for the first time in months i do hope for a sunrise

 
 
wow FrrREDDDDAd g gGGGGGGGG!!!!!!
 
har nog aldrig varit så taggad för helg. Veckan har varit full med massa nationellaprov och sömnbrist. Men att sommaren är här gör ändå att jag orkar fortsätta leva. Satt igår ute och njöt av livet med en glass och H ett par timmar. Annars så kommer helgen tydligen bestå av jobb (hur ska de gå liksom¿) och kanske skriva någon skoluppgift? Är ju inte många dagar kvar nu, kanske ska ta tag i livet lite så att säga.

någon som kommer ihåg när jag hade en bild på en död fågel på min vägg?

 
en vecka närmare sommarlov. så jävla skönt. jag ligger fortfarande till jävligt dåligt i skolan, meN jag har fått ett jobb! Wiho. nu känns det ite bättre. jag har även gått till final i mcdonald's myburger tävling, så jag ska åka till stockholm en gång till i juni. det ska bli spännande och kult.
 
idag har jag spenderat dagen att försöka fixa mitt hår. först blekte morsan min utväxt (orange) och sen la bea i den lila färgen. har inte sköljt ut än, men har en känsla av att det inte kommer bli såå fint. lol vi hörs

And if you're wondering I'm great I'm stronger now but still The same My love for you it will Remain My friend

 
jag ligger i min säng, känner mig dödsjuk och har ingen livskraft whatsoever. annars har väl helgen varit kul. var ute i fredags och sov sen hos bea. igår laddade jag upp för esc men råkade somna och vaknade upp när det bara var en timme kvar. om jag ska va ärlig gjorde de inget för alla låtarna är ju de tråkiga lol. som sagt så är jag dödsjuk idag och har inte ork att göra något. och måste gå till skolan imorn för vi har np. bajs. och efteråt ska vi grilla med rektorn hahahahahhahahhha förlåt men lolz
 
 

reading festival 2014

             
 
 
Att åka på Reading började som ett slags skämt mellan mig och Fanny. Jag har alltid velat åkt dit och lineupen iår består i princip bara av mina favoritband. För någon vecka sedan började det här skämtet mer och mer övergå i något slags seriöst skämt och vi började kolla på flyg. Sen whops förra veckan så hade vi bokat biljetter+flyg+buss. Så i augusti ska en av mina drömmar gå i uppfyllas och vi ska faktiskt åka! Hur jag och Fanny ska klara oss själva att åka dit när vi inte kan åka till Stockholm och fucka up saker är ju en helt annan sak. men.. vi ska åka!!

theres no use in feeling low

 
 
 
 
 
 
 
 
suppy duppys. whats up in da hoodz?  whats the dizzle? whats the rumpous? hpwzit? a-yo? (det där var alla coola hälsningsfraser jag kan)
 
Nästa månad är vi fria. Iallafall tills nästa termin. Men ändå, snart är det sommarlov!! Tyvärr längtar jag inte och känner ingen glädje för det för jag ligger efter så i skolan. Men.. jag har bara mig själv att skylla på för det så ska hålla käften. Det fina vädret försvann också lika fort som det kom fram så valborgs-ledigheten fick bestå av ett flertal filmer och många koppar kaffe.
Var inte meningen att detta skulle bli ett sådant negativt inlägg bye nästa inlägg blir posi
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0