Ooooh days go by.

Amasic har lagt upp ännu en amazing cover! Förövrigt så är jag kär i den här låten. Som ni kanske vet tycker jag om Offspring och har lyssnat på den här låten rätt mycket senaste månaden, så det var himla roligt att han gjorde cover på just den. Gå till 2:45 om ni inte tycker om intron ;)
 
 

Days go by.

Malin ringde precis och frågade om jag ville sova hos henne så hon kunde gå ut. Ser inte ut som jag kan få någon skjuts in till stan idag så jag var en snäll kusin och sa ja. Hon kommer väl och hämtar mig om en timme ungefär så ja.. Vet inte riktigt vad jag ska göra där men. Någon som bor i närheten av Taserud och som har lust att komma? heheh.. ;)
 

Peace and Love 2012

Tänkte lägga upp massa bilder från peace&love nu. Ni får gärna läsa inlägget jag skrev igår också, it would mean the world to me!  Seriöst faktiskt! Lägger upp alla bilder förutom dom med simple plan, dom kommer senare :)
 
 

Muffins.

Annica Englund la ju upp ett muffins recept häromdagen och kände för att testa det nu. Svin goda blev dom! Speciellt smeten.. Så sitter käkar muffins nu + kaffe och tittar på bb uk:) Har ju kommit efter massa avsnitt som jag måste titta ikapp!
 
Hon sa bara ingredienserna inte något hur man ska göra, men alla vet väl hur man gör muffins?
 
100g Margarin
2 Ägg
2½dl Socker
1½tsk Vaniljsocker
1krm Salt
4msk Kakao
2dl Vetemjöl
½tsk Bakpulver
 
200 grader i 10-15 min :)
 
 
 
 

Of course did I do some shopping in Borlänge.


Yeah mayn.

Har precis kommit hem från Mikaela nu. Färgade hennes hår vilket blev skit snyggt tyckte jag! Sen har vi bara myst lite framför tvn och käkat godis:)
 
Såg precis det här ockå ;)

Äntligen kom dagen jag väntat på i sju år.

Hej tänkte att jag äntligen skulle uppdatera nu! Jag skulle kunna skriva ett hur långt inlägg som helst och lägga upp hur många bilder som helst men jag tänkte att jag gör ett inlägg där jag skriver lite mer och sen gör jag ett med mer bilder. okej? Börjar med text, för har tid nu :)
 
Så jag, Bea och Mikael åkte ju upp på tisdag. Bilresan gick ganska bra, vi körde bara fel en gång...;) När vi kom fram var vi trötta och gjorde inget särskiltl. 
 
På onsdagen gick vi upp vid 10 och stack ner mot stan vid 11. Så vi hängde på stan ett tag före området öppnade vid ett. Köpte kaffe och tog ut pengar och skit. När vi kom in på området chillade vi bara ett tag innan Dropkick spelade. Köpte friterad banan och glass som var svin gott! Sen var det ju Timbaktu också innan jag och josse gick mot Dada Life. 
 
Vi gick till Dada Life 40-30minuter innan dom började. Vi kom ju halv långt fram men vi hade planerat att tränga oss fram under spelningen! Och det gick jävligt bra kan jag säga för det tog inte lång tid tills jag var längst fram i mitten! (bästa fuckin platsen!!) Det var helt sjukt.. Folk svimmade och det var helt crazy! Roligt som fan och förvånad var jag att jag kunde så många av deras låtar.
 
Efter Dada Life stod jag kvar på min plats längst fram i mitten för att vänta på Simple Plan. Det var ju därför vi åkte dit ;) Då var det kanske en och en halv timmme tills dom skulle spela? Jag hade ont i hövve som fan och mådde skit men jag tänkte inte flytta på mig. Jag blev ganska förvånad också över att det var så många som stod och väntade på simple plan. Trodde dom flesta skulle lyssna på Rise Against. Mina systrar trodde inte att jag skulle behöva komma längst fram på dada för att va längst fram på sp men det var det tur att jag var! 
 
 
Någon som fortfarande läser?
 
bild precis efter att dada slutat typ. Det var så mycket folk på dada att dom fick stänga av. Och ja var längst fram, crazy! 
 
