och så händer det här tio minuter senare?


i'll always remember this day


JAG SKA SE MINA BEBSISAR IGEN

OWhmhsvpah! Hey. Tänkte bara säga att jag ska se All Time Low en gång till i år. FÖR DOM KOMMER TILL FUCKIING BRÅÅVALL.A.A. Fört och främst: tack för att ni kommer till sverige, för det andra: tack för att ni väljer fucking br¨valla. you guys, ♥ Jag kan inte andas eler något. är frt skakis och nu var det 57 minuter sedan jag fick reda på att dom kommer. hehehe ldwciasodsvi
 
(haha jag det är gammasl bild just nu gråter jag)
 

jag ser pigg ut på morgonen


utanför sheperd's bush (där jag såg dom)


Tävling hos fina bloggaren Amanda :)

Jag är med och tävlar om en Xlash hos Get Gorgeous! För att vara med och tävla klicka på bilden :)
 

Chelsea say that you love me

Finns inget bättre än att vara ensam hemma på morgonen. Det lyser vitt av all snö ute med det syntes även lite sol när jag vaknade. Kanske blir ett fint lov det här. Har käkat grilled cheese, druckit smoothie och för mycket kaffe. Som vanligt? Kollat på Carrie Diarries också som jag började kolla på igår. Jag har ingen serie att titta på nu, snällasnälla tipsa mig om någon bra? Jag älskar serier och dom serierna jag sett har jag iprincip sett 1000ggr. See my problem?
Nu sitter jag nere i köket och lyssnar på.. The Summer Set.. Jag skäms ju. Har börjat blivit my guilty pleasure. Läser även en bok, har inte läst en bok som inte har med skolan att göra på väldigt länge. Känns, bra?
 

i give you everything you need

Som jag gissade på så var jag hur trött som heslt igår och somande tidigt. Hade världens underbaraste dröm om Alex inatt. (gaskarth då) Han är så himla snäll och rolig! (och nu har jag ju faktiskt träffat han i verkligheten och gissar inte bara) Annars så har jag haft en lugn lördag morgon. Gjort god frukost, kollat på Glee, städat mitt rum och tvättat borstar. nu ska jag läsa nya kicks tidningen som kom under veckan, puss!
 

London shopping del 2


Borde förbereda mig för semnirarum (okej jag har ingen aning om vad de heter) nu men jag har det inte för äns efter lovet så kommer ju hinna glömma bort ändå. Annars så är allt bra. Känner mig lite utbränd bara. Har sovit över 12h de senaste nätterna. Känns som jag kommer somna tidigt idag också så förvänta er ingen uppdatering.

 
Kan lägga upp de sista shopping bilderna som är kläder och annan skit. 
 
 

London bilder del 1

Jag sitter i skolan och är så himla trött. Hade utvecklingssamtal igår så kom hem väldigt sent och självklart gick jag och la mig i sängen på en gång med en kopp té. Ska bli så skönt med lov! Har varit två hektiska veckor nu..
 
Josse har bara skickat några bilder från London men kan ju lägga upp dom så länge :) Hon skickade mest bilder på mig, antagligen tycker hon jag är självupptagen och trodde att jag bara ville ha bilder på mig


Puh.

Okej här kommer min ungerfär sminkshopping! Har inte precis tagit enskilda bilder på allt så om det är något som ni vill se närmare på så är det bara att säga till :)

Revlon hade ett erbjudande att det var 3 betala för 2 så då hade jag en bra anleding till att köpa 6 st produkter. De hade hunnit fått in Revlon Nearly Naked vilket jag blev glad för! Den andra foundationen jag köpte var Colorstay som jag velat ha hur länge som helst. Läppprodukterna jag köpte var Just Bitten Kissable balm stain och Lip Butters. Kommer nog inte riktigt ihåg vad färgerna hette.
Sen plockade jag även upp från Collection två Cream Puff's som är jätte härliga på läpparna!


Soap & Glory hade också 3 för 2. Hade det inte varit för att de väger så myckeyt hade jag köpt mångamånga fler. Det luktar så sjukt underbart och de finns många saker att välja på.. Det jag köpte var Sugar Crush Scrub, Sugar Crush Cody Buttercream och Hand Food!
Jag har sen innan en annan shower gel från Original Source som luktar mint och valde dennan gången att testa dessa två. Än en gång säger jag att jag hade gärna köpt fler om det inte var för att det väger så mycket.


inga kommentarer.


