Frank Iero's Halloween Cupcakes

Har stoge några timmar nu i köket och bakat cupcakes. Min söta och bästaste Frank Iero fyller nämligen 31 idag! Har haft några missöden under tiden som har gjort att det tagit några timmar. Men det blev faktiskt värt det. Men ett tips guys, använd inte olivolja istället för solrosolja och vällt inte ut glas i micron! Har tittat på That's My Boy under tiden jag bakade. Jag älskar Adam Sandler, fan alla filmer med han är ju roliga!
 

Mina topp 6 läppstift!

Att välja ut favorit läppstiften är självklart jätte svårt när jag älskar dom alla. Det här är vad jag tycker just nu, skulle du fråga mig nästa vecka skulle jag säkert säga några andra! Dom flesta färgerna här är egentligen vår/sommar färger, men det är som jag gillar mest.
 
 
Det första är Christian Dior Diorific Lipstick 013 Bingo. Det är en mer hallonröd färg som är väldigt lättbärd!
 
Det andra är Mac Nicki Minaj. Det är det perfekta knallrosa stiftet!
 
Det tredje är Mac Costa Chic. Det är en korall färg som verkligen passar perfekt till en bränna!
 
 
 
Dom här kunda jag inte bestämma vilken ordning jag tyckte om dom mest i, så dom är bara i en random ordning.
 
Okej det första är faktiskt lite pinsamt.. Det är från MUA men jag tyvärr inte vilket nummer det är! Misstänker att det är 8, men vet inte...
 
Det andra är från IsaDora Jelly Kiss Merry Berry. Om ni har ett jelly kiss så vet ni att dom är halvtransparenta och det gör det till den perfekta röda att ha tillvardags.
 
Det sista är MUA Juicy. Detta är mitt to go läppstift, för det passar till allt!
 

We're running out of time.

Morgon! Härlig dag det känns att bli. Fuck snön bara. Hatar snö.. Hihi, har massa sajer jag måste göra idag. Men börjar med att åka till Challa med Josse Oscar och mamma :)
 

Cause that would be the downfall of us all

Så... Jag verkar inte få något gjort idag. Men det är väl som vanligt. Hade tänkt att åka till hk men Bea ville inte följa med mig och jag tycker det är läskigt att gå dit ensam, så då går jag hellre inte dit överhuvudtaget.. Bra! Nej nu får jag fan ta och träna imörn. Har tittat massa på Suburgatory idag. Det är som en blandning mellan awkward och cougar town. Alltså något som jag tycker om. Har inte så många avsnitt kvar och har ingen aning om vad jag ska göra då. Tips på serie jag kan nörda mig i?
 

Affisherna från streetteamet.

Jag satt jätte spänd förut  när brevbäraren kom, för jag väntar nämligen på ett paket från asos. Tyvärr så kom det inte, men vet ni vad som kom istället? Dom stora affisherna med The Used på :D Dm här sätter jag inte upp i tävlingssyfte, utan för streetteamet.
SKa dricka min havrechoklad och jobba klart på videon nu. Josse är knäpp och är ute och springer. Man kan väl fan inte springa när det är snö?

Ser ni vad stora dom är?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Suburgatory

Morgon! Ny vecka och ingen skola, hur awesome? Gosh, vad jag ska njuta denna veckan med att.... inte göra något! Gick upp vid tio imörse och ställde mig och gjorde pannkakor. Josse fick aldrig sin födelsedagsfrukost så jag tänkte att hon kunde få den några dagar för sent. Det fick bli havrechoklad och en cupcake till med geishafluff. Havrechoklad är verkligen min nya obsession! Hur gott som hest, kan lägga upp recpet senare.
Nu ska jag klä på mig och skit och så ska jag och Josse dra in till stan. Hon ska på banken och göra lite saker och så ska jag sätta upp lite affischer. Fast det är verkligen kallt ute, hur ska jag klara det..
 

I hang you up and then I pull you down.

Josse fyllde år igår så vi käkade lite mat och sånt. Sen åkte jag med henne till Bea så sminkade jag dom och lite sånt. Hihi, kul och sminka. Mötte sen Rebecka och Viola och gick med dom till Linnea. Blev en kul kväll! Stack från Linnea rätt tidigt och gick till Jonathan ett tag innan vi drog in till stan. Det var jävligt kallt kan jag säga! Slutade med att jag och Johanna sov hos Michelle.
 
