Hopeless

Har taggat lite med mina bästisar the used. Nu ska jag dra ut. Men är inte på humör för ett öre. Min gulliga mamma fel. Kyss på henne. i röven


You fell off the ground.

Min day look idag, hög knut, lila läppstift och markerade ögonbryn. Vet inte om jag vågar dom läpparna ikväll ;)

Fuckelifuck face.. hehe bebis hår har jag med

NOTD Elf Coral


I am a doctor.

Skön sovmorgon.. Blev först väckt vid nio, men klarade somna om till tio iallfall. Har ingen lust att vakna till, så chillar framför Grey's. Såg aldrig kvar på det igår, för jag somnade ..;)

Taggad inför marten? Njae.. Inte så värst. Först ska jag fixa med allt tråkigt skit som praoplats, ducha mm... Jag vet inte vart jag ska va! Helt ärligt ingen aning! Jobbigt :(
Puss på er från mig i min mcr aids tröja. fin nyvaken och osminkad


I'm sorry I can't be perfect.

Gud vilket skönt väder det var idag. Kändes som att vara tillbaka i augusti.
Bebisarna var här när jag kom hem, så busade lite med dom innan jag cyklade till Lina där även Mikaela va. Vi drog till hugo för vi skulle träffa Julia och Roya. Jag och Julia nästan halvsprang till ett möte på skolan sen. Det var information från syon som vi hört typ 1290447 gånger innan. Rätt drygt med andra ord.

Efter satt vi kvar lite vid skolan. Mikaela, Julia, Roya, Madde och Durim kom så satt vi och chilla lite där. Vi åkte ut lite till Jössefors och "spökhusena", var väl lite kul ..;) Har precis kommit hem nu. Skönt att det inte är skola imorgon!!! Men känns nästan som jag ska åka dit ändå och prata med Annika, för jag vet fortfarande inte vart jag vill praoa.

Ska sätta på Grey's nu. Puss på och ha en trevlig kväll ;)
kolla mitt blodiga öra:(


Do you want me dead?

Hej? Godmorgon?

Har precis vaknat, somnade direkt efter maten förut. Förstår inte hur jag ska klara somna igen om 2h. Eller aah, är fortfarande rätt trött men. Blää på allt. Godnatt.


If i did we be together now

Sitter och käkar min frulle nu. Hinner nog inte fixa håret idag heller, hinner aldrig det :( (Undra varför)
Hörs senare när jag kommit hem från helevetet skolan!


Blake Livlely is great.

Trevlig kväll med tjejer på stan :) Blev två små saker. Nu ska jag kolla på det nya Gossip Girl avsnittet och ta bort mitt smink. Jag känner att jag är väldigt trött och somnar nog rätt tidigt.


90kr, Guldfynd.


2okr, Kicks.

Tycker definitift.

Cilla in da house!!!!!! (Kazzo haha)

#tröttchey

Chillar framför modelljakten. Faktsikt sjukt besviken efter att ha sett första avsnittet, trodde det skulle vara mycket bättre. Blir stan sen med Riffis :D


My Eyes, My Lips, My Face

Herregud, jag ska fan börja spara pengar till en kamera nu. Jag klarar inte det här mycket längre till. Men ville ändå visa er snabbt vad jag köpte:) Har även lovat Johanna att jag ska göra ett samlingsinlägg på mina elf grejer någon gång i framtiden också! Jag länkar till produkterna inom [] eftersom dom inte syns.


Mineral Blemish Powder w/ brush. Den här ska man ha över finnarna, vi får se hur den funkar, ca 61sek. [ Mineral Blemish Kit ]


Nagellack i färgen Coral, ca 15sek. [Nail Polish] Therapeutic Conditioning Lip Balm i färgen Orange Crème ca 15sek, denna var tyvärr trasig. Men jag har mejlat dom och vi får se vad som säger. Den luktade sjukt gött i alla fall. [ Lip Balm ]


Bamboo Blending Eye Brush, ca 56sek. [ Blending Brush ] Eye Shadow Brush ca 15sek, detta är den andra jag köper. Den ser verkligen helt annorlunda ut. Ska jämföra dom med en av Beas också och se om alla är olika [ Eyeshadow Brush ] Daily Brush Cleaner , ca 35sek. Råkade spruta den i ögonen, det gjorde ont. [ Brush Cleanser ]


Blush i färgen Berry Merry ca 35sek. [ Blush ]



Lipstick, i färgen (från v t h) Gypsy, Seductive, Classy. Ca 15sek st. [ Läppstift ]


Underdog.

Som ni kanske förstod så var det elf som kom förut? Kom snabbare än vad jag trott det skulle göra. Stod att det skulle vara extra lång leveranstid och så tog det bara 6 arbetsdagar. Förlåt, men har inte fixat med bilder till det än. Så det får bli ett inlägg om det senare.

Bea ringde och avbröt mig i min pluggning och frågade om jag ville med ut och gå. Anything för att slippa pugga, right? Vi gick i ganska snabb takt i 45 min. Trevligt, haha.. Har kollat lite på idol, kollat på hollywood fruar, fått damp för jag är allergisk mot reklam och duschat. Nu känner jag att jag måste förtsätta plugga eftersom ingeting fastnar. Och jag vill inte ha ig på första provet i nian :O Kanske ligger något i att man inte ska börja plugga dagen för prov.

Suns snart, pussis.


Ghost on teh dancefloor.

Mamma kom precis förbi med ett paket *lycka* Ska fixa ett inlägg om det senare, men nu måste jag faktiskt plugga. Tror det eller ej, men nu ska jag förbereda mig inför prov! Tror jag egentligen mer gillar tanken av att jag är duktig och pluggar än att faktiskt göra det.


