You need shoes..and undies!

Jag och Josse cyklade aldrig till stan, hon dissade mig för en kompis. Så åkte med Bea och mamma ner till Vero Moda och köpte lite saker! :)




Raymond out!



Morning guys! Vaknade för ett ganska bra tag sen faktiskt. Men har lågit kvar i sängen och kollat på Project X. Helt okej film. Nu sitter jag och dricker mitt morgon kaffe och morgon smoothie framför tvn. Aquamarine- yes!
Får se vad dagen har att bjuda. Tror jag och syster ska ta oss en cykeltur ner till stan och käka lite glass eller något! Det ser ut att vara ganska kallt ute meen..
,

Porceline.

Filmen var fan as bra! Hade ju inga jävla förväntningar alls, så blev så himla glatt överraskad! Det är ju inte ofta jag tycker filmer är bra, men den här var faktiskt det. Efter filmen gick jag, Johanna och Jonathan hem till honom och tittade på Prom Night. Helt okej film faktiskt :)

Nu ska jag ta bort mitt smink och sen kanske se nån film innan jag slaggar. Puss ;)


Hihi.

Sticker lite spontant sådär iväg på bio med Johanna Alicia och Jonathan. Vi ska se Hungerspelen.. Jag försökte läsa boken en gång men hatade den som fan.. Så vi får se vad jag tycker om filmen, Josh Hutcherson är med så det ska nog gå bra. Hörs sen, puss.


Nice surprice.

Fick ett trevligt brev på posten idag från IsaDora! Varje onsdag har dom en #wonderfulwednesday utlottning på sin twitter (@isadoraglobal) och i förrgår var jag en av dom som var snabbast och hade turen att vinna en av deras nya Jelly Kiss Shine i färgen Pink Crystal. Färgen är verkligen knallrosa, men ger bara en liten tint på läpparna. Har bara haft den i ett par timmar, men känner redan att det är en prodykt jag verkligen gillar!
Eftersom teamet på IsaDora är så snälla skickade dom även med deras kända och prisvinnande Second Nail. Har aldrig hittat en produkt som funkat på min naglar, så upp till bevis nu! ;)




No I followed you here!

Fy tusan så det blåser ute. Frös som fan när jag cyklade! Emma är ute och leker nu, men jag orkade fan inte gå ut. Så hänger med Shane ett litet tag. Exakt tre minuter till faktiskt. Sen ska jag också gå ut och leeeeka! Eller så stannar jag inne och sover lite kanske? ;)
Vi får se.. Hihi. Emma och Ella hade bakat bullar med Marika också. Smakade en och den var faktiskt god. Trodde den skulle smaka snorbusar eller något. Kulkulkuuul, intressant liv jag har?!?!!!


Man har ju ingen aning.

Nu sitter jag i min säng och sminkar mig. Är redan klar, så ska snart klä på mig. Sen ska jag ta och cykla till skolan.. Vet inte riktigt hur lång tid det tar att cykla så vet inte riktigt när jag ska cykla. Men iallafall så har jag bara två lektioner, sen slutar jag! SKa bli så himla skönt med kort dag. Puss.


Inte så super klass kanske men.

Vi fick våra klasströjor idag, vad tycks hehe?


Nej men jo.

Har varit nere på stan med Erika ett tag. Lika kul som alltid att va med henne! ;) Vi (jag) shoppade lite och bara gick runt som dom töntar vi är. Gick och mötte Josse på tågstationen och skit. Visst är jag snäll syster? Det tycker jag iallafall.. Nu har jag precis kommit hem. Bebisarna sover här inatt, men orkar inte hänge med dom nu. Borde egentligen plugga men orkar fan inte. Jo kom igen nu. Nej. (jag är schitzo..)


SÖTTIS MA STÅR FÖR BILD.

HEJ BLOGGLÄSARE! :D Hehe vilket består av jag, mig och mig själv.

Vi hade inte så många lektioner idag, vilket var väldigt skönt. Men istället var vi tvunga att se en musikal på eftermiddagen. Den var tråååkig. Och då menar jag verkligen det. Jag somnade till och med. Fast det var så hög volym. Idag hade vi förresten en stor buss (vi har alltid cepe buss) och gissa om det inte bara var jag som åkte den då? Hemma nu.. Lyssnar på ymas och väntar på käk! Ska bli riktigt gött med mat, jag är hungrig...:)


I hurt myself today.

