God jul I guess.



Gött nytt år!

Tänkte skriva några nyårslöften då...

  • Jag ska ta bättre hand om min hy!
  • Jag ska sköta om mitt hår bättre!
  • Jag ska fortsätta träna!
  • Jag ska lära mig spara pengar bättre.
Så hur låter det? Någon mer ni tycker jag ska ha? Har ni nyårslöften?

Heheh söt syster.

Eftersom Josse inte var hemma på julafton så öppnade hon sina paket igår och jag från henne. Kan säga att jag blev ganska så nöjd då... Ni som känner mig/följer min blogg vet hur smink fixerad jag är så! Fick även ett par fina örhängen :) Tack en gång till!





Min och Johannas måne♥

Vaknade av att Malin och Ella kom in i mitt rum förut. Dom var här ett tag, men har precis åkat hem. Hihi Ella är så söt, är jätte rädd för Slämma! Nu sitter jag här, är skit nödig, lyssnar på världens bästa band och har på mig en ansiktsmask. Inte sååe taggat inför ikväll, tråkigt alla andra verkar va det :(


Damp kids.

Har suttit och facebook skypat med syrran ett tag. Kallar man det så, haha? Coole vi, sitter i rumma breve varann å allt. Hehe nerrå.....
Ska se på In Time nu. Verkar dret kass, men snygg skådespelare så ok.

'

Onödigt innehålls löst inlägg.

Tjena. Drog först en snabbis till amigo förut.. Sen gick jag och Johanna hem till henne. Vi kollade på film och jag råkade nog somna, när jag vaknade var inte Johanna hemma.... Trevligt. Hehe.. Gick till Tamlin, vat inte där så länge men. Nu är jag hemma och ska väl sova eller något?  Jaja, intressant nat.


This never meant nothing to you.

Skrev ju igår/inatt att jag älskade Broddy Dalles sminkning, så jag gjorde en liknande. Men ser ju ganska så död ut, men jag gillar det. Känns det inte lite Taylor Momsen fast i brunt?




Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector

Jag vann en tävling hos Saintbellabeauty i förra veckan och det jag vann var Garniers BB Cream! Jag kunde inte ha blivit nöjdare för har velat haft den sen typ.. augusti?
I alla fall, en BB Cream (BB står för Blemish Balm) är som en tinted moustrizer i täckningen samtidigt som den ska ha vårdande ingridienser och blablabla... Tror ingen orkar att jag babblar på om den, ni kan googla om ni är mer nyfikna ;)
Men Garniers är egentligen ingen riktigt BB Cream, men dom har valt att kalla den det ändå. Men jag är super excited att använda den!! :D Om ni är sugna på att testa finns den på bla H&M med extrapris just nu.



Last time I'll talk about it.



Ska snart dra till Johanna. Ska bli kul och se henne, det var längesen =)

A bullet in my head.

Nu känner jag mig ny och fräsh! Nu ska jag bara återfukta hela kroppen med mina favorit produkter. Det är jätte viktigt att man gör det, speciellt på vinter halvåret.




Se det om du inte sett det.

Inte samma som den där skiten som cirkulerade för ett tag sen. Vad hette han nu igen... Iallafall, alla har säkert sett det men ..:)



Slämma på mitt stökiga rum.

Bra start på dagen. Blev väckt av att Bea skrek på mig, har världens huvudvärk nu. Men dom åkte så jag är ensam hemma, och det är faktiskt skönt. Har käkat frulle och drucke kaffe.. Nu ska jag nog pyssla om mig själv lite, 'cause that's how I roll.


I fukken love her makeup.

Visste inte att jag älskade den "heroin chic 90-tals" looken. Tror jag är ensam om det men.


Cheek areA.

Puh, trött chey. Får bli film nu, myser i syrrans snygga tröja =)


Yes.



Köpte ett oversize linne på H&M för 70kr, fransar från Depend för 30kr och ett halsband från I.Me.My för 21 kr :)

Jag är bäst på att smygfota.

Var jävligt trött igår. Seriöst. Först så höll jag på att dö på spinningen för jag var så trött. Sen när jag kom hem dog jag nästan i sängen. Var så trött att jag inte orkade röra mig, men ändå kunde jag inte sova!! Riktigt jobbigt :(

Josse väckte mig ganska tidigt imörse...
Jaja, vill inte sova bort hela dagen heller. Mamma skulle till Kongsvinger så jag och Josse följde med och stannade i Challa. Har vart där rätt länge nu och precis kommit hem. Köpte bara lite små saker, men visar sen! =)




NGN MER ÄN JAG SOM ÄR TAGGAD PÅ VULNERABLE?


Boring.

Blev en riktigt tråkig sminkning idag. Vet inte riktigt vad jag försökte med. Jaja.... Tänkte visa ändå.


H&M Spring Season 2012

Tjenare! Gick upp dret tidigt imörse, fråg mig inte varför. Har inte gjort något särskilt, väntat på posten, kollat på lotms och druckit kaffe. Hehhe Hm katalogen kom idag ;)

Nu vet ni vart ni har mig ↓


Finally night.