Here whats weird.

Hej! Olagligt trött idag är jag. Hehe mina och Julias skrattattacker när vi är övertrötta :D Har faen inte hänt något som är värt att skriva om idag tror jag. Eh, jo imörse så satt jag och väntade på bussen och såg inte när den åkte förbi mig. Duktigt?

Ska ta en siesta nu, sen får det bli en promenad och plugg. Mitt oranga läppstift matchar dom oranga köttfärsås fläckarna.


Go and play.

Måndag morgon och jag är stressad.. Härligt med en ny vecka? Njaa.. Men denna veckan har jag några paket att se fram emot och marten till helgen. Det blir ju kul. Men nu ska jag skynda mig iväg till bussen. Vill ju inte bli sen till skolan ;) Idrott och allt idag, härligt.

Mamma hade köpt några böcker till mig, har läst en av dom än så länge. Tänkte börja på Min stora kärlek idag :)


Suddig bild varning

Mina fjädrar lossnade tidigare i veckan när jag duschade, men satte in nya idag. Testade bakom örat nu. Lite diskretare än dom förra, nästan för diskret. Funderar på om jag ska sätta i fler faktsikt.


NOTD Gothic Black


Tänk va gla ja blev nu.

Så, ligger i min säng hos Paul och Marika nu. Malin och dom var här när jag kom. Kul och träffa bebisarna en snabbis :3 Tänkte titta lite på Masjävlar innan Partaj börjar. För det är väl idag? Puss.

Hade isönder min spegel förut, andra iår. Betyder det att jag har otur i 14år?


Just letting santa claus know what I want


Fina finnar jag har.

Hej readers! ;)

Igår var jag helt ensam hemma. Inte så mycket man kan göra ute på landet själv så jag slappade mest framför datorn. Tvättade även sminkborstarna igår, så slipper jag göra det idag. Jag kollade på Water for Elephants igår. Har haft den på datorn typ hur länge som helst men inte orkat sett den. Den var helt okej, jag tycker den borde ha haft ett sorgligt slut bara ..;) Nu idag har jag kollat på MCR från Valencia och Hot Chick. Hehe fan villken bra film det är alltså! Nu har jag lagt i en hårinpackning och sitter och lyssnar på MCR

Ja, tänkte bara hålla er uppdaterade. Tog även en psycho bild så ni ska bli lite rädda för mig.


;)

Hehe såg den här på tumblr. Ganska så sant.

Me in the future
  • Son: Mum?
  • Me: Yes son
  • Son: Can I buy a CD?
  • Me: Which band?
  • Son: MCR
  • Me: OMG YOU WANT SOME MERCH AND MY OLD POSTERS WAIT THERE I HAVE ALL THEIR ALBUMS I KNEW I RAISED YOU RIGHT FRANK MIKEY GERARD RAY BOB

Lördags mums med idol i bakgrunden

Jag leker att jag är ute och campar och grillar marshmallows. Man blir väl aldrig för gammal för att leka?


Way down.

Mm, vem älskar inte stekt ris med sweet chili sauce? Jag gör det iallfall! :)


Keep on thinking of you.

Var det här värt två hundra spänn? Vet inte.. Jävligt jobbigt var det, värre än att vara ute och springa. Bara ett kom ihåg till mig själv, köp aldrig en gräsmatta med tre slättar. Hehe.. Nu ligger jag i soffan och kollar på Idol. Tycker inte om det programmet egentligen, men Sofia skrev igår att "Sing" var med så måste kolla. :$

Svettig cheeeey..


Kind of started as a joke..

Gött å ha dret ont i hövve när man vakkner.... Kaffe är att en lifesaver ;) Mamma är fett stressad för hon ska till Norge sen och hon måste hinna hjälpa mig med en grej först. Så jag måste dra och klä på mig nu! Puss ♥


Everything's gonna be alright

Hade rätt kul hos Ida. Johanna mådde inte så bra så hon ville dra hem, så då drog jag också. Har precis kommit hem nu och ska snart sova. Måste upp till morgonen och klippa lite gräsmatta. Cash you know... Hittar inte någon adapter till mitt minneskort så kan inte lägga upp någon snygg bild...:)


Andrew WK- Party Hard

Sitter och väntar på att Johanna och Stefan ska bli klara så jag kan dra ner och möta dom. Dom är hos Johan nu, så drar vi till Ida sen ...:)

Fuck, cepe jobbigt att ta kott på sig själv. Eller jag tycker det hehe... Vågar jag röda läppar förresten?


Fuk her gently.


I [heart] kakor

Jag och Bea har bakat världens (Okej, nästan.) godast kakor. Käkade alltid dom när jag var liten :3 Dom är superlätta att göra och blir supergoda!

Vaniljhorn ca 50st

ca 5dl Vetemjöl
200g Smör
½ dl vaniljsocker

Garnering:
Socker


Hacka samman degen i en matbredare eller med händerna. (Hehe jag gör med händerna, för smeten är så god) Forma degen till en en rulle och låt dom vila kallt i ca 20 min. skiva rullen och forma avlånga stänger som är något tjockare på mitten. Lägg dem på bakplåtspappersklädd plåt och böj dem. Grädda dem i 175° i ca 12 min. Rulla hornen i socker medans dom är varma. Njut! ;)



TGIF

Heey guys, whats up? It's friday today, yeah! You gotta love fridays :D I have some stuff to do, so I'll se you guys later, okay? Bye bitches ♥

Johanna sent me a pic, it's awful! ..;)


MAC.

