Nu är jag där igen, griner som fan.





Morange.

Sådana dagar som solen kommer fram tycker jag inte om att ha massa smink i ansiktet, utan rikta uppmärksamheten mot ögonen eller läpparna istället. Det är viktigt att låta huden andas, speciellt när man är i solen!




Ha kvar.

Ska käka lite kvällsmat och kolla lite på serier :) Idag blev det päron och kiwi smoothie med vatten och mackor.




Feb. 28, 2012

Blev en chill dag. Vi satt ute hur länge som helst. (För länge.) Erika hade med sig massa fika, så vi hade en mysig picknick på soldäcke med god fika. Vi försökte intala oss att det var varmt och skönt, men till slut satt vi och frös som innihelvete. Har fått mycket skratt som man alltid får den konstiga ungen!

Körde lite terräng själv fast jag inte hade någon lust. Trodde jag skulle sitta och i ha någon energi som sist jag körde spinning, men jag körde som fan. Det var hur gött som helst och jag hade den sköna känslan i kroppen när jag låg runt 88. Nu ska jag vila lite, puss :)




Snälla låt det vara så här ett tag nu :)


Get your hands up

Satt ute några minuter förut, det är fan skönt! Känns härligt som fan. Nu ska jag röja upp här lite för ska snart cykla och möta Erika. Josse stack till stan, så jag får tyvärr ingen hjälp med städningen.....



Hörredu.

Någon mer än jag som är sjukt taggad på dom nya sakerna hos elf? Jag kan inte vänta tills det kommer till uk shopen. Det här är bara lite av dom nya grejerna som kommer att komma! Vi får hoppas att dom kommer innan sommaren.. Mest sugen är jag nog på ögonskuggorna som liknar WnW's kända. Även Lip Stainen ska bli kul att testa om den klarar mina torra läppar.


Man vill gå runt och tänka på hela tiden.

Morgon guis. Erika ringde och väckte mig, tack för den! Heehe nej men det är bra så jag inte sover hela dagen.. Vädret ser ju ut att bli strålande idag! Fast även fast solen lyser så kanske det är kallt ute? Inte fan vet jag, jag sitter ju bara inne. Josse vakna också av att du ringe Erika, så hon gick upp och gjorde en fräsh päron smoothie. Sitter och dricker den framför Wallander nu. xx


Cakepops.

Mina cakepops blev kanske inte så fina eftersom det var första gången jag gjorde dom, men goda blev dom! Receptet är superduper enkelt och det går snabbt att göra.

Cakepops
Ett paket Ballerina
50g philadephia ost
100g mörk choklad
trä pinnar
strössel

Blanda kakorna och philadelphiaosten i en mixer tills det blir en jämn smet. Rulla sedan små bollar och låt stelna i kylen (eller frysen någon minut). Smält choklad över ett vattenbad. Doppa varje cakepop-pinne i chokladen och tryck i varje boll. Sätt i kyl/frys igen. Chokladen fungerar som fixering så att cake-bollen inte ramlar av. Doppa sedan hela cakepopen i den smälta chokladen och dekorera med valfritt strössel. Jag valde en som är lätt att äta (många strössel är ju så stenhårda) med jordgubbssmak. Låt stelna i kylen tills de ska serveras. Dekorera gärna med ett sidenband och ställ i en behållare med socker.




I'm smart and I know it.

Har bakat goda kakor med morsan idag, eller goda vet jag faktiskt inte om dom är. Har inte smakat dom än! Ni får recept och bilder sen..
Jag och Bea åkte med Micke ner till hk och körde lite cx. Var seriöst skit skönt, har ju inte tränat på jätte länge! Fick en kommentar av Bea att jag ser fet ut -.-...... tack <3 Hehe ska duscha, puss.


Alla låtar från skivan med maybe memories kan jag.

Morning guys. Vi är alla lika besvikna på vädret va? Inte så roligt när man tror att våren är här och så börjar det snöa. Ser det ut så här i hela Sverige, eller är det bara i Arvika?
Jag sitter iallafall och tittar på The Used videor och käkar min sköne frukost. Ser ni hur bra det gick att inte dricka kaffe också? Stor mugg med kaffe + kaffe smoothie!