 
Josse kom och väntade med mig och det var andra roliga folk som vi satt och pratade med. Så det gick väldigt fort att vänta. Jag stod hela tiden och inte förstod att jag skulle vara längst fram på Simple Plan (förstår fortfarande inte). Sen strax innan dom började såg vi Seb på sidan av scenen och alla börja skrika som fan och han bara skrattade. Sen börjde det... 
 
Sjukt jävla underbart var det! Tyvärr så spelade dom ju bara i en timme men.. Det var ett så sjukt jävla bra drag på varenda låt! När Pierre sa "lets do some old school" och David börja spela på Addicted bröt jag nästan ihop eller flög iväg! Vet inte hur jag ska förklara känslan ens. Jag började hoppa som en jävla idiot iallfall hah..
Sen under refrängen när Pierre sjöng "you" pekade han på mig och nickade så jag skulle förstå att det var åt mig <333 ♥ dom som stod breve blev lite avundsjuka heheheh
 
Och en gång när jag vinkade åt Seb så nickade han tillbaka och log. Tjejen breve mig bara OOMMG!hahahah.....
 
Okej nu kommer vi till höjd punkten. När Pierre tog första tonerna till Perfect på sin akustiska gitarr började jag grina på en gång. Så fint och så jävla bra. Men sen under andra versen gick han ner till publiken!!! Jag slutade gråta då för ville inte se ut som en tönt haha.. Och eftersom jag stod precis i mitten kom han ju till mig!! Han tog min hand när han skulle stå upp mot staketet... Och han höll den under hela tiden han stod där.. (ett bra tag alltså!!!) Det var så jävla sjukt. Alla bara började ta på han som fan! Jag tyckte det var lite creepy så gjorde faktiskt inte det. Det räckte med att HAN tog MIN hand av allas. Och sen kollade han ner på mig, kollade mig i ögonen,  log som fan och skrattade. Jag höll på att dö inombords då och kunde inte annat än skratta tillbaka. Sjukt fina ögon hade han iaf ♥
 
Efteråt ville jag inte gå på en gång och det var bra för David kom ut. Han gjorde det så bra och personligt för det var ju inte så jävla många som var kvar då så han kollade mig i ögonen och typ skakade hand. Sjukt. 
 
Tyvärr kom inte hela bandet ut för dom var tvungna att åka på en gång för dom skulle flyga till Ungern där dom spelade dagen efter.
 
Hoppas ni orkade läsa för det var sjuuuuuuuuuuuukt! Puss
 
min syster som stod bakom mig försökte ta kort på Pierre när han kom, men det var för nära för att kunna ta kort haha. Förstår ni hur nåra han stod mig eller? Han ramlade ju typ över hela mig och blev tvungen att krama min hand hårt för att inte ramla! 
 
 
 

yeah

hörs nog inte föränns imörn! ;)
 

Nu går bilen till peace and love! :)


Mac Costa Chic

Hihi, det jag beställt från kicks var ett nytt mac läppstift. Om ni kollade på smink videon jag la ut förra veckan på en tjej när jag skrev att jag älskade hennes läppstift? Det läppstiftet är det iallafall:) Perfekt korall läppstift som passar på sommaren.
 
 
Färgen heter Costa Chic är är i frost finsih. Parfymprovet som jag fick med är från Lancôme och heter Trésor Midnight Rose och luktar jättegott!
 
 
Som alla säkert vet så finns MAC att köpa på kicks.se!

He cries lika a bird worm from above.

Hmm, varför ser jag så glad ut? Jo för idag åker vi finally! Vi åker runt fyra när mikael slutat jobba, så har fortfarande ganska lång tid på mig att fixa. Måste ner till stan och hämta ut paket och skit innan vi åker.Blev väckt imörse av att kicks ringde, haha.
Sitter med färgbomb i håret nu också så mitt hår får en liten boost. Vet inte om jag använt färgbomben sen jag färgade håret, ska bli kul och se hur den tar. Men tror inte jag har tid att ha i den för länge, vill ju duscha klart.. Kommer bli stressad annars.
 
 

Vet du vem det var?

Förut i veckan när jag och mamma var på stan plockade jag upp detta rosa opi nagellack. Ja, jag är svag för rosa.. Deathly Hallows tishan beställde jag från Orange Circle. Har varit sugen på den länge och beställde den förra veckan. Och sist Carmexen... Carmex är lätt det bästa läppbalsamet som finns enligt mig! För ett tag sen kom det fler av Carmex sorterna till Sverige som inte funnits här innan och jag har varit sugen på det här färgade läppbalsamet länge och köpte det förut idag på Konsum :)
 

Pale green.