Gick till Bea typ vid tolv imörse och har hängt där typ tills nu. Vi ska ha kalas här om några timmar så jag måste väl hjälpa till och baka lite nu antar jag. Måste duscha och fräscha upp mig lite också känner jag. Hehe. Ska bli kul och se pika sen♥
 

Vad jag vill göra när jag blir stor.

När jag blir stor har jag ingen aning om jag vad jag vill göra. Har faktiskt lite ångest för att växa upp, I wanna be a kid forever, you know? Jag vet inte vad jag vill jobba med eller vart jag vill bo. Jag tror jag vill flytta till en större stad som New York. Hmm..
 

what doesnt kill you, seems to make you stranger.

gjorde inget särskilt igår. mamma avslöjade för mig att hon aldrig sett the dark knight, så vi tittade på den. älskar verkligen den filmen, är helt fascinerad av den. gick upp någorlunda tidigt idag, man tycker ju jag borde sova ut nu när jag kan, men nej. gjorde mig lite mannagrynsgröt och tittade på vampire diaries:)




And you would have all the love in my heart.

Alltså jag är helt jävla säker på att jag skrev ett inlägg igår, men tydligen kom det aldrig upp. Jag och Fanny sket i Kristinehamn och åkte buss istället. Ja alltså vi bara satte oss på en buss och åkte ett tag. Sen sätte vi även upp ca 60 affischer. Vi skulle ha satt upp fler, men tyvärr så tog stiften slut. Sen tog vi tåget hem och tittade på spiderman.
 
När jag kom hem bara chillade jag och jobbade lite på min video. Så nu har jag snart en minut av tre.. Bajs vad svårt det är. Idag är det iallafall sista dagen innan lovet! Så jävla nice. Är skit trött hela tiden, så detta lovet är välbehövt.
 

notd wet n wild-blackmail

detta lacket fick jag hemskickat förra veckan. det såg väldigt fint ut i flaskan med det gulaktiga glittret, men tyvärr gör det sig inte så mycket på naglarna. det krävdes minst tre lager, men ändå blev det inte riktigt full täckning.




klockan tio idag

morgon :) sitter på franskan nu i skolan. fy fan vad trött jag var när alarmet ringde imörse alltså, ska bli så jävla skönt med lov.. puss

så här ser affischerna ut som jag gjorde. får se om jag åker till Kristinehamn efter skolan och sätter upp några :)



Önskerubrik: Mina 5 absolut favorit artister/band

 Okej, så detta är en himla jobbigt att bestämma. Musiken är det som betyder mest i mitt liv och jag lyssnar på många olika band. Jag har även en tendens att bli lite besatt av band. Det är mina älsklingar helt enkelt. (sorgligt) Så att ranka vilka som är min topp 5 är fan inte lätt!
 
 
 
 
Att mitt absoluta favorit band är My Chemical Romance kommer nog inte till någon stor förvåning. Det är dom som har format mig. Det är dom som får mig att leva. Puss guys.
Lyssna på: I'm not Okay, Headfirst For Halos, Cancer
 
Resten av mina favoriter kan jag inte säga vilken ordning det är, för älskar dom ungefär lika mycket. Så här kommer dom i en slumpordning!
 
Så då har vi All Time Low då. Deras musik blir jag bara så sjukt glad av varje gång jag hör den. Killarna i bandet är ju så sjukt roliga också och snygga..
Lyssna på: Jasey Rae, Dear Maria Count Me In, Weightless, Coffee Shop Soundtrack
 
The Used är ett band som har hängt med i mångamånga år. När jag först lyssnade på dom kunde jag inte ens uttala deras bandnamn.. Hehe ja
Lyssna på: Taste Of Ink, Box Full Of Sharp Objects, I'm A Fake
 
 
You Me At Six är ett brittisk band som är sjukt awesome. Lyssna så förstår ni.
Lyssna på: Underdog, Liquid Confidence, No One Does It Better, Loverboy, Finders Keeper
 

Sist men absolut inte minst har vi Simple Plan. Dom har också varit med så länge att jag inte kan minnas tiden utan dem.
Lyssna på: Addicted, Perfect World, Crazy, Perfect, I'd Do Anything

I'm Mr. Reckless with a capital R

Hoooola chicas! Har varit en skön dag. Träffade Stefan efter skolan, det var kul. Gick runt på stan lite och sånt bara. Gick på hemköp och köpte polkagris sås ♥ Såååå gött.. Ligger nu hemma i min säng och försöker att inte somna. Är sjukt jävla trött, men ska hålla mig vaken.
Ska fixa den affisch till The Used också. Nån som har en häftpistol förresten?
 

cupcakes och spiderman på tåget


Got a secret, can you keep it..