Who sucks dinkey donk?

Skulle uppskatta om ni kollade på min nya video! Ge gärna lite respons, ni får kommentera anonymt ;)



Let go.

Har suttit och fixat med en video nu ett tag. Den håller på att ladda nu och kommer nog upp om en timme. Men jag kan ju smygvisa er sminkningen så länge! ;)



fuckitface

hihi jag måla mina tånagler


snart ett år sedan <3


Je te veux.


Keep updated.

Hände inget särskilt igår så kommer inte på något att skriva om det. Vi hade inget att göra iallafall så avslutade kvällen framför Lydias tv innan jag drog hem. Somnade tidigt, var väl trött.

Mamma gjorde scones imörse så har åte en stor frukost med scones och o'boy. (Jag försöker sluta dricka så mycket kaffe som jag gör om ni undrar.) Funderar på om jag ska vara som en vanlig människa nu och gå ut i solen ett tag, men tror inte jag orkar faktiskt. Mycket härligare att liga i sängen ju. Puss.


En till pinsam video.

Här är en video på min foundation rutin! Skulle verkligen uppskatta om ni kollade och började prenumerera! :) Jag har listat alla produkter jag nämde i info rutan :) Ljudet suger så höj volymen!



When I break your little heart in two.

Usch och blä, nu har jag precis spelat in videon klart. Heheh vad hemskt det var. Ska börja klippa lite i den etfer att jag fått i mig lite frulle, börjar bli lite hungrig. Så ni får vänta ett tag innan ni ser vad den handlar om. MEn jag kan lova er, den blev inte bra :$ Men träning ger färdighet, elller?


NOTD LA Color Mega Watt

Jag har aldrig varit intresserad av ett nude nagellack innan för jag tycker det är kul med färg! Det har absolut inget med att göra att min naglar klyver sig värre än en fjortis tuperade hår. Mobba mig nu inte får mina fula nglar för jag försöker faktiskt ta hand om dom bra.

Men nu när jag var i London tänkte jag faktiskt att jag skulle köpa ett nude nagellack och det fick bli det här. Det blir väldigt naturligt och fint med lite guld skimmer. Tyvärr går det knappt att fånga på bild. Sjävla lacket är lätt lackat och borsten är bra. Det torkar snabbt så inte ens jag hinner förstöra det. Gillert!


Just stop.

Morning guys. Vet inte varför jag är uppe så tidigt på en lördag, så fråga inte heller. Dricker kaffe, målar naglarna och kollar på Grey's. Var så trött inatt att jag inte orkade kolla klart då. Ganska skönt faktiskt att vara uppe tidigt. Kanske för att jag är ensam hemma.. Undra hur länge den friden håller. Bea är väl och tränar och kommer snart hem. Jaja, ska hoppa duschen när Grey's är slut och kanske spela in en video sen ;)


With crossed hearts.

Följde med mamma till stan ett tag. Hon blev lite ledsen sen dock när jag inte ville följa med hem och åkte till Amigo istället. Har varit med lite folk i Kyrkebyhallen hela kvällen. Har lekt lite där som små barn hehe.. Nej men det var faktiskt kul, har fått mig många skratt.
Är hemma tidigt som vanligt, är faktiskt skönt så jag får sova lite. Fast vänta lite, vad spelar det för roll, HAR JU LOV ;) Kommer få sova en hel vecka :33333 Ska käka min natt mat nu och dricka mitt vatten puss ♥ (och lyssna på the used såklart<333)



Nja men hm.

Fan va trött jag är, har precis tagit mig en powernap. Skolan var ganska chill idag. Drog till Johanna efter skolan och så hämtade mig Marika där. Ella bebisen var med henne och har lekat lite med henne innan jag somnade. Ska snart packa lite innan morsan kommer.


Vårväder.

Blev faktiskt litte plugging .. Nu kollar jag på Dubbelliv (Ni vet serien med Charlie?) och ska snart sova. Imorgon är det fredag och det är ganska så skönt ja. Nu slipper jag skolan lääääääääääänge! Heheh


I'll fucking kill you.