Från MUA köpte jag deras nya palett Undressed Me Too och läppstift nr 2. Köpte den billiga omtalade rougen från Natural Collection och min första Topshop blush. Collection LAstin Perfection Concealer, eyeliner och en brynpenna från Gosh.


Detta är de ja  är mest exalterad om! Köpte de sommriga lipglass Pink Lemonade och två ögonskuggor i Patina och om jag ska vara ärlig kommer jag inte ihåg vad den andra heter... Mineralize Skinfinish Lightscapade ligger ju i Mac's permanenta sortiment där borta och jag var så underbart glad att de hade den. Fast ändå inte lika glad som när jag fick tag på den sista Party Parrot på flygplatsen! På pro affären i London hade den sålt slut första dagen.. Och ja jag skrek till när hon sa att det hade en kvar.

 
Det sista nu då, hudvård! Jag köpte två stycken Effelcar Duo från La Roche Posay. Onödigt? Njaa. En kostade £13 och de var två för £15. Köpte bara en mask från Lush som heter MAsk of magnaminty. Denna är jag ganska säker på att jag kommer visa upp i ett annat inlägg. Köpte från Origins nattkrämen High-potency Night-A-Min och fick med två små tester. Det sista är en rengöring från Simple :)
 

all my m&g photos looks stupid as fuck

Hej! Sitter på tåget nu och tänkte skriva ett inlägg. Interneten är så dålig så kommer väl inte gå att publicera men. Helgen i London var grym. Flyget dit var tre timmar försenat och vi fick till och med vända för att byta plan. Annars så har allt gått bra. Har gått väldigt fort dock.
Jag såg ju All Time Low tre gånger, 14, 15 och 16e. Alla tre gigen var grymma men den sista måste jag nog ändå säga var bäst. Det var Colussys sista spelning med dom och de spelade en extra låt. (fredagen spelade dom american idiot dock) Alla som jag träffade i kön och köpte biljetter av var skit schyssta! Hoppas verkligen vi kommer återträffas på någon spelning i framtiden.
Tyvärr så tappade jag min telefon under första låten på torsdagen så även fast jag var hur lycklig som helst var jag lite irriterad när jag kom till hotellet. Fast när jag kollade thc så såg jag att jag hade fått m&g för den 16e så jag började stört grina för det och tänkte intre precis mer på någon tråkig teflon. Så ni kan tänka er hur nervös jag var på lördagen? Vi gick runt och shoppade massa (som alla dagarna hehe) och gick till topshop för att kolla på skor. Vem tror ni inte jag ser där inne då? ALEX FUCKING GASKARTH AND LISA RUOCCO!!! Jag tog en bild med han och sen sprang runt i affären och bara gråt haha.
Vet inte vad jag ska säga om m&g, jag fick krama mina idoler, prata med dom och tjata på dom att komma till Sverige. Rian sa flera gånger att han älskar Sverige, så vi får hoppas att han hjälper till och boka deras spelningar lite grann.
 
Okej kortfattat: alla tre spelningarna var sjuka, jag har träffat massa med underbara människor, jag har pratat med världens gulligaste band och spenderat alla mina pengar.
 
 

Yellowcard - Only One @ klubben fryshuset stockholm

Ååh, den här låten guys. Känslan jag hade i min kropp när grabarna kom ut och skulle köra encoren. Jag visste, att nu skulle snart en av de första låtarna som jag blev kär i komma, Only One. Telescope är ju min favorit för stunden, men Only One. Allt är ju så perfekt med den och Sean spelar ju så grymt fint så man inte kan sluta gråta.
Titta och lyssna på klippet och försök att inte gråta som jag♥
 
 

Fina vännor

Morgon! Har fortfarande inte kommit över hur grym helgen var och inatt så ska jag flyga till London för att se ATL. Life is pretty incredible right now. Tror skoldagen idag komer vara sjukt jävla lång och jobbig. Men tänkte bara kika in och säga hej och berätta att jag fortfarande lever och inte dött av lycka.
 

britney 2.0

 

underbar dag men något kylig

omg dagen har varit så underbar... behövde bara sitta ensam i typ en timme innan andra köare kom. alla jag jätte härliga och har haft skit kul. vi träffade Sean två gånger!
först gick han förbi oss i kön och gick iväg, så vi stalkade han lite. men sen kom han tillbaka! han hade tweeta mig innan för jag skrev till han "stop being so fat and come outside", så jag kände att jag var tvungen att behöva be om ursäkt och då sa han "i think youre the ones whos fat, youre fatter than me." ja jag typ dog och alla andra.