Mamma tvingade mig ut och sprigna förut så sprang lite. Sen har jag inte haft så mycket för mig. Försökt att komma på vad jag ska ha med mig för smink och liknande till p&l.. Hehe, imörn åker vi ju äntligen! Ja.. Vette fan vad jag ska skriva, är trött. Puss.
 

Smartphoto.

Ett av paketen som kom idag var från / www.smartphoto.se / !:)
 
 
Smartphoto är en fotobutik på nätet där man kan beställa allt ifrån canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotokopior och mycket mer. Det jag testade var vanliga fotokort. När man ska beställa fotokorten kan man först välja vilken storlek man ska ha på dom, jag tog standard. Sen får man även välja om man vill ha något möster på dom. Det fanns hur många som helst att välja på!! Men jag tog ändå utan något sådant.
 
 
Det var väldigt kul och sitta med min syster (på bilden med mig) och välja ut vilka kort som skulle beställas! Sidan var väldigt lätt at förstå sig på och det var absolut inga krångel. Man fick även med ett kuvert till varje foto vilket är toppen om man vill skicka iväg dom! Jag ska nog skicka några av korten till Josse och mamman! Som ni ser blev bilderna jätte snygga och ingen risk att dom blir förstörda eftersom dom blev skickade i en kartong :)

Now he's gone.

Morron! Sov länge idag för satt uppe inatt och tittade på Warped Tour Live Stream. Som ni kanske vet så är båda The Used och All Time Low med på Warped iår, så jag var ju bara tvungen att titta! Gick ner för ett litet tag sen och stekte mig ägg, rostade bröd, kokade kaffe och hämtade lite paket. Hihi bloggar mer om det sen!
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Bea försöker få med mig att träna, vi får se hur det blir med det heehe.. Jag måste titta på sista Johan Falk iallafall! Fanny fick mig att älska dom filmerna och har sett igenom allihopa nu dom senaste dagarna. Är så sjukt taggad på dom nya som kommer  i September ;)
 

Like ooh.

Blev en mycked lyckad kväll igår. Började kvällen hemma hos Johanna med massa trevliga tjejer :)
 
Har varit ensam hemma hela morgonen vilket är skööönt. Har stekat ägg och lyssnat på Simple Plan. Taggar p&l you know ;) Hihi..
 

started to stopit-.

Var lite snabbt på bygdegårn, men är hemma nu och har fixat mig lite för kvällen:)

Very very thin.

Hej alla glada männsikor och glad midsommar! Vädret var hur fint som helst när jag stack ner till stan vid tio men nu tror jag inte det är lika klart? Jaja,det regnar inte (än) och det är det viktigaste:)
Idag ska jag äta massa jorgubbar och får se vad det blir ikväll..Puss.
 
Hehe bild från när jag och Linda åkte inlines i veckan.
 

Style not by.

tänkte bara ge er ett snabbt inte-tips! Och det är tidningen Style By. Så himla tråkig måste jag säga. Jag har prenumererat på den ett tag men säger nu upp den. sorrry!
 

Perfect summer makeup.

Jag älskar den här sminkningen, tycker den är så sjukt snygg! Det är ju nästan läppstiftet som gör sminkninen också. Har väldiga cravings för det, men tyvärr är det slutsålt på kicks.se just nu och som dom flesta kanske vet så finns inte mac och köpa i närheten här. Men har mejlat dom och dom skrev att det skulle komma in i nästan vecka och då köper jag nog de  :)
 
 

Young And Reckless

Klickade hem det här linnet från Asos för ett tag sen. Har redan hunnit använda det flera gånger men.. Tycker om att det är kort där framoch långt bak!

Inte kollat.

Gjorde inget särskilt igår. Jag och Linda tog oss en cykeltur.. Mötte Johanna och Alicia ett tag. Och deras grannar kanske jag borde säga också? Haha... När vi kom hem la vi oss och tittade på Transformers ♥ Love that movie! Ikväll är det ju tvåan också, för se om vi kollar på den med! Har för mig att den inte är lika bra men? Jaja..
 
Ska käka min frukost nu. (ja, jag har tjuvsmakat.) Marika och Linda trodde inte det skulle vara gott att rosta nybakat bröd, men det tror jag! Pussss
 

I love my morning friss.