Gick upp extra tidigt idag för att hinna titta på nya pll halloween avsnittet innan jag ska iväg till skolan. Men nerladddningen gick skit segt, så jag kommer bara hinna se halva. Aja, det är bara att se resten i skolan sen. Är jätte trött för somnade aldelles för sent inatt. Låg och kollade på Mtv Movie awards från typ, 2005? Det året Yellowcard uppträdde :) Men det blir nog en bra dag ändå, Fannyt har lovat att ta med muffins på tåget. Vi får se om hon kommer ihåg!
 
Josse om du är här, titta fb :O
 

If you look in the mirror and don't like what you see, you can find ouy first hand what it's like to be me.

Idag är det ingen vanlig dag, för idag fyller MCR's tredje bebis Den Svarta Paraden år!
 
Hihi, The Black Parade är verkligen en av mina absoluta favortialbum (om inte favorit?) och jag kan inte fatta att hon redan fyller 6år! Det är helt sjukt.. Om ni aldrig lyssnat på albumet, gör det♥ Så många bra låtar med så många fina texter. Tror jag skulle kunna sitta och citera det hela dagarna. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och hon finns alltid där att lyssna på och gosa med. Ja, jag gosar med mina skivor hurså? Inte konstigt alls väl.
 
Vet inte hur jag ska fira hennes födelsedag.. Ska väl lyssna igenom henne och titta på The Black Parade Is Dead!
 
 
 

come on girls, i wanna see you drinking


We're gonna get fucked up, drink 'til we all black out.

hej. Har 0 blogg-inspo just nu. Eller har inte haft det på ett bra tag som ni kanske märkt. Om det är något särskilt ni vill att jag ska blogga om, lämna en kommentar.. Eller en önskerubrik eller något.
 
Även fast tåget var sent och allt igår hade jag att en bra dag. Jävligt trött när jag kom hem bara. Det märktes imörse för vaknade inte när klockan ringde och fick skynda mig som fan för att hinna med tåget. Vi har inte haft några vanliga lektioner idag. Vi har lyssnat på två föreläsningar och settt på en film. (Allt handlade om mobbning) Jag och Ronja satt och grät som fan till filmen. Var hur sorglig som helst, ingen annan grät dock..
 
Hade tänkt och ta mig ett spinningpass idag men det var fullt (det var det igår också, när ska jag lära mig att boka i tid?), så får väl bara tat lugnt då. Kanske tar mig en cykeltur till andra sidan.. Vi får se, puss.
 

frukost

morgon guys! sitter på tågstationen nu och väntar på mitt tåg. det skulle egentligen redan ha,åkt från Arvika men åkte precis från challa.. jaja, jag har frukost med mig så kan käka den. puss



obama och gandalf

Hej! stack spontant till Kevin igår. Blev faktiskt en kul kväll. Jag hade planerat att äta glass och se på oc, skräll (@fanny), hehe. Idag så har jag spenderat iprincip hela dagen i telefon med Josse. Har planerat lite för våran sthlm resa tex! Hihi
Ska snart sticka ut nu, ska bara kolla massa bilder som Josse skickat och klä på mig. pusset
 

erikas tänder med jordgubar i

Hola chicas! Fredag idag om någon missat det, mys. Känner mig helt slut i hela kroppen och är skit trött, tror jag kommer somna på en gång jag kommer hem sen. Ska bli så jävla skönt med helg. Har sista lektionen nu, svenska. Drygt. Hade spinning på idrotten förut, det var väl kuuuuul. Eller nja, men jaja.
 
hehe orkar inet detta mer nu, puss
 

fining =)

Sitter och gråter lite i min säng nu :) Lyssnar på My Chemical Romance musik och intervjuer. Saknar dom ♥ Måste se dom igen snart...
 
