Pusspuss.

Beställde en nagelring i förra veckan som kom idag. Tycker den var ganska grym. Vad tycker ni?;)



Nu ska jag bara ta det lugnt. Jag är jätte trött och det ska bli skönt och kanske somna tidigt för en gångs skull..

Who gives really a shit?


Gjorde mig cepe på flit på bilden om ni inte fatta det ;)

Så här trött ser jag ut efter ett step pass!
Var faktiskt kul, körde så mycket som jag orkade. Om inte mer hehe... Får se om jag örker stå på bena imörn. Nu ska jag bara vänta på att Marika kommer hem så ska jag hoppa in i duschen! Emma och Ella sover här, så kan ju inte precis lämna dom ensamma...

Catty.

Skolan var helt okej idag. Vi gjorde sockerkringlor på hemkunskapen, skit gött! =)

Har fikat lite med Linda och Marika och nu kommer Bea strax och hämtar mig så kör vi lite step.


Who do you think you are?

Hej guuys!

Var på "dagar i vården" idag.
Dö trist.
Först var vi på räddningstjänsten och fick höra lite olika saker. Sen gick vi till ett ålderdomshem där dom inte hade något i princip att säga till oss. Vi käkade lunch på Taserud, fick vänta en och en halv timme på att få gå till sjukhuset och var med på en lektion. På sjukhuset visade  dom oss runt inne på operation och olika avdelningar. Var väl kul, men inte efter två och en halv time typ.....

Nu när jag har kommit hem har jag lågit och sovit fram till en halv timmes sen typ. Hoppade i duschen och chillar här nu.. Hehehe...


Life is what happens to you while you're busy making other plans.

Ska snart dra iväg på lite yoga med söstra. Får se hur jag tycker om det? Efter att ha haft min systrar och mamma som tjatat på mig i två år nu så ska jag prova att träna på hk för första gången!

Tänkte bara visa hur min fjäder ser ut innan jag drar iväg :)


Snabbis på stan.

Stack ner till stan efter skolan med Marika och Linda. Linda skulle lämna in sin mobil och eftersom den vart trasig så mycket hade hon turen att få en iPhone 4! Lyckos henne säger jag bara...
Sprang in på Kicks en snabbis också och köpte en ny läppenna. Har börjat fått en kärlek för det! Det fick bli en från Make Up Store i färgen Knitted Pink. Den var rosa skimmrig och kostade 135. Men mamma hade en 20% rabatt kupong så jag fick den för 108 :)


Vem som helst.

Efter toningen jag gjorde i håret så blev håret liite mörkare. Ville egentligen inte ha det mörkare men, sånt är livet! Nästa gång jag färgar det får det bli lite mer rött :)

Satte i en ny fjäder också, men den orkar jag inte visa nu!

Can you believe it?

Har kommit till Paul & Marika nu. Ligger och chillar och kollar på Gossip. Ska snart hit the shower!

Hittade ett gammalt minneskort med gamla bilder från skolavslutningen i sexan. Haha fina cheyer♥

Ignore my pose -.- Jag vill vara så brun igen!

So Sally can wait, she knows it's too late.

Nu ska jag städa och packa! Ser ut som ett helvete här... Ska lyssna på lite chill musik, någon som ser vad jag lyssnar på idag?;)


The neighboors said SHE MOVED AWAY.

Ska gå och möta Johanna och tröke litte. Hahahahah get it riff?


God morgon everyone, or should I say day?

Hej, vad är upp? Sitter och tittar på Wallander. En som jag redan sett, så det är ju inte så rockigt. Chill dag... Känner för att bara chilla hihi =)


She let him upstairs..



Asuuuuuuuuume song, riktigt fin. Lyssna ♥

Snygg kille på bild

Tjenna har precis kommit hem. Jag drog med Johanna till stan förut. Först hängde vi bara och gick sen till June. Har hägnt där hela kvällen. Nu är jag trött och ska sova.

Puss.


Hollywood Undead in my heart.

Håret blev helt OK. Nu ska vi åka, hörs senare :)



Remembering Sunday.