Helt plötsligt när jag skulle gå förut slog vädret om och det blev jätte fint! Visst det blev kanske inte jätte varmt, men solen var ganska så skön ändå. Även fast jag gick ensam kändes inte promenaden så farlig. Men allt går ju faktiskt snabbare när man har musik i öronen.

Försöker att läsa lite biologi nu, men datorn frestar hårdare så nu är jag här igen. Har precis satt på en film som heter Loosies, får se om den duger! Verkar faktiskt ganska bra..


Chaos lives in everything.


Sånna här småsakeer gör min dag! :D


Är ni klara?

Ska hälla i mig en kopp kaffe och sen knalla mig iväg till Bea. Puss så länge!


Nej men du är.

Hur errre? Bra hoppas jag. Dagen har väl varit helt okeej. Slutade ju tidigt sååe att säga. Marika hämtade mig så jag slapp sitta på skolan som en no lifer i flera timmar.. Götteeee.. Nu ska jag väl bara läsa biologi och ta en promenad senare. Ska bli himla kul och gå i detta roliga väder.


It's our time to shine.

Skönare start på dagen kunde jag knappast ha fått. Satte på datorn och kollde och såg att The Used fortfarande livestreamadeoch hann precis se encore. Sitter och käkar havregrynsgröt nu och måste väl snart göra mig iordning om jag ska hinna till skolan. Inte för att jag har någon luuuuuuuuuust.


Något varv.

Tjeeena. Måndag idag, så såklart har varit dryg. Vet inte hur jag ska överleva imörn.. Tisdagar är ju fan värre än måndagar! Vet inte om det hänt något särskilt i skolan, har väl bara vart som vanligt. Nu chillar jag framför bb och väntar på Bea att hon ska svara på vad vi ska träna. Annars sover jag gärna hela dagen.


Goodbye Mike.

Hemma nu hos Paul och Marika. Är trött som fan och ska bli gött och bare late sig i sängen. Bb avsluta kvällen som vanligt sen!


Tack för den.

Hej :) Sitter hos Mikaela nu och solar på hennes soldäck. Vädret sviker ju inte precis.. Vi har varit ute och solat och käkat glass hela dagen, hur gött som helst! Gick en promenad heeela vägen till konsum hehe.. Nej nu ska vi fortsätta och steka här. Puss.

Deadmau5 - Proffesional Griefers ft. Gerard Way



helt ok låt att lyssna på ute i solen


At least give me my dreams back.

GOD MORGON. Vaknade nyss, men sitter redan ute i solen! Fy satan så skönt, sitter där det inte blåser något och det steker som fan. Nej nu ska ja äta min mannagrynsgröt oc bara slappa i ett par timmar. Puss och jag hopas ingen tönt sitter inne idag!





so i dont have to do it

Mötte upp Julia hemma hos henne förut. Hänge där ett bra tag när hon gjorde sig iordning. Sen drog vi ut. Träffa Micshit och Madde ett tag och sen stack vi till en ganska random fest. Var kul men vi stack hem tidigt. Så ligger i sängen nu och värmer mig och får se om jag drar ett avsnitt pll innan jag somnar!


Bur burn.

Tror min kropp var lite trött efter träningen imörse, för har lågit och sovit i flera timmar.. Men har fixat mig lite snabbt nu och tror jag ska dra mig mot Julia. Puss!


I can't seem to shake it off my mind.

Malin, jari och ongera var ju hemma hos oss igår så vi satt ute i solen och lekte. Gick en liten promenad med Emma. Inte för att hon orkade cykla särskilt långt men. Sen eldade vi lite gräs och tvättade bilarna. Som ni kan tänkta er är jag väl mer iaktagande än action..
När mamma kommit och  hämtat mig igår gjorde vi inget särskilt. Satt mest och tittade på någon film. Men jag kände att jag var jätte trött redan runt 10-11! Så jag somnade rätt tidigt kan jag erkänna. Men det var nog ganska bra för jag gick upp tidigt idag för att kära ett pass distans och cx. Har precis kommit hem och känner mig helt slut! Det nya cx passet är verkligen så roligt och jobbigt!