själva konserten var underbar! på like torches såg sångaren att jag var typ den enda som sjöng med och typ sjöng till mig haha. sen var det the blackout och dom så sjukt bra! seriöst vill se dom igen. och yellowcard finns det inte ord för, det var så bra. Sean var så rolig på scenen också!
sen efter stog vi ute och väntade på att dom skulle komma ut men dom kom aldrig så vi frågade några i like torches om dom skulle komma ut och dom hämtade seans åt oss :')
han var så himla fin. alltså inte utseende mässigt, men tror ni fattar. men han kunde typ inte gå för han skadade sig under konserten.:(
missade dock mitt tåg och det går inga senare men josse fixar skjuts så står och väntar på henne nu. over and out puss












yellowcard @ klubben

god morgon! nu sitter jag ensam utan för fryshuset. åkte från josse tjugo i sju så var här redan vid åtta. kanske ovärt med tanke på att jag är ensam, men jag slapp stressa iallafall. har ganska så många timmar framför mig här ute, så vi får se hur det går. det är några minusgrader och snöar, men jag har mycket kläder och filtar;)




you cant stop me now

morgon! ligger i min säng och har ingen lust att gå upp.. igår hade jag planerat att få massa saker gjort, men självklart bidde det inte så. måste gå upp nu så jag hinner packa klart och sånt skit, för i helgen ska jag äntligen se Yellowcard, The Blackout och Like torches :D




mua shopping

sitter i skolan nu och är hungrig. skräll liksom. och så är det fisk idag.. tänkte bara visa mitt paket som kom igår, jag är inte smink beroende :)




Spana är vad vi gillar (försöker se depp ut på bilden)

Sitter på toan och bloggar, frän. Fanny är här och jag vill inte att hon ska se vad jag skriver... Idag var vi på UF mässa, kulkul. Var mycket folk där och kul och träffa dom från åmot :) Hihi, jag och Fanny träffade våran favorit bloggare också, getgorgeous! Var jätte kul och se henne och hon var lika söt i verkligenheten som på bloggen.
 
Nu ska vi lägga och se på Pitch Perfect som vi nog inte redan sett typ 245 gånger.

trasig nagel

vi hade bara två lektioner idag så är redan på väg hem. ganska ovärt att gå till skolan idag.. imörn med egentligen.. då har vi också typ två lektioner. känner att jag hellre ligger hemma och sover eller åker tidigare till josse hehe





RAAAAVENS BABBBYYYYY

Kollade ni också på Super Bowl? Vilken match va! Men vi visste ju hela tiden att Ravens skulle vinna.. Vi underdogs kan detta. Okej ska erkänna att sista halvtimmen var jag jävligt nervös för det var så spännande.
Har redan sminkat mig och skit så sitter och chillar framför MTV nu och diggar till thrift shop. Ska åka om ungefär en timme så ska väl snart gå upp och kläpå mig och packa mina saker. Åker bil till skolan idag. Ska bara sova/titta på Sherlock..
 
GOSH! Nu glömde jag ju nästan höjdpunkten på SB!! Rykten var sanna och Destinys Child hade en reunion och uppträdde med Bootylicious! Det är ju en så sjukt bra låt.. hehe.. Ni ATL fans vet varför jag tycker det. Ska lyssna på den hela dagen nu.
 
 
 

awesome song

 

Good day

har varit nere lite på stan och kollat. ligger nu hemma och tittar på Sherlock. alla pratar ju om det så tänkte att jag går ge de en chans. har tröttnat på Glee ganska så hårt. försöker även mentalt förbereda mig göt nästa vecka som kommer vara awesome. har lyssnat endel på förbanden like torches och the blackout och dom är bra så det kommer bli perfekt!



i love jb

Morgon! Somnade som vanligt skit tidigt igår. Vaknade redan vid nio, men satte på of mice & men och sov nästan fyra timmar till. Gott! Har nu gjort mig mitt goda té. Först tar jag en halv kopp med mjölk i mikron i två minuter så det blir riktigt hett, sen häller jag i kokande vatten lägger i en påse med vanilj té. Efter att det dragit lite så tar jag i en sked kanel och en sked socker and fini!
 

mmmmmmmm

Fredag e nice. Vädret har varit härligt vårigt idag och jag glad! Skönt om det fortsätter så här nu.. Jag blir alltid lyckligare av vädret. Ska nu musa mig med onyttigheter (nutellaglass mmm) och Gangsta Squad!
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0