I kolan.

Jag överlevde ingestrand igår! Så jävla nöjd över mig själv är jag. Trodde verkligen inte jag skulle klara simma 200m i det kalla vattnen. Men efter satt jag bara och skakade jätte länge. La mig under täcket när jag kom hem och frös som fan.. Råkade somna och vaknade inte för än på kvällen ;)

Idag har faktiskt dagen gått rätt snabbt. Började med att jag försov mig lite halvt men.. Men annars har det väl varit rätt chill. Vi fikade på Franskan :) Ongera är inne på min rum och lekar massa nu. Konstiga underbara ungar..  Så söta och roliga, ska dissa datorn och socialisera mig lite nu. Pussennn


You have no idea.

Idag ska jag till Ingestrand och bada! Ihihi, fyy fan... Wish me good luck.


Keeps me holding on

Tänkte dela med mig receptet på cupcakesen jag bakade i söndags!


Bild från när vi fikade på slöjden idag.

Choklad Cupcakes

Ingredienser

3 st ekologiska ägg
2.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao av god kvalitet
1 st nypa salt
100 g mörk kvalitetschoklad 70 %
Chocolate frosting: 60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0.5 dl kakao av god kvalitet
100 g Phiadelphiaost
1 msk varmt kaffe
Strössel eller blommor till garnering

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet. (ca 12st)

7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

8. Chocolate frosting:

9. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.

10. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.



Enkelt och gött! :)

Lorentz & M. Sakarias - Garbo, Astrid och Taube ft. Duvchi

Som ni kanske vet så har jag en väldigt stor kärlek till Lorentz & M. Sakarias. Jag vet att det inte är likt något annat i min musik smak, men jag kan inte låta bi att älska dom. Dom har ju inte släppt något nytt på länge. (Fast det varit mycket snack om en ny skiva som skulle komma förra året och skit.) Men nu ska dom komma med ett nytt album och här är första låten :)


People hiding everywhere.

Idag är en aldelles särskild dag som ni kanske vet! Först klarade jag inte att somna, sen vaknade jag var femte minut från klockan sex till halv åtta och drömde om att jag såg william på tvn. Sen så vare daaaaaaaags! Tog mig en snabb dusch innan  jag kastade mig i soffan och kollade ;)

Nu sitter jag på min rum och gör mig iordning och dricker kaffffeee. Ska snart cykla till skolan så vi kan fika. Och sen är det prov som jag vet det kommer gå bajs på... Hihi pussis


IsaDora Perfect Lipliner 35 Tropical Pink

Var inne på Kicks en snabbis efter skolan idag för att kolla in några läppennor från IsaDora. Dom som kom ut i IsaDora's sommarkollektion Papagayo sålde ju slut på direkten på Kicks.se så jag kände att jag måste skynda mig ner på stan och kolla in dom. Det var väldigt smart gjort för Mandarine var slut såld och av Tropical Pink fanns det bara en kvar. Som tur var så var det 35 Tropical Pink jag ville ha så köpte den!

En snygg rosa färg har den som blir perfekt på sommaren.
Den funkar att fylla i kontuerna under ett läppstift eller för sig själv över hela läpparna med et läppglans över. Kan bara säga att jag älskar den, absolut värd dom små 69kronorna som den kostade!



Rox morron vad?

Hej och välkommen till en ny vecka med nya möjligheter! Dagen har varit dryg för jag har varit trött för jag kunde inte sova inatt, vilket jag aldrig kan på söndag kvällar.. Linda står och skriker på mig i köket att jag ska komma och käka negerbollar, så får väl gå. Annars står bara plugg på schemat idag ;)


Ni som tittade på OTH förstår ♥ #alwaysandforever


Ett snabb tips: lättaste sättet att fylla en muffinsform!

Är ni som jag och tycker der är jätte jobbigt och hålla på med massa skedar när man ska fylla muffins formarna? Då är ett tips att ta en glass skopa och fylla dom med, super enkelt :)



See your friend.