Morning guys! Vaknade precis och gick och släppte ut hunden och vad ser jag? Jo, fint väder! Gosh solning kanske idag då? Vet inte om dom har något ställe det är lä här bara. Nej ska att göra mig frukost nu och sätta mig ute och äta den. Tips på frukost någon?:)


Så gör vi vad en vill.

Idag kom äntligen mitt efterlängtade paket från BeautyBay! BeautyBay brukar vara snabba med leveransen så jag trodde jag skulle hinna få detta paketet till balen, menmen..



Jag saknade en brun kajal i min sminsamling och tänkte att jag skulle testa Urban Decay för deras 24/7 Glide-On Eye Pencil är ju väldigt omtalade. Så jag beställde en i färgen Demolition som är en matt mörkbrun. Urban Decay finns inte att köpa i Sverige men det funkar ju jätte bra att beställa, 143kr.


Morgonpigg!

Hihi, ska dricka mitt kaffe nu så jag piggnar till lite, puss.


Suck

Mår bättre idag, så är bara lite små sjuk nu. Men har ändå inte orkar gjort något särskilt.. Ska upp till morgonen för ska klippa mig vid tolv och sen senare har jag soc möte. kulkul


Awesome.

För några dagar sedan ramlade det ner ett paket i min brevlåda med två hårprodukter från Waterclouds. Jag hade turen att vinna en tävling hos Awesome Chemistry! Jag älskar ju hårprodukter och allt som heter serum och oljor, så ska bli kul och testa dessa :)


Sjukling.

om ni undrar varför jag inte uppdaterar är det för att jag inte orkar nya blogg. dom kan ju inte bara ändra sådär:( Fattar inte ens hur jag ska se kommentarer! Hade en kul kväll igår, men är jävligt förkyld idag.. Och jag färgade bara utväxten typ igår hehe   (hur väljer man filer från sin dator när man lägger upp bilder? cepe)




Oj.

VIlken färg färgar jag håret nu? Blonderar jag? Brunt? Blått? Svart? hih


hihi.

Hej! Har haft en bra skolavslutning än så länge, blev 400kr rikare på skolan ;) Var faktiskt riktigt kul att få stipendium för bästa utveckling, kändes bra. Nu har jag precis sovit i två timmar och ska åka till Beas student. Jag kommer se ut som en zoooooooombie för har inte riktigt vaknat än!


Afraid of what they might think.

SItter med la family och tittar på onsdagsfilm som är 17 Again! Don't we just all love Zac Efron? I know I do! Hihi, är så himla glad bara, det är ju liksom skolavslutning imörn.. Ska bli så himla rolig men lång dag imörn, vi får se hur det går med uppdateringen, pusset:)


Hihiheh.

Hihi fick ett roligt paket i brevlådan häromdagen från asos! Jag har ju redan ett box powder från Benefit (som jag älskar) och har länge varit sugen på att testa deras omtalade Hoola. Så när man kunde köpa Hoola och få med en mini Watts Up och en Cha Cha Tint  var jag tvungen att köpa det heheh...



Tycker ni inte Benefit har söta förpackningar? Jag älskar dom! Finns att köpa för 283kr från asos.com :)




Din son e otrolig.

Hej hann aldrig skriva något igår innan jag skulle iväg och sen kom jag inte hem förän halv två och då orkade jag inte uppdatera. Vi hade det kul igår iallafall och alla var jätte fina! Har fått blåsor under min fot efter klackskorna dock :(

Idag har vi typ bara haft kyrkebystafetten. Våran klass vann, wehooo. Jag hjälpte nog till mycket men. Ska snart hem och hämta min klänning som jag ska ha imörn, puss.

Sleten chey efter ett par timmar på skolan, skulle väl ha tagit en bild innan jag drog istället hehe


Mentioned it.

Hej! Stannade hemma idag, sköönt. Hade inte så stor lust att följa med till Glava och ville göra mig i ordning i lugn och ro tills ikväll. Inte för att jag gjort så mycket än men. Har ducshat, gjort färgbomb och målat tånaglarna. Ska snart måla min vanliga naglar.. Ligger och funderar på om jag ska gå osminkad ikväll? hm..


Another recipe, som hemmagjorda Oreo kakor med en twist.

Här ska ni få ett till recpet! Bakade dessa kakorna i helgen. Dom var supergoda och jätte snabbt att göra!




