Empties #12


I promise if you're with me say the word and we'll find a way

Morning! Jag vaknade över en timme innan alarmet ringde. Först låg jag och bara drog mig, lyssnade på musik, kolla twitter feeden och sådant och bara njöt av att inte behöva stressa. Gick upp och gjorde mig kaffe och mannagrynsgröt och åt samtidigt som jag scrollade tumblr och titta youtube (cilas två favorit hobbys). Nu har jag bara tagit det lugnt, sminakt mig, lyssnat på All Time Low och försökt inse att det snart att åka till skolan.
 

My fan club

Hade en skön igår. Först satt jag ute och solade och läste ut en bok. Sen klippte jag en tisha (som blev snodd..) men har inte testat den än, så vi får se om den blev ok. sen kom Erika och vi gjorde inget särskilt. Satt ute och beställde hem pizza. Var första gången jag beställde pizza hit, trodde inte dom körde hit.
Idag ska vi fira mamsen som fyller år imörn. Bye bitch


Therapy tal av Alex Gaskarth.

gosh vilken gråtig morgon det blev. Först kollade jag klart på Soul Surfer (jaa jag har skrivit om den innan) och den kan man ju inte låta bli att gråta lite till.. Sen tittade jag på Therapy talet från igår. Alex Gaskarth you beautiful human being.. Om in inte orkar kolla så handlar det om att en tjej som blev drappad av bombningen i Boston skulle ha gått på spleningen, men eftersom inte inte kunde gå så kom Mayday Parade och All Time Low och hälsade på henne istället.
 
 

my eyebrows looks crazy

Morgon beauties. Vaknade upp och kände mig skönt utvilad. Har färgat ögonbrynen, tvättat borstar och gjort ansiktsmask och sådant som måste göras. Så nu känner jag mig fräsh igen. Nu ska jag njuta av lite god frukost  och titta youtube. Väntar på att solen ska komma fram över soldäcket så jag kan sätta mig och njuta på soldäcket. Ha en fin dag!
 

Cheeky ELF smink beställning

Jag har inte visat upp min shopping på senaste tiden. Har väl inte gjort de roligaste inköpen heller men.. Men tänkte att jag kunde visa upp en beställning som kom under veckan.
 
Om du läst min blogg ett tag vet du att jag beställde väldigt mycket från ELF förr. Sen blev jag bara mer intresserad av smink och tyvkte att kvaliten var för dålig och ville testa lite mer produkter av högre kvalitet. Men när dom hade 50% (vilket de inte har lika ofta längre som dom hade förr) var jag tvungen att slänga in en liten cheeky beställning.
 
Blotting sheetsen, rouget och lipstainet har jag faktiskt velat haft väldigt länge. Men de brukar ALLTID vara slut i lager när jag ska beställa. Men nu har jag äntligen fått dem i min ägo! Sen ville jag självklart testa några av de inte-så-nya-längre-men-nya-för-mig-saker :)
 
Volumizing Mascara 13kr, Shine Eraser 8kr, Blush Candid Coral 19kr, Lip Stain Heartbreaker 19kr.
 
Lipstick Sociable och Charming 8kr, Glossy Gloss Sweet Salmon 19kr.
 
Så det blev ingen särskilt stor beställning men jag är jättenöjd med sakerna jag klickade hem. Dom hade även sänkt priset från frakten lite och priset för det här blev ganska exakt 100kr.

onödigt inlägg antar jag

hej! Jag har ju skaffat mig tråkigaste livet ever. Fast om jag ska vara ärlig trivs jag med att inte göra särkilt mycket hehe.. Idag så flyttade jag hem. Blev ett par väskor men jag hade redan tagit hem ett par grejer och det underlättade väl endel. Sitter i köket, dricker té och kollar youtube. Har precis duschat för jag tog mig en springtur förut. Duktig chey? applåder till mig?
 
 

sit down, are you ready for this?

 

jag vet inte ens


Orange lips.

Aloha! Skön dag idag va? Solen lyser så tänker direkt efter att jag skrivit detta inlägg gå ut och lägga mig och läsa. Läser om Gossip Girl för 245 gången? Har varit på klädbytardag. Det var.. mycket folk. Hade hoppats på att jag hade hittat massa coola grejer men tyvärr så. Hittade tre t-shirtar men dom ska nog Josse få.
 