Har tröttnat på att sola, så ligger bara halva jag i solen idag. Annars så suger den här dagen jävligt hårt.


Have you ever wondered?

Sitter och tittar på Vampyrer och sminkar mig nu. Ska snart dra till stan :)


Fem måsten i solen.

Dom här sakerna brukar jag ha med mig ut när jag solar, vad tar ni med er? :)


Min dator kokar i värmen..

Hej,godmorgon! Vaknade för en halv timme sen och fick panik för att klockan var så mycket och jag inte låg ute och solade.. Så gjorde mn favorit smoothie (mango) och gick ut och la mig. Ligger i min lä hörna nu och har det gött. Har precis smörjt in mig med solsmörja (ping johanna!!) vilket är väldigt viktigt när det är så här varmt. Ni villinte ha lika röd rumpa som jag har ;)


Delicatobollar.

Jag hittade det här receptet på hemmagjorda delicato bollar för ett tag sen. Jag tyckte det såg supersmarrigt ut och var absolut tvungen att testa! Har precis bakar klart dom och dom blev jätte goda (och mäktiga..) så då tänkte jag dela med mig av receptet så ni också kan testa om ni har lust :)




Delicatobollar

 

100 g smör (rumsvarmt)

1,5 dl florsocker

2 msk starkt kaffe

25 g ljus choklad, smält

1,5 tsk kakao

1 msk vaniljsocker

4 dl havregryn

 

100 g smält ljus choklad

 

 

Gör så här:

Mixa havregrynen i en mixer så det blir fina smulor.

 

Vispa smör och florsocker med en elvisp och tillsätt sedan kaffet. Vispa tills det blandas.

Tillsätt kakao, vaniljsocker och de finmalda havregrynen. Vispa till en fin smet.

 

Smält den ljusa chokladen  i en skål i micron eller över vattenbad och häll sedan ner den i smeten.

Vispa eller rör tills allt är ordentligt blandat.

 

Ställ in i kylen en halvtimme.


Tag sedan fram ur kylen och rulla i lagom stora bollar.
Ställ sedan in dem i frysen i en halvtimme.

Smält choklad i en skål i micron och rulla bollarna i chokladen.
Avsluta med att rulla dem i kokos.

Låt dem stelna i kyl en stund innan de avnjuts :)


Tyvärr så var våran mixer isär plockad (fråg mig inte varför) så min smet blev inte helt slät, men det blev att bra ändå tyckte jag.


Receptet är från bliminjast.se, tycker ni ska kolla hennes blogg. Den är underbar!

One finish buisness.

Vet att uppdateringen är sämst just nu, men det händer inget särskilt. Cyklar till skolan, blir blöt, kommer hem och solar och sover typ. Men jag klagar verkligen inte på vädret, är ju hur skönt som helst! Tyvärr så har jag tröttnat på att sola men.. Jag som skulle bli så brun och nu orkar jag inge mer. Mycket roligare och sitta inne och titta på vampyrer ju ;)


In circles.

Hej, ni kan ju gissa vad jag gjort hela dagen? Yes rätt svar. Hihi.. Vill sova nu, får se om jag klarar det.. Telefonen och skit håller ju på och ringer...



i like to keep you all wondering

BB har ju blivit så tråkigt att jag inte ens orkar se klart på det.. Då är det fan dåligt! Tänkte att jag ska försöka och sova tidigt men det kommer väl inte gå. Jag är superduper bränd på hela min baksida också vilket är nicccceeeee hehe puss på errr



Mm.h.e.

Jag skrev ju väldigt kort förut när jag kom hem från skolan, men jag ville verkligen bara ut och lägga mig i solen. Jag tror det är då jag mår som allra bäst, sol och bra musik i lurarna. Låg och sola ryggen, för min bränna var helt ojämn. Råkade bränna mig på sminkorna hehehe... Men nu har jag precis faktiskt kommit hem från en föreläsning. Jag och mamma var och lyssnade på när Charlie Söderberg från lyxfällan pratade på Palladium "Hur man blir rik". Var faktiskt lite intressant! Nej nu ska jag gå och sätta mig ute och titta på lite vampyrer.. grrrrrrrrr ;)



NOTD IsaDora 713 South Beach

Detta lacket har jag på just nu, älskar det! Behövs bara ett lager för full täckning och färgen gör sig så grym så här års. Spring och köp! H&M har extra pris just nu så IsaDora lack kostar bara 40kr :)


Söt efter träning?