Chokladkex
3 dl Vetemjöl
1.5 dl Kakao
0.5 tsk Bikarbonat
0.25 tsk Bakpulver
0.25 tsk Salt (3 nypor)
1.5 dl Socker
140 g Osaltat smör
1 st Stort ägg

Vaniljfyllning
110 g Rumstempererat osaltat smör
5 dl Siktat florsocker
1 tsk Vaniljextrakt


Gör så här:

Chokladkex
Värm ugnen till 190°C.
Vispa ihop mjöl, kakao, bikarbonat, bakpulver, salt och socker.
Tillsätt rumstempererat smör och sedan ägget. Blanda med fingrarna tills det blir en fin deg.

Det enklaste sättet att få jämnstora kex är att forma degen i plastfolie till en jämn rulle och sedan kyla den i 15-20 minuter. Rullen kan sedan skäras i jämntjocka skivor innan degen formas.

Placera bakplåtspapper på en bakplåt. Forma kexen på bakplåtspappret och placera dem med ca. 2 cm mellanrum.
Grädda i 9 minuter. Låt svalna.

Vaniljfyllning
Lägg smöret i en skål, tillsätt socker och vanilj i omgångar.
Mixa hårt med elvisp tills fyllningen är luftig.
Spritsa fyllningen med en tyll som är ca 1-1,5 cm.
Applicera fyllningen på ett kex och lägg sedan ett jämnstort kex ovanpå.
Tryck till lätt så att fyllningen fördelas jämnt.


Yeeeah, ooh.

Fan så tråkig klassdagen var! Men det var ingen surprise precis. Vara bara där i typ två och en halv timme innan jag drog hem, men ändå. Ligger och chillar med bästa musiken. Ska fixa en spelningslista och dra och sola snart. Det är egentligen lite emot mina principer att sola solarium men detta är ett undantag. Och vad jag har hört så ska det inte öka risken att få cancer såååå mycket om man gör det mindre än tio gånger på ett år? Ska bli gött iallafall.. Känns som all färg försvunnit nu när vädret varit så tråkigt :( Me wanna be neggero.


Finally.

God morgon! Nu börjar sista veckan i nian, så jävla skönt. Kommer vara en chill vecka också. Idag ska vi till Ingestrand hela dagen, imörn till Glava, på onsdag ska vi städa ur skåpena och kyrkebystafetten och sen slutar vi!! Hihi, ska bli kul och umgås med klassen hela dagen, för våran klass är så underbart rolig.


Truly

Tog det bara lugnt igår. Mikaela åkte hem ganska sent och jag orkade inte göra något då så jag körde lite bil och spelade rummy med Josse. Exciting lördagskväll?;)
Erika ringde förut när jag låg och kollade på bb och undrade om jag ville med till Challa, så gjorde mig snabbt iordning och följde med henne dit. Jag shoppade inget men det var kul för det. Följde med henne hem och hääääääääääängde. Nu ska jag snart ta mig en lång dusch och tvätta mitt feta hår.


You bring arsenal.

Morning guys! Har en en chill morgon. Har stoge i köket i någon timme och gjort pannkakor. Så jävla gött! Till och med Micshit godkände dom ;) Sitter i min säng nu och lyssnar på skön musik och inte gör någonting. Hihi. Gööööttt med lördag säger ja bare


Too Faced Natural At Night

Fick hem ett paket på posten förut, feels like christmas every time! Denna gången var den min Too Faced Natural At Night palett som kom. Det är min första produkt från det omtalade märket TF. Ja, det är första för att det är så dyrt! En sån här palett går på 360kr på Kicks.se.



Förpackningen går ju absolut inte att klaga på. Den är jätte snygg tycker jag! En skön liten låda med magnet lås. Det följde med en liten prov på deras shadow insurance också som ska bli skit kul och testa. I "locket" finns det tre kort med tre olika looker som man kan göra.. Söt liten steg för steg guide :)

Det är 9st skuggor, därav 2st är matta och resten skimmriga och glittriga.



Någon mer fråga?

Tjeeeeeeeeeenaaaat:)

Sitter hemma nu med das Micshit. Egentligen skulle jag vara ensam hemma inatt för mamman är och hämtar Josse i Västerås men då var Mikaela snäll och sover här. Nu verkar det som dom strax är hemma så ensamma blir vi inte och Micshit kan åka hem då tycker jag. HEhheeeee....

