jesus of suburbia

Känns lite grann som det var typ igår det var helg men tydligen är de det nu igen. För ovanlighetens skull är jag trött. Sommarlovat kan bara få komma nu känner jag. Ska kolla på Ego nu och käkade sån vispbar mjukglass. Cya
 

week or so

hej.
trött är jag
det vet du
är du förvånad
 
 
^mitt försök till en hiaku? Vet ej riktigt vad det är men ser dom på tumblr hela tiden. Jag lagade mat idag. Visst är jag duktig. mm jaa
 

does it take your breath away

Söndag and nothing to do (well except for revising duh) so why not do something like dyeing my hair. Köpte ju directions hårfärg och tänkte därför använda den. Directions fäster egentligen bara på blont/blonderat hår men jag tänkte testa ändå. För jag tänkte som så att det blir lite samma effekt som en färgbomb och aa de funkade skapligt. + att jag har massamassa färg över. Så nu fick jag liite fräshare färg igen
 
 

so hopefully we can come together

Har suttit hela dagen och bara gjort juridik. Men har bara ett uppgift kvar nu tror jag. Någon som tycker konsumenträtt är kul? Nej? Ingen? Ok då. Borde ju känna att det är skönt nu när jag har så lite kvar, eller hur? Synd bara att vi har fler kurser med massa uppgifter. Hmm.. Vet inte om jag ska skit i sista uppgiften för orkar inte koncentrera mig mer idag.
 

In Bloom

Nu när vi har typ två veckor kvar i skolan kommer våran kära mattelärare på att vi ska skriva en uppsats om matte på minst två sidor. Love ya <333 Självklart tar jag tillfället i akt att rensa mitt iTunes bibliotek på skoldatorn. Vet inte hur jag redan har kunnat få så mycket konstigt och osorterat bibliotek.
Jaaa. Annars är det fredag. What a revolution i didnt know, right?
 
Min klass gjorde en spellista med konstig musik. (Nostalagi+annan skit) Ni kan ju få lyssna om ni vill
 
 

perks of being a wallflower

TITTA VAD SOM KOM IDAG FINA BOK.
 
självklart beställde jag den svenska versionen. fuckkkkkkkkkk. lovar att den suger på svenska. någon som har den engelska och vill byta?
 

urg

Var tvungen att testa min nya palett idag och gjorde en rosa/turkos sminkning. Om ni kollar på fahsionista804 så kanske ni känner igen sminkningen. Gjorde den nämligen av insperation av hennes vår-smiknkning hon gjorde förra veckan


Att göra om man är sjuk och uttråkad

Okey, I don't know about you guys... Men när jag har varit hemma sjuk ett par dagar känner jag mig ganska sunkig. Idag mår jag någorlunda ok, så varför inte ta tillfället att pyssla om mig själv lite?
 
Innan jag börjar sätter jag självklart på en bra skiva. (LOVE LUST FAITH+DREAMS KOM UT IDAG SÅ LYSSNA PÅ DEN OK)
 
 
Pga av lathet (uppenbarligen) kör jag bara en mini pampering men det räcker för mig.
 
Innan jag går in i duschen applicerar jag min fave mask just nu som jag skrivit om 245 ggr redan, Lush mask of magnaminty. Börjar att i duschen först skrubba hela kroppen med min favorit skrubb Soap & Glory Sugar Crush. Jag lovar den kommer förändra erat liv, luktar så sjukt underbart och gör jobbet. Avslutar i duschen med en duscholja. På bilden Sebamed Shower Oil. Har ni hud som är torr är duscholja ett bra tips.
Sen när jag kommer ut från duchen tar jag på Sel-Tanning Lotion från Kicks egna märke. Har knappt andvänt den så vi får se hur det blir. Sen avslutar jag med något fint lack. H&M's Blue My Mind är ett jätte snyggt prisvärt lack som alltid funkar :)

LOOK at this beauty wat

Too Faced Summer Eyes 2013, finally mine! Vilken skönhet va? Om det inte varit för att jag är så sjuk och trött hade jag suttit mig och testat den på en gång!
 