Var faktiskt skönt och träna, är helt slut nu. Känner för att sova redan haha. Tror jag ska göra det, puss.

Titta vilken fin hårboll som flyttat in!

SÖTA SYSKON.

HAHAHAHA JAG DÖR NÄR JAG SER BILDEN.

Bea kommer sååå döda mig, men innan hon dödar mig så sticker vi och spinnar ;)


SMINK TIPS.




Försökte mig på min egna version av den, sär blev det! :)



NOTD Isadora Black Galaxy

Skit svårt att fånga upp på bild (speciellt när man inte kan stänga av blixten), men det är dret snyggt enligt mig!


Lånar en bild från totalbeauty så ni ser bättre hur det ser ut.

Hawaii på bilden, ngn som förstår?

Tjeeeenare! Tog en sovmorgon idag, så är helt jävla utvilad. Har fixat naglarna och käkat frukost. Nu ska jag snart göra lite annat sånt, typ sminka mig, duscha, ansiktsmask och sånt! Någon som tycker jag är lite utseende fixerad? Ehhe.. 
Vet inte vad jag ska göra, så DU som läser detta just nu, ring mig. Puss. Läskig chey?


Jag är så jävla trött.

.

- glam peach.

Köpte en ny skugga förut :)




Ps! Jag kör tio tomma en gång till nu..

Jag är fucking förkyld.

Hey guys! ;)
Kalaset igår var... som kalasen brukar va kan vi säga! Efter drog jag direkt till Malin men Mikaela. Ongera sov när vi kom så vi kolla på film och satt mest med Malins surfplatta hela kvällen.
Jag vaknade rätt tidigt imörse av ongera. Så har låga i Malin soffa hela dan haha.. Drog en snabbis på stan och nu är jag hemma. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på :(


You of course.

Blä vad tråkigt jag har.. Senare så är det kalas hos farmor & farfar. Kulkul. Så himla. He-he.
Efter ska iallafall jag och Mikaela till Malin och vara barnvakt, det ska faktiskt bli kul. Det blir att vi sover där sen också, får se om det blir mer uppdatering sen! ;)


Ta hand om dig själv.



Känner mig ny och fräsh nu! Har lagt i färgbomb, haft ansiktsmask, skrubbat mig, återfuktat hela kroppen, smörjt naglarna och lackat om dom. SKönt!

Baby ooh.

God morgon. Jag hade så himla tråkigt igår, och Johanna med tydligen så hon kom hit. Vi åt lite julgodis och kollade på It's Kind Of A Funny Story. Sen så skulle jag följa Johanna hem i den mörka leskiga skogen och plötsligt så hörde vi ett jätte högt ljud! Jag blev livrädd och sprang hem... hehe...
Så Johanna sov här inatt, vi har precis vaknat nu. Men nu ska jag gå ner och dricka mitt kaffe. Puss.


Christmas in Wonderland.

Har precis kommit hem från Paul och Marika. Vi var där ett tag och det var kul. Ongera var ju väldigt glada nu när det är jul och så. Fick även massa paket av Marika, så mycket hade jag verkligen inte förväntat mig! Vi fikade lite med choklad och gröt med grädde i. Vafan heter det nu igen, haha? Sen spela vi guitar hero och sjöng lite karaoke ;)

Nu ska jag lägga mig och kolla på film, puss. Här har ni dom mesta av mina julklappar, lite ligger nere och dit orkar inte jag gå.



OCH DEN BÄSTE PRESENTEN AV DOM ALLA, EN MAC 187!!!! :D Det är en stipple borste om ni inte vet vad de är........................

HAHA min näsa..

Har fixat makeupen och kollat klart på A Little Bit of Heaven nu, så nu ska jag mog åka till andra sidan Högvalta och se vad dom gör där. Blir nog mysigt :)



Färgerna gör inte dom rätta alls, egentligen är det mer rött och mindre guldaktig ton.



It's just a little turbulence.

Nu har vi ätit det klassiska julbordet och öppnat paket. Det blev mer än ett paket åt mig ändå.. Jag är nöjd och tror dom andra med är det. Nu har alla åkt så jag är ensam hemma, men jag sörjer inte. Får bli lite julgodis och filmer innan jag åker till Paul och Marika senare.

Ska även sminka mig nu med en undebar present jag fick av mammis!



I'm nothing, just bleeding.

Vi har börjat julafton som vi alltid gör. Mormor kommer över och äter frukost och sen öppnar vi typ ett paket var. Har öppnat två paket och är jätte nöjd! Har precis sminkat klart mamma, för hon ville va lite fin på jobbet ;) Men nu ska vi snart äta. Hur firar ni eran jul??



Näst sista avsnittet av julkalendern nu!

Hej! Har bakat massa med bea micke och mamma. Nu är ja helt slut och vill bara sova. Puss.


Julafton/nyårs look?





Skulle något sånt här funka på julafton eller nyår?

Project 10 pan empty. 2#

Jag är äntingen klar med projekt tio! Det tog faktiskt inte särskilt lång tid, och det är jag glad över.