Vi har varit ute och gått lite och sitter nu och tittar på John Tucker Must Die för jävla hdmi kabeln fuckar upp sig. Hoppas Josse kan hjälpa oss med det när hon kommer hem.  Men nu börja William live streama så det är lugnt. Puss på ya.



Now i'm ready to be friends.

Här ligger jag i min säng och orkar inte gå upp... Har bara fixat mitt smink för jag orkar inte klä på mig och släppa ut håret hehe.. Känner för att ligga här hela dagen. Fuck nu missar jag bussen också så jag får cykla. Jaja. Det är inte så späääääääääänt. Uh fy fan, hur kommer ni upp ur era sängar dagarna så här före skolavslutningen? Det är ju så jävla ovärt.


Real Techniques Powder Brush

Tänkte visa vad som låg i mitt paket om någon bryr sig! Ingen som brydde sig? Nähä.



Min Real Techniques Powder Brush från iHerb har äntligen kommit! Detta är alltså en borste från Samantha Chapman, ni vet en av pixiwoo systrarna på youtube? Min puder borste gick i söndur för några veckor sen och då beställde jag den här på direkten eftersom jag varit väldigt sugen på Real Techniques. Ska bli jätte kul och leka lite med den ;)


How long will it take.

Hihi, vet ni vilket spännande ställe jag vart på idag? GUNNARSKOG! Woooow.. Det var fotbolls skit där och jag var där och kollade.  Våran klass kom tvåa, så dåliga dom är. Hehe.. Cyklade hem till min mama förut och hämtade paket. Och hon förbjöd mig från att få följa med till Västerås imorgon så jag måse till skolan anyway. Fuck thisssss. Jag vill inte dansa med folk med svettiga händer.



Put up or shut up.

Sov hos Mikaela inatt.. Var väl trävlligt ;)

Efter som det är nationaldagen idag så lekte vi duktiga svennar och stack ner till stan och kollade på någon jävla kör? Band? Vafan heter de? Ah, skit samma ni vet vad jag menar va? När det är massa folk som spelar instrument. Sen har jag togit det luuuugnt, en låång dusch och annat tråkigt. Hehe.. Chillar just nu med atl och youtube :) pusssssssisear


Fucking löv till smk.


MODEFLiCKAN

Nu finns nya modeflickan ute igen! Fina Fanny Lyckman var med och hennes bilder var jätte fina :) Klicka bilden!


To be somebody you have to eat somebody.

off to micshit. xx


'cause i don't know who i am.

Fick lite sovmorgone eftersom jag inte hade något att köra på syslöjden. Så har bara togit det lugnt, togit en dusch och drucke kaffe. Nu ska visnart på en jävla "invigning" så det kanske är bra pm jag hinner till skolan tills dess. Yes, puss.


Keeps me wanting more.

Hade en vanlig chill söndag igår, orkade inte bloggat. Kvällen spenderades såklart framför BB! Finalen var ju faaen bäst! (Jag det bästa var när Markolioos tuktuk körde rakt in i publiken.. ) Somnade faktiskt före klockan tre vilket är ovanligt för mig... ;)

Skolan idag har väl varit chill egentligen. Men vi gör inget och betygen är satta så det känns så jävla onödigt.. Man kan väl för fan få va hemma och sova. Jag är världens lyckligaste chey nu också för P&L BILJETTEN ÄR BOOOOKAD :D hihihi Jag förstår inte att det är sant då men.. Underbart känns det! Ska snart ta mig en kopp té och kolla på MTV Movie Awards. Puss på er gullungar.



Sticker på kalas hos farmor!


NOTD Bloody Fire Ombre

Har gjort ombre nagar idag. Blev väl kanske inte så jätte bra, men kul att testa:)

Jag har använt Barry M Lemon, Essie Orange It's Obvious, Max Factor Nailfinity Red Passion, Sally Hansen Insta-Dri, L.A. Colors Mega Watt.


Bounty Cupcakes Recept

Jag tyckte dom här cupcakesen blev underbart goda, så jag bara måste dela med mig av dom! Ett måste är ju att man tycker om kokos. Dom är helt krämiga och underbara.