Nej nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen lägga mig ute och sola. Tror inte jag har någon bra bok här men. Nu ska jag få lite färg, svart på en kvart here i come!




Vi får se.

Vi somnade rätt snabbt igår efter att vi satt igång filmen. Kan erkänna att jag var ganska trött när jag vaknade runt åtta av jävla barnprogram.. Jag gick och väkte Alicia och så började vi att göra pannkakor till Johanna. Dom blev helt okej, fast vi improviserade lite! Så vi käkade en mysig födelsedags frukost innan jag var tvungen att sticka iväg till soc. Satt och pratade där i en timme och åkte sen och kollade synen och handlade lite.
Nu är jag hemma klockan är inte mycket, vädret är skönt och det är massa människor här. Så jag ska inte spilla mer tid åt datorn känner jag. Puss så hörs vi sen ;)


Det

Hej! Dagen var lite stressig, men jag överlevde att. Gick med Julia till stan efter skolan för att fixa lite små saker. Sen gick jag till gossip och fräshade upp mitt hår med en klippning. Kan väl inte säga att det blev så stor skillnad precis.. Men det slitna är borta och det är ju skönt. Efter att jag klippt mig stack jag snabbt hem och käkade innan jag stack till hk och  körde två pass. Det fick bli cx och intervall idag :)

Har hängt här hos Johanna sen hela kvällen. Vi har stekt pannkakor och sett på film. Typ. W/e. Hehe.. Är bara jag och Johanna kvar här nu, tror vi ska inleda hennes födelsedag med en gammal film Föräldrafällan! :)

Thats just thypical.

Höcket skönt väder det var idag då! Det klarnade ju verkligen upp nu, jag frös ju inte när jag gick i shorts på stan ens!  HappyCHEY:D

Även fast jag är glad och pigg nu så var jag jävligt trött på skolan idag. Alla är så lesamme och jobbiga bara... Jag följde med hälsa & motion gruppen på lite pump efter att jag slutat. Var ju inte riktigt lika jobbigt som det vanliga, men det kändes att. När jag väntade på bussen gick jag in till Bea som jobbade ett tag. Trevligt de! Funderar på vad jag ska hitta på nu, är ganska sugen på att ta en liten springtur. Men kanske får vänta tills solen försvinner litte iaf ;)

Men först ska jag äta våfflor med stooora familjen! (Vi är faktiskt ganska många ;))


I did everything you asked me to.

Körde ett pass terräng förut. Gick väl sådär.. När jag kom hem lekte jag duktig halv syrra och gjorde mannagryns gröt till mig och Linda. Tittar på sista avsnittet av PLL just nu. Så himla bra är det! Nu när man vet allt är jag så sugen på att kolla om bägge säsongerna ;)
Men har ju missat början av bb i detta A drama, så ska skynda mig till tvn nu. Puss.


Om du skyndar dig

Shaaa. Fan vilken tråkig dag det har varit idag.. Micshit följde med mig hem och vi har bare lögge i min säng. Men nu ska vi ta en promenad hem till henne så vi hörs! :)


Did I grow up according to plan?

Vet att det blir mycket musik i mina blogg ibland. Men musik är så stor del av mitt liv så då blir det så :)

Det jag tänkte skriva var bara att Simple Plan's första bebis fyller tio idag! Det tycker jag är väldigt kul eftersom den skivan har varit ganska så mycket spelad under åren. Den har många bra låtar och dom har det där soundet då som jag gillar. Ni vet det där som banden alltid har innan dom slår igenom och signar sig till stora skivbolag? Men jag tyckte ändå att deras nya skiva var rätt skön. Absolut mesigt, men ganska skönt ändå :)

Här får ni en av SP bästa låt, och såklart från skivan No Pads No Helmets Just balls.


I won't be there.

Jesus christ vad lång kursen var! Inte något jag skulle vilja göra varje dag iallfall. Var ju någon människa där man kände, så det var ju trevligt. Var ju även någon som kom med smarta kommentarer till allt också. Haha jag och Sara höll på att dö av skratt där ibland. Annars har dagen varit lugn. Har ju typ precis kommit hem så. Tror jag ska pesse, höppe in i duschen och sen göra mig lite te och kolla på Deperate och Missing ;) Så får bli rätt luugnt

haloooo, lilla cila och lilla emma..