 
Förpackningen är förbättrad sedan tidigare paletter också. Nu är den i metall och låser sig med magnet på ett bättre sätt än innan. Känns tyngre och lyxigare i handen. Även fast den troligtvis skyddar skuggorna bättre än tidigare paletter är jag lite tveksam på att ta med den och sminka mig på tåget.
 
 
Titta på dessa gorgeous 9 skuggorna, ni vill också beställa er egen palett nu på en gång va? Den här paletten är limitied edition, så passa på.
 

dödssjuk

Mådde ju inget bättre sen efter sista uppdateringen jag gjorde igår. Var knappt egentligen jag orkade kolla på hela esc för var så trött. Annars så vaknade jag vid åtta och kunde inte andas. Var vaken i en timme, sov ett par timmar, var vaken lite, sov massa timmar och vaknade vid nio? Positivt med att vara sjuk är ju att jag slipper skolan imorn.
 
 

ben och jerrys mmm

herregud mår så sjukt jävla piss just nu. här sjuk/alleriger så tror jag kommer drukna av mitt eget snor. men jag har laddat upp med max onyttigheter inför eurovision!
 

the fault in our stars

kan vädret bli fint idag så jag bara kan ligga ute hela dagen och läsa den här boken? har så stora förväntningar på den och är så excited på att läsa den asdfg
 

this is sempiternal

Bring Me The Horizon var grymt. Vi träffa även hela bandet innan spelningen. Gick ganska fort att köa. Vi var utanför grönan någon gång vi halv åtta kanske. (skulle vart där tidigare men våran buss var en och var tvungen att springa och köpa kaffe hhehe..) Sen vid tre fick vi komma in på Grönan så då gick vi bara runt där.
Dagen efter var ju tvungen att gå upp halv sex för att ta tåget till Karlstad. Gissa hur trött jag var när jag kom hem igår? Ja jag har lågit och sovit ändå sen jag kom hem iprincip.
 
 
awww den här bilden är min favorit jordan är så sööt

Lee var typ jätte stressad och tog bara bild med tre av oss. Visst ser han glad ut förresten? hahah
 
hej jag är inte alls stel och han putar inte med läpparna
 
aww gillar den här också. men ser verkligen på mig hur nervös jag är och adfghh
 
hihi oli är ju tom spinkigare i verkligen än vad han ser ut på bilder
 
 
 
 
 

körsbär eller något

Sitter och försöker packa igen.. Imorgon efter skolan åker jag och Stefan till Västerås och sen på torsdag morgon till Stockholm. För där ska vi se dumpdumpdummm.... Bring Me The Horizon! Har längtat så mycket och snart är det äntligen dags. Tillbaka till packningen då.. Vill ha med mig så lite grejer som möjligt och det är ju inte helt enkelt. Jaja vi får se hur det går. Over and out.
 

mmjoasåra

hola. gjorde den vanliga igår och somnade efter att jag kom hem efter skolan. så somnade givesvis sent men vaknadde ändå upp och var superpigg. Tycker synd om fanny som får stå ut med mig när jag precis druckit massa kaffe på morgonen. hehe.. har varit en vanlig dag med inga särskilda händelser. (har liksom inget att skriva, men känner att jag vill få tyst på de som tjatar på att jag ska uppdatera...)
Mormr fyller år idag och därför käka vi vi smörgåstårta mm.. 
 

UPDATE:

... jag sitter på rätt ställe nu iallafall. Ska vi se om jag kan få något gjort?
 

böckeer

Ligger i min säng, dricker kaffe och tittar på youtube. Har lite ångest över att jag borde göra skoluppgifter. Men jag vill ju inte. Men jag måste ju?  urgh.. Är typ en månad kvar i skolan bara också. blä fuck life
 

So here we go again, wish that we could start again

Gjorde inte så mycket shopping, men mer än vad jag hade planerat. Är iallafall nöjd med allt och det är väl det som är huvudsaken?
 