Skönt med fredag! Har redan hunnit sova lite hos Johanna så då behöver jag ju inte vila upp mig mer. Ska snart åka till hotellet och äta. Eller snart och snart... Ska nog fixa håret före de :)


fick en kommentar en gång att man inte ska svära i bloggar,

- LIKE I GIVE A SHIT?

Är lite trött nu.
hihi... Ni som kommenterar kan ni inte skriva vilka ni är? Skulle vara mycket roligare! Johanna är inte särskilt duktig på att söka upp ip nr år mig heller ..;)

Ska snart sova tror jag. Tycker om att vakna upp och ha sovit mer än typ 6h. Förresten, är det bra när det kommer upp typ sär på datorn hela tiden?


BOKTIPS.

Shoo Len är en bok av Douglas Foley som jag läste för första gången för något är sedan. Den är gryyymt bra kan jag bara säga! Inte så farligt tjock och man blir FAST i den. Det är absolut en av mina fovrit böcker som jag tycker alla ska läsa! Kom inte med någon dålig ursäkt att ni inte har tid att läsa, gör det i bussen, innan du ska sova, när som helst..

Iallafall, jag läste att en annan av hans böcker, Shoo Bre, skulle komma ut på film tidigt nästa år. Så då var jag ju såklart tvungen att läsa den. Eller hur?Heheh.. Den var inte riktigt lika bra, men fortfarande grym. Eftersom den var så bra tänkte jag att jag kan ju lika gärna läsa hans första bok också, Ingen Återvändo, så jag lånade den imörse och nu har jag läst ut den....

Alla har läst om Habibi väl? Det gjorde jag iaf när jag var liten =) Samma författare!


-MEN DU KAN VÄL INTE HATA NGN FÖR ATT DEN ÄR FUL?

- Jo.

Har varit hos Malin ett bra tag. Nu chillar jag i tlfn med Johanna. Puss?


Life is a highway.

Va en chill dag i skolan idag. När jag kom hem slängde jag snabbt i mig mat och åkte sen tillbaka till skolan på utvecklingssamtal. Det gick väl bra. Efter sprang jag snabbt in på Kicks och köpte en ny läppenna från Make Up Store i färgen Fairytale Dream. Köpte även en ny fjäder som jag sätter i till helgen! :)


135 kr. Väldigt naturlig och bra! Den ingick i deras nya kollektion som heter Pure har jag för mig.


22kr.


MTV Fans Army Battle Final Killjoys vs Idiots

Nu har röstningen börjat! Tycker ni kan gå in och rösta på MCR. Jag har redan blivit blockad men.. Hann prt sc precis innan och det ser bra ut än så länge ;)



Soooo Salllyyyyy.

Angående tävlingen fick jag in endel ehm... blandade svar? Självklart var My Chemical Romace rätt och ni vinner äran! Moahahahha tråkigt pris anow.






Same melodies.

Åkte och kollade på handboll förut efter att jag chillat järnet hehe... Typisk söndag. Nu är jag hos Paul och Marika och inte gör någonting. Ingen är här, undra vart dom är? Dom var ju inte hos Malin..


TÄVLING.

Okej tänkte köra en tävling här på bloggen. Reglerna är enkla, jag ställer en fråga om mig själv och ni svarar i kommentarsfäktet. OK? Hihi.. Det är ett fint hemligt pris!

Vilket är mitt favortiband?


Ska han få hålla på så här?

Har inte gjort något särskilt den här helgen heller... Kollade först på basket match igen, dom förlorade den med. Tråkigt. Efter chillade vi bara, va lite hos Jack och gick sen hem till Johanna.
Kom precis hem, slängde mig dirket under täcket och satte på AA. Så nu ska jag sova, god natt.♥

Hehe fina cupcakes jag gjorde förut.↓ Men dom var goda iaf.


Dämp syster.

'Nu drar jag ner till stan. Först ska jag och Johanna se på basket och vem vet vad som händer sen?


Poser för glatta livet....


Hej skumma tjejen i bakgrunden.


New Jersey.

Har precis varit nere i stan och kollat på basket. Dom förlorade men :( Nu ska jag bara ta det lugnt och se hur dagen blir.


Han bearbetade dig.

Drog hem tidigt för min rumpa var blöt och höll på att frysa ihjäl. (Jag hade inte kissat på mig..) Nu ska jag äta världens godaste choklad och kolla på Andra Avenyn. Puss på er finisar


Fan jag önskar att det aldrig hade hänt.