Skulpturarbete är nog roligt.

Sitter i skolan nu och har bild, vilket suger ganska hårt. Tycker seriöst bild är den tråkigaste lektionen på hela veckan. Har ju världens sämta lärare så.. Hehe ska leta upp linnea nu så vi kan göra klar våran sak. Puss


But you just, never know.

What the frank, har det snöat inatt? Jävla schitzofrena väder. Men det ser ut som det lilla kommer att försvinna rätt snabbt ändå. Solen är på väg upp, himlen är klar så det blir nog en skön dag! Efter skolan ska jag direkt iväg på en kurs hos trafikskolan. Så hinner inte täna idag :(

Nu ska jag käka upp min frukost och ta på min sig strumpor och så ska jag snart kila mig iväg till buseen, puss:)


Nej jag vet inte, det kommer när det kommer.

Har bakat lite idag och även suttit ute i solen. Var ju skönt väder där ett tag faktiskt. Iallafall så bakade jag till Bea kalas. (som om jag behöver en ursäkt till att baka) Jag gjorde cakepops och godismuffins. Blev väldigt gott bägge två! Okej jag erkänner, jag smakade inte ens på muffinsen.
Umgicks mest med Emma på kalaset (y'a know ma baby?) för hon var mycket blyg och rädd för alla människor. Vi red mina vargar. Det var kul hehe... Prova någongång!

Nu är söndag snart slut och jag har spenderat min kväll som vanligt. Tvättat mina borstar och hängt framför bb med Linda. Nu ska jag fortsätta kolla på twitcam, puss.


Because the only hope for me is you, My Chemical Romance.

Idag är det exakt ett år sedan dagen med ett stort D var. Dagen som varit den bästa i hela mitt liv. Dagen då jag var så lycklig att jag att jag inte kände något. Dagen jag aldrig glömmer..
Jag kommer ihåg allt från den dagen samtidigt som jag inte kommer ihåg något. Jag tror aldrig att jag skulle kunna känna samma känsla. Även fast jag skulle gå på en till mcr konsert så skulle det aldrig vara samma sak som den första konserten med ens all time favorit band.
Jag tror inte det är så många människor som förstår hur jag känner det här. Ni tänker nog bara, so what en konsert? Men för mig är det så mycket mer och jag ligger här och griner när jag skriver det här. Inte för att jag är ledsen utan av lycka och saknad. Jag vet inte hur många år jag har tyckt om mcr riktigt, men det spelar inte så stor roll. Även fast jag knappt förstod texterna när jag började lyssna på dom så var det något som hände och jag var fast. Det första och enda bandet com jag någonsin kommer att älska så mycket.
Fyra skivor har släppts, tre dvder och en antal böcker. Kanske kommer det en skiva till sommaren, vem vet? Men vi fans vet ju att my chem aldrig skyndar sig med sin konst och att dom hellre släpper något dom är helt nöjda med än något som bara är halv dant för att det ska vara i tid. Även fast det är jobbigt att vänta är det helt klart värt det.

Fuck jag skulle kunna sitta och skriva hela dagen men nu får det vara nog, puss från eran killjoy numer one.


I wanna go to a therapist.

Stack iväg till Charlottenberg förut med Bea och Micke. Vi sprang runt och det så trevligt så. När jag kom hem käkade jag lite sallad och stack sen till Andre. Har spenderat kvällen där.. Morsan kom  och hämta mig förut så ligger i min säng och ska sova nu. Hiihi kanske är lite busig och kollar på någon film med Ezra Miller först ;)


So deep that it didn't even bleed.

Eftersom jag varit så duktig under veckan och jag fick så bra på nationella i svenskan tänkte jag att jag kunde unna mig lite nya kläder. (Inte smink, wow!) Så köpte ett par shorts och ett linne inne på Vero Moda igår. Shortsen är höga i midjan och sitter som smäck! Linnet är av en längre modell som jag tror kommer passa att ha både instoppad och med bara leggins :)



Gimme all your love.