Dagen har varit lugn. Fick reda på två prov idag och är jättenöjd med bägge! Alltid kul och få bra på ett prov efter att man pluggat. Har hemkunskaps prov imorgon som jag inte orkat plugga till än också. Det suger. Men nu måste jag fan göra det, är ju sista fuckin provet innan lovet. Men jag orkar inteeeeeeee. Kanske ska göra en kopp té så det blir lite mysigare att plugga? Hmm får se, ska se klart på oth först ändå.


Like a minute.

Måste göra ett litet youtube tips här och det är Pixiwoo systrarna! Jag följer ganska många gurus på youtube med dom är ju absolut med på favoriterna. Sam har även släppt en egen borst serie, Real Techniques. Dom borstarna finns att köpa på bland annat från love-makeup och boots om man har vägarna förbi där. Jag skippade dock borstarna eftersom jag handlade så mycket på MAC. Men kanske blir det en beställning i framtiden.

Ett tips är dom här två videorna där dom gör två riktigt snygga vår makeuper med pastell färger!





NOTD LA Color Metallic Purple


Something that is worth to fight for.

Drog till Mikaela förut. Vi var ute och gick lite och skit. Väldigt skönt i regnet. Puh. Vad hände med vädret egentligen? Det kanske regnar så all snö försvinner så det kan bli vår! Det skulle ju vara riktigt härligt, jag är supertaggad på vår.
Nej nu ska jag fan smörja in mig och mysa i sängen. Har gjort varm o'boy och mackor, fryser som fan efter duschen...


Lycka av en bok.

Förut när jag och mamma var nere på stan gick vi in på Bokia för att kolla på bokrean. Hittade den sista boken i Gossip Girl serien! Har nu hela serien. Har tyvärr inte alla böckerna i spin off serierna än men ..;)


You were right.

Tänkte att nu när jag inte har någonting annat för mig kan jag lägga upp lite bilder från London :)
Har med en psycho bild när jag grinar på planet också, dock syns det inte hur mycket jag egentligen grät.






































Like chilling.

Slutade redan vid elva idag. Morsan kom och hämtade mig så drog vi en snabbis på stan och sen skjutsa hon hem mig. Vet inte faktiskt vad jag ska göra här hemm nu men. Ska väl bara chilla, kolla på videor och lite serier :) 


Than he threw up

Träningen kändes faktiskt inte så härlig idag :( Har inget att säga, jag är så tröetttttt


Kärlek.

This is seriously so fucking awesome <33333333333333333333333333



Be delicious.

Tjennna. Hade faktiskt det trevligt i Racksta. Vi satt mest inne men solen lyste ju så vi gick uppför backen och satte oss där uppe ett tag. Bussen åkte hem halv två och har suttit på skolan efter det. Hänge bara och lyssnade lite på när Roya sjöng.
Har kommit hem nu och käkat. Snart blir det fika när Malin kommit tror jag. Tror jag åker bebis ett tag innan jag ska träna om jag hinner! :)


fuckface

Idag är det frilufsdag och jag ska ut till Racksta. Vädret ser strålande ut, så det kanske blir lite kul ändå, cya!


I come Alive.

Så efter allt tjat så kommer detta inlägget, alltså min London shopping! På så lite tid hinner man shoppa mycket (för mycket) och det blir lite grejer. Varnar er för ett långt inlägg med många bilder. Det varierar också på kvaliteten eftersom endel bilder är tagna med systemkamera några med digital och några med mobil ;)
Jag är jätte nöjd med min shopping, jag hittade allt jag planerat att köpa!

Soleil Tan De Chanel Bronze Universal Bronzing Makeup Base.



Sleek Storm Palette. Visste ser skuggorna ut som mini våfflor?




Nars Blush Orgasm.



Benefit Box Powder Hervana. Detta är deras nya, den är så söt!!




Torrshampoo, spännande?



En genomskinlig mascara, en guldig/brun kajal och en mascara från Rimmel som jag är jätte excited på att prova.


Sleek Face Contour Kit. Detta är alltså en matt bronzer och ett highlighter puder.



Ett tom MAC palett och två ögonskuggor i färgerna All That Glitters och Satin Taupe. Visst ser dom ensamma ut :(




Läppstift i färgen Morange.



Fraaaanser giller vi.


Pressat puder......


