företagsekonomi är väldigt mycket roligare på ett fik

snö och kallt. det beskriver väl dom senaste dagarna ganska bra. dagarna går någorlunda fort med tanke på att jag bara går och väntar. har försökt att roa upp dom gråa dagarna med bio och fika med fannyt. med betoning på fika kanske. förresten, är de typ semla-månad eller något nu?
 
 

what about shut the heck up

söndag nice. sitter och dricker latte och spelar flappy bird, som förövrigt är det mest beroende framkallande spelet någonsin. igår började "ansökningen" för atl m&g, så nu kan ni väl be för att jag får de. puss
 
 

going away to college

igår blev jag väldigt trött på mitt hår och helt plötsligt sugen på att få håret lite rosa. den blåa färgen hade tvättats ur och blivit lite gråaktig men nu är håret rosa och lila! kult. annars så har det väl vart en konstig dag. har blivit nykär i blink 182 och jimmy eat world så lyssnar mest på dom och dricker kaffe.
 
 

moniza z med nuggos

Med vårtermins schemat så slutar jag tolv på måndagar, hur skönt? Har varit och fixat saker, handlat mat och skypat med syrran. Ligger nu med gott (värsta fitspo) käk och tittar på Monica Z. Är galet trött som alltid så en film till typ och så sover jag nog sen.
 
 

men jo ja

igår slapp jag gå till skolan och åkte istället ut till universitetet ovh kollade när mamma tog examen. efter att det var klart åkte vi ut på en biltur för att hitta ett borttappat busskort. efter en en låång stund hittade vi och äntligen har jag fått mitt busskort tillbaka. när vi kom till arvika åkte vi till elverket och fikade en massa. asså när jag säger massa menar jag MASSA, bea hade gjort hur mycket som helst. så idag ska jag dricka mycket kaffe och ha ångest lolz
 
 
 

jag är rebeccas ren

wow vilken seg vecka. wow vad det snöar. wow jag har haft ett par bra dagar. wow bacon är bäst. kaffe också. men seriöst inget är dåligt just nu förutom jobbiga skoluppgifter.
 
 

snow

igår var en vanlig mysig lördag. mycket kaffe, lite läsande och mycket film. fick för mig att gå ut på en promenad vilket inte var det smartaste jag kunde ha gjort. efter jag kom tillbaka fick jag stå i duschen i typ två timmar för jag var blå. tyvärr upptäckte jag imorse att mitt kaffe var slut och kaffe är ju livsviktigt, så jag var tvungen att gå ut igggen. tog omvägen förbi biblioteket så sitter här nu och snor lite internet. bye
 
 

cool right

regn hela dagen igår, vilket ger en bra anledning att bara sitta inne, dricka té och läsa en bra bok. hade bara en lektion idag vilket känns lite onödigt men skönt. nu ska de bli skönt med helg efter två dgar i skolan lol
 
 
 

LILA (blått egentligen) HÅR

Hej! Imorgon är det första skoldagen för året, yeey eller något. Åkte till Karlstad idag. (hade saknat min lägenhet<//3) Mötte upp Henriette i stan och gick lite i affärer och hon åkte med mig att handla mat. (snäll kompis va så jag slipper göra de själv?) Sen har vi bara hängt här. Jag ligger nu i sängen lyssnar på musik, dricker té och väntar på att jag ska gå och möta fanny. Jaao cioa FATTAR NI DE RIMMA?
 
 
 
 

bath & body works twisted peppermint

Bath & Body Works har enligt mig världens godaste ljus. Ni har säkert sett att jag lagt upp bilden på dom innan? Det finns ju inte här i Sverige men min syster var snäll och gav mig ett i julklapp. Mitt nyaste ljus Twisted Peppermint luktar starkt av polkagrisar. B&BW ljusen fyller verkligen hela rummet med lukt och man behöver inte ha dom tänt länge.
Är du i något land som har B&BW så gå verkligen in och lukta på alla deras produkter. mmmm...
 
 

NU DESIGN WOHO PÅ TIDEN ELLER VAD

                                             nytt år=förändringar , elllr hur är de det funkar?
Jag har faktiskt endel förändringar på gång. Första saken jag ville ändra dock var designen på bloggen. Har ju haft den jag hade innan sen 2011 lolz. Så vad tycker ni om den nya? Väldigt enkel men gullig tycker jag. yess. Vi får se mer vad det blir för förändringar nästa vecka. see ya nu ska jag gå och dricka vatten eller något annat spännande.
 
 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0