Min stora dag.

Jag är med på en tävling hos fina Elin som driver den asume bloggen Wolfhound. För att vara med i tävlingen ska man skriva om en välgörenhetsorganisation som man tycker om jag har förstått rätt. Tryck på bilden för att komma till inlägget där hon berättar om tävlingen! =)



Stiftelsen MinStoraDag (MSD) hjälper svårt sjuka barn i Sverige att förverkliga sina önskedrömmar. Verksamheten bygger helt på frivillig volontär basis där det är barnens behov och önskemål som styr. Idag finns det 280 volontärer spridda över hela landet som med stort hjärta och varmt engagemang ger av sin tid och kunskap. MSD drivs med hjälp av bidrag från stiftelser, företag och privatpersoner och har ett 90-konto övervakat av Stiftelsen För Insamlingskontroll.

Barn behöver något underbart att tänka på när behandlingarna är svåra och Sjukhusdagarna är långa. Stiftelsens mål är att en dag kunna uppfylla alla svårt sjuka barns önskedrömmar, vilka benämns Stora Dagar . Ett axplock av de Stora Dagar som genomförts i år är en pojke på 8 år som fick träffa sin fotbollsidol. Flicka 11 år fick simma med delfiner, pojke 4 år fick åka till Astrid Lindgrens värld och en flicka på 17 år som fick lära sig att blåsa glas. Bara fantasin sätter gränsen och det är Stiftelsen MinStoraDags uppgift att se till att just sådana önskedrömmar går i uppfyllelse.

Jag tycker det här är något jätte bra att jobba för!



Kommentarer
Postat av: Wolfhound

SV: Du fattade helt rätt, nu är du med i tävlingen, och kan vinna vad som helst i utlottningen :) God jul, och lycka till!

2011-12-15 @ 20:09:59
URL: http://wolfhound.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com
RSS 2.0