Gissa vad jag gjort idag? Yeeey, sovit! Är fortfarande trött.. Har bloggtorka också :$ Vad fan ska jag skriva?

Jo jag kan tipsa om en av mina youtube favoriter. Hon har en himla skön accent, jätte grym stil och är duktig på smink. Om ni, som jag inte har något att göra kan ni ju kolla in hennes kanal. Hennes namn är BeautyCrush.




Lancer Hellcats.

Tråkig dag i skolan. Har käke och ligger och kollar på Hellcats nu. Måste komma ihåg att fixa naglarna sen också :)

Emma posar stolt med sina ringar ;)

Egentligen har du inte frågat nått!

Var inne snabbt och kikade på Bik Bok's hemsida efter att Kissie skrivit att hon varit där och shoppat. :$ Orkade inte kolla igenom kollektionen, men ville därimot ha lite inspiritaion. På deras look book fanns några jätte snygga bilder i New York och Gossip Girl stilen. Den stilen är den snyggaste jag vet!


Fanny Banny heter jag å jag e så go och glad.


Jag har tydligen något nytt här i bloggen som kallas Dagens Pervo Läsare. Dagens Pervo läsare är ingen mindre än.......... Fanny Axelsson! Jag vet dock inte riktigt vem den här tjejen är förutom att det var hon som föreslog det här och hon kommenterar min blogg 24/7.

Vi slänger in en bild på den söta tjejen också va? :)


Kan man bli tokig av sorg?

Jag försöker verkligen att må bra fast det är höst. Jag är en sån männsika som blir "höst-deprimerad". Tycker jag har lyckats jätte bra än så länge! Jag vill inte börja skolka, vara sur och ledsen så jag gör lite små saker för att den gråa vardagen ska bli lite färggladare.
För mig räcker det med små saker som: ta en extra lång varm dusch, måla naglarna i roliga färger, kolla på kärleks filmer, bädda upp sig i soffan i en hood tröja med ett kopp té. Vilket är precis vad jag gjort nu!



Ur Jag Saknar Dig;

- Och du är den bästa systern man kan ha!

- Tack Cilla, men jag är inte värd dig.

- För mig är du värd allting.



Jag är en medelråtta.

Marika tror att jag drömmer mardrömmar om Linda, Daniel och Malin. Bara för att det hänger massa prträtt av dom över min säng. Så idag när jag kom hem hade Marika tagit ner alla dom och satt upp två "affischer" istället. Tyckte dom var as snygga! Den ena av dom är av min favrit skådespelerska Audrey Hepburn och den andra med text.



Vi har ju känt varann sjukt länge, typ sen mellanstadiet.

Jag ligger och kollar på Jag Saknar Dig nu. Det är lite störande när dom ropar "Cilla", blir ju att jag reagerar. Hmm..


Jaha Fanny, då kan du ju smsa mig med? .. ;)


That you only hear the music

Tjenna mellan benna alla ekorrar!

Kyligt det är nu för tiden ..:( Och oktober har inte börjat ens? Herrgud.. Fan jag sitter och tänker som fan om det har hänt något roligt i skolan.. Vi hade bad idag, men jag trodde det var tisdag (Hallå med eller?) så jag hade inte med mig några jävla badkläder. Inte för att jag hade tänkt det heller dock. Badhus=Bebis kiss. Jag, Timo och Jocke fick gå runt på stan och fota lite istället.




På hemkunskapen gjorde vi en jätte god kött gryta. Min och Julias blev absolut totally bäst! Bad tom om receptet ..;) Tog bussen hem och av min stora förvåning var Malin här med ongera. Vi har hängt framför tvn typ? Daniel och Erika har också kommit nu, så nu är det fullt hus.



Is that your mom?



Tänkte visa dom produkterna jag använder varje dag till ansiktet. Okej, fuskar ibland. Men på ett ungefär..:)


Från h till v,
  • Rengörinslotion från Aco. Den är egentligen för torr hud, men funkar bra för mig ändå.
  • Ögonsminks borttagning från Nivea. Den funkar bra på mig, tar bort vattenfast smink och inga ögonfransar lossnar.
  • Ansiktsvatten från Aco. Tar bort dom sista resterna i ansiktet.
  • Rengöring och ansiktsmask från Neutrogena. Denna använder jag mest egentligen som mask och älskar den.
  • En Aloe Vera tvål. Gör rent på djupet i porerna. Denna är jag riktigt dålig på att använda :$
  • All About Eyes från Clinique. Den bästa ögonkrämen enligt mig.
  • Ultra Lift Pro-X från Garnier. Den är egentligen till för att släta ut rynkor. Dom har jag inte så många av än men den funkar bra till att återfukta.
Jag använder också en zit zapper från ELF som man har på finnarna innan man går och lägger sig men den kom inte med på bilden. Ni ser botten av den i högra hörnet ;)

You only live forever in the lights you make.

Jag känner mig så snygg, fräsh, spännande, söt, eeh ja kan någon komma på något mer ord att beskriva mig med?
Jag måste (är) ha varit helt slut för har sovit tills nu. Klarar knappt att hålla ögonen öppna nu men. Har kollat på Country Strong. Trodde den skulle vara mycket bättre än vad den var. Kollade även på Something Barrowed igår kväll. Nej den var inte heller bra. Kom igen folket ge mig något bra filmtips! Klarar inte av dessa dåliga filmer..


Stay with me. Please?

Hey motherfuckers.