Precis kommit hem fån skolan, ska lägga mig i solen nu.Puss


I washed up, fixed up, picked up.

Tjeeeeeeeenna :) Dagen har ju varit skön! Vi hade håltimme lektionen efter lunch vilket betyder att ci fick lång lunch! Jag, Emma och Emma stack hem till Emma och hade det gött. Vi satt och solade i våra undies ute i solen och käkade pizza. Muuusigt. Men sen när vi kom tillbaka till skolan vardet väl inte lika roligt, för där var det ju värsta vattenkriget! Jag kan säga som så att ja, jag blev lite blöt.
När jag kom hem var jag blöt och frös som fan så kröp in under mitt täcke och frös. Jävligt smart att inte gå ut va? Har värtsa ångest att jag missade massa bra soltimmar :(( Sen stack jag och spinnade med Bea.. Var kul, för det var väääldigt länge sen! Men nu måste jag plugga lite franska, för kom precis ihåg att vi har prov imrön.......... kulkul


Summer is nice.

Orienteringen sög, vilken överraskning.. Direkt jag kom hem tog jag en snabb dusch och la mig sen ute i solen.. hehe planerar att spendera resten av dagen så.


bläääääää

Har orientering idag, sug.


Saaaaaaaaaaaaaave me Barry

Nathan Young jag kommer sakna dig ♥


Bare hands.

Åh gud vad jag älskar den här sminkningen! Så sjukt fin, ska nog göra något liknande idag..



Goder morgon.

Som ni alla kanske vet så är jag en riktigt Gossip Girl och har varit det i många år. Jag har läst alla böcker om och om igen.. I GG så hr dom ju ofta väldigt fina bruncher och det är något jag tycker om att härma. Inte fina men bruncher. Så nu ska jag njuta av det samtidigt som jag hänger på youtube :)



Jobbigaste på hela veckan, bestämma vilket smink man ska ta med.


Are you with them?

Morgon ♥ Har stogit i köket med kerrang! på och gjort samma frukost som igår. Det fick bli öggröra och ostmacka :) Önskar jag alltid hade lång tid på mig på morgonen och stå att göra frukost. Nu ska jag käka, lyssna på k! och kolla på Misfits. Multitasker? Oh yeah.


Tyngdlyftning.

Var ute och övningskörde lite förut, var svin kul haha.. Ska dra mig mot johanna nu,puss


Save me Barry.

Misfits är en ny obsseion jag har och då älskar jag ju såklart deras theme song! ;)


NOTD OPI By Nicki Minaj Did It On 'Em

När jag läste på Beauty By Tanci att hon hade en tävling där man skulle lägga up en bild på sitt favorit knalliga nagellack tänkte jag direkt på det här nagellacket! Det här OPI nagellacket kom ut med deras Nicki Minaj kollektion och är en grön färg med gult. Det är verkligen knalligt och passar perfekt nu när man börjar få lite färg :)


Something weird.

Hey sweetiepees :) Hela dagen igår låg jag och sov. Verkligen hela dagen. Hade en jävla huvudvärk, så det var allt jag orkade göra.. När jag vaknade kollade jag på BB, sen sov jag igen. 
Idag är vi ju lediga från skolan vilket är as skönt. Jag har haft en sån himla skön morgon. Först låg jag framför yt ett tag, sen tog jag en lång dusch och tvättade mitt hår, sen gjorde jag frukost som bestod av öggröra och mackor.  Nu sitter jag och chillar med en kopp kaffe. Har börjat titta på en ny serie som heter Misfits. Ska fixa mina naglar och sånt :)

hihi pussen.