Ska bara skriva kortkortkort om varje produkt!

Isadora läppglans. Jag vet inte ens vilken färg den är i, vet dock att jag hatar allt med den.
Nivea Creme. Det här är egentligen en prov på en nivea kräm, men jag har använd den till mina läppar. Helt Ok.
Isadora Wonder Nail Gothic Black. Ett bra svart lack, jag tycker inte om dom breda bortsarna på dom här. Men det är ju upp till var och en.
Elf Complexion Perfection. Ett packat puder som lägger sig transparent. Håller inte allt för länge, men den gula är bra att lägga över concealern. Har inte bestämt mig om jag kommer sakna den eller ej.
Body Lishuss Body Butter Coconut. Love this! Lukten är inte att leka med. Köpte min på poundland men finns liknande på öb.
Elf Eyeshadow Primer.(från vanliga linjen) Pris värd helt klart! Funkar bra, inte bäst men inte dåligast heller. Den här har jag redan en backup på ;)
LDB Peeling Silk. Har inte så mycket att säga om den, kan inte precis så mycket om peelingar. Luktar gott :)
Lip Smacker Paul Frank Coconut Dream. Luktar lovely. Gonna miss this.
ACO Rengörings lotion Face. Jätte bra att ta bort smink! Blir väldigt fet efter, men bryter inte ut. Finns på apoteket.
Elf Mineral Foundation. Den här ger lätt till medium täckande. Går nog att bygga upp mer om man vill. Absolut värd sina 35kr!!

Så detta var denna gångs tio timma. Gick fort så kommer nog göra det här snart igen!

You were fake, i was great. Nothing personal.

Nu har jag varit uppe ett bra tag, hunnit träna och duscha. Men jag ska inte sitta vid datorn nu för Malin, Jari, ongera och farmor och farfar är här! Så vi hörs senare :)


By now should some how realize what you gotta do.

Sh'bam var roligt men inte allt för utmattande. (Jag gillar att ta ut mig..) Men å andra sidan så är jag inte särskilt graciös eller bra på något som har med dans och göra, det kan ju ha lite med saken att göra. Nu har jag tagit mig en dusch och lagt på lite ansiktsmask.
Även fast det är första dagen på lovet så ska jag gå och lägga mig i tid. För jag och Bea ska köra Cx Work imörn vid tolv, och då måste jag klara komma upp. Ha en bäst kväll :)



Vad vore min blogg utan mina fina bilder?

You make me wanna shut it all down.

Det här är väl inte en typisk låt som jag tycker om, men den får mig att sakna sommaren så himla mycket! Och får mig att bli så sjukt sugen på att gå på Simple Plan konserten. Faan för tisdag. Vill så jävla gärna dit. FUCK MY FUCKING LIFE.

Johanna seriöst se videon, du kommer bli så sugen på Simple Plan ;)



Bara för att Sofia tycker om MIN armé så mycket.

Har lekt lite med ongera som var här. Blivit skrämd att av Malin så jag nästan sket på mig. Tagit en power nap OCH FORTFARANDE ÄR DET JÄTTE LÅNG TID KVAR TILLS JAG SKA TRÄNA!! Vet inte vad jag ska göra...
Men jag upptäckte en rolig sak som jag ska via er imörn! Nu blev ni nyfikna huh?? Ingen? Säker? Nehe.....



Early December Favourites.



Okej tänkte köra lite favoriter jag haft den här månaden.

MNY 653. Jätte fint glitterlack! Har haft det här över många nagellack den här månaden.
Merged Eyeshadow Famous. Det är en drugstore ögonskugga jag köpte i England. Hade nästan glömt hur fin den här är!
NYC Natural Matte Foundation 001 Ivory. Jätte bra foundation att ha på vintern, medium täckande och mattgörande.
Jelly Kiss Merry Berry Isadora. Vet att jag bara haft den i några dagar, med redan ett favorit läppstift!
Urban Decay Primer Potion. Har använd Elf's primer så länge att jag faktiskt glömt hur bra den är! Den ultimata primern enligt mig.

There's nothing worth taking your life over.

Hej guys. Inleder lovet med att gråta lite till My Chem. Hängde med Marika och Linda till stan förut och köpte en till present till Josse. Nu vet jag inte vad jag ska göra, vad gör man på dagarna?


JULLOV.

Nu sticker jag iväg til skolan i typ två timmar. Hörs sen! ;)

Kör på dom juliga röda läpparna igen!

Sweet.

Jag är så jävla trött så jag tror jag somnar redan nu. Men jag kan ju inte sova redan! :O Får väl gå ut och röka eller något så jag piggnar till. Puss.


Everybody hide.

Hej guys! En dag till jullov nu! Så skönt. Seriöst. Det var chill i skolan idag. Sjöng lite bra låtar på musiken, typ My Chem :D Har sett på film mest och så. Stannade kvar på skolan, (slutatde tidigt) och gjorde klart min kuddsak. Skönt. Äntligen hahah.
Bea skickade precis att vi ska snart träna också  :)

Är inte detta läskigt som jag fick på posten idag?