Gud vad shleten jag var när jag vaknade imörse! Men några koppar kaffe senare satt på bussen på väg till skolan. Jag och Julia har imponerat alla med våra franska skills. Eller var kanske ingen som blev imponerad, men det var kul. När vi kommer in efter att vi varit ute och rökt så luktade det skit i hela skolan! Alltså seriös skit! Fy fan säger jag, vet inte vad det var men det försvann efter ett tag när dom ställde upp dörrarna. Vi slutade halv tre idag, så Roya var gullig och stannade kvar på skolan med mig för jag var ju tvungen att vänta på bussen.

Johanna joinade mig på bussen hem för en gångs skull. Hon åker aldrig buss nu för tiden. Förstår henne, hade jag haft skjuts skulle jag gjärna tagit den. Dom små skitungarna satt och kastade bananskal på varandra idag?:S Störda på en hög nivå.

Malin hade kaft kurs idag så hon var här med Emma och Ella. Eller dom är fortfarande kvar men. Jag och Ella har myst lite i min säng :3 Ska gå å pesse nu och socialisera mig. (Egentligen ska jag pesse och läsa bloggar)

Men vi hörs senare så ni får en update av min totalt ointressanta liv!


Måndags-fix

Hur längesen var det inte jag målade tånaglarna? Dags var det iallafall. Har hängt i telefonen med Johanna ett tag och wooops så var klockan tio och nu måste jag gå och borsta tänderna!


Will not let you go.

YOU GOT TO BE FUCKING KIDDING W/ ME. I JUST WROTE SO FUCKING MUCH, AND THEN BATMAN CAME IN AND DELETED IT. Det är sant, lovar.

Tänkte samla lite oika musik grejer i detta inlägg,
så det inte bli flera olika inlägg. För jag antar att ingen bryr sig om min musik inlägg? Erkänn att ni aldrig lyssnar på mina musik tips! Ha? VA? Har lyssnat massa på Gavin DeGraw idag. Den grabben har att en bra röst. Hehe..

Jag kan ju inte lyssna på K! här, men nu är jag räddad. Jag har hittat en ny radio kanal som är helt okej. Ganska mycket mesig musik som man vill spola ner i toaletten men även lite good stuff som mcr. Nu kom det The Used, that's what i'm talking about! [Klicka på bilden för att lyssna] FÖRRESTEN, HAR NI NÅGOT MUSIK TIPS? ANYTHING?




MCR är nominerade i Best Alternative och Best World Stage i MTV EMA 2011. Skulle betyda väldigt mycket om ni går in och röstar på dom för min och alla andra killjoys skull! Skulle väldigt gärna länka, men mina länkar syns inte så känns ganska ovärt. Dock finns det på mtv.se framsida. Puss på förhand!

Lika a.. ehm, addict?

Så... Lennart var här med en tjej (dam, tant, kvinna?) som heter Lena idag. Hon är min handläggare, är 43 år sminkar sig med mycket kajal och verkar ganska down to earth och inte som en jobbig "soc-kärring".
Vad vi pratade om behöver vi väl inte gå igenom så mycket om här på bloggen.
Eller vad spelar det för roll egentligen, det är väl bara folk jag känner som läser bloggen? Jag är ju ganska öppen person, så då skulle jag ju lika gärna kunna skriva allt. Vi gick igenom några papper, pratade om samma saker som vanligt och drack kaffe. Typ.. Ja.. Alla möten ser ut så ungefär, tycker dom är så onödiga. Man kommer inte fram till något! Enligt moi iaf.

Har kollat på massa filmer senaste dygnet! Eller aah... massa och massa... 3st. Men har planerat att se fler? :$ Ingen av dom tyckte jag var OMG SÅÅÅÅÅÅÅ BRAAAAAAA men typ, jaja funkar väl att se. Några jätte roliga scener och några inte så roliga. Skriver inget specifikt av dom eftersom det är dom inte värda. MOHAHA



Förresten Fanny, keep up the good work. Love your comments! :D

Lite details of today.

Skönt med en till dag avklarad i helvetet aka skolan. Det är bra att Johanna finns i skolan, gör det lite roligare! Nu har jag precis kommit hem med bussen. Vi har käkat och nu skriver jag i 120km/h för Lennart kommer. Cya!



NOTD Nice Cool Brown

Jag hade bara halva naglarna med lack idag! Nästan.. Okej det var inte mycket som åkt bort. Men ni som känner mig vet att jag vill byta lack ungefär var tredje dag. Då,  nytt lack igen!


Will she be mad if I don't?

Fanny, jag älskar när du kommenterar! Haha.

Dom flesta tänker väl usch när dom hör kålsoppa? Inte jag, jag älskar det! Jag och Johanna pratade om det igår av någon anledning? Jag blev iallafall väldigt sugen på det och tvingade mamma att göra det idag. Smarrigt blev det!

Måste snart sluta att chilla och börja packa. För en gångs skull kanske jag ska göra det i lugn och ro istället för att bara kasta i något sista sekunden ...;) Men det kommer väl inte hända. Klockan är redan över halv och vi ska åka om mindre än en halv timme eftersom Josse ska med tåget. Puss..


Just breath

Det var två av mina ögonskuggor från en av mina små paletter som gått söndur under veckan, så jag tryckte dom förut. Jag trcker alltid skuggor/rouger när dom gått isöndur eftersom det är slöseri att slänga dom när man kan fixa dom jätte lätt. Dom här blev lika bra som vanligt, lätta att plcka upp och pigmenterade. Tror inte det är någon som vill ha ett inlägg på hur man gör, men om det skulle vara så är det bara att kommentera. Ni vet väl att det är gratis att kommentera + att det gör mig jätte glad? ;)

Fast dom blev inte så snygga denna gången. Petade på dom med naglarna och det är ju inte så smart;)



Whos next to skills?