Coral.



Jag älskar Janicks covers, här gör han en sp låt jätte bra :)

Nice to meet you.

Hej finingar! Vilken bra dag det varit idag! (Om vi skippar matte provet då vill säga.) Jag var helt dö trött först när jag vaknade, men kom igång rätt snabbt. Jobbade till och med på slöjden, vilket jag aldrig brukar göra. Började med mina shorts och dom är nästan klara. Sen så har bara alla vart så glada tycker jag!

Jag sitter hemma nu och tittar på sista avsnittet av 90210, vi käkar lite senare än vanligt idag. Och vet ni varför? Daniel ska komma med sin bebis så jag får se den för första gången :))))) Ska bli så himla kul, jag älskar bebbar. Hihi.. Vi hörs sen, pussis


Nice huh.



Som ni ser på bilden köpte jag en body butter från I Love... Köpte i Coconut & Cream som luktar underbart, älskar I Love...'s produkter! Jag köpte även ett IsaDora nagellack i färgen 713 South Beach. Underbar orange färg va? Det sista jag köpte från Sko Punkten var ett pa virkade svarta skor :)

Almost summer paradise.

Hej guys:)

Min mamma kom och hämtade mig efter skolan och så åkte vi till challa. Bea skulle bli sminkad på Kicks och vi ville följa med och kika. Alltid kul när det är något som handlar om smink. Blev lite små shopping också, men inget särskilt. Ligger i min säng och är ganska så taggad för DESPERATE HOUSEWIVES ABSOLUT SISTA AVSNITT!! Är själv hemma så kan väl gråta ut hur mycket jag vill haha.. Puss.




Project 10 pan empty 5#



Den här gången har jag inget dyrt planerat att köpa.. Hade ju tänkt köpa lightscapade, men den hann ju ta slut. Kom gärna med förslag vad jag ska köpa! ;)


Det  jag kommer köpa om av dom här grejerna är färgbomben och rengöringsmjölken. Det andra är antingen för dyrt just nu eller så gillade jag det inte :)


Neutrogena Visibly Clear 2-1 wash Mask

Hej tänkte bara ge er ett snabbt tips! Den här produkten är ett måste i min hudvårdsrutin. Det är Neutrogena Visibly Clear 2-1 wash Mask. Den går att använda som en ansiktsmask och en rengöring för varje dag. Jag har använt den i tre år nu och jag älskar den fortfarane! Jag är nog inne på min tredje tub just nu.. Det är en jätte bra rengöring, men jag använder den mest som ansiktsmask. Jag brukar 1-2 gånger i veckan använda den som på bilden, i t-zonen. Det är där jag blir oljig och den gör sitt jobb bra!

Kostar ca70kr, säljs bla på Ica.


Gilla läget.

hej vad gör ni idag? Sitter ni ute i solen som jag? Eller tycker ni det blåser för mycket? Jag sitter där det nääästan inte blåser något och steker! Har sjungit simple plan i en timme, men ska nu byta till....90210! Om ni undrar så sitter jag och försöker få bruna underarmar just nu. Tycker det är så himla fut när man är brun och så är underarmarna och armhålorna helt  bleka!

Jag vet att nu gillar mina linjer.......


Alright.

Köpte väl nothing to exciting egentligen i Karlstad. Jag behövde nya ljus så köpte ett Yankee Candle och små ljus från Lagerhaus. Det turkosa sommriga linnet köpte jag på Bik Bok, tror det kommer bli bra nu till sommarn! Man kan inte ha för mycket sommarkläder, eller hur? Sist men inte minst köpte jag ett par sandaler, vilket är ganska duktigt för att vara mig. Jag hatar nämligen att köpa skor!




Really like this.

Tjennare! Vi kom hem för ett tag sen, men jag har lågit i min säng och varit död för är så himla trött. Har även skit ont i hövve, har käkat treo men det hjälper ju såklart inte. Vi sprang runt på stan i några timmar. Avslutade med att åka till Ikea och käka! Satt och kollade på 90210 i bilen som jag lagt över till ipoden. Ska snart ta mig upp ut sängen, fota sakerna jag köpte och göra något vettigt. Puss.