Samma upplägg från förra året.

Hade jätte kul i Challa. Längesen jag träffade ikaH♥ Vi sprang runt rätt länge och hittade till slut lite olika saker. Bland annat julklappar! (hihi en till mig själv..)

Nu ska jag lägga ansiktsmask, fixa naglarna och försöka krypa ner i sängen.. God natt.

Visar en tischa som jag fick hem på posten tidigare i veckan också från Kandee!

I was broken, this song saved my life.

hej =)
Lugn dag? För mig med! Kommer inte ihåg vad vi gjort i skolan... Typ bara kollat på film och sån skit...

Erika ringde precis och frågade om jag ville följa med till Challa och klart jag gör det! ;)


It's my fault.

Blä och fy på min hy. Jag håller på att bryta ut! Vet inte varför, kan vara för jag tränar med smink, har bytt ansikts produkter, hormoner, jag har fuskat med att tvätta bortsarna och jag tar mycket på mitt ansikte. Hmm, många anledningar där. Förbättring måste bli!! Nu ska jag tvätta bort min ansiktmask och lägga på lite zit zapper ;)


I must say that i'm in love.

Ni vet att jag skrev här om dagen att jag tyckte Isadoras jul kollektion Red Rush var väldigt fin? Måste erkänna att jag went lite crazy och köpte endel snygga grejer!



♥ Express Star Gloss i färgen Sugar Rush.
♥ Express Star Gloss i färgen Gold Rush.
♥ Perfect lipliner i färgen Prime Red.
♥ Jelly Kiss i färgen Merry Berry.



♥ Eye Shadow Trio i färgen Golden Fig. (kolla swatch)
♥Wonder Nail Wide Brush i färgen Merry Red.
♥Wonder Nail Wide Brush i färgen Black Galaxy.
♥Glitter liner i färgen Gold.

Lånade swatch av Beleza som ni ser =)



Nöööjdast just nu iallafall! :D

Good that your girlfriend can keep secrets.

Ligger helt slut i sängen nu. Riktigt jobbigt kan jag säga! + att jag är så himla dålig på stepen.... Men är nöjd nu iallfall.  Vet fan inte vad jag ska göra nu. Kanske kolla på Degrassi? Någon som har tips på vad man kan hitta på en måndagskväll elleeeeee?


Bild brist jaa.

Måndag och jag är dret trött. Vet inte hur jag ska orka träna två pass sen... Skolan idag var rätt okej. Vi körde bingo och jag vann faktiskt en gång. Yeeey! Annars har väl dagen varit lugn. Tror jag ska kolla på julkalendern innan jag sticker iväg. Nu är det inte många avsnitt kvar!


You're pretty whitout any makeup too.

Ni vet väl att det är viktigt att ha minst en dag i veckan då ni inte har smink på er? Det är jätte viktigt att huden får vila och andas så man inte får problem hy. Min dag är absolut söndagar! Har aldrig smink på mig då. Så jag hoppas att ni också har minst en dag...


Cuz thats how we roll.

Så jävla shleten är jag. Slöar i sängen framför några olika vlogger's. Kollar även runt lite på olika saker jag vill köpa. Ser ni, jag skrev vill istället för ska! ;) Duktig chey jag.

ÄR NI TAGGADE INFÖR SKOLAN IMÖRN?
Ne, tänkte väl de. Men nu är det sista veckan inför lov WHIOO.
Vill ju nästan inte anv använda mina borstar när dom är så fina nytvättade...


Polkagris är allt en klassiker.

Morning everybody. Nu är det veckans lugnaste dag, eller vad säger ni? Jag tar det alltid lugnt på söndagar med, filmer, musik och skönhetspyssel! Har slappat framför Elf nu på morgonen. Orkade inte kolla klart på den igår.. Har även hunnit tvätta mina borstar och lagt på en ansiktsmask.

Ska fortsätta chilla och kanske städa undan lite onödiga saker på mitt rum. Jag älskar att slänga saker! :D


Girl you gotta be what tomorrow needs.

Yo motherfuckers whats up?

Kom nyss hem. Hade jätte kul med Johanna och Fannyt. Först drog vi till Amigo så Fanny käka lite. Hmm, jag och Johanna åt nog inget från hennes pizza... Sen köpte vi lite mycket godis och drog hem till Johanna och kollade på en av världens bästa filmer Angus Thongs And Perfect Snogging.
När vi kollat klart gick vi hem till Jonathan där det var lite folk, men  jag drog hem typ på en gång. Bea ville hem å så :)

Nu ska jag kolla på Elf och försöka somna! Hur såg eran lördagskväll ut?


I love the mean girls song.

Nu ska jag börja kvällen med att åka till Johanna. Tror Fanny är där, annars kommer hon väl snart dit. Kulkul. Eller roligt kanske, he-he. VET FAEN INTE VAD JAG SKA SKRIVA?

Så mycket känner jag för att posa.


HÄR RULLAS DET TRYFFLAR FÖR FULLT...

och lyssnas på Hollywood Undead!!


But don't look back in anger.

