dinner & reality tv

Är tidigt hemma idag och är allmänt glad. Vädret är fint och det gör ju alla glada. Vi kan ju låssas att det är vår nu och att det inte kommer bli kallt igen. Vårjacka nu guys, okey? Ongera är hemma och vi har ätit våfflor och druckit kaffe. (Jag dricker kaffe, inte dom..) Sitter nu och kolla ikapp några youtube klipp innan jag ska åka och yoga med mamman. Jag tycker egentligen inte om yoga, men det var nästan ett år sedan jag gjorde det sist så jag kan ju ha ändrat mig.
 

Eyoo eyo eyoeeyoeooo

Som den underliga människa jag är så sitter jag och tittar på glee samtidigt som jag skriver det här. (pausade nu för en av mina favorit youtubers la upp en ny video) Mitt liv fortsätter som vanligt och det händer inget särskilt som jag känner måste dokumenteras. Visst, man tappar bloggläsare när man uppdaterar dåligt men jag bloggar ju faktiskt för min egen skull.
 
Skulle precis göra mig lite mannagrynsgröt och tänkte att som den klumpiga människa jag är så ska jag inte spilla någon mjölk. Slutade med att jag hällde några liter mjölk över Lindas jacka. Nu får hon lukta gammal kossa i skolan imorgon. Hon sa att hon skulle hämnas genom att hälla fil över alla mina kläder, vi får se hur gott jag kommer lukta då.. Äh, kan väl inte bli så mycket värre.
 

you'r such a jerk. i don't know what to think


Gimme some sweaters

 
/awg/kitemco/boy london/glamour kills/down but not out/

Isadora Vår 2013 Bella Vita

IsaDoras vårkollektion 2013 Bella Vita kom denna veckan ut i buktik. Har inte än hunnit kika på den irl, men från vad jag sett på bilder verkar den fin. Lite lika förra årets kollektion. (Tycker det varit mycket så det sista med IsaDora, alltså att dom kör liknande kollektioner..) Men tycker ändå att det är kul när billiga märken kommer ut med kollektioner då och då.
 
Sakerna jag fastnat för än så länge är eyebrow lifter, som liknar benefits high brow, och läppgrejerna! Ska bli kul och se hur det ser ut i verkligeheten :)
 
 

fat breakfast for a fat kid

Ska inte låstas att jag hade en spännande fredag kväll. Somnade nog seriöst strax efter sju. Var så himla trött. Har varit trött hela veckan och försökt sovit tidigt men har inte kunnat för har blivit väckt av dom andra jag bor med. Men igår fick jag sova tidigt! Somnade med linserna i och sinket på vilket är ett big no no för mig. Direkt när jag vaknade gick jag och tvättade ansiktet flera gånger.
Har nu gjort mig iordning en smaaarrig frukost. Hittade bacon i kylskåpet och kunde inte låta bli hehe
 

haha the irony


MAC X Hayley Williams

Hayley Williams (sångare i Paramore) kommer i mittten av April ungefär släppa en kollektion i sammarbete med MAC! Kommer var en mini orange kollektion med bland annat re-promote av MSF Lightscapade. Denna gången ska jag hinna köpa den!
 

Empties #9

 
Titta vad jag använder upp produkter!
 
Vichy Deep ccleansing purifying gel - Fick hem denna för att testa, och gillade den!
Nivea pure & natural cleansing milk - Detta är min andra av denna så jag borde älska den, men nej.
ACO FACE ansiktsvatten - denna är för normal-blandhy och upplever den nästan lite för uttorkande, min hy känns väldigt sträv efter att jag använt den
Nivea Refining Clear-Up Strips - Varje strips tar några pormaskar. En kul grej, men vet inte om jag tycker det är prisvärt.
 
Depend Nagellack-remover - Denna har inte slutat funka, utan är så använd att den nu färgar mina fingrar så var tvungen att köpa en ny.
NYC skin foundation matching - billig dålig foundation somm separerar efter typ fem minuter.
Rimmel Day 2 Night Mascara - En bra 2 i 1  mascara så du kan bestämma hur mycket volym du vill ha!
Lypsyl från Mitt i City - Billig dålig skit som ite funkar i längden.
Carmex Moisture plus - Denna däremot älskar jag! Reparerar läpparna och har en fin rosa färg.
Depend - Numret har försvunnit, men det var en fin smutsig brun färg.

Dagens fråga

gillar ni mig i lockar..? Har aldrig själv tyckt att jag passar i det, svara gärna vad ni tycker :)
 

Kicks nya bb cream borstar och jesus kläder.

