take shelter

Hej! Förra veckan jobbade jag alla dagar förutom tisdag, så då drog jag, Jonas och linnea till Liseberg! Var askul även fast vädret var sådär. Älskar att åka karuseller, även fast jag blivit lite fegis 😉 På lördagen ko beccis hit och vi drog till bryggan. Var också lika kul som det alltid är med rätta folket. 
Lite spontant i onsdags drog vi också till bryggan. (Asså sry att min blogg bara handlar om bryggan just nu?) Var faktiskt rätt mycket folk för art vara en onsdag. 
Meeen nu kommer strax bussen och jag ska dra till jobbet, så hörs! 


just quit

Hello from kalla swedenland. Inte för att skapa tråkig stämning, men är det inte en skit sommar? Känns typ som att när man bor i swe så väntar man bara hela året på sommaren och så ba nej sommaren 2015 blev inställd typ. En anledning till att jag inte vill bo i swe i framtiden. (Tänkte skriva när jag blir vuxen först, är jag redan vuxen? Jag har ingen aning tbh) 

Trivs väldigt bra på jobbet så det är najs. Ni alla kära miljontals läsare får komma och shoppa av mig 😏 Helgerna ser ganska lika ut; massa vin, roligt häng och bryggan. Så inget nytt på den fronten. Nu ska jag kolla bästa suits, hade ☀im so sick of rain in july

Hej bloggen. Livet rullar på helt okej. Lite otålig på att vara i arvika, men än så länge funkar det. Jobbet är rätt kul faktiskt. Är väl tur att jag känner så antar jag. I helgen var jag hos Rebecca i Karlstad för att dra på pip. Var väl inte en så lyckad kväll, men kul att träffa henne och emmsi. Nu ska jag titta lite på prison break innan Johanna kommer och hämtar mig och vi drar till jobbet. Adios 🌻studenten 2015

hej SHIT de var längesedan alltså. har varit så mycket nu så har inte riktigt orkat att blogga. har ju typ en miljon bilder från studenten som ska upp och.. orkar inte.. MEN NU ska vi se.
 
Studentveckan var verkligen helt sjukt kul. Det blev supa i karlstad och arvika men bästa klassisarna. Balen var så sjukt mycket roligare än jag trodde det skulle va. Jag och Henriette gjorde oss iordning tillsammans hemma hos henne innan Alex kom och hämtade oss. Sen hade vi fotografering i Sandgrund innan vi hoppade in i bilarna till CCC. Vi hade en rolig middag, ett tråkigtdansgolv och hängde på efterfest lite för länge.
 
Studentdagen var hektisk men också sjukt rolig. Jag sov hos becca och vi gick upp äckligt tidigt och sminkade oss innan vi gick till Daniel för att ha champagnefrukost. Sen hade vi lite fotograferingar, lunch på skolan, sprang såklart ut och sen det efterlängtade flaket! Efter flaket skyndade jag mig hem till arvika för att träffa släkten och sen tillbaka till karlstad för att dra till nöjes. Ska inte ljuga, var lite för full under dagen så jag var vääldigt trött på nöjes och drog hem tidigt  till arvika igen.
 
Var så himla bittersweet att se hela klassen tillsammans för en sista gång. Hur många gånger jag har sagt att jag hatar dom allihopa kommer jag ändå sakna dumma afjur12 (och alla sköna lärare såklart). Men, nu är det dags att gå vidare i livet. Förhoppningsvis inte läsa än på ett tag och istället upptäcka världen och framförallt mig själv!
 
cred till den som orkar kolla alla bilder
 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0