Nu ska jag snart åka till Malin och va barnvakt i ett par timmar :)


Ugglor in my ♥

Emmat och Ellat sover här inatt, musigt. Hoppas inte dom väcker mig tidigt bara! Ska försöka ta kvällen snart, imorgon är det fredag! Yeeeeah. hehehehee.............. Ska bli skönt och bara va lite under helgen och inte göra ett skit :D


We are the kids from yesterday, today.

Har sovit hela dagen. Vaknade nyss och tog en dusch. Nu sitter jag och lyssnar på p3 där bästastebästa mcr spelas från Roskilde, kan livet bli bättre? Mcr♥ *Cries*
Ska väl egentligen plugga till hemkunskapen som vi har prov i imorgonen, men mcr är ju faktiskt viktigare så det får vänta.


Bild från Roskilde

Swaaag.

Filmen var verkligen upp till förväntningarna! Nu ska jag försöka och göra mig iordning så jag kan lägga mig snart. Vill inteva för trött till morgonen :)


Twilight now :D

Kom på nu att jag skulle ha duschat innan bion istället för efter. Fan.


SÖT BILD PÅ SYSTER J.


I like liars.


Fan helt svart ute.

Skolan var faktsikt hel okej idag! Nu ska jag chila så blir det bio ikväll ;)


Han var här nyss.

Informationen var sådär. Vet fortfarande inte vad jag vill gå. Nu ska jag ta kvällen och god natt!


My Eyes, My Lips, My Face

Titta vad jag fått hem på posten! En elf beställning igen. Feels almost like christmas eve, only better =)
Det är två beauty books i smoky eye edition och natural eyes, två smudge borstar och en cream eyeliner i mettalic olive. Är supernöjd även fast jag inte provat något än! Leveransen tog exakt en vecka den här gången tror jag.

Det är ju bara att gå in på elf's hemsida om ni är sugna på att beställa ;)


SRY FOR THE BAD PICTURES :(

Fuck sociaty.

Ska sätta mig och läsa lite fysik som vi har prov på imorgon. Vet fan inte vad det är jag ska läsa? Får väl smsa någon och kolla.. Ska ha lurarna i med bra musik så kanske jag klarar läsa liiite grann.
Sen så ska jag till Taserud och Solberga för informations skit om gymnasiet.
PUSS.


Jag lovar, jag vet inte vart han är.

Har sträck läst hela dagen tror jag. Har inte klarat lägga ifrån mig den...
Jag måste säga en sak, Joel, du är en av mina stora kärlekar i livet och det är väl inte ditt fel att filmversionen av "Snabba Cash" suger, jag blamear den som skrev manuset. Men boken är 1000x bättre!


Nu ska vi läsa igen det här.

Har haft en chill dag. Inte gjort något särskilt, bara tagit det lugnt. Nu ska jag bara vila upp mig till en ny vecka, god natt! ♥


Som uppmuntrar till våld.

En favrit från elf är nog den här lilla paletten. Den har sex bra skuggor som det går att göra till fina vardags skuggningar och lite mer kvälls sotningar. Fast tyvärr tycker jag nog att den mörka skuggan är helt värdelös. Även fast jag anväder UDPP så blir den veckig och utkletad. Okej då, om jag ska vara helt ärlig har jag nog glömt bort den lite, men nu kommer jag börja hård använda den igen! ;)

Till den använder jag ELF's ögonskuggsborste för 15kr och ELF's Bamboo Blending Brush för 56kr :)




UPPDATE: Såg att dom togit bort den från sitt sortiment nu! Konstigt, den som verkade sälja så bra..

I think it's the love of my life.

Vem älskar inte choklad? Jag gör :D Så himla gött! Mm... Tjockar mig och kollar på Andra Avenyn nu.


New in, in my smyckesskrin. Eller om jag hade ett..

Ligger och fryser i min säng, kanske håller på att bli förkyld? Köpte detta halsbandet på Erikshjälpen för 30kr förut :)


Can think about it.

Grått  väder idag. Har varit nere på stan lite och ska snart käka lunch. Hur börjar ni helgen?