Sitter och sminkar mig framför datorn och lyssnar på musik, ovanligt? Testade en sminkning som jag såg Viola gjorde som var grymt snygg! Riktigt lika snygg blev den ju såklart inte på mig.. Men blev lite samma princip iaf :) Har gjort massa tryfflar, ska bara rulla dom nu! Bea kommer hem nu, hon kanske vill hjälpa mig.

Inget av glittret syns :(


Snygga Violas öga!

El paso †

Godmorgon världen

Har ni haft en lugn härlig lördags morgon? Ni kanske inte ens har gått upp än? Jag sitter iallafall framför datorn och skakar av utmattning! Bruttan väckte mig halv nio..... Har kört distans och cx nu. Tog verkligen ut mig, och det känns.  Nu ska jag lugna ner mig med kaffe och skön musik innan jag hoppar in i duschen! (Bea duschar om ni undrar varför jag inte duschar på en gång ehheheh...)

Så här utmattad trodde ni aldrig att ni skulle få se mig på en lördagsmorgon huh?


Lämnar henne ensam med ditt barn.

Kom hem för ett litet tag sen från Johanna. Vi blev ganska många där, det var kul! Kollade på The kids aren't alright. Nu ska jag mysa själv i sängen framför någon gammal Wallander med min varg.  (Se bild) Ska först göra lite ansiktsrutiner och fixas naglarna lite =)
Men ska försöka somna tidigt för ska upp och träna med Bea till möran.

Detta är min varg. Det framgör inte på bilden hur stor och läskig den är :O

Heeeyyeee...

Friday i'm in love again! Kärlek till fredag allihopa, visst känns det förjävligt bra? Det tycker jag iallafall. Efter skolan stack jag och Johanna hem till henne och hade lite efter skolan häng hehe... Hennes pappa var nog glad att vi hängde där.
Nu har jag precis kommit till andra sidan. Sitter och plågar mamma med musik. :3 Snart kommer Johanna och hämtar mig så drar vi till hennes pappa tror jag.


Julkollektioner.

Visst är alla julkollektioner väldigt fina iår? Här ska ni få två fina exempel!



Vad gör man inte för konsten?

Gjorde sista provet i skolan idag! Jag kan inte förklara hur skönt det kändes. Sen så fick vi även vårat julgodis, smarrigt var det iallafall. Sen på franskan hade vi "fest". Var jätte mysigt, åt lite gött och såg på Grinchen. Efter att jag kom hem körde jag och Bea lite cx. Var kul med lite styrka!
Nu tar jag det lugnt och kollar ikapp lite på julkalendern.

Titta så fint Susan gjort det! =)


Min stora dag.

Jag är med på en tävling hos fina Elin som driver den asume bloggen Wolfhound. För att vara med i tävlingen ska man skriva om en välgörenhetsorganisation som man tycker om jag har förstått rätt. Tryck på bilden för att komma till inlägget där hon berättar om tävlingen! =)



Stiftelsen MinStoraDag (MSD) hjälper svårt sjuka barn i Sverige att förverkliga sina önskedrömmar. Verksamheten bygger helt på frivillig volontär basis där det är barnens behov och önskemål som styr. Idag finns det 280 volontärer spridda över hela landet som med stort hjärta och varmt engagemang ger av sin tid och kunskap. MSD drivs med hjälp av bidrag från stiftelser, företag och privatpersoner och har ett 90-konto övervakat av Stiftelsen För Insamlingskontroll.

Barn behöver något underbart att tänka på när behandlingarna är svåra och Sjukhusdagarna är långa. Stiftelsens mål är att en dag kunna uppfylla alla svårt sjuka barns önskedrömmar, vilka benämns Stora Dagar . Ett axplock av de Stora Dagar som genomförts i år är en pojke på 8 år som fick träffa sin fotbollsidol. Flicka 11 år fick simma med delfiner, pojke 4 år fick åka till Astrid Lindgrens värld och en flicka på 17 år som fick lära sig att blåsa glas. Bara fantasin sätter gränsen och det är Stiftelsen MinStoraDags uppgift att se till att just sådana önskedrömmar går i uppfyllelse.

Jag tycker det här är något jätte bra att jobba för!



And we could run away from here.


(Ska inte tvinga dig att lyssna Johanna, plågar dig imorgon istället. Men vet att du tycker om endel låtar.)

Okej jag vet att nästan ingen tycker om mina musik inlägg,
men eftersom musik har en sån stor plats i mitt liv blir det så ändå ibland. Fick precis reda på att ett  band som jag var besatt (inte lika som mcr...) av när jag var liten kommer till Stockholm 17 April. Så jävla sjukt, måste se dom! Även fast jag inte lyssnar på dom mycket längre skulle jag göra nästan vad som helt för att se dom.
Alla i bandet verkar alltid ha så sjukt mycket enegi på scen.

Bandet är såklart SIMPLE PLAN. Här får ni ett axplock av några bra låtar ;)





You gotta away with murder.