Sitter nyduschad, halv sminkad och tittar på oth i regnet. Finns det något mysigare än regn?:D När man är under tak såklart.


I'm just saying.

Kom upp ganska bra i tid iallafall. Har precis gjort scones som blev supergoda. Ska fortsätta käka nu istället för att blogga ..;)


Ny beställning.


Be better than them? Not be like them.

Jag och Johanna kom inte längre än till hennes lekpark. Okej Johanna äger ingen lekpark, men lekparken vid henne.. Var trevligt att bara sitta prata och lyssna på musik. Jag är så dålig på det här med att lyssna när folk pratar, avbryter alltid. Menmen, förstår inte hur Johanna står ut med mig..

Har suttit nere lite och kollat på Transformers, men frös så mycket så täcket lockade. Ligger nu uner det, kollar på oth och ska snart tvätta bort sminket. Är himla trött, så jag kommer nog somna snart. Skönt det betyder att jag kommer nog att komma upp till morgonen då!
pussss:)

En bild från förra året, jag har inte förändrats ett dugg? Förutom att pirecingen flyttats lite mot vänster..

When I hear your voice.

Ska snart dra mig ner mot stan. Vet mig inte vad som väntar mer än trevligt fölk. Mamma får ta och komma hem nu så jag kan dra!

Jag försöker äta upp mammas groda. (Fail att mitt örhänge är uppochner som vanligt)


Complicated

Hade två paket på min säng när jag kom hem igår. I ett av dom låg detta, perry!


Don't do it.

Haha hade så brottom imorse att jag knappt kollade på bilden jag tog. Såg nu att mina ögon såg missbildade ut och kollade åt olika håll x)

Vi hade det kul i Årjäng. Emma och Ella var iprincip glada hela tiden och vädret var skit bra. Vi var ju där rätt tidigt så det var inte för mycket folk heller. Jag köpte en scarf åt mig och en söt groda åt mamma. Ni vet en sån där plast handske som man har och tar ut grejer ur ugnen med?

Jag och Malin lyssnade på min musik hem i bilen och ongera sov. Har precis käkat langos nu. Mums! Dock inte så nyttigt.


hehe

Nu kommer Malin strax och då åker vi till Årjäng. Har ingen aning om hur länge vi blir där men jag har iPod och läppglans, så jag klarar mig ett bra tag! Hörs senare ;)



I'm so dirty babe.

Är hos micshit sötis nu. Vi lyssnar på lite skön musik. (MCR ofc.) Ska snart sätta på House of Wax :)
Chockis mat..



I this the picture?

Somnade redan vid klockan åtta igår, min kropp måste ha varit trött efter kyrkebyjoggen!

Dagen idag i skolan var helt okej. Fint väder men kallt. Var glad att det var god soppa idag, men såklart var det ett hårstrå i min soppa! Och för er som inte vet det så har jag sjukt stor fobi för hårstrån. (Hade eget o'boy paket och all sån skit när jag var liten, för jag klarade inte av att syrrerna alltid tappade hårstrån i. Hur i helvete klarade dom alltid att göra det egentligen? Eeeh, okej tillbaka!) Hehe, Emma kastade vatten på mig i matsalen. Gjorde min dag, helt klart. Efter skolan gick jag hem till Johanna och chillade medans jag väntade på bussen. Hon och Alicia har att litte knäpp humor ..;) Fick även träffa Jennie för första gången. Hon gjorde dock inte så stort intryck på mig.

När jag kom hem väntade hela tjocka Dijkstra släkten där. (Okej, nästan. Men hela Malin&co+Daniel.) Malin hade gjort en gör god kyckling gryta. Var tvungen att käka även fast jag var mätt. Hade inte alls snott mackor hos Johanna...

Bea kom och hämtade mig lite tidigare så jag skulle vara hemma när Josse kom. Jag fixade iordning en godiebag med massa presenter åt henne. Hoppas hon blev nöjd! Nu har hon fixat negerbollar, så snart lite fika. Camilla, Josef och Marie kom nu också så ska snart stänga av min musik och gå ner.

Bild från förra fredagen ;)


Thunderstorm

Jag har faktiskt brodererat lite :3 Det ni! Säger inte än vad jag brodererar, men ni kan ju alltid gissa ..? Haha. Men fick faktiskt skit ont i huvudet av det, så nu liggar jag här i min säng med glasögon och är ganska död. Inte så nice. Ska kissa och kika på oth nu . xx


Someone like you baby.

Kyrkebyjoggen gick väl bra idag. Jag gick med Mikaela, Wille, Oscar och Jocke. Det var inte så tråkigt, hade ju faktiskt helt ok sällskap. Efter gick jag till Mikaela. Vi käkade glass, tyckte vi förtjänade det :'3

När jag kommer hem sitter det två bebbar i soffan och tittar Pippi Lompomp.
(Ellas namn på Pippi) Ska läsa lite bloggar nu, är gör sleten! När koffeinet kommer i mig ska jag gå och socialisera mig med dom andra. Är på tok för trött nu. Puss! ♥


Big ohno.

Jag använde mitt lip tint från Maybelline igår. Köpte det i England, men har inte använd det så mycket. Färgen är ganska diskret och fin. Men problemet med den är att den gjorde mina läppar så skjukt torra! Dom är hemska nu, jag svär. Vet inte riktigt och det var produkten eller vädret. Men smörjer in mina läppar 24/7 nu och sen ska jag testa det igen och se om det händer samma sak. Men, köp den inte! Ett tips bara ;) +Maybelline testar sitt smink på djur, och det tycker vi inte om. Eller hur?