Lyssnar du ens?

Har precis kommit hem nu. Gjorde inget särskilt förut.. Satt och frös.. Ligger och värmer mig undeer täcket nu ♥


Wanna live!

Har precis ställt in den här på mitt rum! Får hoppas att det ligger lite mindre kläder på golvet nu i fortsättningen ..;) Nu ska jag åka och hämta Johanna så åker vi till Mikaela.


EOTD+FOTD

Ska snart börja packa för att åka till andra sidan! Här får ni en eotd och fotd :)

Lyckas alltid ta snea bilder -.-



11/11/11

Är faen glad idag, det är ju FREDAG! :D Ska bli så himla skönt och vila upp mig lite.. Bara sooova... Hehe..

Marika kom med Emma och Ella och hämtade mig från skolan idag. Var skönt så jag slapp gå hem som jag hade tänkt. Har hjälpt dom att baka lite ute i köket, men vart trött så var tvungen att lägga mig framför datorn lite. Nu piper det i ugnen, puss!


Upp med dig bara

Tänkte visa er ett av mina favorit läppstift innan jag säger god natt.


He is the wrong one.

Mikaela var snäll och fixade så jag fick sola hos Nina efter skolan! Så tog mig en tjugominuter och fick faktiskt lite färg. Eller ah, linje ialla fall. Emma och Ella kom hit förut så har lekt med dom ett tag.
Trött som fan, ska bli så jävla skönt med fredag!

Fin bild eller?Haha

NOTD Depend 255 Almost lika aqua


Irritable.

Har vart hos Malin hela jävla dagen och vart barnvakt. nice.......

Vafan? Jag hade ju precis börjat!


Situations.

Chill dag idag! Först stod jag i kisoken med Roya och sen såg vi på en show på ritz. Vi slutade vid halv två och har hängt med Mikaela på stan efter det :)

Köpte nytt nagellack, visar snart hur detser ut på!


Beneth my window.

Känner mig bättre nu när jag nätshoppat lite. Vad får ni se när det kommer ;)

Sovgött!


From Detroit.

Huvudvärk och trött, blä.
Update: Jag fryser också.

ELF nagellack

Om det  var någon som undrade hur mina Elf nagellack ser ut så har ni dom här!


coral/mango madness/blush/metal nadness

When im 23

Har precis togit en dusch, skönt! Nu blir det chill och sen försöka sova tidigt :)


Yeah, or not.

Gud vad pissed jag blev, läste precis att Avril blivit på hoppad.. Bitches..

Skolan var INTE helt ok idag. Trååååkigt! Blä på det. Nu ska jag trösta mig själv och kolla på Desperate hehe pus :)

Jag hittade någon som gillar mig :O


NOTD Almost Frankenstein Green


Ellack.

Nu ska jag strax sätta mig och kolla på röda mattan!! :D


Moi loaves awkward.

Fin den blev! Och det står /cilla inte /gilla.... Ska snart smyg smaka den lite! :D


I Love My Morron Friss

God morgon alla sötisar ;) ♥

Nu sitter jag och taggar så jävla hårt inför EMA!! Fy fan vad jag har väntat... Tänk OM My Chem kommer :D:D Tänk om dom vinner!!! Okej, jag blir bara så excited av att prata om dom så vi skiter i det.. 18 Mars ♥

Har ni en god morgon?
Det har faktiskt jag. Eller typ... Men aah. Hehe.. Funderar på om jag ska baka en Schweritzernöt kaka åt mamma, för hon har namnsdag imorgon. Men samtidigt så äter hon inte så mycket onyttigt, så det kanske är ovärt? Nej nu ska jag gå och fylla på kaffe koppen, pusss.


Title03

Har suttit ute hela kvällen och haft no life, ska bli skönt att krypa in under täcket och värma mig nu!


I'll get knocked down.

Sticker till stan nu :)



Hehe blickarna..

Hittade denna bilden som jag inte sett innan på fb och vad mycket minnen man får!
Kommer så väl ihåg den dagen.. (Och alla andra dagar) Det var precis i början, man kunde knappt varandras namn och det var första gången jag pratade med Nea. Vi ahde precis blivit indelade i grupperna och så gick vi ut "för att lära känna varandra bättre". Det var så hemskt, vi körde den där namn leken när man ska säga allas namn innan sig själv och jag var tredje sist. Av typ 50 pers.. Inte så jävla lätt.. ;) Menmen.......