VAD ÄR DET FÖR FEL? HELA JÄVLA KOLLEKTIONEN ÄR SLUTSÅLD. förutom typ ett par skor.
MINA GRJER, har folk köpt bara för att inte jag får shoppa. FUCK YOU. DIE MOTHERFUCKER DIE.


Skrattar seriöst. So true.


Everytime that you lose it, sing it for the world.

(Surprised huh? ↑ )

Hej guys. Har inget att skriva om, om jag ska vara helt ärlig. Vi har inte gjort något särskilt i skolan. Gjorde julgodis på hemkunskapen :3 Roligt även fast vi inte åt den idag. Ska snaaart börja med samhällen, sen träning. Men nu ska jag gå och pesse. Pusssss

Dom här choklad bitarna förgyller min dag.



She pulls on his hand with a devilish grin

Beställde en ny halsduk typ förra veckan som kom igår. Det är en mörkröd tub halsduk.

Nu tycker jag att jag shoppar lite för mycket, så ska köra tio tomma igen. Ni vet alla vad det är, eller hur? Annars så kan jag förklara: man ska helt enkelt bara ta slut på 10 skönhetsprodukter innan man handlar något nytt. Detta gäller ju typ bara skönhetssaker egentligen men jag får inte shoppa kläder heller!


Stella would you take me home?

HEJ GUYS.
Har varit en halv kul dag. Kan man kallat något det? Jag gör. Har inte gjort något särskilt sen jag kom hem. Ska snart sticka och träna, efter det ska jag göra lite franska+samhäll=)

Cya.


Like a candle who burned out.

Igår somnde jag nästan direkt när jag kom hem från skolan, var helt slut. Vaknade vid nio, gickoch duschade och sen la jag mig i sängen igen och kollade på lite videor. Blev väl lite för sent inatt också känner jag. Idag har vi Lucia och Lussekampen, så inga lektioner! ;)


NOTD Elf Red Velvet (inte min bild)


You're not funny, you stupid clown.

Sitter (ligger) i min säng och läser en säng om andra värdskriget typ. Måste läsa klart den nu så jag får g i svenska. Tråkigt men. Lyssnar man på skön musik så går det ju bra.

K! Har ju bästa musiken :D



she's only seventeen so she's probably not ready


Just some news.


We got married in Jackson.

Morning everybody!

Har börjat min morgon med att göra klart mina mint praliner, tyvärr blev dom inte så fina. Men goda såklart! Ni får såklart receptet så får ni testa om era blir bättre än mina. Nu ska jag chilla i soffan och kolla på The Help. =)

Mintkysspralinerca 20 stycken
Chokladformar och kyss:
75 gram mörk choklad

Mintkrämen:
2 deciliter,
120 gram florsocker
1-1 1/1 msk mjölk
1-2 krm pepparmintsarom

Gör så här:
  1. Smält försiktigt chokladen till formarna i mikron eller över ett vattenbad.. Pensla insidan av knäckformar eller ischokladformar med ett lager choklad.
  2. Låt stelna i kylen i cirka 20 minuter och pensla sedan kanterna med ytterligare ett lager smält choklad. Ibland räcker det med bara ett lager om du gör det tjockt och heltäckande från början. Låt stelna i minst 20 minuter och pilla sedan loss aluminium- eller pappformen från chokladen.
  3. Rör ner lite mjölk i taget i florsockret.Tillsätt pepparminten och smaka av så att du får lagom mintsmak.
  4. Spritsa eller klicka mintkräm i varje form och låt sedan stelna i kylen en liten stund. Spritsa eller klicka därefter en liten klick smält choklad på varje. Förvara i kylen fram till serveringen.

Snodde bild eftersom jag inte vågar visa mina.

Godaste Rock Road.

Nu ska ni få ett av mina julgodis recept! Supergott och superenkelt. Det här kan jag lova blir populärt hemma =)


Ingredienser

300 g mörk kvalitetschoklad 70 %
1 påsar dumlekola
1 näve mini marshmallows
1.5 dl salta jordnötter (Jag använde cashew eftersom jag är allergisk)
½ dl skalade pistagenötter

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.


Inte min uppgift att döma.

Jag och Johanna gick till Godishuset förut, köpte lite gott och gick hem och myste med en film. (Charlie Bartlett, igen ;)) Skönt med en lugn helg faktiskt..
Nu ska jag avsluta kvällen med AA och ta bort sminket...

Gick igenom lite hur jag sminkar mig med Johanna och Alicia. Sär blev resultatet!


I'm over, getting old.

Kom hem från Karlstad för ett tag sen. Har hunnit göra mat och julbakat lite. Hinner inte lägga upp bilder och recept nu för skadra ner till stan. Hörs senare.
PUSS.

Köpte skojrtan och örhängena jag har påmig förut ;)

Mammas ren halsband från New Look.

Vaknade av att Bea kröp upp hos mig och frågade om jag ville föllja med till Kstad. Jag (bet henne faktiskt inte) villa såklart med! Så har slängt i mig frukost och bytt om nu så sminkar jag mig i bilen ;)

HÖRS SENARE PUSS.


Johanna Sundvall gästblogger.

