det är onsdag idag

Hej! Har varit ute på Bergvik idag med Fanny. Vi skulle shoppa, men det blev att vi käkade istället lol. Nu sitter vi på bussen in till stan för jag ska snart dra till gymmet. Har tid med en pt idag, lite läskigt. Hoppas det går bra.
 

I'm dying to live

Hej it me cilla aka quesadilla gurl. Jag sitter faktiskt och äter quesadillas och kollar på en film. Vi är lediga imorgon så sitter och är lite allmänt nöjd över de också. Jag ska snart våga mig ut i snöovädret på en cykeltur, jag överlevde faktiskt igår men vi får se hur det går idag.
 
Annars har veckan varit bra. Har äntligen kommit igång med träningen igen. Vi hade även en till foto-dag hemma vilket innehöll mycket gott. (Hoppas ni kommer köpa boken?!!!) Vi hade en liten mini olycka dock då Linnea körde lite av vägen lol Men det gick bra så
 
 

har kollat beck idag vad swe

Hej! Haft en riktigt bra dag. Vi jobbade hemifrån mig med vårat UF-företag idag. Skönt att käka massa god vegan-fika istället för att hänga i skolan. Köpte även två biljetter till att se All Time Flow/Tonight Alive/Issues/State Champs vilket känns sjukt! Är typ fortfarande lite skak. Ska snart sova för måste ju upp sååå tidigt imorn för att gå till skolan. Lol not. Börjar efter lunch 😎
 
 

something's gotta give

Sista terminen är nu helt igång blå. Jag kommet behöva vänja mig vid med att ha så lite lektioner som vi kommer ha nu, inte för att det är dåligt precis. Hade till exempel bara en lektion idag. Efter den åkte jag och Fanny ut till IKEA och käkade lite lunch. 
Nu sitter jag och kollar I Taket Lyser Stjärnorna och ska snart dra och träna. Var ett tag sen.
 
 

mac 366 och anastasia dipbrow pomade i medium brown

 
Jag köper nästan inget smink längre men så här efter jul när man fått lite presentkort måste man väl passa på? Ögonbryn tycket jag är väldigt roligt att leka med och Anastasia Dipbrow Pomade har varit väldigt hypad så jag var typ tvungen att köpa den. Jag köpte min i nyansen medium brown. Min gamla ögonbrynsborste var väldigt sliten så då var det en bra anledning att köpa en ny mac borste! 

Mac n cheese utan ost

 
(Det häe inlägget har inte alla lågit i arkivet ett par dagar för att jag glömde att publicera det..)
 
Morgon! Jag sitter och tittar på the hills, äter Wiener nougat och funderar på hur jag kan bli zara larsson. Kanske ska börja med att sluta med godset, well well.
 
 
Igår var jag jättesugen på mac n cheese. Vad kallar man det på svenska? Makaronilåda? Haha så fult. Tills många förvåning finns de ju "vanlig" veganost, men jag ville testa ett recept utan ost och WOW så gott det blev. Receptet blir även lite nyttigare än den vanliga. Och det gillas väl?
 
Typ 3-4 portioner beroende på hur mycket man äter lol
 
2dl cashewnötter
1/2 tsk dijonsenap (funkar med vanlig)
0.5 dl bjäst 
1krm cayenne
1msk citron koncentrat
1/2tsk salt
1krm chilipulver
1/2tsk gurkmeja
0.5-1.5 dl vatten (beroende på konsistens)
 
Mixa allt i en blander. Blanda med havremakaroner. Lägg antingen in i ugnen ett tag eller ät direkt! Tips är att servera med stekta champinjoner och/eller rostat broccoli 😊
 
 
 
 
 
 

lol jag är besatt av balett också

Dag tre på året! Någon som känner sig förändrad än? Lolz ni har säkert redan dränkt er i choklad och inte gått till gymmet en gång. Apropå de jag har inget nyårslöfte.. Jag har mycket saker jag skulle behöva jobba på så jag skulle lätt komma på något men hmm. Okej! Jag har ett: äta en helt plantbaserad kost! Hur låter det? Lätt tycker jag💁
 
Idag lämnade jag faktiskt huset. Kollade på hockey. Vem gör dr liksom? Var förvånansvärt kul, kanske ska bli mitt nya intresse. Apropå intresse, det har jag dåligt med. Mina inkluderar att kolla på serier jag redan sett 245 gånger, se konstiga dokumentärer och konstiga serier ingen någonsin sett på svtplay från typ... 2008.
 
Okej nu ska jag inte överdriva. Kollade för ett tag sen på "Viva Hate" som det varit snack om. Riktigt rolig faktiskt! A+ kolla (okej överdriver lite nu _men_ den var sevärd vem älskar inte typ tom Ljungman, anastasios soulis och anna åström liksom)
 
 
 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0