När jag var nere på stan sprang jag in på best clothes för att se om dom fått in någonting roligt. Det hade dom inte kan jag lova er. Men jag köpte iallafall en tshirt. Köpte den i en stooor storlek, för jag älskar oversize tishor!
Kunde inte heller låta bli att gå in på Kicks och klämma lite på deras nya borstar. Den som jag var mest sugen på var vad dom kallar BB Cream Brush. Var tvungen att testa den då den ser ut att vara en bra dupe för Shiseido Perfect Foundation brush.
 
Nu ska jag snart titta på p3 Guld! (håller mig borta från twitter, instagram och facebook så jag inte får några spoilers)
 

kidding

Lugn lördag. Eller fredag också för den delen. Var jättetrött och orkade bara kolla ett par glee avsnitt innan jag somnade. Kul att vara så trött hela tiden. Imorse när jag vaknade gjorde jag iordning mig och åkte ner till stan ett tag. (stan i arvika är sååå kul) Köpte faktiskt några saker. sen åkte jag hem och gjorde mig en stor onyttig frukost mmmm. (mitt liv sova-äta och sen repeat) 
Efter att jag kom hem sov jag såklart igen. Ska nu försöka att inte sova och dricka lite chai. puss
 

Fake smile for the world

Är för trött för att det ska vara okej. Men det är fredag iallafall. Ska snart åka till tåget så borde nog klä på mig. Orkarinte blä fuck life
 

Ungefär så här trött är jag hela tiden.


:)


Felstavat flera gånger.

Jag gjorde faktiskt inga nyårslöften iår. Men jag tänkte att vi kunde kolla på de löftena jag hade förra året. Jag tror faktiskt att jag ska ha samma iår hurvida jag klarade dem eller inte.
 

why sam pepper is one of my favourite youtuber's

 

Inte många dagar kvar tills jag kan komma bort.

Det jag lever efter just nu kommer från Bert McCracken och är så fint:
 
 
   It's my opinion, that music is love. And while you're
 
in here, at a rock show, I hope you can be brave enough to be
 
your fucking self! This is the one place where we can leave
 
all of our problems outside and forget about any 
 
troubles we have in the world.. and just feel love
 
of rock and roll!
 
 
 
 

Urban Decay Naked Basics

Idag trillade min nya baby in i brevlådan! Look who it is, it's the Urban Decay Naked Basics!
 
 
Efter att det komit ut två stycken Naked paletter har det varit en stor förfrågan på mer matta färger. Så Urban Decay lyssnade på sina kunder och gjorde denna palett som består av sex stycken ögonskuggor. Fem stycken är matta och en är skimmrig. Jag ääälskar matta färger och kan inte vänta att få använda den här paletten!
Paletten är väldigt liten och förpackningen är gummig aktig, ungefär som nars förpackning. Men det känns ändå som den inte kommer bli lika lätt lortig som nars produkter.
 
Kostar ca 200kr på beautybay :)
 

Besviken

Både you me at six och all time low skrev tidigare i veckan att de skulle berätta något på måndag. Alla började ju såklart drömma, kanske ska ymas äntligen göra en europa turne? Kanske kommer All Time Low göra europa? Men har hört ett jävla rykte nu som säger att dom ska turnera tillsammans i USA.. fuck you
 

this song is a totally toner

 

You're gonna miss me when i'm gone.

Hej! Since jag är jätte bra på att driva en icke-succesful blogg med lite uppdatering och dåliga bilder, varför inte starta en till? Syster lovade mig att hjälpa till med designen då jag inte kan ett skit om sådant och det går framåt men är inte klart än, så ni får inte veta vad den heter än.
Lovet är snart slut (va liksom?) och jag har ångest för att skolan börjar. Är. Så. Trött. På. Skolan. Bara tanken på den får mig att gå i ide. Blä. Kan kolla på en perfekt stämma och glömma bort att skolan finns. (get it?) Mitt liv går även ut på att försöka hitta biljetter till All Time Low i London 14th och 15th för någorlunda pris. De som finns på ebay ligger på mer än dubbla priset och jag vet inte.. Känner ni någon som har biljett, skriv till mig? ok. Kan ha hittat en biljett till den fjortonde, men vill helst ha den femtonde då den fjortonde är dagen vi kommer dit liksom..
 

The Perks of Being a Wallflower

Jag bara måste ge er ett filmtips! Det är The Perks of Being a Wallflower. Har någon av er hört talas om den? Det är verkligen en powerful film med sjukt mycket känslor. Kanske inte alltför rolig att sitta och se med sina kompisar, men jag tycker alla måste se den här.
Den finns som bok och jag känner att jag måste läsa den nu. Vet dock inte om jag ska vänta på att den svenska versionen kommer ut. Fast orginalet är ju säkert bättre? Hmm vet inte. Finns sjukt mycket gif's jag skulle kunna lägga ut från filmen. Iprincip hela tumblr består av det nu för tiden.
 
Orkar inte ge er en förklaring om vad den handlar om, just see it!
 
 

free hugs om ni vet vilken film



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0