Hej, det är jag som är Johanna :)
Nu sitter vi och väntar på att Idol ska börja igen. Har kikat i gamla skolkataloger och annat skojjigt =)
kra´m, nu ska jag gå.



Lost in stereo.

Har julbakat med mamma ett tag nu. Fast vi har inte gjort något, för det kokar aldrig klart -.- störande, har kokat i snart en timme. Nu har jag tröttnat och sticker till Johanna och kollar på idol=)


I'm just coming back down.

Hur är dagen? Bra här. Har käkat fredagsmiddag och nu står dom ute i köket och kokar kola. Jag ska snart packa, åka till andra sidan och fortsätta med lite annat julbak där. Har några recept som jag tycker ser bra ut och måste självkart testa dom!


Thank god it's monday!

Skönt med fredag, nu ska jag snart skynda mig iväg till skolan ;)



Typiskt mig.

Har precis sett på en skit skön film som heter Charlie Bartlett. Rekomenderas verkligen! Den är en drama/komedi som handlar om Charlies liv. (Surprise huh?) Han blir kickad från en private school och måste börja på en public school. Då får man se i filmen hur han går från lite halvt mobbad till populär på ungefär mindre än en vecka och hur han börjar sälja droger till eleverna.

Så här har ni aldrig sett Tylar Hilton innan huh? (Från bla OTH)


Hey, just sayin'




You don't believe in god I don't believe in luck.

Har haft en bra och dålig dag samtidigt! Först fick jag mitt busskort som jag tappat av en snäll busschaufför och jag fick vg på historian! Men tyvärr gick dans redovisningen inte så bra och snart kommer den där Lennart...

Emma och Ella är här nu. Emma jagar mig med en mask (ett snöre) som ni ser på bilden ;)


Oh My Fucking Gerard, WHAT IS THAT?

Jag sitter seriöst och spelar den här låten på repeat. Seriöst ja. Ni mååååste kolla! Har aldrig sett något likanande. Den här videon kom iallafall ut typ igår och ska visas 18 december på Nikelodeon.

Så detta är det där cult bandet som tvingar folk till självmord och bara skriver låtar om att cutta sig.
(Bara så ni vet så är låten tillängnad till mig..;))



Elf-oholic.

Det var såklart ett elf paket som kommit! Jag beställde i söndags förra veckan. Dom firade 4 år och hade ett erbjudande där det var gratis frakt och en gratis gåva värde 150kr! Visar er så klart gåvan :) Jag gjorde bara en liten bestälning med några av nyheterna och lite annat smått.

Eeh så ja, detta blir bara ett HAUL inlägg.. Vet inte om ni inte kanske bryr er egentligen? Haha


Ett rött juligt nagellack var ju tvungen att få följa med! Detta är i Red Velvet. Behövde även nya nagelbands pushare.


Ett Glossy Gloss i Wild Watermelon, luktar....tuggummi! Mums. TRASIGT :( Läppstift också i Captivating. Detta är ett av dom nya 15kr läppstiften. En annorlunda orange färg. Me like. En pout perfecter ville jag testa också. Detta ska man bara ha på mitten av läppen för att det ska se ut som man har större läppar ;)



Detta är då gåvan jag fick med som heter Beauty Clutch. Var tvungen att visa förpackningen för den är så söt. Det är 32 ögonskuggor, 6 läppglans, 2 blushes, 1 bronzer, 1 ögonbrynsskugga, 1 ögonbryns gel, 1 face shimmer och några tråkiga skumapplikatorer. Så det är endel man fick med som ni ser! Bra att ha om man t.ex. ska resa.

Nu ska det bli kul att få testa dom olika sakerna!

He burns my skin.







VÄRLDENS SÖTASTE GIFS ELLER VAD SÄGER NI??
Lägger upp videon strax!

Var en chill dag i skolan.
På hemkunskapen gjorde vi bl.a. en god vit choklad mousse! Vet inte vad jag ska skriva.. Igår somnade jag tidigt. Vet inte om det är för att jag har börjat träna, men jag sover mycket bättre nu. Somnade nog runt elva igår, WOW! ;) Nu ska jag öppna ett paket jag fått (ofta jag inte öppnat det redan!) och sen så ska jag köra distans med Bea =)

Puss
s

Everybody wants to look good naked.

Gaash! Såg nu Urban Decays Naked 2 Palette första gången i video! Så hiimla snygg! Want it! Oj vad många utropstecken! Men seriöst, den är ju nästan finare än den första! Stor chans att jag haffar den nästa gång jag är i London. Den första kosta runt 350 kr, undrar vart priset hamnar på den här =)

Bara att börja spara! *busvissling*


Oli Sykes är helt OK ja!

Yoooo Yoooo whaaaaaaaaaaaatup?

Drog tillbaka till skolan direkt när jag kom hem. Klart man saknar skolan liksom <3 Hehe nejdå, var tvungen att träna på dansen lite. Men dom andra hade basket träning så jag gick till Johanna. Så sitter hos henne nu med massa sär ungar. Vet inte riktigt vad jag gör här egentligen, så där sär är väl inte jag?
Ska snart dra och köra lite spinning iaf, pussss!



sining another song for Carlifornia.