 
 
 

Fucking awesome

OMG. Tittade precis runt lite på p3 och hittade detta klippet på när Dada Life spelade på peace and love! Kolla på hela klippet så ska ni få se den sjukt härliga publiken. Kan ni fatta att jag var längst fram eller? haha, inte jag. Om inte klippet funkar klicka  HÄR och scrolla ner lite så ser ni det :)
 
Så här skriver p3:

Det var de stora DJ-akterna som drog den största och galnaste publiken på årets Peace and Love-festival. Skrillex, Rebecka & Fiona - och inte minst Dada Life.

   " Sen eftermiddag, första riktiga festivaldagen, låg sol och en publik på 10 000 hoppande människor som fick vår inspelningsbuss bakom scenen att börja gunga. I fotodiket mellan publiken och scenen kändes det som att stå på ett järnvägsspår med ett ursinnigt ånglok framför sig på scenen och ett fullastat X2000 - publiken - bakom sig. Maxad stämmning är en underdrift. "

 
 
 

SUDDEN PLAYALISTIC

Hej! Dags att pervo blogga igen nu kände jag. Har inte vart bloggsugen dom senaste dagarna och då står det stilla. Händer inte så mycket här ändå.. As usual!
 
Ligger nu och kollar på en stream från p3 Session Live. Jag blev ju inbjuden dit, men hade tyvärr inte råd och åka dit så får ligga hemma och titta på det istället för att träfa L&S in real life. Btw, dom lovade att Lorentz och Sakarias skulle köra låtar från ”Himlen är som mörkast när stjärnorna lyser starkast” sen! Ska bli så himla kul att höra det! Omg, kan inte fatta att jag inte är där.
 
hmm.. nu är det någon tråkig namo eller något som rappar så passade på att ta en snabb dusch. hehe fett med bus
 

okey bye

Hej! Hängde hos Bea igår och gjorde ingeting. hehe förutom att gå och köpa godis då. Lill lördag betyder väl att man får äta godis? Annars så har det varit en okej dag i skolan idag. Hade först möte när jag kom till Arvika och sen klipptid. Klippte topparna bara. Trodde det skulle blir mycket kortare än vad det blev. :)
 

Oh love

HAAHAHAHHA
 
 

Lorentz & Sakarias

Morning my beauties. Somna ganska tidigt igår så känner mig pigg och utvilad idag! Tror inte andre var lika pigg, sov hela vägen på tåget.. Sitter i skolan nu och börjar om tjugo. Hihi vet ni vad jag gör? Sitter och tittar på resor till Sthlm, för kanske ska åka dit på onsdag. Fick en inbjudan att se Lorentz & Sakarias på p3 Session och jag vill verkligen dit. Jag fick ta med mig någon kompis, nån som vill hänga med? ;)
 
                

Jaru såatt.

Hej myggor. Sitter i soffan nu och tittar på hemmafruarna. Vi slutade lite tidigare idag. Så jääääävla skööööönt. När jag kom till Arvika följde jag med Andre till Lydia och har vart där hela dagen. Har bara chillat och bakat cupcakes. Sov så himla lite inatt så undrar om jag verkligen orkar kolla klart på fruarna, känns nästan mer lockande att ta en dusch och lägga mig i sängen och titta på gossip...
 

I'm having a justin bieber party.

As long as you love me, we could be starving, we could be homeless, like hobos.
 
Ååh, makemebad35 har äntligen lagt upp en ny video! Så jävla rolig är han, kolla videon.
 
 

blogg.se

Yes! äntligen har blogg.se appen kommit till Android. har fan väntat på det hur länge som helst.
spinningen gick iallafall riktigt bra. känns så himla skönt att vara helt frisk nu och kunna träna igen. sitter med linda nu och tittar på disaster Movie. så himla tråkig hehe




Everything coming out.

Hej! Riktigt bra dag än så länge. Började inte föränns tio i elva idag så fick en skön sovmorgon. Tåget var lite sent till Karlstad men jag och Fanny hade flyt och hann med bussen så vi var i tid till skolan. Sen så har vi ju bara två lektioner på måndagar och dom gick någorlunda fort.
 
Tog tåget hem som vanligt och var hemma redan halv fyra. Har käkat lite middag och nu ska jag ladda inför spinning! Är verkligen helt excited för det, har inte spinnat på hur länge som helst. Kommer väl råka sova innan så jag är skit trött sen men. aja. puss
 
 

Lancome Teint Miracle

Igår på törge köpte jag nästan ingenting förutom en mumsig munk! Men gick in på Kicks och köpte Lancome's foundation Teint Miracle, som jag hört mycket bra om. Ska bli kul och testa den, någon av er som testat någon av Lancome's foundations?
 