Detta blev ett tråkigt inlägg, så bild på Ella får det bli!


I think you covered about everything.

Malin kom förbi med ongera. Har hängt lite med dom och lekt såklart. Emma ritade en porträtt åt mig :'3 Nu har jag precis tittat klart på det nya avsnittet at Awkward! Jag bara äääälskar den serien. Har inget intressant att skriva om idag, ja så att säga..

Vi gjorde citronpaj på hemkunskapen idag, smarrig c:



nej!

Nu ska jag snart skynda mig iväg till bussen. Har inte missat den en gång iår! *Peppar, peppar ta i trä* Förra året missade jag den nog 7390024 gånger. Johanna sa att det inte skulle regna idag, vi får väl hoppas att hon har rätt. Klarar inte av om vi typ ska springa på idrotten också regnar det!

Låg väl uppe lite för länge igår och tittade på One Tree Hill så är väl inte den piggaste människan idag. Får stress läsa lite franska på bussen. Det blir perry det! ;)

NOTD H&M Blue On My Mind


Everything of you

Ligger ny duschad i sängen nu, musigt. Har värsta dilemmat här! Ska jag kolla på det grymma programmet OTH eller läsa den skit bra boken jag lånade förut? Tror det får blir OTH, då kanske det kan bli lite pluggande samtidigt? hehe ... I wish.

Gjorde min egna smarriga müsli med kakor, havregryn och russin bland annat.. AS GRYM :V


Jealous much?

Det blev inte så mycket shopping, bara en tröja tröja på Vero Moda. Cyklade hem i det kalla+blåsiga+regniga vädret. Kände mig rätt hurtig ..;) Ligger i sängen nu och läser en bra bok. Borde väl egentligen plugga lite franska och annan skit.

Hehe kolla jag låtsas att jag gillar hösten med en kopp te + nya stickade tröjan :) Fooled anyone?


I wish you were hear

Sticker ner till stan med Johanna och Alicia nu. Hörs senare :)


Look how ugly this one is!

Har varit i skolan idag. Och åkt buss. Och kollat på One Tree Hill. Och sovit.

Ja, trött? Mm. Känner inte för något. Ska bara fortsätta kolla på One Tree Hill nu. Puss :)


Även lite Gee.

Ligger och chillar i sängen. Sov lite förut, så är inte särskilt trött nu.
Ligger och kollar på en av mina favoriter på youtube, Beautycrush. Kikar även lite på forever21. Dom har fått in så mycket snygga saker och det var längesen jag beställde. Jag och Emma var så sura när vi var i London. Dom öppnade en butik på oxford st en vecka efter att vi var där! Skulle gärna åka tillbaka och shoppa lite ..;)

Kolla vilken söt halsband :D



Up and down escolators.

När jag hem i fredags så låg det ett paket på min säng med godis som jag skulle prov smaka.
Smarrigt varre? Ja. Fick även två läkerol askar!


Den här låten ♥




Ignore my fuck face

Gjorde mig en härlig päron smoothie. Bara att mixa lite yoghurt, mjölk och päron :)


Well if you want honestly thats all you had to say

My Chem ↑ hihi

Har kollat runt lite om dom elf nyheterna som ska komma in på uk shopen. Dom skrev tidigare att det skulle komma nyheter i början av September, men det kommer trovligtvis bli i oktober istället. Dom har bara släppt två saker än så länge som kommer att komma och det är Mascara Primer och Cream Blushes.
Jag är så excited över cream blushes'na. Hör alltid så mycket bra om "heartbreaker" i reviews.

Så då får det bli en beställning i otkober med då ...;)

Så ser dom ut, vackra? ↓

Hello Angel, tell me where are you?

Idag är det en underbar dag samtidigt som en väldigt hemsk dag.

Idag är det (nääästan, egentligen i okt.) 10 år sedan Gerard bildade My Chemical Romance. Det var ju inte på dagen exakt, men det var den här dagen för 10 år sedan som Gerard förstod att han ville göra något viktigt med sitt liv. Så ha en härlig My Chem dag, samtidigt som ni tänker på alla som dog den här dagen och deras familjer. ♥

Tycker även att ni ska lyssna på Skylines and Turnstiles. Det var låten Gerard skrev för att komma över 9/11 och den allra första My Chem låten.


NOTD Lilac


Let start it.

Interneten funkade inte igår när jag kom hem igår, därför det inte blidde någon uppdatering.

Vi gjorde inget särskilt igår heller. Var lite fölk som inte gjorde något. Följde med Johanna hem sen. Vi la oss och kollade på oth. Sen kom Bea och Micke och hämtade mig :)

Skönt med sommar bilder.


Give me all your poison.

Igår efter tg gick jag, Mikaela och Moa och träffade dom andra. Det vill säga Johanna och dom. Vi drog mest runt och gjorde ingenting. Men fick mig grymt mycket skratt! Gick med Johanna hem så hämtade morsan mig där :)

Idag har jag gjort lite söndags saker skulle man kunna säga. Hårinpackning, chillat med mcr, färgat ögonfransarna och ingenting! Ska snart (eller snart och snart..) dra på kalas så ska försöka göra mig iordning.

Ska försöka smita därifrån och va med Johanna senare också.
Puss! :)


Best bass player in the world.

Grattis på din 31 års födelsedag bästa och sötaste Mikey Way! Hoppas du får en bra dag :) ♥



NOTD Metal Madness


Talk about it.

tror jag skiter i att blogga för stunden. Är säkert tillbaka imorgon. Suckar inom mig vid tanken om att blogga . xx

Nej

Tjenare!