Rise and shine bloggläsare! Lördag morgon, visst är det härligt? Det tycker jag. Känner mig utvilad och fräsh. Ingen hemma heller, så ser ut som jag kommer få en lugn morgon. Har gjort mig lite kaffe och en smoothie som jag sitter och dricker nu. Vädret är inte det roligaste just nu, så vi får se vad tvn har att bjuda på en morgon som den här.

Här kan ni få receptet på min mango smoothie :)

2dl Filmjölk
1-2dl Mango
½ Banan
En skvätt vispgrädde
Lite citronsaft

Superlätt!


Not enough to feed the hungry I'm tired and I felt it for a while now.

Tog skit lång tid för morsan och mig att handla så vettefan om jag orkar hitta på något nu. Ligger iallfall och kollar på videor från när The Used uppträdde tidigare idag på SXSW. Grymt bra måste jag säga. Får mig ganska lugnt at längta till 26 Mars.




Don't get me wrong.

Mamma kommer snart och hämtar mig så ska börja packa nu. Dom andra här har åkte på innebandy match så jag är ensam. Jag och mamma ska iallafall handla och till vero moda en snabbis, men måste dra nu puss!


NOTD Electric Blue

Så här ser mina naglar ut idag, skön vårfärg!


Tihi.

Fredag idag, weho. Men inte fan är jag glad, äckel soc ringde precis. Och jag ska ha jävla cepe möte på morgonen nästa fredag, NÄR JAG ÄR LEDIG. Fan vad kul. Jag trodde jag skulle få sovmorogon, nu kan jag hellre tänka mig att gå i skolan. Blä.
Synd att jag ska bli på så dåligt humör nu när det är fredag och allt. Puss.


He is big.

Mina söta bebisar är här, så har lågit och myst med dom ett tag. Men nu tar jag det lugnt med en kopp te och nya avsnittet av one tree hill. Emma springer in till mig hela tiden men..


168

Skönt väder idag! Tyvärr så har hela dagen gått fel ändå. Till exempel så sprack mina favrit byxor :(( Ska dra och träna nu så inga mer byxor går isöndur ;)


Not now.

Sitter och äter onyttiga smörgåsar och kollar på en konstig film som heter Every Day. Den är verkligen superduper konstig. Men den funkar att kolla på tills bb börjar. Nej nu ska jag sörpla vidare på mitt te, puss!


Minier.

Gick dåligt på provet som väntat.. Menmen! Jag överlever nog ändå.. Annars har dagen varit lugn, gick en promenad på idrotten. Skulle väl ha sprungit egentligen, men var för lat. Funderar på att gå ut och springa nu istället med Mollie. Det är 2km till okq8, så om jag springer fram och tillbaka är det ju 4km och det borde väl jag klara? Haha... Vi får se.. Om jag klarar slita mig från bb också då. Puss.

Cool tjej som hänger på tunnelbanan.

Not leaveing,

Morning. Sitter och käkar frukost nu. Är ganska så trött, sov inte det bästa inatt.. OCh självklart öppnade jag inte ens fysik boken, utan låg och grät framför Desperate Housewives istället. Var ett super sorgligt avsnitt! Ska gå och borsta tänderna nu så jag inte blir sen, puss!


ATL Rules the world

Hihih titta så mina grabbar trendar ww just nu! Såg även att Time Bomb kom upp nu också :D


-lalalalala

Åh vad sur jag blir, hade precis skrivit ett inlägg och så krashade mozilla!!

Iallafall gick inge bra för mig idag så ska köra lite egen träning innan jag hoppar in i duschen. Sen måste jag faktiskt läsa lite fysik... Hej ig!


You make me feel so alive.

Fan vilken skön träningsvärk jag har idag. Vet inte varför riktigt, tyckte inte jag körde sååå hårt på cxen igår. Kanske gjorde det ändå? Har varit en himla skön dag iallafall. Vädret var lite mulet när jag gick upp men klarnade att upp. (Har jag bleve en fucking väder bloggare nu också?:S)

Vi hade håltimme första timmen vilket var väldigt skönt så jag fick plugga lite på religons provet. (Ovanligt att jag somande när jag skulle plugga igår...) Kändes faktiskt ganska bra på provet. Sen har dagen bara varit chill. Kom hem för ett tag sen och funderar på om jag ska gå ut och sätta mig ett tag innan jag ska träna. Men tror solen gick i moln nu.. Jaja puss pusss.