Rimmel Wake Me Up Foundation.



OPI Nicki Minaj Minis.



Essie, Orange It's Obvious.


Carmex


En av mina fyra hårfärger jag köpte.


Kärlek till denna shower gelen. Känns som man badar i mint. Underbar är ordet. Önskar jag kunde shoppa 10000 till. Om någon vet vart man kan köpa i Sverige, SÄG TILL!


Lösnaglar och nagel stickers.


L.A. Colors, Metallic Purple och någon mer.


Två concealers.



Bourjois Chocolate Bronzer.


NYC Skin Matching Foundation.


Two Lipsticks.


MUA Heaven and Earth.


Barry M nagellack. Kameran ville inte fokusera..


MAC borstarna jag köpte ♥ Uppifrån: 182, 219, 217, 222, 168, 129.



Och sen var det smyckenas tur. Översta är från Primark, Forever 21 och sen Primark igen.


New Look, Forever 21, Urban Outfitters, New Look.


Ett par blåa byxor och en halsduk, bägge Primark.


Två blåa tshirtar från Primark och River Island. Basic linnen från Primark och tisha från Forever 21.


Underkläder, Primark.



Pyjamas eller vafan det heter från Primark.




Så nu har jag glömt litte saker men inte orkar jag fota mer grejer! Puss på er och hoppas att ni som ville ha detta inlägget blev nöjda!!
xx

Laaaaandshark.

Hej! Längesen nu ..;)
Hade det jätte bra i London, men orkar inte skriva massa och ladda upp bilder nu så det får bli sen. Har många bloggar att läsa och många videor att kolla först. Var ganska trött i skolan idag för vi kom hem runt ett inatt. Men nu ska jag käka, bye.

Här har ni bild på det första jag köpte, en till starbucks mugg ;)


With the pumped up kicks.

Så nu har jag hunnit bliva super stressad och inte får jag något gjort. Har inte packat något, men tror inte jag behöver packa något mer än tandborsten heller? Ska hjälpa mamma med maten nu som jag lovade... Måste hinna äta innan jag ska till plugge.


If you dont have one your....fucked.

Åh herregud måste dela med mig av Jenna Marbles nyaste video. Ni måste va på lite tätt humör om ni ska tycka hennes videor är roliga, dog fan av den här hahahha


Airshark.

morsan väckte mig halv tio. Har käkat en skön frukost och lysasnat på musik. Nu måste jag snart gå ur sängen och fixa lite saker och börja laga mat som jag lovat morsan att göra. Om någon undrar om jag är frisk än så nej tyvärr. Jag har ont i halsen, har lite feber och är snorig. Men jag går på treo nu, så det går nog bra ;)


Aaaw

Titta vad världens sötaste Johanna kom förbi med förut! Blev så himla glad.. Och visst är hennes cupcakes fina? Så fina blir aldrig mina, inte lika goda heller ... Mmm..... Tack söttis ♥


NOTD Depend 299 It's a lovely violett.

Depends 299 är en perfekt, lila pastellig vår färg. Det har en cremefinish. Lacket är väldigt tjockt så det räckte med bara ett lager för hel täckning. Men man kanske ska ha två lager om man vill ha det lite jämnare.
Hur snyggt som helst skulle jag bara säga!

Har Sally Hansen Insta Dri som överlack.


I just wanna help.

Fick ett nagellack av min moder förut. Det är Depend 299 och kommer från deras vårkollektion 2012. Blev kär i det när jag såg swatches på det hos PurityBeauty. Kommer en notd senare idag!



When you came to my defense.

Var nere på stan förut en snabbis. Kollade på sjukhuset så jag inte har streptokocker (puh, hade inte!), var på kicks och hämtade en bok på skolan. Sen har jag sovit och sovit. Känner mig dock inget bättre. Marika skrattade åt mig för jag låt tydligen mycket när jag sov. Kan jag tänka mig, för har ont i typ hela kroppen ;)
Var precis hos Sofia också och hämtade en väska jag skulle få låna, så snällt av henne! Nu kommer jag kunna ha himla mycket i handbagage.. Hon fick sig nog ett gott skratt åt mig för jag var ganska borta. Nyvaken och utan linser. Nu ska jag fortsätta vila, puss.



