaker här i världen... frukost!
 
Vem älskar inte att sova länge på lördagar, gå upp och göra kaffe och sen göra en stor frukost? Ignorera faktumet att jag somnade typ elva igår och gick upp redan nio så stämmer det in på mig. Jag har redan hunnit dricka så mycket kaffe att jag snart kommer börja svettas det så.. okej ingen bryr sig, nu ska vi prata om mina CINNAMON PANNKAKOR ISTÄLLET (cinnamon låter coolare än kanel)
 
ta ditt favorit recept på amerikanska pannkakor, mitt är det alterntaiva varianten här, blanda sen iordning smör socker och kanel och häll det i en sprits, börja steka dina pannkakor, innan dom ska vändas spritsa på bull-fyllningssaken, stek i typ 20sekunder och klart!
hehe om du är smartare än mig, tänk på att socker fastnar i stekpannan så kan vara bra att torka ur det
 
 
 
 
 

you me at six i stockholm

hej! har haft en nice helg i stockholm. började dock med att jag tappade bort en nyckel så jag fick betala 600 spänn...... men både deaf havana och you me at six var as nice. träffade hela bandet + josh efter spelningen :) Kolla även videon där vi träffar dom!! :D
 
 
 
 
)div>

welcome to the future

eyeyeyeyyey, gissa vad jag ska göra på söndag? Äntligen få se you me at six!! har lyssnat på dom i många år nu, och nu kommer dom äntligen tillbaka för att göra sin första spelning här sen 2009. så eh ja
 
 

girls gonna have fun

sista dagen i dubai så hade vi inte heller något särskilt planerat. vi gick ner och lade oss vid poolen men tröttnade efter typ tio minuter och gick till marina mall och shoppade istället. det är en "liten" mall men jag hittade faktiskt en del saker. sen gick vi viadre för att käka på Nando's sista gången. Det här gången fick jag faktiskt rätt sås på. Gången innan vi var där råkade dom ge mig den starkaste. (jag är en mes när det gäller stark mat lol)
sen gick vi bara ner chillade på stranden, ficka på tim horton's och sen packa lite.
 
 
 
 

We could always run away some other night

ni kan ju tänka er vad roligt det var att komma hem till det här tråkiga gråa gatan. har (är)  varit väldigt trött efter resan för det var massa problem med flyget, så vi var 20 timmar sena hem. men, det är ju redan fredag imorn och den här  helgen kommer bli sjukt kul.
 
 

japp

igår var sista heldagen här :( Vi hade inget särskilt planerat. Josse tyckte vi skulle åka ut till atlantis och kolla. Men efter en lång dag i solen, häng på ihop och en lång promenad så orkade ingen av oss åka. Det har inte varit lika varmt nu som det var de första dagarna, men det gör ju att man orkar ligga i solen längre. (inte för att min röda kropp vill att jag ska de men) 
 
viktiga tillbehör när man ska sola
 
 
 

dubai mall och feta hamburgarställen

gissa vad vi gjorde igår? shoppade såklart! fast vi började dagen som dom andra med att sol ett par timmar. min röda färg hade lagt sig ganska mycket men efter ett par timmar i solen så är jag knallröd igen, kul. vi tog en promenad i hettan längst vattnet för att käka på.... nando's! wow så gott, det måste vara bäste stället för kyckling-lovers.
 
 

desert safari

igår åkte vi iväg på ökensafari. vi hade ingen aning om vilka man skulle åka med men vi valde alpha tours (samma som vissa youtuber heh) Vi fick åka bil en ganska lång bit för att komma ut i öknen. Först åkte vi runt och sladdade i öknen. Dom åkte lite hur som helst över alla kullar, ibland var det lite läskigt men jag klarade mig faktiskt utan att spy. sen kom vi ut till någon ställe dom hade i öknen och där fick vi rida kamel, käka arabisk buffé, göra henna och
kolla på magdans. jag tyckte det var as kul så ska ni hit, kör! 
 
btw att rida kamel är fan livs farlgigt dom reser sig upp på det mest läskiga sättet,,,,,,,,,,,,
 
 

souk äventyr!

soukerna var väldigt spännande! Vi visste inte riktigt vad det skulle vara förutom att det skulle vara som en marknad. Vi började med att åka till en gold och spice souk. Där var det som namnet säger mycket guld och kryddor men också mycket väskor och kläder. Jag hittade faktiskt en skjorta där. Det var första gången jag prutade men det gick okej lol. Josse köpte ett par allibaba skor som var super coola! Hon ska inte använda dom men lol
 
Sen åkte vi vidare till Madinat Jumeriah. det var helt annorlunda. För det är en uppbygd souk så det är väldigt fint och fräsht. På den andra nästan drog dom i en och alla skrek på en hela tiden. Så vi satte och på en trevlig restuarang vid vattnet och käkade. 
 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0