Ligger i sängen och myser med Micshit nu.
Vi tog bussen hit efter skolan. Har käkat och inte gjort så mycket mer. Jag ligger och läser bloggar och hon klagar på att jag är tråkig? ..;) Tycker hon kan gå och hämta kaffe åt mig eller något istället. Vi drar till tg sen ändå. Vad skadar det med gratis mat när man inte har något annat för mig?



Pressure! Pushing down on me..

Skolkorte blev nog fint ..;) Hade så bråttom imörse att jag bare slängde på mig kläder och drog borsten igenom håret. Kollar alltid på oth på morgonen samtidgt som jag sminkar mig, så det går ju inte alltid så fort.

När jag kom hem efter skolan var bebisarna här. Vi käkade lite tacos och satte oss ute sen när Malin kom. Var himla skönt väder. Chillar i sängen nu, är grymt trött! Har varit så dampig idag, kanske därför?



Really

Klockan är nio, har inget att göra, skolkort imorgon och vem fan bryr sig? Färgar håret nu och hoppas att det blir helt crazy och jag kommer se cepe ut imörn! Eller aah.


Run run bunny run.

Ligger och kollar på massa my chem videor. Haha ofta det var två dagar sen dom la upp videon med "trust no one"? Känns som det var hur länge som helst sen! Kollar på S/C/A/R/E/C/R/O/W från Utah nu. Kärlek♥

Såg att det kommit upp ett nytt avsnitt med Awkward också, så det ska jag titta på strax. Det är nog en av dom roligaste serierna jag sett! Haha...


Tror det va.

Tjennere, tänkte slänge in ett onödigt inlägg bara sådär. Skolan idag her helt OK. Vi gjorde pannkakstårta på hemkunskapen. Blev väl ganska gott. Jag käkade mycket iallafall eftersom jag var så hungrig.

Tror Ella kom nu? Hoppas det, ska kolla :)



Did you ask?

Jag och Johanna gick runt lite på stan. Vi har ett sånt livligt centrum här i Arvika...:)
Köpte Macarons, gött. Men har inte så mycket pengar, så ingen shopping för mig. Det började regna och hur kul är det att sitta ute då? Johanna skulle hem så jag cyklade hem.

*Johanna stampar på min fot*
-Aj, vad gör du?
-Jag försökte bara göra så du får ont i foten så du inte kan cykla hem!

Sööööt :)




Puss :D

Sight

Tjenare godiningar :D

Skolan idag var väl trevlig antar jag. HAHA trevlig in my ass eller?

Naa...  Ska snart åka och möta Johanna någonstans, orkar inte vara här idag :)

puss♥



Kolla vad grazy Roya var på slöjden ;)


August Favourites



Produkterna jag har sträckt mig mest efter den här månaden måste nog vara dom här:

Ögonbrynskugga och Gel från NYC- Skuggan passar mig precis tycker jag och är jätte enkel att få på plats. Gelen hjäper även stråna bra att sitta på plats under dagen.

Powder Brush från Cosmopolitan- Jätte mjuk och plockar upp puder bra. Applicerar det jämt över huden med mitt lösa puder.

Brightening Eye Colour Butternut från Elf-
Några av skuggorna funkar bra, några inte. Men den funkar bra när man har bråttom på morgonen och vill ha en enkel makeup.

Har ni några särskilda produkter ni använt mycket senaste tiden? Tell me!

SKÖNASTE KILLEN....EVER!!




Elf Haul.

Så nu får det bli en liten elf haul, så ni får en bild av vad jag köpte. Jag köpte 15 grejer för ca 200sek. Fast då var det ju halva priset ;) Jag har skrivit priserna i det "normala", men kom ihåg att jag fick det för halva. Tå separerarna var det redan halva priset på, så dom fick jag för fyra spänn! Är nöjd med allt efter att jag har klämt lite på det... Inget som var trasigt eller fattades. Kanske kommer recensioner senare om det är något jag hatar/älskar. Låter det bra? OK:)


Powder borsten är så mjuk som alla sagt att den är! Kontur borsten är gigantisk btw :O Men det visste jag ju innan jag beställde ;)

Ser ni att jag tagit av bakdelen på "läpp pennan"? Det var en jätte smart vässare där! Primern köpte jag som en backup till min UDPP. Har testat den innan och den funkar bra.

Gud så jag har längat efter den här eyelinern! Ni kan inte ana ...;) Ska även bli kul att testa Zit Zappern inatt.

Fråga om det är något ni undrar :)

NOTD Depend 221

Det är lite mer turkost än vad som syns på bilden. Egentligen har jag ett annat skit snyggt nagellack på nu, men det tar vi imorgon! :)


Super boost.

En av dom nyaste låtarna jag upptäckt är bra av Blink 182 (Känner mig lite skyldig att lyssna på dom hehe...) är absolut Go. Tycker att ni kan lyssna. Man blir så ypperlig sprallig och alla älskar väl den känslan? HEHE JAG GÖR.



Lite scream.

Börjar faktiskt gråta lite grann när jag ser detta. Stackars MCR och speciellt Frank. Önskar jag kunde stötta er på något sätt, ni har ju alltid funnits här för mig! Babeeees♥ Mcr nörd jag är -.-



Ser ni att det står "HATE" på Franks rygg?



Just nu...

mini julafton! Visar strax vad jag köpt. Ja om ni inte fattat det så är det paket från e.l.f..



