remind me not to ever act this way again

Hej här sitter jag i skolan utan mobil. Lyckades låsa min tele igår och har inte min puk-kod. Det försvårar ju vissa saker så, som till exempel att ställa ett alarm på morgonen. Men det gjorde inte så mycket för jag fick sova ut och ändå gå upp halv nio. Har börjat att få en rätt bra dygnsrytm och somnar tidigt, as skönt!
Igår dansade jag och Linnea just dance (eller Let's Dance som hon kallade det) vilket var rätt kul. Jag är visserligen rätt dålig på allt som har med dansa att göra, men det kan ju va kul ändå.
Jaja, efter skolan idag blir det ingen träning då och får åka till Arvika istället för att fixa det här med min mobil. Kul. Eller nej. Jag vet inte riktigt. Nu ska jag återgå till min lektion. à bientôt
 
 

I won’t be fine here even sat still

Hej! Då var vi i den där veckan mitt i november som vi aldrig kommer minnas om några månader. Allt är grått, tråkigt, tyst och kallt. Skolan rullar på, blir lite glad när man börjar se slutet samtidigt som man ser alla uppgifter som ska vara klara. Att jag har några spelningar att se fram emot gör det självklart lite lättare, men allt känns så långt bort.
Längtar verkligen till att stå där igen på klubben, bara en av flera hundra som skriker med i texterna som på något sätt betyder något för nästan alla. Att gå på gig blir nästan som en terapi för mig, glömmer allt och bara njuter. (Hatar förövrigt ordet njuter, kanske borde använt nåogot annat. Må som ypperst? Nej det hamnar också på skyffellistan. Vad skyffellistan är kan vi ta någon annan gång, men antagligen känner alla mina få läsare mig och vet redan vad det betyder lmao )
Apropå terapi, lite så är det jag försöker använda träningen nu. Att gå och träna tar ju inte bara tid (synd att jag inte hann läsa den där tråkiga boken idag heller..), man släpper ju också tankarna. Fokuserar bara på att pressa mig lite lite mer, öka pulsen liiiite till och hålla ut de två minutrarna som är kvar av låten. Sen är väl inte endorfiner helt fel heller. heheaoh
Nej nu får jag återgå till svenska lektionen och fortsätta analysera den där tråkiga novellen. Eller kanske ska jag ringa och väcka Fanny igen?
 
 
 

i cant stop screaming these words over again

Hej! Sitter och äter en god middag bestående av rostade rotfrukter och ska snart sticka iväg på spinning. Har blivit lite besatt av rostad mat för stunden, så gott! Mådde väldigt dåligt igår så sov halva dagen och är super utvilad nu, så ska bli skönt att göra mig av med lite energi.
 
Förresten får väldigt mycket frågor vad jag äter som vegan och tips, kolla på den här videon! Visar väldigt bra att det faktiskt inte är så knepigt.
 
 

youre the closest thing to hell

hej! Vi hade två roliga dagar i Stockholm med klassen. Vi åkte med två andra klasser också vilket jag trodde skule bli rörigt, men det gick bra. Vi hade lite olika besök planerade bland annat en mordrundvanddring och besök i hovrätten. Rättegången vi såg var... spännande och lite kul. Om man får säga så? Måndags så gick jag linnea och fanny och shoppade innan vi käkade på därmedpasta. (jag och fanny luv därmedpasta)
idag drog jag mig upp vid sex fast jag kände mig dödligt trött och drog till kmti innan skolan. Nu har vi snart lunch och sen ska vi dra ut till universitetet. ciao
 
 

are we in the clear yet

Spenderade hela helgen med att va förkyld med Josse. Det var sista helgen hon var "hemma" på väldigt länge så vi har bara hängt, lagat mat och kollat på film typ. 
Nu sitter jag på bussen och ska snart möta upp klassen så ska vi åka till Stockholm, kul 😊
 
 

this images now feel my head

Igår var äntligen dagen då jag fick ge plasma för första gången! linnea följde med som stöd, men sprang rätt fort ut till toan lol Men annars gick det bra så jag ska fortsätta att ge. På kvällen körde jag lite pilates innan jag la mig framför greys (som vanligt) och FAKTISKT somnade tidigt. Najs
 

lol

Igår hade vi värdegrundsdag vilket faktiskt var kul. Först tittade vi på filmen raskortet och sen lyssnade vi på två föreläsare. Lunchade med fannsan och linnea på stan vilket var mysigt. Hade tänkt att träna efter skolan men hade jobbig huvudvärk så låg typ bara och sov hela dagen. 
 
 

lolL

whats up in da hood homies
 
lovet är ju tydligen redan över eller något. sitter i skolan nu och funderar på att hoppa av med fannsan. livet leker och är så kul osv
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0