Like a drunk who's been on all morning

Hello! Uff.. Allt är ännu mer förvirrande än det var sist jag skrev här. Om jag bara visste vad jag ska ta för beslut och vad jag ska göra. Jag tror jag vet, men vi får se. kan verkligen inte se ens var jag kommer vara om en månad. Eller jo förresten, Linnea kommer ju då så antagligen på någon pub och sjunger mr brightside med henne Lols.
 
Idag var jag ledig igen! Så najs. Sov Till halv tolv, gick för att möta upp Julie och gå till parken. Slutade med att vi skippade parken och tog en pint på weatherspoons istället längs thames. inte särskilt kul väder, men det regnade inte så det funkade. Imorgon har jag möte vid nio sen börjar jag jobba vid två. cant wait bye
 
 

I couldn't tell you that I wanted you, but I wanted to

Hej amigos, long time no see. mitt liv rullar på antar jag. Har väl hittat på en del kul saker sen senast. Annars så är det rätt tråkigt just nu. Vet inte riktigt vad jag vill göra och förändra ni vet. Sommaren i London än så länge är väldigt grå och mestadels jobb. Så kommer väl resten av sommaren också se ut så. Igår hade jag mina lediga dag och det var rätt najs. Jag och Julia gick på Tate modern och sen drot vi till shoreditch och mötte upp några andra för att äta bagels och dricka öl. Efter drog vi till Miriam och hängde dör resten av kvällen trevligt. 
Eftersom jag inte skrivit på länge kan jag väl bara bildbomba lite? Thx bye 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0