Gang signs.

God morgon. Sovit gott? Det har inte jag. Hade svårt för att sova och när jag väl gjorde det vaknade jag flera gånger. Varje gång jag vaknade var min tunga torr som sand och mitt huvud kändes som bly. Så nu när jag gick upp kollade jag min temp och den visar att jag har feber. Men vet dock inte om den stämmer så väntar på att Marika ska komma hem nu. Känns så onödigt att sminka mig och sån skit om jag inte ska till skolan.

Så där fick ni en liten update av mig, vi får se om vi syns i skolan eller inte!

You knew her.

La mig under täcket framför massa bra serier. Vet inte om det var för att jag var trött eller för att jag är sjuk, men sova klarade jag. Alltid skönt. Har fortfarande väldigt ont i halsen, vi får se om jag blir bättre imörn eller inte. Har inte så mycket att skriva men, sov gott.


HAHA HITTADE PRECIS BILDEN PÅ DATORN. SER NI VEM?

Hej! Idag är det Alla Hjärans Dag om någon råkat ungått det. Håller med Charlie att det är en onödig dag. Jag mår inte så mycket bättre idag :( Men klarade mig igenom skoldagen helt okej. Kändes faktiskt bra på Geografi provet jag gjorde förut också! Det ni. Hoppas faktiskt på ett vg ..;)



New in.

Så..... är ni nyfikna på vad som fanns i paketena? Nehe.. Skit it då, jag visar ändå.

Den första saken var min Morrocanoil! Har velat haft den oljan hur länge som helst, den var ju så jävla hypad förra året.. Men nu klickade jag äntligen hem den från feelunique. Har inte testat den än, men det kommer säkert en uppdatering om vad jag tycker om den. Den kostade ca 330kr/125ml. Det är alltid gratis frakt från feelunique.




I det andra paketet låg min andra efterlängtade bebis och det är, Urban Decay Naked 2 Palette! Är så himla superduper nöjd att jag äntligen har den! Det är en ögonskuggspalett med mest naturliga färger, men man kan såklart göra någonting mer dramatiskt med den. Det följer även med en mini läppglans i färgen Naked. (passande?) Gosh vet inte vad jag ska säga mer än att jag ligger och myser med den nu. Mina bilder suger så vill ni se bättre bilder/swatches på den så kan ni ju bara googla ;)
Ca 360kr på BeautyBay med 10% rabatt.





Finally.

Skolan var dryg som innihelvete idag. Like everey monday i guess. Har ont i hövve som fan och mår piss. Till råga på det så kommer soc snart. Puss.

Fick två paket idag, vad kan det vara?;)



Snarrrrt ska jag tillbaka!


Thank god.

Var på kalas förut. Lilla Ikapika fyller 15 imörn! Att hon blir så stor :( Nu laaaaaddar jag upp för nästa vecka....


I'll be right back.



Morning everybody. Or nobody. Hehe whatever.
Chillar framför tvn. Alltid skönt att ta det lugnt på söndagar. Erika har kalas sen, annars är det inget som händer idag :)

Project 10 pan empty 3#



Är klar nu med detta i bra tid tills London, så nu kan jag shoppa hur mycket jag vill där!

I have two colours.

Har inte gjort något särkilt på hela dagen iprincip.. Åkte till Lydia förut och kollade på film och sånt. Kom hem för ett tag sen och ligger och kollar på videor nu. Är ganska trött, så somnar nog snart :)


Snygga wolfhound, även känd som Elin.

Mina fula ojämna ögonbryn.

Erika ville  att jag skulle göra en video där jag visade hur jag fyller i mina ögonbryn, och såklart visar jag! Detta är min första video så den är jävligt kass haha...

I denna videon visar jag hur jag gör när jag fyller i med bara penna, fyller ibland i med skugga också :)


Nothing.

Morgon folket. Kände för att ta en bloggfri dag igår :)

Gjorde inget särskilt heller, var i skolan typ. När jag kom hem från skolan var ongera hemma så jag lekte med dom ett tag. Sen var jag med Johannis hela kvällen. Vi såg på film och bara tog det lugnt, var väldigt kul faktiskt. Filmen vi såg hette Wild Hogs och var dret rolig.

