took a ride, i wouldnt go there without you

God morgon, dag, whatevs.
 
Igår spenderade jag dagen i Karlstad med Henriette. (även känd som izabella men jag föredrar det danska namnet) Vi gick runt i massa affärer mest. Ni vet dom vanliga som röda korset och myrorna. Kidding. Okej not kidding men vi gick i "vanliga affärer" också. Sen tog vi bussen hem till henne och lyckades missa mitt första tåg. Woopsi, tur att att det går fler.
När jag kom hem ringde fannsan och sa att hon var i stan och ville att jag skulle komma ner. Så jag var en gullig kompis och hoppade på cykeln. Så jag hade en trevlig dag och träffade kompisar som var saknade.
 
lol vem vill vara nyttig och tråkig lixåm
 
 
 

i did a thing

Var en stund nere på stan idag. Var tvungen att klippa mig. Tror det var typ ett halvår sen sist så då var det väl dags. Så nu har jag short hår igen. När jag kom hem koppla jag i mitt wii som jag inte använt på 32829år (mitt fitt syster tog de till västerås). men till min upptäckt har jag blivit as dålig på mario kart. så de var ju inge kul.
 
 

when the lights go down

Igår åkte jag till malin och spenderade dagen där. träffar dom ingenting nu efter att jag flyttade så jag saknade dom och hörde av mig. gjorde inget särskilt, hade en lugn dag bara. tog en promenad till andra sidan som precis kommit hem. vi gick en promenad i skogen och plockade svamp (?) hittade inte särskilt mycket men. ja
 
 

passing through a screen door

längesen ni fick lite musiktips från fröken baciller. idag barn ska vi lyssna på the wonder years. vet inte vad ni lyssnar på för musik eftersom ingen någonsin kommenterar, men vad tycker ni? jag älskar twy. erika tyckte inte dom var bra för att sångaren inte var snygg, var tvungen att lämna det här.
 
 

First friend, first girl, last words

Yo. Nu är min arbetstid över! Well, för den här gången. Den gick från att vara asjobbigt till att vara lugnt och roligt. Nu har jag sommarlov i drygt tre veckor. (Vet inte när skolan börjar och vill inte veta.) Har inte allt för mycket planerat så vi får se vad jag hittar på! Men jag ska att börja med att ta en dusch och sen åka till min kusin Johannes som fyller år idag.
 
 
 

dolph lundgren

yo. där så var helgen redan slut. jag vill inteee tillbaka imorn. men jaja. Synd att det inte ska bli lika fint väder nästa vecka som deet varit nu. hmm. ja
 
 

swords and pens

Yoooooo! Hur skönt med helg? Jag somande super tidigt igår (tio typ) för var så himla trött efter första arbetsveckan. Har gått med en trimmer varje dag och det blir lite jobbigt, speciellt i värmen som varit. Men pengar, eller hur?  Jag tycker ju om att spendera dem och då får man väl kämpa lite ibland.
 
Har en lugn morgon med kaffe, bacon och bra musik. Tänkte rensa lite på min vägg också. Gjorde det för inte så längesen men tröttnade efter typ hälften. Hade först tänkt att inte ha något på väggarna längre, men nu tänker jag ymas och atl posters iaf? Hm.. Inte så att jag är 17 och har posters på väggarna eeh
 
 
 

summa

 

girl crush

 
 
 

put on your war paint

hade tänkt tagit en promenad idag igen men har värsta blåsorna på mina fötter. någonting sticker nämligen ut på mina skor så till och med mina strumpor gick i söndur. annars så. wallander gillars. hoppas barry är stolt över mig.empties #13

Var längesedan jag använde upp tio produkter nu. But here they are!
 
 
De här torrshampoona var ingenting för mig! De gjorde bara mitt hår värre. Pantene fick jag hemskickat för snart ett år sedan nu. Hade inte så stora förväntningar men blev väldigt positivt överraskad av shampoot och balsamet. Hårinpackningen var för fint hår och gav mig inte rirktigt så mycket återfuktning som jag skulle velat haft, men ok för de låga priset.
 
 
Den här rengöringen hade jag läst mycket positiv om på olika bloggar och jag är inte besviken. (redan köpt ny) Den gör rent med aha-syra vilket är bra om man är dålig på att exfoliera som jag.
 

Make the kids believe

Holla at me.
 
Ska läsa fireworks nu. Fast vet inte om jag vågar. Alla som läst den säger att den förstört deras liv. Leggo
 
 

Bråvalla All Time Low Paramore A Day To Rember Jack Barakat omg what ens

Asså shit Bråvalla.. Vet inte vad jag ska säga.
 
Jag såg All Time Low för fjärde fucking gången. Dom var så sjukt jävla bra och jag var front row. Det kom att endel folk även fast de spelade så tidigt. Och verkligen alla jag snackade men efteråt var jätte nöjda och tyckte de var as bra.
Efter deras spelning satt vi några och väntade i flera timmat på att någon av dem skulle komma ut. Sen när Stone Sour spelade såg vi att Jack och Alex var side stage. Vi stod och hoppade och vinkade jätte mycket så de skulle se oss. Sen gick Alex och han såg oss inte. Men sen när ajck gick så vinkade han åt oss! Men det gick kanske typ 30min coh ingen kom ut och sen wooops så bara stod Jack där.
Då helt plötsligt kom det massa folk som inte vart där hela tiden.. Men jag tror Jack kände igen mig från när vi stodit och vinkat på stone sour så han gav mig (av alla människor som stod där!!¿) sin vattenflaska!! Ingen av de som tog bild med honom typ sa någonting men jag pratade faktiskt lite med honom. Och då sa han att han kände igen oss som hade stodit där och jag frågade om han gillade mig tröja och han bara självklart haha. Omg så underbar han är.
 
Och juste snackade även lite med Evan, så söt han är.
 
lite bilder och mer rant längre ner ((:))))
 
 
 
Okej så det var lite All Time Low related. Now to everythin else.. Jag vann ju den där jävla piss tävlingen att få träffa Paramore. Men de som höll i den var sena så vi hann inte! Så jävla ledsen jag blev. Stod seriöst och grät med tjejer jag precis träffat, och jag gråta in public? Men vi gick till scenen Paramore spelade och vi blev second row i mitten och sen var spelning sjukt bra. Och det är ju musiken som är det viktigaste.
På lördagen spelade A Day To Remember. Det var så sjukt bra! Jag hade väntat mig en bra spelning.. men asså.. Damn.
Träffade Andreas Wijk också. Vi stod och snacka lite och jag sa att jag gillade podcasten och han verkade verkligen uppriktigt glad. Det var kul.
 
Allt har varit så kul och jag har träffat så många bra männisor.. Tack som fan alla inblandade
 
 
 
 

sista bilden visar så perfekt hur glada alla var på paramore ☺☻☺☺♥


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0