Nea och Tanja :( Misssssssss you ♥

I'm a dick, I'm addicted to this.

Har bytt ut grädden till något annat klet så det inte ska vara liiika onyttigt... Men såååå gott.....


Chilling day, today I guess.


Max Factor Lip Liner 12 Fire

Before


Nowhere boy.

Jag och Mikaela drog ut lite och träffade Madde och Johanna. Men det var kallt.. Sen gick vi hem till henne, la oss under täckena och kollade på Andra Avenyn. Kom hem för ett tag sen.. Har tagit bort sminket och ska lägga mig och försöka somna till en film nu. Skön start på helgen :)

Fin och osminkad...;)


She's a bitch.

Vilka färger föredrar ni på smink? Jag tror mina favoriter är varma och svarta! Blir dock inte ofta svart, men idag klarade jag blanda in lite ;) (kameran ändrar färgerna och jag orkar inte ändra inställningarna eller redigera efteråt..)


Details of today.

Ska snart åka till Micshit, väntar på skjuts bara!


All day long

Morsning! Har tagit ikapp massa serier nu på morgonen. Ligger efter i massa.... Nu är det lite bättre i allafall. Sminkade mig i det dåliga ljuset framför tvn idag igen! ..;)


Tids nog.

Alla gillar väl att göra lite hemma lyx för att lätta upp den tråkiga vardagen? Det behöver ju inte vara dyrt och ta så himla lång tid (om man inte vill det då). Här kan ni få lite tips på vad man kan göra enkelt hemma!

Ta lite kaffe sump och skrubba hela kroppen så du blir av med alla döda hudceller.

Lägg på en ansiktmask. Antingen köp en, eller gör en själv hemma.

Ha i en hårinpackning.

Gör rent nagelbanden, fila och måla naglarna.

Fila fötterna och klipp tånaglarna.

Sätt på en bra skiva och ta ett långt bad.


Här är tips på bara några få saker man kan göra. Efter tycker jag det är skönt att ta en kopp te, lägga mig i sängen, krypa in under täcket och se på någon film.


Hit eller inte?

Har precis kollat på Elsas Mode. Det var fan mer b än vad jag trodde! Det var i fucking tio minuter också.. Jaja.... Ska fortsätta kolla ändå, ifall det blir bättre.

Här är lite saker jag pysslat med. (Läs mamma.) Köpte det där örhänget i England med en dödskalle på, men jag tycker dödskallar känns.... Barnsligt? Nej jag vet inte, men gillar det absolut inte i alla fall. Så satte på ett kors!
Jag har inte hittat några snygga/billiga skjort smycken så jag tog scrabook (stavning?) saker och sydde på och voilà en ny roligare skjorta!
Vad tycks?;)


Gotta love the news from e.l.f.


Some weirdo.

Kom hem för ett tag sen. Har precis käkat en smarrig kycklingsallad + budapest! Nu ska vi ha spa? Haha...

Köpte ny sminkborttagning och fil!


Snorkråka

Ligger hos Johanna nu, kollar på Sucker Punch och käkar smörgås :D

Nothing comperse to a quiet evening alone.

Nu kommer snart Johanna och hämtar mig så sover vi hos hennes pappa inatt! Ska bli mysigt.


Jfr.se - Sveriges snyggast smycken imo

Fick några nya snygga smycken på posten igår! Det lilla korset var dock en gåva jag fick :)


Cut my hair, gag and bore me

Look alive sunshines!

Tittade ut genom fönstret imorse och möttes av härligt väder. Nice! Idag är det....onsdag?

Sär såg det ut ;)


-NEW IN HELL YEAH




Get out There

Erika sov här inatt om ni inte förstod det ;)

Åkte till Karlstad imörse. Fick med mig lite roliga grejer, men inte så mycket för har mer saker att köpa den här månaden. När vi kom hem åkte jag och Bea till Malin. Det var kul:)

Nu ska jag försöka att göra mig iordning för kvällen, är trött!






MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0