Vädret är fint ute idag och jag ska inte göra något särskilt! Planera lite inför London kanske ..;)


Fredag 10 Februari 2012

Morning. Sminkade mig på typ fem minuter på chiller framför datorn nu. Är hungrig, men vi har hemkunskap första timmen så kan inte äte något :( Passar på att kolla på lite sminkvideor så länge!


Alla dessa té bilder.



Körde Sh'bam förut. Sådär roligt och kändes bara sådär i kroppen. Hade för mig att när jag och Bea körde det sist så var det lite roligare. Men jag måste nog hålla med Bea om att det inte riktigt ger den träningen man vill ha. Eh, skitsamma... Ska kolla på lite program och skit nu. Puss. FUCKING FREDAG IMÖRN.

When im nervoues.

Hade nationella i svenska imörse. Satt och skrev ända fram till lunchen. Lite jobbigt faktiskt. Sen har dagen bara rullat på. Fick sluta lite tidigare från franskan och sen hann jag med den tidiga bussen hem, så är nästan en timme tidig hem nu! Riktigt jävla gött faktiskt.


They only care if yo can bleed.

Jesus så trött man kan va. Har låge helt utslagen i min säng i flera timmar och inte orkat göra något. Men har duschat och dricker min tredje kopp té för dagen nu. De e skönt det. Hittade även en ny kanal förut, så jag kollar igenom alla hennes videor. Tyvärr så har hon nästan två hundra så det kommer ta ett tag.. Men jag är så trött och orkar inte göra något så de e chill.

Tänkte att detta videoklippet passar bra in.


I'm about to head out.

Yo. Soft dag! Eller egentligen inte men. Hade fucking prov och skit. Jag troooor jag klarade det, men man kan ju aldrig vara helt hundra.. Slutade tidigt idag, det var gött. Åkte med Marika hem, handlade lite godis först bara tills imorgon. Just chillin' in ma beeed right now. Got noothing to doo and that feeels goood!

Sociala dom blivit sen dom fick iphone, märkte inte ens att jag tog kort -.-


Drickyoghurt.

Gud så skön träningen var idag! Hade lite träningsvärk men jag körde som fan ändå. Det var så jävla kul... Tänk känslan, ligger på 88% är helt slut men har ändå så sjukt mycket energi.. hihi.
Har fysik prov imorgon som jag ska läsa på nu. Eller ska jag läsa i den nya boken jag lånade?


JAG ÄR KÄR.

Föll för låten på en gång. Varför har jag inte hört den tidigare?


It's been a day.

Morning guys. Var trött efter att ha kört två pass igår så orkade inte skriva något. Låg och läste hela kvällen och somnade runt ett. Nu är jag uppe och redan färdig! Orkade faktiskt inte sminka mig idag, så tvättade ansiktet och sätte upp håret så var jag klar.
Nu käkar jag frullle. (Cilla ♥ frulle)
Vilket osammanhängande inlägg! Jaja ni överlever, tänk på att jag faktiskt inte har varit vaken så länge än ;)





Bare för Emma gillert.

Har ni tråkigt någon gång så gå bara in och kolla på den här videon! Sitter för mig själv och skrattar åt den nu..


I'm a rolling stone.

Hej! Härliga måndag i idag och nu är vecka 6 igång, så härligt! Äh, who am I trying to fool? Monday sucks.

Nu är nya numret av Modeflickan ute. Modeflickan är en nättidning som jag läst ett tag. Tror jag tipsat om den tidigare? Den kommer iallafall ut en gång i månaden och är värd att läsa :) (länkad bild från majatannå)


Appropåingenting.



Helosan är verkligen min favorit nu under vinterhalvåret. Använder den typ till allt. Läpparna, ambågarna, fötterna, händerna mm! Bara ett tips så här innan ni ska sova...:)

Solnedgång.

Söndag kära söndag, snälla ta aldrig slut. Jag kommer inte orka med nästa vecka.. Har tre prov ..:(
Hängde hos Johanna ett tag efter matchen. Men Alicia ville inte ha kvar mig, så jag drog ;) Nu ska jag bara dricka teeeeeee och njuta av att inte göra något hihi..




