Peter I havce something importent to show you..

....okej jag sitter inte alls och kollar på Family Guy.

Vi behövde inte gå på Agatha Christie om vi inte ville så vi hade free time. Gött! Jag följde med Nea hem för och hämta hennes kort för hon hade glömt det. Haha att man kunde ha så kul och åka buss visste jag inte. Vi sprang in på en mataffär också, Nea var "tvungen" och köpa godis. Han som jobbade i affären kände igen henne, hon är nog inte alls där ofta och köper godis..

När vi kom tillbaka till Toruay gick vi lite på New Look. Hann inte så mycket mer för vi ville käka på subway innan vi började också. Det var najjs ;) Så billig subway här!

Lektionerna idag var roliga. Det är kul att man har så bra lärare som alltid är på bra humör. Endel har tydligen lärare som inte alls är bra, men Eve och Jor är great.

Det var tydligen någon stor sak i Paignton idag, så bussarna åkte inte som vanligt. Jag och Karin stannade därför kvar i stan. Gick lite i affärrer och käkade på kfc. Käkade popcorn chicken. Alltså friterad kyckling som såd ut som popcorn, det var annorlunda. Haha....

Kvällsaktiviteten idag var Photo Hunt. Man hade alltså olika saker att ta kort på. Det var rätt kul faktiskt, vi fick ju bestämma grupperna själva och så. Men Evelina åker hem imorgon!! :(( Så himla synd, kommer sakna henne. Men det är var kul för henne att få åka hem. Hon har benhinnsflammtion (?) så hon har ont hela tiden och hemlängat. Men fortfarande tråkigt att hon åker.

Ja resten av kvällen satt vi bara typ och chillade. Sprang in på discot snabbt, men det var rätt dött. Så satt vid hamnen istället. Har precis kommit hem nu. Var lite sen :O Börjar skolan nio imörn så ska försöka att komma i säng. Puss :)


Ida och Nea :)

Angled brush £2.70. Läppstift £3.49.

Iih spännande, blå härfärg £4.99!


Get the look set Comso från New Look £1.

Linne från River Island £20.

Och såklart en ny K! tidning £2.20.

Nu ska jag sova, gör det ni med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0