Världens sämsta låt hiihihih

Har bara slappat och tränat idag. Blä jag är så trött hela tiden, men träningen var jävligt skön! Sitter och lyssnar på en dålig låt och väntar på bb nu :)



Det känns kul.

Har varit en skön chill dag. Vi fikade min goda kaka förut eftersom Bea fyller 19! Grattis syrren.. Sen har jag bara tagit det lugnt.


Just nu.


Välstekta.

Var inne på vero moda igår och köpte en ny tshirt, vad tycks? Mamma tyckte den va ful :(


Say it to me.

Håller på att bakar för fullt nu, för syrran fyller år imörn! Jag kan säga som så att det ser ut att bli väääldigt gott..


I just want to be alone.



Titta vad som landat hemma hos mig, den nyaste gossip girl boken! Om ni undrar vart jag är vet ni vart ni kan hitta mig. Hoppas den är lika bra som alla dom andra.. :)

Aj dåe.

Har varit så sjukt trött dom senaste dagarna så har knappt orkat gjort något. Så var riktigt jävla skönt att bara va hemma igår och gå och lägga mig tidigt. Känner mig mycket piggare nu. Ingen är hemma så jag sitter ensam framför Wallander och käkar nudlar. Hhihi


Leave a question down below.

I det andra paketet låg det lite härliga hårprodukter och en tidning! Det är Wella Pro Series Hairspray Max Hold och Air Mousse Volume.  Vet inte om dessa produkter är nya eller något men ska bli kul och testa dom. Känns som dom kommer passa perfekt till mig som har tunt och volymlöst hår. Om jag gillar dom kanske jag skriver en review på bloggen senare :) Tidningen hette Posh och var helt okej, men inget jag skulle köpa för mina egna pengar!



Maybe too harsh.

Har bakat en supergod kaka med Marika och Linda! Kanske delar med mig receptet senare.. Men nu läser jag lite i min elsa bok, kollar youtube videor och målarnaglarna. Vem är bäst på att multitaska? Inte jag iallafall, mina naglar ser förjävliga ut. Fast det gör dom ju alltid så det var ju ingen nyhet precis.


Holland collection by OPI: Wooden shoe like to know?

I ett av paketena låg detta nagellack från OPI. Det är i färgen Wooden Shoe Like To Know? från deras holland kollektion. Det är ett brunt lack med guldskimmer i, ska bli jätte kul att testa det! Kanske redan åker på naglarna idag.. Har ni testat något från deras Holland kollektion?


What did you say?

Slutar ju tidigt på onsdagar så är redan hemma. Vet inte vad jag ska göra idag, tror inte det blir någon träning. Har inte bokat mig på något iallafall. Tror nog det blir att vila upp mig lite. Känner mig så utsliten.. Nu ska jag kolla pretty little liars, puss.

Mamma kom med lite paket imörse, ska öppna dom nu och se vad det är!


Wow.

Träningen gick sådar idag. Jag försökte, men det märktes att kroppen var helt utsliten. Måste börja fixa det här med dygnsrytmen igen. Jag hade en bra dygnsrytm iprincip hela lovet, men sen fucka jag upp den på helgen.. Men nu har jag toge mitt kvällsmys som består av varm macka och . Alltid gott med kvällsmat/frukost. Jag och Linda sitter och tittar på bb nu, tror reklamen snart är slut så bye bitch.

Köpte den här parfymen i sommras. Den luktar sådär, men får så många härliga minnen av den!


We don't wop in my surgery.

Fan vad kallt det blev! Förra veckan var det ju jätte varmt och nu är det fan dret kallt igen.. Skolan var fan fett seg idag igen. Blä på den. Emma är här nu, hon är jävligt sjuk så inte så mycket att umgås med. Ella däremot är glad och pigg!
Ligger i sängen och pluggar franska nu. Behööövs verkligen, har ju provet imörn! Men ska snart dra och spinna också. Känner absolut inte för det, men det behövs. Har ju låge på lata sidan ett tag nu. Blää... Jag vill bara sooova.. Är så jävla fuckin trött.


See you around.