Läskig närbild.

Ska snart åka till stan. Ska först kolla lite på hårfärg och sen kolla på handboll. Blir nog kul =)

Kör även på minimalt med smink idag, bb cream, rouge och mascara! Inget till ögenbrynen ;)

Clever names.

Tog det lugnt nästan hela dagen. Chillat i sängen framför olika videos. Sen åkte jag till Lina. Jag, Johanna, Lydia och Madde var där och kollade på film och sånt. Kollade bland annat på John Tucker Must Die, så jävla bra film! Men mama ville inte åke ner en gång till för att hämta mig, så fick åka hem tidigt. Så hann inte se den andra filmen :(

Nu ska jag sova. *kollar på film* God natt!


Been loving.



SER DOM INTE HÄRLIGA UT?????

Eller ni kanska är sådana där äckliga människor som inte tycker om banan?

MORNING GUYS.

Tjeeennna! När jag kom hem igår bakade jag lite och åkte sen till Mikaela och överraskade henne lite! Hon var sjuk och trött så vi låg bara och kollade på film. Såg lite Andra Avenyn och Kommisarie Späck. Jag var så himlans trött, så jag ringde mamma vid elva och fråga om hon kunde komma och hämta mig.

Har inte gjort så mycket nu på morgonen, det brukar bli så. Sitter och tar på mitt hår, älskar när det är ny duschat. Och som den snälla människan jag är har jag också stogit och stek Amerikanska Pannkakor med banan i. Så jävla gött vare. Seriöst, ni måste testa att steka med banan om ni inte testat det!

Nej nu ska jag fortsätta att kolla på Familjen Annorlunda och bare tat lugnt!


Haha visst ser mina finnar/pormaskar/sår ut som fräknar ;)

Gosh what a mup I look like.



Redan hemma. Så nice med fredag. Lugn dag i skola också. Hände liksom ingenting och hade bara fyra lektioner. Det var iskallt ute idag, men än lever jag.

What does a surgen do.

Ligger och kollar på grey's och tå flörtar med mig själv. Älskar känslan när fötterna är nyfilade och insmörjda. HAHA hur forever alone är man om man tå flörtar med sig själv egentligen?
Börjar kvart i tio imorgon men ska försöka somna snart ändå. Man vet ju aldrig när ongera vaknar till morgonen.. Emma vill sova hos mig förut, sååå söt. Puss.


NOTD Gone Gonzo!

Gosh så snygga mina naglar är just nu! Målade på Black Galaxy igår (mitt andra favorit naggelack!) men när Roya sa att jag fick låna det här idag bar jag tvungen att byta.
Lacket är från OPI's The Muppets Collection i färgen Gone Gonzo! Det funkar att ha som glitter över något annat lack annars behöver man ca 3 lager för att få hel täckning. Totally fab!


Inte för att boken är relevant men.



Chill dag i skolan. Skönt. Har inte gjort något särskilt än idag. Malin och ongera är här nu. Dom griner, så gick till mitt rum.. Ongera alltså, inte Malin. Vet inte vad jag ska göra, känner för att sova. Men det får jag inte göra, vill ju kunna sova ikväll ;)

Onyttigt I know.

Mitt kort på hälsokompaniet krånglade idag också. Nu är det nog fjärde kortet jag får! Bodyjamen var inte så rolig. Jag vet ju att det inte är min grej, så varför kör jag ens det? Juste, allt var fullbokat och jag kan inte gymma..

Dricker té och kollar på lite videor. Alltid kul. Bjuder på en fin bild på mitt fina fika jag käkade förut. Jag och Linda bakade Cornflakes kakor, fast med typ kalaspuffar i. Några slags fling puffar var det iallafall.


Skridsko åkning.

Hej finingar! Dagen bra än så länge?
Min dag har varit helt okej! Vi hade inge språk idag, alltid skönt med håltimme. Sen på idrotten åkte vi skridskor som faktiskt var kul, även fast jag knappt kan åka. Sen så slutade vi vid halv två. Ganska skönt ändå. Marika hämtade mig så jag slapp vänta på bussen =)

Tror jag ska träna sen, annars blir det väl ingen träning alls denna veckan!






MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0