Stay with me. Please?

Hey motherfuckers.

Gud vad shleten jag var när jag vaknade imörse! Men några koppar kaffe senare satt på bussen på väg till skolan. Jag och Julia har imponerat alla med våra franska skills. Eller var kanske ingen som blev imponerad, men det var kul. När vi kommer in efter att vi varit ute och rökt så luktade det skit i hela skolan! Alltså seriös skit! Fy fan säger jag, vet inte vad det var men det försvann efter ett tag när dom ställde upp dörrarna. Vi slutade halv tre idag, så Roya var gullig och stannade kvar på skolan med mig för jag var ju tvungen att vänta på bussen.

Johanna joinade mig på bussen hem för en gångs skull. Hon åker aldrig buss nu för tiden. Förstår henne, hade jag haft skjuts skulle jag gjärna tagit den. Dom små skitungarna satt och kastade bananskal på varandra idag?:S Störda på en hög nivå.

Malin hade kaft kurs idag så hon var här med Emma och Ella. Eller dom är fortfarande kvar men. Jag och Ella har myst lite i min säng :3 Ska gå å pesse nu och socialisera mig. (Egentligen ska jag pesse och läsa bloggar)

Men vi hörs senare så ni får en update av min totalt ointressanta liv!


Kommentarer
Postat av: fannyaxelsson

hälsa malin när hon hämtar dem ;)

2011-09-20 @ 17:29:41
Postat av: Ida [ f l a v o u r e d . b l o g g . s e ]

sv: Ja jag hade för mig det :D



Var gärna med i mina tävlingar där du bland annat kan vinna en goodiebag från E.l.f. Cosmetics, sminktillbehör från MAC, ögonfransserum, smycken etc.



Coming up: Vinn valfri onepiece, vinn valfri spa behandling, vinn valfri Ziperall.



Kika in och se om någon tävling faller dig i smaken :)

2011-09-20 @ 18:07:54
URL: http://flavoured.blogg.se/
Postat av: Linda

härlig bilD:D

2011-09-20 @ 18:50:44
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0