Här ser ni lite av jackan jag köpte i veckan också. Jag hade redan en stor jeansjacka men ville ha en som var ännu större och hittade den här på Erikshjälpen. Vet inte vad jag tycker? För stor? Konstig färg?
 

FUCKED UP ON LIFE

 

käften hora jag ör en prinsessa

Hade en trevlig födelsedag igår. Har firat den två gånger nu och me liek. Har även börjat att flytta lite för ska snart flytta från mitt familjehem och flytta hem. Började med alla skönhetsgrejer igår (det var endel) ovh har insett att jag inte ska klaga på att jag inte har pengar längre. men nu får vi visst sluta tidigare bye
 

wiowop

hej! Sitter i skolan och är jättetrött och har ont i huvudet. Sov jättedåligt inatt.. Är ju jätte jobbigt och sova med dom tunna kuddarna jag har på den här sidan. Har ju fan inget att göra på dom här tråkiga tisdagarna. Sitter och smygkollar på henriette när hon är på tumblr. Jag tror hon är en hemlig directioner, jag ser mycket larry.
 

i dont like

Morgon! Vaknade redan  vid tio men ligger fortfarande kvar i min säng. Längtar alltid så mycket efter mitt stora sköna fluffiga täcke och mina fluffiga kuddar när jag är på andra sidan. Där har jag typ.. två platta kuddar och ett tunt täcke and me dont like. Ska snaaart gå upp och göra frukost. Vet inte riktigt vad jag ska göra än?
puss
 

bloskf

Oooh fick ett stort paket med hårborttagnings grejer på posten idag. Kul kul
 

fucked up on life

så jävla trött. blä. kände att jag skulle slänga in ett inlägg men kom ju fan inte på något att skriva och då blir de ju jobbigt
 

yes i have

Hej! Andra dagen i skolan efter lovet och jag är fan redan slut. Kanske beror det på mina sovvanor.. Tisdagar är alltid så himla tråkiga. Vi har tre timmar på eftermiddagen då vi får göra vad vi vill och det är så jävla drygt och tråkigt! blä. Gick med Linnea och handlade efter skolan. Jag tycker mataffärer är kul.
Sen gick vi och köpte kaffe och sen hade jag några minuter över innan tåget gick så jag gick in på Åhlens. A girl gotta look at some makeup ya know? Jag trodde tåget gick fem minuter senare än det gjorde så precis när jag kom till tåget så åkte det. Asså bokstavligen när jag kom till tåget. Jag tryckte till och med på knappen. Bitchtåget bara åkte.. Tror alla i tåget hånskrattade åt mig
Nu är jag äntligen påväg hem! Sitter och tittar på One Tree Hill och försöker att inte sova. puss


 

Photo a day April. Day 8 Inside your wallet

wow this is really boring. Hehe ja det där är ett körkort från legoland
 

Photo a day April. Day 7 shadow yep it's my foot


Photo a day April. Day 6 lunch

I dont eat lunch bitches



Photo a day April. Day 5 Tiny


Photo a day April. Day 4 someone who makes you happy

this is sad

Photo a day April. Day 3 Mail

Hehe tur att jag hade kul post idag då, kicks tidning + paket
 

to always be on your mind

Morning guys. Vädret ser fint ut ute så jag tänkte sätta mig ute i lä och ta ikapp juridiken. Jepp ni läste rätt! Jag tar fram all min you me at six musik och sätter på shuffle + sol, så borde det väl inte vara så hemskt, eller? Äh kommer väl inte få något gjort, men ska faktiskt testa.
 
Titta ni på BMTH livestream igår? Haha fan vad dålig publik det var.. Och Olis röst? Hmm
 

bring me the horizon signering på bengans

gosh guys
 

Photo a day April. Day 2 Colour, Orange!


empties #11

 
kommentera om det är något du är nyfiken på

letz do diz bitcheezzzzzzz

ya think i can do this?
 
 
Day 1, your reflection.

Ett kaka om ni kan se vad det står i spegeln, två kakor om ni kan vilken låt.
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0