This is serious.

Ligger och kollar på 90210, skräll? Vi fikade och hade det trevligt förut. Var lite kul och se när mikael öppnade alla sina paket från mamma ;) Efter lyckades jag övertala mamma och Josse att vi skulle ut och övningsköra. Så jag körde till Jössefors så Josse fick köra lite där och sen sen körde jag tillbaka igen. Har bara chillat sen. Städat, rensat och ordnat. Tycker det är skit kul att städa och slänga!

Nu ska jag snart lägga mig ner och göra klart mina kvällsrutiner. (många krämer och olika skit!) Sen ska jag försöka sova, för tidigt imörn åker vi till Karlstad. Haha vilken resa va? ;) Nej men det ska bli trevligt, puss.


Känslan när man glider in på klubben.

Fredag, härligt va? Hemkunskapen gick skit, w/e geografin kändes jävligt bra istället. Kanske blir tvärtom bara för det? Annars har väl dagen gått snabbt. Marika var snäll och kom och hämtade mig efter skolan så var hemma tidigt, vilket är skööönt. Damp ongera har ju varit här men dom åkte för ett tag sen. (eller en damp onge är kvar........) Har käkat kyckling och sen massa onyttigheter! hihi..
Har massa energi nu för tog en powernap förut och har druckit kaffe. Ska väl snart börja packa, för idag när jag kommer hem ska vi ha kalas för micke. Även Josse kommer hem i helgen. fuckkkkk
skoja


The lipgloss.

God mrogon! Snart ska jag till skolan och göra hemkunskaps middagen. Jag är jätte nervös, vet att det kommer gå skit.. Positiv här ja! Ska dricka upp mitt kaffe och borsta tänderna nu, pyss.


Mja.

Smulpajen blev jätte god förut! Tror dom andra också tyckte om den, dom sa att dom gjorde det iallafall. Mina bebisar är här nu. Tror dom ska sova snart men.. Har försökt att plugga lite. Det är lte svårt att göra det framför datorn, men jag försökte. Känns faktiskt som jag kan ganska mycket ändå :)

Ska snart gå och duscha. Det är hår-duschar-dag idag, wich I love! Tänkte ha min aussie hårinpackning idag, var längesen jag använde den.


NOTD Sliver sparkel on my nail 220

På naglarna idag har jag ett av Depends vårlack från 2011. Jag älskade verkligen den kollektion, för det var ju bara massa skimmer. Nästan. Detta är ett baby pink lack med silver glitter som gör sig jätte bra mot huden när den börjar få lite färg!


Yeey.

Heeeeeej muuuutahfucckers! Fy fan vilket tråkigt väder idag va? Jag är fan på bra humör ändå jag! Skolan var väl faktiskt helt okej idag. När jag kom hem var bara läskiga linda hemma, så vi käkade och pluggade lite. Sen var jag tvungen att baka en smulpaj för första gången i mitt liv! Den ska snart tas ut ur ugnen, så vi får se hur den blir... Hihi.. Puss på ya.



Imma makeup lover.

Cyklade hem en snabbis förut för att lägga en beställning och hämta lite grejer jag fått på posten. För ganska exakt en vecka sedan gjorde jag och syrran en mini beställning från elf och idag hade produkterna kommit. Jag köpte bara ett läppstift och ett rouge. Jag hade även beställt två Rimmel läppennor från Feelunique som kommit.

Och sist men inte minst hade jag även fått tamponger och en rakhyvel, men det tyckte jag inte behövde fotas;)



Elf studio Blush i färgen Peachy Keen. Superfin peachy färg som passar perfekt den här årstiden!


Elf Mineral Lipstick i färgen Runway Pink. Detta läppstiftet är en fin rosa/nude färg! Cila ♥ läppstift


Rimmel lasting finish 1000 kissies lipliner pencil
004 Indian Pink / Rimmel lasting finish 1000 kissies lipliner pencil 011 Spice / ELF Mineral Lipstick Runway Pink

Details of today.