Var uppe igen inatt. Hann bara klä på mig och strata kaffe maskinen innan jag insåg var klockan var.. Är trött nu, för vaknade när Paul gick upp också! Blä. Nej måste käka min frukost nu om jag ska hinna med bussen! PUSS =)

Nej jag ska inte ha mössan på mig idag, jag frös bara.


Känns som jag inte räcker till.

Har läst så mycket historia nu så jag är helt slut i hövve! Ändå känns det ändå inte som jag lärt mig något.. Nu är jag jävligt trött och vill bara sova. Men gör jag det kommer jag bara vakna när dom andra kommer hem och inte klara somna om.
Eller tror ni dom är tysta när dom kommer hem? ha-ha.....


Underdog, just look at the mess you made!

Haft en skön dag. Nu väntar inte lika skön plugging. Jävla historia fan som jag måste få bra på!! Bara att läsa och läsa det ..;) Drar iväg på step sen med syrran också!


Uttråkad som innihelvte.

Sitter hemma nu och har tråkigt. Kollar på Andra Avenyn och pluggar. Tänkte brodera lite men klart som fan jag glömt mönstret i andra sidan så ja sitter och skriver lite på The Voyage. Jävligt svårt när man inte har någon fantasi.. Borde plugga historia också men det är lite svårt att förhöra sig själv.
Ingen är hemma heller så jag kan inte dra och träna sen heller fast jag skulle vilja det. Bea är ju så jävla le......-.-


Jag tror att människor kan förändras.

Vi hade det kul igår. Lina och Johanna kom ett tag till Mikaela också. Vi avslutade kvällen och började morgonen med julkalendern. Nu får det bli söndags chilling. Egentligen borde jag brodera och skriva engelska. Men jag är för laaaaaaaaaaaaat.


sing it out everybody

Jag och Mikaela chillar gärnet. Här får ni en uppdatering eftersom Johanna så gärna ville ha det ;)

If I survey then I see you tommorow.

Åker till Mikaela och sover där inatt, mys! Har gjort mig iordning fort nu, för jag och mamma satt och kollade på julkalendern aldelles för länge. Hörs later! :)

Ma makeup today. (Whitout brushes.)


En shopaholics bekännelser.

Så himla tråkigt att blogga med bara mobil bilder hela tiden... :(

Jag beställde hem ett örhänge tidigare i veckan som jag fick i torsdags men jag har glömt att visa upp! Det är en patron om jag fattat rätt? Haha... Fick inte med den något bra på bild så snodde bilden från hemsidan istället!


Frosseri är en synd.



Innan jag stack ut igår bakade jag supergod vit ischoklad med saffran smak. Julgodis är ju faktiskt det enda bra med jul så tänkte dela med mig av receptet!


Vit ischoklad med saffran, ca 30 formar:

100 g kokosfett
200 g vit choklad
½ g saffran
1 sockerbit
Mörk choklad till garnering

Smält kokosfettet och den vita chokladen över vattenbad eller försiktigt i en kastrull på låg värme. Mortla under tiden sockerbiten och saffranen till ett fint pulver. Rör ner saffranen i chokladsmeten när den har smält. Häll upp smeten i små formar och dekorera med riven mörk choklad när ischokladen stelnat.

Lycka till! =)

Are begging you.

Sov länga för att somna så tidigt inatt. Vädret ser ut som ett  helvete ute så jag ska bara chilla i soffan med Gossip Girl och godast yoghurten ♥

Fast dom andra dampbarnen är hemma så så lugn morgon kommer jag säkert inte få-.-...........


Vad är det för nått du vill fråga?

Har precis kommit hem från Marcus. Ovanligt att jag fick åka hem tidigt ha? Nja... Strängast föräldrar i stan, kul liv man får då ;)

Så min kväll får bestå av Andra Avenyn med mys under mitt täcke. Kulkul.


Bild från i somras i Torquay =)

Bra tjejen.

Kvällen har bestått at lite bak och sånt. Nu ska jag dra ut och träffa lite kompisar! =)

Fan va lessam jag ser ut...................



I'm the one who's selling you out.

Heeey missed me? I already knew it;)

Igår var det en vanlig dryg dag i skolan. Hemma hade Emma och Ella bakat pepparkakor med Marika. Men jag äter inte pepparkakor och det vet Marika så hon hade köpt pepparkaksdeg till mig och Linda. Gullig </3. Jag drog och körde spinning med Bea (ont i röven!!) för att va lite duktig.
När jag satte mig vid datorn började den pipa och jag har inte vågat starta den föränn nu ;) Därför det inte blev någon uppdatering.

Idag efter skolan
stannade jag kvar och övade på dansen men Johanna, Sofia, Emma och Emma. Även fast vi är som ett gruppboende som ska dansa så har vi faktsikt kommit på halva dansen nu! Skönt. Var så himla trött i huvudet efteråt....

Nu har mina bebisar kommit hör jag så då orkar jag inte ligga kvar framför datorn!

LIK?????????????



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0