Fick även ett mejl från Rim & Bas att Lorentz kommit med en ny låt. För ett tag sen så var jag ganska så besatt av Lorentz & M. Sakarias sörrni... Då iallafall mejlade jag dom och frågande om dom skulle komma med något nytt. Dom svarade rätt fort och skickade mig en osläppt låt :O Dom kom iallafall ihåg att jag diggade dom och skickade en länk var jag kunde lyssna på den nya (osläppta) låten och skrev att killarna hänger i studion just nu. Är inte det kul då? Älskar Lorentz röst ♥ Så nu har jag två låtar som inte ni har ...;)

Åhhkej.

Ja, jag vet dålig uppdatering igår. Men en del dagar är det skönt faktsikt att inte blogga (Fast jag lovar att jag älskar det 99% av alla dagar om året.) hade lite huvudvärk och bara chillade. Men fick en pik direkt av Ponnyn idag.. Fuck her... Eller nej vänta nu, hon fyller ju år idag. Grattis söta :D

Skolan idag var jävligt chill. Hände inget särskilt liksom.. Men det regnade så grymt mycket idag! Jag svär, på en gång man gick ut fick man 9248842 droppar regn på sig! Jag var inte med på idrotten, men dom som varit var jävligt blöta. Bra val att inte vara med, min förkylning hade nog inte blivit bättre. Men sen när jag gick till bommarna blev jag lika blöt ändå -.-

Här hemma har det inte hänt något särskilt. Johanna kom precis förbi och hämtade något. Kan ni gissa vad?

Jo fan, det glömde jag! Min mobil är trasig! Knapparna har slutat funka, så nu har jag min gamla. Så tyvärr Johanna, även fast jag lovade dig så kan du inte få batteriet nu :( Men jag har fortfarande en lucka! Dock är den vääääldigt konstig hehe....


Efterrätten jag gjorde igår. Choklad mousse med brända mandlar, supergött!

Aaaanugus!

Kolla vad Bandit spela, wttbp! Lite respekt för dom nu :)


Dave the laughe.

Sitter och käkar den underbaraste curry-kycklingen med nudlar! Älskar den, så det var en bra start på dagen. Kollar på en av mina favorit filmer idag med, Angus Thongs And Perfect Snogging.

När jag har käkat upp ska jag fixa klar den goda efterrätten!:)

Cam bilder blir så fina :D

And someone is yelling.

Hej finisar :)

Åkte till Johanna förut. Hon var klar fort! *appåder* ... Hehe
Vi träffade Madde, Julia och Mikaela och hängde lite bara. Var inte et tså jävla drag så vi drog hemmåt. Kastade mig i en buske och andra normala saker...;)

Ska lägga mig i sängen nu och kolla på oth och hoppas på att jag somnar tidigt.
Btw den här filmen måste ni se. Alla iprincip har ju bloggat om den. Jag har inte orkat kolla på den, men gjorde det nu, gör det ni med! Gråt lite där faktsikt.. Men jag gråter ju till allt..




Mikkel.

Chillar i soffan och kollar på Switch. Det var så längesen jag såg den. Har inte gjort något idag förutom och måla naglarna. Ska snaaart gå och göra mig iordning och dra ner till stan. Måste cykla ner för morsan jobber. Det är ju inte så jävla rockigt. Jag är fortfarande förkyld men känner mig inte så dålig längre. Fryser jävvligt möe bare:)

Kolla mina goda friterade räkor♥


I'm gonna need you

Ska snaaaart gå och klä på mig och fixa håret. Eller sen när fixar jag håret? Hmm...

Ps. Jag hade glömt ALLT mitt smink hos Paul och Marika :O


Glossit läppglans :)

Bring me my breakfast!

Rise and shine babies ♥

Sovit gott? Det har jag! Ingen glad överraskning när jag vaknade bara. Mike Pedicone ;@ Ni som är intresserade av MCR vet vad jag snackar om, tänker inte dra historien. Men kan säga JÄVLA IDIOT!!

Gorde mig en god yoghurt med vaniljyoghurt, honung och pistagenötter :)
Kollar på en av mina favoritfilmer nu, A Cinderella Story. ♥


Ja, jag ska byta nagellack idag!

Go and pull yourself together.

Bea hade kidnappat alla chips, så det fick bli smoothie för mig.
  • Banan
  • Choklad
  • Hasselnötter
  • Vanilj
Perry eller vad?;)


Mitt vs Sne

Vad tycker ni, ska jag börja köra med snebena igen? Känner för förändring, ovanligt..


Very intressted

Hej! Är redan hemma. Tina tyckte inte att jag såg ut att må bra, så hon skjutsade hem mig. Känner mig inte bra heller :( Jag klarade smyga in utan att väcka Marika, good? Nu ska jag ligga här och snora i sängen så hörs vi senare. Puss!

Check out my snor ;)



Get used to be used

Lånade datorn i magneten . Är jätte förkyld men pallrade mig iväg till skolan ändå. Har hemkunskap snart. Puss♥

Wake me up when sptember ends - passande?


One of each.

När jag ändå var nere på stan så var jag tvungen att springa in på Kicks och kolla om dom fått in I Love... produkter, det hade dom! Jag ville ju ha ett läppbalsam där ifrån och det fick bli Vanilla & Ice Cream. När jag testade den först tyckte jag den luktade gör gött! Nu känner jag inte för jag är så tätt i näsa :(

49kr, prisvärt! :)


Barna i Bullebyn.

Blev nöjd med klippningen. Lite kort, men det kan jag leva med nu när det är mjukt :)

Ska leka lite med bebbarna nu innan dom åker. Puss.

Ignore das big finnas.

I'm done lying about us.

Nu ska jag snart cykla till skolan. Ännu en dag i himmlen. Puss :)



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0