I know them, i just haven't met them in person.

Var hur mycket folk som helst nere på törge igår. Gick fan knappt å röre sig. När jag kom hem från stan käka jag, duscha, sminka Josse och sen gjorde iordning mig själv. Sen stack vi ner till Jem. Var faktiskt riktigt kul där! Det var inte så mycket folk nere på stan som det var förra året, men det var kult för det. Jävligt kallt bara! Låg och frös under täcket hur länge som helst efter att jag kommit hem.

Nu chillar jag framför skräckfilmen Smiley, Shane Dawson är ju med i den! Shane Dawson är för er som inte vet en väldigt känd youtuber. (bäst♥) Ska bara ta det lugnt idag så kanske vi hörs sen. Pussen
 

All i want is a place to call my own.

Igår var kult. Vi började hemma hos Hampus och åkte sen in till stan. Träffa massa roligt folk! Hoppas idag blir lika bra. Nu sitter jag och väntar på att Johanna ska ringa och säga att hon är klar så ska vi åka och hämta henne och Lina. Man måste ju faktiskt ner på törge liite iaf ;)
 
 
 

Need some help!

Kan jag ha mitt smink så här ikv? hehe tänkte inte ha på mig morgonrocken dock om ngn undrade
 

MITT LIVSMOTTO UNGEFÄR..


Remember when i said i love you? Well i take it back

Hola! Halva dagen vart lite förstörd på grund av lite persnoliga anledningar, men Fannyt lyckades ändå få mig på bra humör sen! Har verkligen vart en skit vecka för mig, jag bara klagar och är sur.. Hoppas helgen blir bra! Min tåg var en halv timme sen så missade även min klipptid. Fick en tid nästa vecka, men var verkligen taggad på att klippa mig idag.
 
Vet inte om jag ska skriva lite på en idrotts uppgift nu eller om jag ska va nöjd med den.. Annars så är ongera här så ska gå och dricka lite kaffe med dom :)
 
 

Bästa alex<3

Älskar att få svar på tweets!! Töntigt nöjd chey just nu.. Synd dock att jag inte kan lyssna på on the block bara.. Men det spelar ingen roll, för Alex tweeta mig precis!
 

Tekniskt sett så..

Hej! Har varit en lång dag. Sov för lite inatt och sen var lektionerna på eftermiddagen jättedryga. Hängde lite på donken med fannyt innan vi tog tåget hem. Var i arvika tjugo i sex men hängde lite med min syster och skit så var inte hemma förän vid 7. Har käkar nudlar och somnat framför oc. Är så himla trött så orkar knappt hålla mig vaken.
Och nu måste jag börja packa för jag ska byta sida. puh
 

Nu finns det en plats kvar.

Har flyttat massa filer typ hela dagen! Fick nämligen ny dator igår och är ju tvungen att tömma min andra nu och flytta över allt till den nya. Skit jobbigt, för min gamla är så seg.. Börjar faktiskt komma någon vart nu. alla filmer och serier är över nu iallafall.
 
Nu ligger jag nyduschad i sängen och tittar ikapp lite på x factor. Har missat massa avsnitt, så har lite att kolla på:)
 Men ska försöka somna snart, går ända till fyra imörn och då är det skönt att vara utvilad. Pusset
 

but i am who i am

Hola! Shleten chey här. Hade bara två lektioner idag = as skönt. Efter skolan hade vi skolkort. Jag såg nog cepe ut som vanligt. Tror aldrig jag blivit bra på att skolkort. Annars så har dagen varit skön, är riktigt skönt med denna sovmorgonen! Mötte Johanna en snabbis också efter att jag kommit med tåget, hon visste ju inte ens att jag bytt skola!! Visst har jag skrivit om det? Eller gjorde jag inte det? Jag tror inte hon är nog flitig läsare bara hehe
 
här får ni kort från fb ;)
 

Long live the fastline.

Jag ser inge annorlunda ut med smink? Jo tjenare..
 

Diamanter

Morning guys! Hände inte så mycket med hårfärgen igår, men jag har ingen utväxt iallafall. Men nu sitter jag i mitt kaffeluktande rum (har kaffekokare på mitt rum ehhe) och ska börja sminka mig. Är konstigt nog ganska pigg... Vi får se hur länge det håller sig i. Puss
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0