Jag köpte faktiskt kläder. I know, you can't believe it right? Helt förvånade kanske ni inte blir ändå när det bara var ett par svarta jeans och ett grått linne?
 
 
På Sephora köpte jag från Make Up Forever ett Aqua Rouge i färgen #19 Pomegranate Pink. Har hört jättejätte mycket bra om de här och hade jätte svårt att välja vilken färg jag skulle köpa. Så nästa gång måste jag nog köpa 16, 18 eller 20. Köpte även ett gel överlack som ska vara i klass med Chanel's version. Vi får se hur det funkar! Fick även bli en lipliner från sephora's egna märke.
Rimmel apocalips köpte jag från Åhlens. (rimmel finns bara på åhlens city) Tyvärr var färgen lite för nude, men vi får se om jag kan få den att fungera.
 
Sen köpte jag även en ögonskugga från MAC till min palett. Den här gången fick det bli Omega. Som ni ser har jag redan lyckats sabba den dock.
 
Sen de sista.. Från Lush köpte jag badbomben Butterball. Lila härfärg från Directions köpte jag på Shock. Bring Me The Horizon's nya skiva Sempiternal köpte jag så dom skulle kunna signera den nästa vecka, men så ställde dom in signeringen... Gör inget att jag köpte skivan dock, för den är så grymt jävla bra. Verkligen deras bästa!! Det sista är konstiga ansiktmaskar från MUJI.
 
 

Great times with far better people

hej! De tre dagarna i Stockholm med klassen blev över förväntningarna. Vi fick mycket mer tid att göra vad vi ville än vad jag trodde vi skulle få vilket var kul. På måndagen var vi på ett museeum och sen gick runt i gamla stan och frågade frågor i olika butiker. Det tog inte särskilt lång tid och sen hade vi fri tid hela kvällen. Vi gick runt lite på stan och gick i Gallerian. Och viktigast av allt: käkade fro yo!
 
Sen på kvällen var det många som var pigga och det blev väldigt lite sömn för många. Jag gick och la mig vid två, så jag rätt mycket sömn ändå. Det var nog bra för på tisdagen hade vi massa saker vi skulle göra. Först var i i hovrätten. Vi delade in oss i tre olika grupper och fick titta på olika rättegångar. Jag var på försök till rån. Var intressantare än vad jag trodde de skulle vara. Efter rättegången gick jag och Fanny och käkade lunch på Waynes och drack juice från joe & the juice innan vi skulle till Nordea Finans. Efter Nordea Finans så gick vi till våran mentors syster som pratade om massor innan vi gick och käkade pizza i humlegården.
 
På kvällen hade vi lite genomgångar och sen satte vi oss och tittade på en film. Jag var trött som fan och gick och la mig efter filmen. Onsdagen var helt klart roligaste dagen. Då fick vi göra vad vi ville hela dagen så vi gick helt enkelt bara i massa affärer. (och käkade fro yo såklart) Tågresan hem däremot var väl inte den roligaste. En tre timmars tågresa blev pga många saker sju timmar lång.. När vi äntligen kom fram till Karlstad skulle SJ fixa en taxi tills oss men vi satt nästan i en timme och väntade på den och den kom aldrig. Så till slut sa personalen till oss att det helt enkelt var bättre att vi tåg tåget.
 

dålig bild på hur håret blev

Ska packa nu. Åker imorgon till Stockholm och är där i tre dagar så det är väl bra att ha med sig lite grejer.
 

right now


jadå

helg=cecilia bloggar igen. Är det inte lote så? Är typ bara då jag kommer ihåg att blogga..
 
Har haft en lugn morgon. Men det ser ut att bli en tråkig dag. Jag är trött och vädret är grått. Har kommit igång med träningen ganska bra dom senaste veckorna men seriöst, idag känner jag fan inte för att springa. Joo kom igen. Urg. Har laddat ner första säsongen av skins och har planerat att bara kolla på den. Får väl hoppas att den är bra då. blä 
 


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0