Min muffins var inte helt klara så dom sjönk ganska mycket + att bounty godisen tryckte ner dom
(nästa gång skippar jag godisen eller lägger den i botten) Men det som var bra med det är att man kan lägga på mycket frosting! För jag lovar er, det är så grymt mycket frosting!! Ni kan se på bilden hur mycket frostingen är om man jämför med muffinsen ;)






Ingredienser


Cupcakes 1 dl kokosflingor
75 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 st ägg
1.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
100 g smör
0.75 dl kokosmjölk
2.5 dl vetemjöl
1.5 tsk bakpulver
1 nypa salt
2.5 msk kakao av god kvalitet
1.5 msk kallt kaffe
6 st bountystänger

Glaze 250 g mörk kvalitetschoklad 70 %
1.5 dl vispgrädde
2 msk honung
1 nypa flingsalt
1 msk smör
100 g Philadelphiaost
Kokos till garnering


1. Cupcakes
Sätt ugnen på 175 grader.

2. Rosta kokosen i en torr stekpanna tills den får lite färg.

3. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

4. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

5. Smält smöret, häll i kokosmjölken och blanda det med äggsmeten.

6. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt, sikta blandningen och vänd försiktigt ner det i smeten.

7. Rör ner smält choklad, kokosflingor, kakao och kaffe i smeten.

8. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

9. Halvera bountystängerna och stick ner en halva i varje muffins.

10. Grädda dem i mitten av ugnen i cirka 12-13 minuter.

11. Låt svalna.

12. Glaze
Hacka chokladen fint i en hushållsmixer.

13. Koka upp vispgrädde, honung och flingsalt och häll den över chokladen under mixning.

14. Tillsätt smör och philadelphiaost och ”pulsmixa”.

15. Spritsa glazen över cupcakesen.

16. Garnera med kokos.

 

Vet inte om ni tycker dom ser så goda ut, men jag kan lova att (mina iaf) dom är underbara! Ni mååååste testa :)


All Time Low The Reckless And The Brave.

Som jag gissade var det en ny singel som kom! Kanske lite för popigt för min smak, men det är något nytt och fräsh med All Time Low och då är jag nöjd. Låten heter The Reckless And The Brave om ni inte visste det och handlar omnär ATL tog steget från allt. Åka på turne, skippa college och sådana händelser!

Låten finns just nu gratis och ladda ner, men orkar ni inte det så finns det ändå snart på youtube kan jag lova. Och ja jag är jätte stolt för att grabbarna trendar just nu på twitter!



This time next week.

Nej, nu måste jag göra ett glad inlägg bara för att det förra var så deppigt. Försöka iallfall. Har stogit hela kvällen och bakat med mamma. Eller jag har bakat och hon tittat på mest. Dom blev suuuuper goda och jag ska absolut visa imörn. Men nu sitter jag med en ansiktsmask och försöker ta det lugnt. Snart kommer ju All Time Low med sitt nya vad det nu är. Nedräkningen står på åtta minuter i skrivande stund heheh.. Har varit jätte skönt med en hemma kväll. Lyssnar på chill musik och ska sova tidigt sen!


Fina rödsprända ögen.





Hur fan kan jag få reda på det här nu?
Hur kunde inte JAG veta det här! Faaaaaaan. Dom är här två gånger på  ETT år, och jag ska missa bägge gångerna? Hur oft är dom här så ofta? När kommer dom nästa gång? fy fan. Jag mår piss. Tur att jag precis bakat cupcakes när jag fick reda på det.

Ja, så här känner jag mig.



Tihii

Snälla fina Johanna gav mig en (försenad;) ) födelsedagspresent idag. Märks att hon vet vad jag älskar! :)


i'M SORRY

Friday, friday, finally friday! :)

Gjorde inget särskilt igår som vanligt. Chillade, pratade med min syrra som åker utomlands idag och självklart kollade på Big Brother! Det är ju bara 2(!!!!!!!) avsnitt kvar nu :( Kommer sakna det... Kanske kan försöka att börja göra något vettigt hehe..

Skolan idag har fan vare chill. Käkade glass på hemkunskapen, failade på biologin, fick tillbakan prov som jag var jävligt nöd med och slutade tidigare än vanligt! Daniel kom och hämtade mig. Ongera kom precis samtidigt som mig hem så ska väl kose lite med dom hihi.. Njuta av tystnaden tills damp linda kommer hem ;)

orkade inte en vanlig pose bild idag HAHA


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0