Idag hade jag min nya rose guld klocka på mig. Jag klickade hem den för ett tag sen på ebay, men tyvärr hade jag isöndur den första gången jag använda den. Som tur var hade Bea köpt en likadan som var för stor för henne, så jag fick hennes! Jag hade även min snoddring i håret, har ju glömt att använda den. Shame on me ;)



You're so weck.

Hey guys, haft en okej dag än så länge? Det har jag allt haft. Är lite trött för jag sov ganska dåligt inatt och vaknade flera gånger. Sen hade vi bara tråkigt lektioner i skolan som orientering!! Men vi fick kokkorv till mat i skolan idag, wich i love! Korv, rostad lök och gurkmajonäs ♥ Hihi..
Tog mig en promenix hem från skolan, tyckte det behövdes efter den stora lunchen... Ligger och chillar framför youtube lite, ongera är här och är helt dampiga i vardagsrummet... Ska inte göra något särskilt idag, tror jag skippar att träna idag och bara pluggar. Har prov på fredag och jag ska redan börja plugga, jag är så duktig. Men vill verkligen ha bra betyg på det så :)



Why not to fall in love.

Hej söta männsikor, då var det dags för skolan igen då!


Any of the basics.



Har varit och tränat lite med syrran. Ligger i min säng nu och är så sjukt jävla trött, vill bara sova.puss


I don't think anyone gives a shit, but anyway.

Idag kom äntligen tre nya kollektioner från MAC ut på kicks.se. Troligtvis lägger jag väl en beställning ikväll, men dock bara på en produkt. Mycket mer än så har jag inte att lägga ut på smink denna månaden. Om ni inte har koll på deras kollektioner så är det Reel Sexy, Fashion Sets och Hey sailor! Jag tycker absolut ni ska kolla in dom lite, så jag länkar varje bild!! :)





That should be enough.

Nu ska jag dricka upp mitt sista kaffe och springa iväg till bussen, hörs sen my loves!


Önskelista Maj



Jag har fixat iordning ett collage med lite bilder på saker jag önskar jag hade! 'cause i'm living in a material world

- Max Factor Miniature Nail Polish - Fantasy Fire
- Real Techniques Powder Brush
- Läppstifts hållare
- L'oreal Caresse Lipstick (när ska dessa komma till sverige??)
- Mac Mineralize Skinfinish - Lighscapade
- Kerastase Cristalliste

Keep your mind.

Dagen har varit...... konstig. Har varit på konstigt humör hela dagen inte varit mig själv. (jag lovar jag är inte såååå cepe som jag var idag, typ i bibblan.......) Jaja, så bra om alla bara kan glömma jag idag? Heheh, kanske?Puss..
Har precis fikat sockerkaka med Marika och Linda. Annars ser det inte ut som det kommer hända så mycket mer idag. Jag är så jävla sjukt trött och bea kunde inte träna med mig idag. Ska försöka och inte sova alltför länge så jag inte kan sova inatt igen. Nu ska jag se nyaste Desperate avsnittet som är det sista inför finalen, vilket menas med att det är näst sista Desperate avsnittet för alltid!! :(((((((


Goder morgon.

Egentligen är jag alldeles för trött för att vara vaken nu. Eftersom det var söndag igår så hade jag ju såklart svårt för att sova, så det blev några för många 90210 avsnitt. Jag har inte tid för att sitta och skriva ett långt blogginlägg nu så ska börja käka min frukost och fortsätta sminka mig. Hoppas dagen blir bra, pussssss! :)


Treligt.