Någon som kan franska och skulle kunna tänka sig att undervisa mig lite? Som ni ser så går det inte så bra för mig. Viiiill kunna detta! Vill ha bra på provet! Vill ha bra betyg! FML.


NOTD Mirror, mirror who's there?

Tappade bort limmet till mina lösnaglar så tog av dom. Är ju inte så roligt när typ två styckna lossnar och det inte går att sätta på dom igen. Så sket i dom och målade mina fula naglar med nagellack istället! Men tänkte ändå visa en bild på hur dom såg ut :)


Everything sucks.

Blä så cepe trött jag är idag. Skolan var dryg as hell. Efter att jag kom hem tänkte jag läsa lite franska men eftersom jag inte sov så mycket inatt så klarade jag inte hålla ögonen öppna länge. Vaknade av av bruttan ringde och ville träna. Vi skippade yogan idag och körde bara cx. Tror det var bäst så.

Kom nytt Desperate avsnitt idag, så vad tror ni jag gör?


De vet jag inte vem det är.

Igår var det kalas som jag var tvungen att gå på. Jag och Erika satt och var missanpassade mest hela tiden. Efter att jag varit där i några timmar kom Johanna och hämtade mig och så drog vi hem till mig. Satt mest och chillade franför Bring it On. 'Cuz that movie roooooocks! När Johanna drog hem kom Josse hem så jag slapp vara ensam. Inte för att hon är så rolig men.

Nu har jag bara chillat hela dagen, göööööööett. Orkar inte göra något. Sitter och dricker té nu och lyssnar på kk. (Kims kvällsmys.) Det roligaste som händer på mina söndagar det!


Found a website.

Ska göra lite själv pyssling nu. Det är ju alltid skönt att ta lite extra hand om sig själv samtidigt som man kollar på en bra film. Så nu får det bli ansiktsmask och sätta på lösnaglar! Jag använder aldrig lösnagalar för tycker det är så jobbigt, men ska testa ändå.


Varför inte?

Blä vilken jobbig dag.  Vaknade av dom inneboende, har blivit skrikande på och tjatad som fan och har inte ens varit vaken i en timme. Huvudvärken spränger mitt huvud och jag vill bara soooova..


Om du kommer ut.

Jag va faakin duktigt och stekte panniskakor förut med bananas i. Var dreeeet göeet. Hihihii...... I brist på annat att skriva.
Drog till Johanna förut och chillade. Vi stog och sjöng och dansade lite med våra mikrofoner (mascaror) och var allmänt normala som vanligt. Började även kolla på Abduction innan Mikaela frågade om vi ville komma till henne. Såklart ville vi till henne och har vart hos henne ett tag nu innan mamma kom och hämtade oss.
Ligger och väntar på att Johanna ska ringa nu som hon lovade. Men kan lova att hon ligger och sover eller något istället. Får kolla på film själv då :(

Vet inte vad Erika har med det här inlägget att göra men.


Sorry to you who gives a fuck.



Fick den här kommentaren förut och blev faktiskt  förvånad. Trodde inte att någon märkte eller brydde sig ett fucking skit att jag uppdaterar dåligt som fan. Men okej, jag håller med. Det är ju knappt ett inlägg om dagen längre. Men jag tar åt mig och ska förbättra mig! ;) puss på dig anonym.

The best memories.

Vädret var jätte skönt igår så satt ute länge med en Sophie Kinsella bok. Sophoe Kinsella har så himla många bra böcker! Sen stack jag till Mikaela. Vi chillade mest och gick och käkade på paradiso. (tror de heter så? är inte så jävla hype på pizzerior.)

Vädret är ju strålande idag också så har suttit ute i solen i två timmer med den engelska versionen av första gg.
Jag tycker ibland faktiskt att det är roligare att läsa på engelska än svenska faktiskt... Men jag tröttnade efter två timmar och nu sitter jag inne framför datorn, inte bra... Kanske ska gå ut igen? Det har säkert bleve kallt nu... Får ringa Josse tror jag så får hon komma och göra lite lunch! :)


Last thing.

Åkte till Challa tidigare idag. Träffade Fanny och har hängt med henne hele dan. Var kul och träffa sötisen lite. Var hemma typ vid nio och har lekt lite med min systrar sen hihihihihihi.




MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0