Marika var helt chockad över att jag kom i shorts förut och jag förstår inte alls varför! Hos mig har det varit sjukt varmt hela dagen, har det inte det hos er? Jag satsar ju verkligen i år på att bli brun eftersom jag knappt hade tid förra året att sola. Jag måstemåste bli brun! ;)
Har tvättat håret och sånt som jag gör varje söndag. Testade en inpackning som jag fått hemskickad av Yves Rocher. Tyvärr gillar jag den inte alls, mitt hår är knappt mjukt.. Men nu hör jag att bb börjar igen efter reklamen så jag måste rusa till tvn. Pusssssssss

Visst ser målnet ut som en drake?:DDDDDDD

Sol, sköna sol.

Som ni kan gissa er till har jag lågit och solat hela dagen! Morsan väckte mig tolv imörse och jag gick direkt ut och solade. Har kollat på 90210 i princip hela tiden .. :) Nu ska jag dricka min frappucino, pussis!



We connected.

Jag skulle egentligen göra middag till mig och mamma idag, men jag hittade inga potatisar så jag gjorde en av mina favorit rätter, kyckling nudlar! Så sitter och käkar dom och tittar på 90210. Har faktiskt suttit och kollat på det hela dagen, så det börjar bli ett maraton! Jag älskar serier om bortskämda tonåringar, så denna serien passar mig perfekt ;)


Skön bild på mina sk fina tår.

Eftersom det snöar ute just nu kände jag för att måla mina tånaglar i ett gammalt sommar favorit-lack!

Detta nagellacket från IsaDora i färgen 81 Flashy Pink köpte jag nog  för över tre år sedan! Jag hittade det i min nagellacks låda och kom ihåg att jag brukade älska det mot solbränd hud. Solbränd kan jag väl inte säga att jag är redan, men lite färg har jag att fått.
Det är en fin stark blå rosa färg, men jag tror inte att det finns kvar i IsaDora's sortiment längre. Jag är mycket imponerad över att det fortfarande känns så bra i konsistensen fast det är så gammalt :)


Så jävla gåett.

Har precis kommit hem nu efter att ha bytt sida. Känner mig så trött!! Helgen har inte precis börjat som den bästa heller så känns som det kommer bli en lååång och tråååkig helg... Frågade mamma om hon vill köpa med lite B&J eftersom jag är sjuk och det är synd om mig, men eftersom hon ärr så snål fick jag åka till stan en gång till och köpa...


Smells amazing.

Morron my loves! Jag stannade  hemma idag, känner mig inget bättre så. Är ensam hemma just nu för Marika är och handlar och jag bara ligger och chillar i min säng. Jag har en tendens att bli ännu mer slö och ännu mer lat när jag är sjuk, så troligtvis kommer dagen se ut så här!

Té + Youtube!


Too bad.

Mår fortfarande blä fast jag bara sovat och vilat hela dagen. Har fan inget att skriva. Ligger i min säng och käkar varma smörgåsar och té och väntar på att bb ska börja. Kulkulkulkullllll.. Hoppas inte jag måste till skolan imörn, skiter i att vi har spexkort. Orkar fan inte om jag ska va så här..


Lalalalaa..

Vi hade det jätte trevligt i solen igår. Käkade glass och hade vattenkrig! Vi låssades alltså att det var sommar .. ;) På kvällen körde jag lite med mamma som faktiskt gick helt okej!

Skolan idag har varit så jobbig. Jag mår så himla dåligt för har allergi och är förkyld. Allergitabletterna gör en ganska sleten också, kanske är bra ändå om det regnar imörn. Är hemma nu och ligger i min säng. Känner för att sova så jag kanskekanske mår lite bättre när jag vaknar! Puss.


Here comes the sun

Sitter ute i solen och mår som BÄST. Slumrade till ett tag förut till och med ;) Malin och ongera är här och vi bara sitter och njuter!


Pussis.

Stack till Karlstad igår för att gå på ikea ett tag. Köpte ingenting utan gick bara med dom andra. Direkt när jag kom hem stack jag till Josse. Kvällen blev lyckad! Idag har ju vädret varit suveränt så har sötte ute i solen länge och vart hos Malin. Hon jag och Emma åkte även till challa en snabbis bara. Fick bli en glass i solen där :) Nu ska jag gå och möta Erika, puss!



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0